|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
7.4.2009 12:45:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
katjusa hvala ker si mi polepsala dan user posted image .

ne kapiramuser posted image

sunny pa kje mi ti hodiš.... aja pa kako slikico bi lahko na forum prlimala, da jo dodam tam k so naši sončki:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
7.4.2009 12:51:19   
sunny24
Katjusa, sem prlimala...user posted image

Ah, naša pupa me totalno zaposluje po cel dan, ker podnevi se ne spi...zato pa ponoči panča oz spi še zdej od 9 zjutri...user posted image

te bom zvečer kej na msn poiskala-če bo seveda naša madam dovolila...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
7.4.2009 12:58:58   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Simonakr sem prebrala da imate tudi vi voziček Baby boom. Midva imava zelenega, ampak sva ugotovila, da je čist neuporaben. Namreč čim hodiš malo hitreje od polžje hoje, ali zapelješ na kak kamenček ali vejico, začne sprednje kolo tako vibrirati, da je otrok v košari kot da bi bil sredi najhujšega potresa. Ne vem kaj bi naredila, ker enostavno ne uživam na sprehodih , ker se samo ukvarjam s tem da ne bi kolo spet streslo. Ali imate vi iste težave, ker midva razmišljava da bi zadevo reklamirala, ne vem pa če vrnejo denar.

a pol nism edina k ma ta problem. Ja jest če grem hitr ga kar fiksiram samo potem je zavijat težko. Mislim da majo popolnoma zgrešeno težišče, vsaj pri košari, za športen del pa ne vem. Moj je reku da bi ga spredi obtežil da ne bo treslo ampak ne vem kako bo to naredu.
Za reklamacijo se je treba pa pozanimat. Najbolj da tja pokličeš pa vprašaš; jest mam tle mal bolj zakomplicirano, ker je moj direktno iz kitajske (moj dragi se ukvarja z uvozom iz kitajske pa ga je kar od tam pripeljal). pa dej sporoči kaj boš opravla. Drugač pa sej veš mal dnarja mal muskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
7.4.2009 13:39:01   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Simonakr sem prebrala da imate tudi vi voziček Baby boom. Midva imava zelenega, ampak sva ugotovila, da je čist neuporaben. Namreč čim hodiš malo hitreje od polžje hoje, ali zapelješ na kak kamenček ali vejico, začne sprednje kolo tako vibrirati, da je otrok v košari kot da bi bil sredi najhujšega potresa. Ne vem kaj bi naredila, ker enostavno ne uživam na sprehodih , ker se samo ukvarjam s tem da ne bi kolo spet streslo. Ali imate vi iste težave, ker midva razmišljava da bi zadevo reklamirala, ne vem pa če vrnejo denar.

a pol nism edina k ma ta problem. Ja jest če grem hitr ga kar fiksiram samo potem je zavijat težko. Mislim da majo popolnoma zgrešeno težišče, vsaj pri košari, za športen del pa ne vem. Moj je reku da bi ga spredi obtežil da ne bo treslo ampak ne vem kako bo to naredu.
Za reklamacijo se je treba pa pozanimat. Najbolj da tja pokličeš pa vprašaš; jest mam tle mal bolj zakomplicirano, ker je moj direktno iz kitajske (moj dragi se ukvarja z uvozom iz kitajske pa ga je kar od tam pripeljal). pa dej sporoči kaj boš opravla. Drugač pa sej veš mal dnarja mal muskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej sva že poslala mail na to firmo in je šef že poklicu mojga in reku da naj ga pošljeva k njemu (V KP midva sva iz LJ) češ da bo probal popravit, da drugače nama da pa drugega. Ampak, če praviš da imaš ti isti problem, potem se mi zdi da je to serijska napaka in on ne bo mogu nč popravt, druzga mi pa tud ne rabi dat če bo pol isto. Pa še to, če midva fiksirava sprednje kolo potem voziček tako vleče v eno stran, da pol sploh ne morš nikamor. Tko da user posted image .

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
7.4.2009 13:46:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, sem prlimala...user posted image

Ah, naša pupa me totalno zaposluje po cel dan, ker podnevi se ne spi...zato pa ponoči panča oz spi še zdej od 9 zjutri...user posted image

te bom zvečer kej na msn poiskala-če bo seveda naša madam dovolila...user posted image

pol sem te pa zgrešila.... dej novo slikco, da ne grem še enkrat čez vse poste iz albumov vam ne upam jemat, da me katera ne krega....
punce tiste k ni vaših sončkov na sskupinski sliki dejte prlimat kako bom pol probala kako lepo skupinsko sliko nardit mal bol urejeno k je ta http://www.shrani.si/?35/qF/3Cpl0APG/februarciceresize.jpg, to je blo včeraj sam za sprobo...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
7.4.2009 14:23:53   
rebeka84
Pozdravljene!

Mi smo prišli s pregleda. Uroš je težek 5520g, dolg 60cm, obseg glavice pa je 40cm. Pediatrinja je naredila tudi uz kolkov, vse je ok, široko bomo povijali še 1 mesec samo preventivno. Poslušala mu je srček, ker je pred enim mesecem slišala šum. Danes je srček lepo bil, ampak nam je vseeno dala napotnico za kardiologa, da še on srček posluša, zato ker imam tudi jaz šum in da se res prepričamo da je vse vredu.
Naslednji mesec pa bo cepljen.

Morem ga pohvalit, da je bil zelo zelo priden! Ga je v čakalnici kakat pritisnilo in je tako glasno prdel da so se vsi smejali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.4.2009 14:42:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Pozdravljene!

Mi smo prišli s pregleda. Uroš je težek 5520g, dolg 60cm, obseg glavice pa je 40cm. Pediatrinja je naredila tudi uz kolkov, vse je ok, široko bomo povijali še 1 mesec samo preventivno. Poslušala mu je srček, ker je pred enim mesecem slišala šum. Danes je srček lepo bil, ampak nam je vseeno dala napotnico za kardiologa, da še on srček posluša, zato ker imam tudi jaz šum in da se res prepričamo da je vse vredu.
Naslednji mesec pa bo cepljen.

Morem ga pohvalit, da je bil zelo zelo priden! Ga je v čakalnici kakat pritisnilo in je tako glasno prdel da so se vsi smejali.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kake lepe mereuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 14:48:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
7.4.2009 14:53:33   
Onasiss
user posted image

Takole preden gremo ven...

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
7.4.2009 15:03:24   
sunny24
katjusa, na prejšni strani je slikica...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
7.4.2009 15:07:36   
Katjusa
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
7.4.2009 15:08:08   
Katjusa

grem iskat

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
7.4.2009 15:09:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

grem iskat

pa je res bom pol popravla k zdej mam alarmuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
7.4.2009 15:30:11   
Katjusa
user posted image

zdej gremo pa previt pa ven do večerauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
7.4.2009 15:32:25   
Onasiss
Katjusa-daj se mojo slikico popravi in daj tisto kjer je sama. Brez mene..... ker ne spadam v to kategorijo.

user posted image

No tkole pa spimo.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
7.4.2009 15:33:17   
rebeka84
katjuša hvala user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.4.2009 17:26:15   
Katjusa
user posted image
a bi tole dodale nad seznam.... tiste k vaši sončki niso zraven prlepite slike kr sem na forum pa jih bom dodala...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.4.2009 17:36:49   
Pupka
katjusa ti si pa ful pridna

mi smo bli ves dan zunaj, je kar precej spal, sicer pa že 3 dni spi od 9 zvečer do 6 zjutraj user posted image user posted image

zdaj počasi greva papcat pol pa okrog 8 kopat in spat

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
7.4.2009 17:44:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

katjusa ti si pa ful pridna

mi smo bli ves dan zunaj, je kar precej spal, sicer pa že 3 dni spi od 9 zvečer do 6 zjutraj user posted image user posted image

zdaj počasi greva papcat pol pa okrog 8 kopat in spat

naš je tud dons že cel dan zunaj sam prej med 12 in pol 4 je bil not.... zdle morma voščilnice nadrit pa ga babi zunaj pazi sam tak spi v vozičku.... nro rad je v tem vozičku k je znotraj taka modrikasta barvauser posted image user posted image user posted image

greste pa kr kmal spat mi se bomo kopali okol 9 pol se naje in gre spat okol 10

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.4.2009 18:21:31   
MIHAILO
ojla punce....mi smo tudi vozickali in uzivali...Drugace smo pro 6.kapljici ad3 in je se vedno ok,se jutri imamo 6. in potem zacnemo z 7 in ,ce bo se ona ok ne bo problemov...danes sem imela zobarja je koncno najdel vzrok moje bolecine in upam,da bo zdaj ok...jutri imam pa ginekologa,komaj cakam,da mi pove ,ce je vse ok potem pa akcijauser posted image user posted image ...tiste ,ki ste jo ze imele,a je res drugace kot je bilo prej????
Katjusa full si dobr nardila
Rebeka zelo mocno stiskam pesti,da bo Urosov srcek vredu....si kar mislim kako je to...meni je bilo zelo hudo ,ko sem cakala izvide od Mihailove infekcije
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.4.2009 18:28:38   
MIHAILO
user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.4.2009 18:42:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojla punce....mi smo tudi vozickali in uzivali...Drugace smo pro 6.kapljici ad3 in je se vedno ok,se jutri imamo 6. in potem zacnemo z 7 in ,ce bo se ona ok ne bo problemov...danes sem imela zobarja je koncno najdel vzrok moje bolecine in upam,da bo zdaj ok...jutri imam pa ginekologa,komaj cakam,da mi pove ,ce je vse ok potem pa akcijauser posted image user posted image ...tiste ,ki ste jo ze imele,a je res drugace kot je bilo prej????
Katjusa full si dobr nardila
Rebeka zelo mocno stiskam pesti,da bo Urosov srcek vredu....si kar mislim kako je to...meni je bilo zelo hudo ,ko sem cakala izvide od Mihailove infekcije
user posted image

super za kapliceuser posted image user posted image user posted image user posted image sej še malo pa bo sploh s krči vse mimo in pol bodo sma jedli se igrali in spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Slončkanje men se ne zdi nč drugače sam manj časa je, tak da flikamo ko mamo kako minutko časa, in ko vsi spijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.4.2009 19:11:03   
Čebel@
ola!
da vas še jaz malo pozdravim.......me tko glava že cel dan boli ko user posted image -sem glihkar aspirin vzela in upam da kmalu popustiuser posted image
drugače sva bile pa cel dan zunaj,domov sva hodili samo papcat.....sem že full ogorela v obrazuser posted image user posted image user posted image samo okoli oči sem  bela od sončnih očaluser posted image user posted image user posted image pa delkote je tudi čist rdeč-bom v roku parih dni že čisto rjavauser posted image user posted image drugače pa tamala v vozičku uživa 100/h.....zdele je 1. danes v zibki in sloh ne zaspi-no važno da bo poniči pančkala tko kot je trebauser posted image
v četrtek bi mogla imeti g,pa sem danes dubila tardečouser posted image sva se z mojim že full veselila da bomo končno user posted image ,pa bo treba še malo počakatiuser posted image drugače sva se pa za kontracepcijo odločila za kondome in ko bomo hoteli novega člana jih bomo enostavn ukiniliuser posted image user posted image user posted image

sem pa pozabila o čem je tekla debata čez dan,samo katjušo pohvalim za paket slikicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.4.2009 19:28:35   
Čebel@
tiste ki boste dale krstit svoje pupe,ali boste kupile tiste bele kiklice navolančkane ali prtiček?moja tašča vstraja da bo hani kupila belo oblekico,jaz pa sem zatežila da bo imela eno navadno kiklico in prtiček,ker oblekica ji verjetno ne bo nič pomenila,prtiček se mi zdi pa lep spominček glede na to da je gor ime in datum

kaj mislite?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
7.4.2009 20:11:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tiste ki boste dale krstit svoje pupe,ali boste kupile tiste bele kiklice navolančkane ali prtiček?moja tašča vstraja da bo hani kupila belo oblekico,jaz pa sem zatežila da bo imela eno navadno kiklico in prtiček,ker oblekica ji verjetno ne bo nič pomenila,prtiček se mi zdi pa lep spominček glede na to da je gor ime in datum

kaj mislite?

Neli je mela bež oblekico z zeleno obrobljen (kvačkan al štrikan), nardila je pa tašča. Mela je pa seveda tud bel prtiček, ime pa datum je pa izvezla od mojga teta k je ful fajn ženska, pa živi v hiši zraven naše, pa se tud vidmo zihr enkrat na teden. Je bla seveda tud na krst povabljena.user posted image
Tokrat bomo oblekco verjetn kr kupil ker bo za volno prevroče, pa oblekca pomoje ne bo bela. Glede prtička bo pa kr istouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!