Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro in še nočno jutro drage babuške ! Sem mislila, da sem zgodnja, pa vidim, da so jutranje ptice že pokonci . Ponavadi se ob tej uri malo premetavam in potem zaspim, toda danes sem pa kar vstala. Kako mi je žal, da ne znam pripeti fotkic (Sonček na pomoč! ), bi lahko malo pomagala detelji z zajtrkom . Vam pa zato pošiljam eno jutranjo spomladansko rožico , tistim, ki spite, sanje o idilični plaži (ste v bikinkah, brez trebuščka in noro seksi ), za lačne eno svežo torto (sem jo ravnokar spekla ) ... aja seveda pa ne sme manjkati jutranja kavica (tega smajlija, ki kuka iz šalčke, pa nikar ne pojejte, ker je ful prijazen ). A sem vsaj malo zadovoljila vaše potrebe? Grem malo prebrat za nazaj, sem videla, da ste bile kar pridne zvečer . Peti del očitno kmalu ! jutro tudi tebi ....sem sanjala danes pa res bikinke, pa sem bla tak suha kot pred porodom, tak da mi je moj reku, kak maš ti seksi rito pa si komi rodila .....sanje, svašta . kar se tiče slikic pa greš npr. najdjdi.si. vpišeš v iskalnik shrani.si. se ti odpre programček z njim poiščeš sliko, jo preneseš in potem od tam kopiraš....sej te program sam vodi, kr poskusi ni težko To so bile gotovo preroške sanje . Kar se tiče fotkic, jih na računalnik že znam skopirat, toda ne vem, kako jih pripopam tlele noter. A dam samo Paste, al' kaj? A pa je kakšna omejitev z velikostjo? Hvala!
|