|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.4.2009 18:45:11   
tassika
x

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:46:38 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.4.2009 18:45:19   
tassika
x

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:46:52 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.4.2009 18:45:26   
tassika
xx

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:47:04 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.4.2009 18:45:32   
tassika
x

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:47:14 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.4.2009 18:45:39   
tassika
x

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:47:29 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.4.2009 18:45:46   
tassika
grrr ubila jih bom, lejte kaj je pa zdaj naredil, prej nič objavit pa same napake, zdaj pa miljon postovuser posted image , a jih že polna luna daje grrr

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.4.2009 18:48:06 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.4.2009 19:27:28   
malaMravljica
Tassika, ja sam ves kolk bo moral se rasti, da bo 4 x tolko velik. Bo mavljica morala se veliko jesti do takrat.

Ja, danes malo sistem nagaja, meni tudi neko napako javlja, pa ne pokaze da je objavilo, pol se pa le prikaze. Kar neki.

Jaz sem pa ze vse zlikala in se tokrat cunje ne bodo polagale cel teden. Se eno malo luknco na eni moji lepo majcki zakrpam, ne vem od kje se je pojavla, pol pa se v omaro zlozit, to je pa najtezji del pri meni, to sovrazim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.4.2009 20:48:50   
kejti

Ojla punce
povejte mi a je tudi vam elevit delal prebavne težave. Uporabljate kaj drugega tifol ali centravit?

Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.4.2009 20:54:26   
malaMravljica
Kejti, jaz sem imela Tifol in mi ni odgovarjal. Pa ne prebavne tezave, na splosno mi ni bil ok, se mi zdi,d a mi tudi na kozo ni dobro vplival.
Sedaj imam tabletke s samo folno kislino in so ok. In jodíd posebej. Za kaj je dober jodid ne vem, moj pravi, da za dojencka user posted image  

Koncno en vecer taborim tukaj pa ni nobene nikjer. Sploh za Soncka mi je malo cudno, jo imam kar na sumu, da je mogoce kam spakirala.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.4.2009 21:05:28   
mariee
Jaz jem centramed mami.

Neposredna povezava do sporočila: 4510
7.4.2009 4:07:54   
sonček85
Samo toliko da vam javim ,ker ne morem spatuser posted image
TTe dni se bom bolj malo javljala bom  zaradi težav kik jih moram rešit bom pa mislila na vas.

tassi:izcedki so normalni dokelr niso rdeči,zelenkasti,smrkavi in ni krčev
maj.super da je s pikico vse bp in ok
mariee in mm :super za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image
kejti:elevit veliko kateri k so ga jemali pri nas aprilkah ni odgovarjal in so potem raje pile kaj druga(centramed mami) ali pa neovin +dha tko kot jaz in je bilo ok.
ena je spraševala za klomifen:lahko da je vgnezditev,ni pa sigurno.Jaz sem imela tko rjav izcedek potem pa čez 8 dni +.Je pa res da tisti mesec nisem več jedla klomiofena ,pač pa prej od marca do junija-srečno

Lahko noč-no grem probat nazaj zaspatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
7.4.2009 7:42:57   
tassika
Ojla punce, jaz sem v službi prilično sesuta, sem šla malo kasneje spat, ker nama je začel spuščat akvarij user posted image  in potem je bilo treba po tastarega v klet in vse preselit, zdaj je za prvo silo ok. Ma ta akvarij nama same probleme dela.

Sonček, kaj pa pomenijo zeleni in smrkasti izcedki, vnetje?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
7.4.2009 8:08:57   
mariee
Dobro jutro punce,

jaz sem pa tako zaspana danes, nič se mi ne dauser posted image  Upam, da ste ve kaj boljše začele dan.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
7.4.2009 9:07:00   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Pozdravljene!
Imam eno malo zakomplicirano vprašanje. Pred mesecem dni sem imela abrazijo v 10.tednu. Po prvi menstruaciji (od 3.do 8.dne) bi naj začela s klomifenom, tu se mi je pa malo zataknilo. Že v petek me je začelo špikat v jajčnikih, potem me je nekaj čudno "šraufalo" kot pred user posted image , imela sem tudi en mali krvav flekec, pol pa več nič. Včeraj se je zadeva ponovila, danes imam rjav izcedek... Zdaj pa res več ne vem kaj si naj mislim! Je to že menstruacija? Sicer imam vedno zelo šibke, ampak to pa je vseeno malo čudno?! Če ima katera izkušnje jo prosim za pomoč!
Lep sončen dan vam želimuser posted image .

barvar...ja jst jemljem klomifen, sam ko dobim user posted image , je vedno to to, nič izcedkov tko, da sama s tem nimam izkušenj in točno vem kdaj vzeti prvo tabletko
je pa tukaj nekaj linkov od Pušenjaka...preberi si tole

KLIK
KLIK
KLIK

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
7.4.2009 9:16:48   
pilotina
mariee...bravo za slikico...seveda se malo vidi, saj je prva slikica...veš kolko jih še bo user posted image

malaMravljica...priznam, res si smeh user posted image ...tvoje zgodbice me vedno nasmejijo...ta z wc-jem je bila pa res dobra user posted image user posted image user posted image

sonček85...mislimo nate in Aleksa...lepo opravi na pregledu user posted image

tassika...ribice sta reševala včeri user posted image ...danes pejdi prej spat, da prideš k sebi...in veš kaj...kmalu bo naslednji teden in boš ti fuuullll počivala in uživala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
7.4.2009 9:18:41   
pilotina
Rižkoo...kje si...mi te pogrešamo

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
7.4.2009 9:43:22   
maj2009
dobro jutro!

joj men se je pa dons sanjal, da sm rodila en mesc prekmal, sej z user posted image je blo vse ok, samo jst sm bla čist fertik.
nism mela podloge za previjalno , nč cunj, otrok se mi je tako dru, pa nobenih krem nism najdla k je meu rdečo ritko in je skos samo kakauuser posted image user posted image !! ja res zanimivo!
ampak bil je pa fantek, po imenu ga pa nism klicalauser posted image .
ja in zdej kr razmišlam, da morm it mal u šoping za najinga dojenčka, da me ne bo res prehiteuuser posted image user posted image

učeri je moj prvič dau lupčka najinmu dojenčku, mi je blo tko lepo!!!user posted image user posted image

pozdravček!

moje stanje se je že včeri popoudne umirilo, tko da sm dons bl preventivno doma in bom mal počivala jutr pa grem nazaj u službico, tko da dons bom mela še cajt z vami klepetat!user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
7.4.2009 9:50:57   
pilotina
maj2009...si pa mela sanje, da je joj...verjetno si se zbudila zmatrana
priden tvoj dragi user posted image ...pa sej je prau, da je blizu, ker dojenčki že v trebuščku čutijo mamico in očkota

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
7.4.2009 10:22:47   
malaMravljica
Maj, nama se pa podobne zadeve dogajajo, pregledi na isti dan in sanje o dojencku na isto noc. Jaz sem danes ponoci tudi sanjala, da je bil dojencek ze pri nama. Vem samo, da je bilo z njim vse ok in da smo nekje bili, pa sem ga mogla it dojit. Pa tako lepo je bilo z dojenckom, cist v akciji sem bila. Zjutraj sem pa dala dlan od mojega lubija na moj trebuh in rekla dobro jutro bejbi N, pol je pa on rekel dobro jutro moja dva srcka.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
7.4.2009 13:13:17   
Anonimen
OOO punce moje...
Mravljica moja, BRAVO za malega atleta... super sm vesela, žalostna pa, ker sm šele zdej zvedla. Ni blo sms-ja. user posted image Ti, ti.. grda mravljica.user posted image  
Oo noro dobro, da pikec raste in je vse ok. Lepo, res sm vesela.
Maj2009, tudi zate, iskreno.
Jst zadnje dni rižkota samo božam, to je eno pridno mamino in vem, da bo vse ok. Raste zelo... v službi so me prebrali. Ne morem več skrit. Pa kaj...!! Te punce so tko vesele...
Včer sva mela pogostitev in dobila tako fajn presenečenje. So nama kupli full daril in enga veeelkega šopka sm dobila.., skratka lepo.
Mal sm z vami, ker je gužva nepopisna. Delala sem včeraj do 19... in naslednja dva tedna imamo seminarje kar pomeni..., da sem za računalnikom bolj nič. Moram vam rečt, da sm prava važička kot žena... ma oba se smejiva in se uvajava v novi vlogi. Sicer je pa vse kar je novo prstančka in priimek... , ostalo nočem, da se spremeni... Lepo je... Komaj čakam Twixy, da bo ženica... pa mravljico mam na sumu.. user posted image
Še enkrat HVALA za vse lepe želje in sms-je.... vesela sem vsakega posebej sam nič časa nimam pisat. user posted image
Tassika... jst mam zlo pogosto take barve izcedek, ne skrbi. Dokler ni krvav je vse ok.

Pregled mam 21.4. in koooomaj čakam.... To je 3 dni pred odhodom.. in si želim potrditve, da je vse ok.

Pilotiiinaaaaaaaaaaa.... tu sem, miška, tu. Sam deelam, raj bi se pa sončkala tm kje pri tebi...

Neposredna povezava do sporočila: 4520
7.4.2009 13:58:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček, kaj pa pomenijo zeleni in smrkasti izcedki, vnetje?
to ne vem,ker nisem G vprašala kaj to pomeni če jih imaš k mi je rekla da naj pazim na take izcedke ,drugače pa nimam kaj skrbet mi je rekla,da izcedki  so normalni v user posted image

na pregledu je bilo vse ok in dala sem se še testirat za streptotok ,rezultat zvem v torek.

lepo se imejte
dijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
7.4.2009 13:59:32   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         27.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              30.04.2009
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009
15. kejti                 (21.02.73) 36     Celje                     xx.xx.2009
16. polmaja                 36                                               xx.xx.2009
17. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                 xx.xx.2009
18. barvar                                                                    xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija  po 1.maju    02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal    24.4.       02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             21.4.        13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                       20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                        20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.      28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    22.04.      23.11.2009
10. mariee            04.05.83 (25)                      18.05.       29.11.2009

Ta mesec bo mami postala sonček85 NAVIJAMO ZATE !!

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 4522
7.4.2009 14:01:24   
pilotina
Rižkoo...vem ja, da bi raje bla tuki pri meni user posted image ...ampak še malo in boš sončkala nekje drugje in uživala tako kot je treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
7.4.2009 14:03:50   
pilotina
sonček85...super za pregled user posted image ...če pa kam šibaš, pošlji sms user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.4.2009 14:25:11   
malaMravljica
joj, gospa Rizkoo pa sploh ne ve kako hudo mi je bilo vceraj, ker ji nisem sms-ja po pregledu poslala. Ji ga vedno in je to ze en poseben obred, vceraj mi je tako manjkalo, pa ga nisem, ker sem mislila, da je ubozica se tako zasedena in je samo nisem hotla motit. Sedaj pa noben pregled vec brez sms-ja za Rizkoo, ker vidim, da se jih ona tudi veseli. Sem hodila tam po mestu k ena zmeda, res in razmisljala, da ga ne smem poslat, pll sem sla pa se 3 pakete plenic kupit user posted image user posted image user posted image  in novo mascaro sem si nabavla.

Punce, jaz pa zase nikjer ne najdem kaksnega pametnega zgornjega dela. Nikjer ne vidim tunik iz naravnega materjala, vse neka plastika, ki je jaz ne prebavljam. Saj za doma ze imam nekaj, da oblecem, za vn pa tako malo, na koncu nekaj dobim, samo prej jokam pred omaro. Bi nekaj rezano pod prsmi, da gre lepo cez trebuh, v ozkih majckam sem kot ena zaspehana deklca in taka pa nocem bit.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?