amii
|
Pozdravljene borke in navijačice. Kljub temu, da se redko oglasim, vas redno prebiram Jaz še čakam na svojo . Nekega upanja nimam ta mesec, saj me je ravno v času O, močno zgrabila trebušna gripa. Nekaj sva na silo z možem, ampak..... Prav hecno mi je bilo, da se moram med... mučit (meni slabo in v mislim le WC, pa...). Hehehe, nisem si nikdar mislila, da bom imela takšen problem v življenju No, jutri imava prvi - informativni razgovor v ambulanti za neplodnost. Moj bo dal svoje prijateljčke v test. Oba sva nekoliko nervozna. Moj je sanjal, da so mu ugotovili, da je neploden, jaz pa sem mu z veseljem naznanila, da sem . Hehehehe No, jaz pa sem sanjala, da sem rodila in celo kako sem dojila otroka. V sanjski knjigi piše, da to pomeni, ,citiram, " veliko dela za prazen nič" in "nekomu se boš močno zamerila". Vidite, kako globoko padeš po 14. mesecih Ja,ja, nič nama ni dolgčas pri delanju malega naraščaja Špika, špika v jajčnikih, ampak po prejšnjih izkušnjah, se najavlja Lep torek vsem puncam in vas pridno berem naprej, 10 pa naznanim, da me obarvate...?????
|