brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 NenaLena pri meni je z urinom isto ja ....imaš prav morda je res to, sam jst mam vedno slab urin, pa veš kaj mene zelo muči...imam namreč odpor do javnih stranišč in jst tam ko moram it v bolnici lulat, se že itak moram full psihično pripravit, potem pa še komaj spravim par kapljic iz sebe, četudi me zelo tišči ...in kako naj jst potem dam srednji curek, če ga ni Ne vem no, pa zdej sem dobla eno kremo ko si jo moram 7 večerov zaporedoma dajati v nožnico, nato pa še svečke ...pa me sploh ni vaginalno gledala. Bo že, a ne Nenči A pa imaš drugače prozoren urin čez dan? Oziroma te kaj peče, ko lulaš oziroma se ti zdi, da bi imela kakšne probleme z nožnico? Ker če se tebi zdi vse ok, bi jaz kar preskočila to kremico ... ampak to se moraš sama odločiti. Jaz sem takšna, da ne verjamem vsemu, kar mi dr. naročijo. Ko sem bila 5t noseča, sem tudi krvavela, pristala v bolnici tri dni, so mi dali neke ženske hormone, ki bi jih naj jedla celo 3 mesece, toda sem na svojo roko prenehala po enem tednu, ker se enostavno nisem dobro počutila po njih. Sem se takrat orng zjokala, svojemu bebiju napisala pismo in popolnoma zaupala naravi, da se bo zgodilo to, kar se mora. Nekako ne maram tablet in glede na to, da imam še 14 dni do poroda in je zaenkrat z Elo vse ok, sem spet dobila potrditev, da sem se pravilno odločila. V glavnem, morda malo več pij in če imaš čez dan ok urin in nimaš nobenih drugih težav, jaz mislim, da je škoda živčkov za sekirancijo. Raje pobožaj svojega bušija in svoji bebici povej, kako zelo jo imaš rada, pa bo več koristi . Pa pri G se zmeni, da daš urin nekje bolj sredi dopoldneva, zjutraj pa se natankaj z vodo. Tako da boš potem imela tako poln mehur, da ne boš mogla počakati na srednji urin . jooooooooooo......hvala Nena, ti vedno najdeš take lepe besede, da je človeku lažje ....ja res imam čez dan urin čist, pa razen da se mi je zdej proti koncu povečal izcedek .....nimam nobenih problemov . Svojga bušija pa itak skos božam, pa cartam pa se pogovarjam z njim, pa ati ga lubčka . Hvala ... Saj zato pa smo tukaj, da si pomagamo, a ne? Ni kaj, če babnice ne bomo znale držati skupaj in bomo pustile današnji družbi, da iz nas naredi zavistne tekmovalke namesto Sestre, smo vse na izgubi. Mi je glede povezanosti med ženskami zelo odprla oči knjiga "Ženske, ki tečejo z volkovi" (avtorica Clarissa Pinkola Estes), ki je zame ženska biblija. Bi jo po mojem mnenju morala prebrati vsaka ženska. No vsekakor bo to obvezno čtivo za Elo . Če se ti je povečal izcedek, potem je morda res fajn, da si pomagaš s svečkami in kremico, vendar v osnovi je pa fajn, da poslušaš svoje telo. Pa super za čist urin ! To, da božaš svojega bušija in ga z atijem lubčkata, pa tako vemo, saj kaj pa naj človek pričakuje od tako tople osebe kot si ti. Se mi zdi, da smo se tukaj na rr tako našle samo takšne tople ženske . Saj zato pa se imamo tako fajn . hvala Nenči...sonček si , za knjigo sem že čula, nisem je pa še prebrala, jo bom zagotovo, če jo priporočaš