brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: matt Oj, aprilke! Najprej čestitke vsem mamicam, da bi njihovi cukerčki pridno rasli Držim pa pesti seveda za vse nas bodoče mamice... No, javljam, da smo še v enem kosu, čeprav je kazalo, da ne bomo več... Te dni se mi je svet že podiral, zdaj pa spet sije sonček... Napovedali so mi, da imamo zastoj v rasti in zato me je moj G takoj napotil v bolnišnico, kjer so zadevo naslednji dan potrdili. Kot da ni dovolj bilo že zapletov med nosečnostjo...! No, morala sem šteti brce in moj mali lump v soboto cel dan skoraj ni nič brcal (je skozi bolj mirne sorte), zato sem ponoči šla spet v bolnico... Govora je bilo o sprožitvi poroda. No, dete se je zbudilo šele na ultrazvoku, kjer so ugotovili pazi to, da imam živahno dete (samo da zaradi lege plodovnice čutim, samo nekje vsak 3 brc?!!! - pa kaj za vraga mi to nihče ni prej povedal, ker bi se veliko manj sekirala) in najpomembnejša stvar, dete sploh ni tako suhceno in miceno (se je v tem času malo prestavilo) pač pa samo bolj šlank... Bo bolj na ata, hvala bogu! Na koncu bom rodila 4 kg hi,hi No, včeraj so me poslali domov, se še malo poredit.. . v soboto smo bili tudi že malo odprti, tu pa tam se pokaže tudi kakšen znak bližajočega poroda .. tko, da smo v nizkem štartu.... bomo videli, če bomo zdržali do petka 10.04, ko imam ponovni pregled. Možu sem napovedala, da bom rodila v četrtek, ker je polna luna in številka 9 se v mojem življenju kar naprej ponavlja Držite se, pa vsem srečno in čim lažji porod!!! lp, matt hallo matt...no lepo da si se nam takole mal javila in nas obvestila o svojem stanju ....sam da je zdej s tabo in bebijem vse ok. ko greš pa v Rim nam pa le pošlji razglednico