|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
6.4.2009 9:38:38   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  Anonimna, čakamo na rezulatat testka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  A je imel O test prav???

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.4.2009 9:41:40   
Kika99
Jutro aprilčice

Jaz sem vso zadevo malo prespala in se odločila, da bom delala te vaje obenem bova pa normalno user posted image  in delala na user posted image . Je rekla da je možnost in ne da bo 100% SS če zanosim tako da jaz mislim da se bova kar trudila še naprej user posted image .

Čim več + v aprilu nam želim user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
6.4.2009 9:43:08   
aqua77
Draga Kika veliko sreče!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.4.2009 9:48:46   
sisi77
Ja Anonimna kako je upam da imaš veselo novico za nas! Pa še potrditev da O test tudi v sili kaj pokaže. user posted image
Javi čimprej!

Dnevi se vlečejo kot ....  polž ko čakaš na user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.4.2009 9:50:12   
Chi_Pita
Kika tudi jaz ti želim dosti sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.4.2009 12:06:23   
JanaB
Včeraj je prišla user posted image  in to super fajn boleča user posted image
Ker imam zadnje čase kratke cikluse se bom "borila" še enkrat ta mesec in sicer upam, da jo ne bo 30.04.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.4.2009 12:10:56   
among_the_clouds
Punce, navijam za pluske! Zaenkrat je kar fajn mesec. Že dve srečki. Upam, da vam vsem uspe!!!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.4.2009 13:22:15   
MAŠKA
Punce pozdravljene,

najprej čestitke pluskom,

jaz svoje user posted image  še nisem dobila in tudi noseča nisem. Vedno bolj se mi dozdeva, da je bila moja zadnja M 6.3 v bistvu zelo zgodnji SS (že tretji po vrsti), imela sem namreč zelo očitne znake nosečnosti (slabosti, težke boleče prsi) in potem sem začela kar naenkrat krvaveti. In potem so še en teden po tem sledile precej močne bolečine v levem jajčniku. No zdaj pa mi M zamuja že 4 dni, kar se mi še nikoli ni zgodilo, razen po ss. Kaj je res bilo v bistvu ne bom nikoli vedela, se mi pa zdi, da se lahko že selim v maj, ker ta mesec je bil res čuden, niti ovulacije ni bilo zaznati...

Punce, držim pesti za vse ki še imate čas, da v tem mesecu zagledate pluske jaz pa potrpežljivo čakam, da se bo prikazalauser posted image !user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
6.4.2009 16:00:52   
nikolinca
živjo, mene tudi kar men navijačiceuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.4.2009 16:03:46   
nikolinca
zdaj ko sem srečna nosečka NAVIJAM,DA BOSTE TUDI OSTALE TA MESEC SREČKEuser posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.4.2009 16:11:28   
dini
Oj nikolinca kako si?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.4.2009 17:45:32   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Oj nikolinca kako si?
živjo dini,uživam v nosečnostiuser posted image sem že v 5-6 tednu ...ta vikend sem se zelo slabo počutlauser posted image danes mi je že celi dan slabo,bruham pa zenkrat še ne,upam da tudi ne bomuser posted image kako si ti dini,si že srečka user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.4.2009 17:46:52   
dini
Aha, jst sm sam v sanjahuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.4.2009 17:47:11   
dini
Aha, jst sm sam v sanjahuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.4.2009 17:47:43   
Tinkarčica
Ma ja, glede dopusta morš res met čas in posledično tud denar ... ampak ko si že rahlo obupan, bi pa vse vložil v to, da bi se kaj zgodilo!!

Bomo šli pa na senik ... sj danes je blo že ful toplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.4.2009 17:47:45   
dini
Mi je 2x isto poslalo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.4.2009 17:50:39   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Aha, jst sm sam v sanjahuser posted image user posted image
ah dini ne bit tok črnogleda,boš vidla da boš tudi ti srečna nosečka...kolko časa že delata nauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.4.2009 7:31:23   
amii
Pozdravljene borke in navijačice. Kljub temu, da se redko oglasim, vas redno prebiram user posted image
Jaz še čakam na svojo user posted image . Nekega upanja nimam ta mesec, saj me je ravno v času O, močno zgrabila trebušna gripa. Nekaj sva na silo z možem, ampak.....  Prav hecno mi je bilo, da se moram med... mučit (meni slabo in v mislim le WC, pa...). Hehehe, nisem si nikdar mislila, da bom imela takšen problem v življenju user posted image
No, jutri imava prvi - informativni razgovor v ambulanti za neplodnost. Moj bo dal svoje prijateljčke v test. Oba sva nekoliko nervozna. Moj je sanjal, da so mu ugotovili, da je neploden, jaz pa sem mu z veseljem naznanila, da sem user posted image . Hehehehe
No, jaz pa sem sanjala, da sem rodila in celo kako sem dojila otroka. V sanjski knjigi piše, da to pomeni, ,citiram, " veliko dela za prazen nič" in "nekomu se boš močno zamerila". Vidite, kako globoko padeš po 14. mesecih user posted image
Ja,ja, nič nama ni dolgčas pri delanju malega naraščaja user posted image

Špika, špika v jajčnikih, ampak po prejšnjih izkušnjah, se najavlja user posted image

Lep torek vsem puncam in vas pridno berem naprej, 10 pa naznanim, da me obarvate...????? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.4.2009 8:20:18   
sisi77
ojla punce!
jaz sem seveda danes navsezgodaj delala test ki pa na žalost ni pokazal nič. Sem gledala v tisti testek če se bo od nekod le pojavila kakšna druga črtica pa je ostala belina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
no user posted image še za enkrat ni!

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.4.2009 9:06:27   
Jenny17
Jutro punce! Včeraj sem delala test in bil je pozitiven user posted image user posted image user posted image  
Danes sem ga delala še enkrat, ker nisem mogla verjet, da nama je končno uspelo, pa je spet pokazal user posted image .
Prejšnje mesece sem vedno imela vse znake, da bi lahko bila noseča, ta mesec pa nič. Brala sem vasa samo "tu pa tam", ker mi je preveč vplival na psiho.
Zanima pa me, kdaj naj pokličem G? Takoj?
Navijam za vse ki še čakate na svoj +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne obupajte!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.4.2009 9:07:31   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny17

Jutro punce! Včeraj sem delala test in bil je pozitiven user posted image user posted image user posted image  
Danes sem ga delala še enkrat, ker nisem mogla verjet, da nama je končno uspelo, pa je spet pokazal user posted image .
Prejšnje mesece sem vedno imela vse znake, da bi lahko bila noseča, ta mesec pa nič. Brala sem vasa samo "tu pa tam", ker mi je preveč vplival na psiho.
Zanima pa me, kdaj naj pokličem G? Takoj?
Navijam za vse ki še čakate na svoj +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne obupajte!!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jenny17)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.4.2009 9:13:33   
S*

user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting
XX.04. - Jenny17 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
XX.04. - S* ( 8. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) srečka  user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.)) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - majolkica ( 13.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS )
03.04. - Tiki55 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )

04.04. - CJ
04.04. - bejbibu  user posted image  srečka user posted image user posted image user posted image
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog )
07.04. - JanaB user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
11.04. - BabyKitty
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog )
11.04. - KiA ( 1.krog )
12.04. - SISI4 
13.04. - Jane77

13.04. - bellissima ( 7. krog )
14.04. - Chi_Pita (4.krog)
15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki
19.04. - Anneri
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
24.04. - miska28
25.04. - Kika99
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
29.04. -
tropical ((13K.) 5. krog po ss.))
30.04. - prizma

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 51

Modrih : 6

Roza   :  3
Skupaj :  9

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* mojca345
* DannyS        
* misk2                                        
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01   user posted image   
*nikolinca user posted image                             

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 30,00% srečk nosečk
APRIL.......................................... 33,33% srečk nosečk

user posted image

[/quote]

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.4.2009 9:14:11   
sisi77
Jenny 17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.4.2009 9:21:36   
toba
Hoj punce!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam zelo močno in upam, na čimveč user posted image user posted image !!!!
Jenny17 bravo!
Dini&S* posebaj močno mislim na vaju, upam, da bo tudi to pomagalo, da čimpreje zagledata +.
lp

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.4.2009 9:33:09   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke novi srečki user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
je april kot kaže res dobro začel ... na žalost pa ne za vse user posted image punce, navijam, da bo za vse kmalu posijalo sonce user posted image

Imam pa vprašanje ... danes moram it slikat zobe - ortopan - in me zanima če grem lahko, glede na to, da delamo na user posted image - rezultat bom zvedla čez 1 teden ... kaj mi svetujete? user posted image A lahko to kako škodi, v primeru, da sem user posted image ?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?