Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 20:43:42
|
|
|
|
RMRM
|
anaj, krasen izlet . Didlina, katere rožce si kupla? Kleo, zakaj boste Meri že obrili, sej ne vem če nisi enkrat že pisala, sam moj spomin . Se res pozna lepo sončno vreme, ni blo dost za prebrat. Je kar treba sončka izkoristit. Mi2 sva bla cel dan zunaj pred hišo, je blo krasno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:02:59
|
|
|
|
babysolza
|
Ooooo! Kleo, nisem spala. Sabina spančka, jaz grem pa tudi. Danes sem pa jaz mojga nekam poslala, upam da bo bolj priden za prit domov kot od Didline. Sam ga ne bom čakala. Zdejle ma Sabina spet par dni zjutraj budnico - ona zaspi nazaj, jaz grem pa kavo kuhat. Tako da je dan potem zeloooo dooooolg. Če katero zanima - jaz sem nabavla tiste košare, ki jih imajo zdejle v Hoferju - ful fajne za igrače. Ve cvetličarke - kdaj naj posejem zelišča na balkon? (peteršilj in podobno)
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da sem bolna. Sem napisala, da mamo 38 stopinj v stanovanju. 28 smo jih res imeli. Smo kupili bršljanjke, pa še mal pelargonij vmes, da bo več barv na balkonu. Pa še sosedo sem srečala na stopnicah pa je rekla, o saj res, jaz moram tudi. Ste pa pridni vi naši novi sosedje. Sem kar zrasla par centi. Sem si mislila, čak, bomo vidli kdo ma lepše rože. BS, ti kar začni na balkonu, mislim, da pod nulo ne gre več. Jaz bom za vikend vse uredila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Se res pozna lepo sončno vreme, ni blo dost za prebrat. Je kar treba sončka izkoristit. Mi2 sva bla cel dan zunaj pred hišo, je blo krasno. Ja, super je. V sredo bo baje 24 stopinj, jaz pa brez štumfov za tamalo, ker žabice bodo le prevroče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:36:44
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - Luka Patrik bi tudi šel, bi rad spoznal ostale junijske princeske in prince, pa ga skrbi, ker še ni na seznamu. A ga bo mami peljala? ja, mami ne ve, če ga bo lahko peljala, ker ne veva, če bo mela avto :) anaj - kot sem rekla, pravi šarmer, pa ful lepe fotke :) lahko grem jaz s tavečjim avtom in gremo skupaj :-) a vse gledate gospodinje, ker sončka ni več... sem na amzs strani gledala teste varnosti avtosedežev, pa so za skupino 9-18 samo trije testirani . Grem mal raziskovat katerega bi kupili. kakšno priporočilo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:43:37
|
|
|
|
beyba
|
ko se boste za srečanje zmenle naj mi ena pošlje ZS prosim ali pokliče, pa če bom frej in imela avto, pridem!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:50:47
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat. na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite? jaz sem za jaz sem projekt "srečanje junijskih princev in princesk" vzela čist resno, tako da zbiram predloge za datum, lokacijo (edini pogoj je nato še približno LEPO VREME). april 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 npr. četrtek 16-i? Pred-prijave: Anja: 16.4. (oz. kadarkoli med tednom), dopoldan, Ljubljana; predlog: 23.4. Jaka: kadarkoli med tednom Lukas in Ema: 15., 16. in 22.4 (NE); dopoldan; predlog: 23.4. Sara: 13.-17.4. (NE); 20.-24.4. (DA); predlog: 23.4. Lana: 24.4. (NE); predlog: 21.4. Lara: kadarkoli med tednom Lun: 23. in 24.4. (NE) Izabela: 23. in 24.4. (NE) Lovro: 24.4. (NE); Arboretum Luka (mojca): kadarkoli med tednom Anžej & Ažbe: kadarkoli med tednom Sabina: 24.4. (NE) Pogojne prijave: Luka Patrik Ela - poslati zs oz. poklicati Dopišite se, predlagajte datum, lokacijo.... in bomo čez en teden dorekle. DATUMI, ki nimajo še nobenega NE: 20.4. in 21.4. Opravičeni izostanki: Sofija,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:52:57
|
|
|
|
mtinca1
|
iskanja avtosedeža je za danes konec... mi gredo oči tako skupaj, da komaj gledam. saj vem, da bi morala odpret šampanjc , ampak me je maratonski sprehod z vozičkom očitno čist izmučil. nočko
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 6.4.2009 21:53:15 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Marisa se ne spi.Tole pa je...... Beyba,slike se niso,sem jih komaj dala razvit.Ta teden bo...samo sem vidla,da so skoraj vse nekaj meglene...bomo vidli kaj bo ven prislo . Didlii,take roze sem imela jaz zdaj vsakic,sem se jih prenajedla...samo,so lepe. In kaksna so korita..barve,dizajn??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:57:25
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Se vidi, da sem bolna. Sem napisala, da mamo 38 stopinj v stanovanju. 28 smo jih res imeli. Smo kupili bršljanjke, pa še mal pelargonij vmes, da bo več barv na balkonu. Pa še sosedo sem srečala na stopnicah pa je rekla, o saj res, jaz moram tudi. Ste pa pridni vi naši novi sosedje. Sem kar zrasla par centi. Sem si mislila, čak, bomo vidli kdo ma lepše rože. BS, ti kar začni na balkonu, mislim, da pod nulo ne gre več. Jaz bom za vikend vse uredila. Ti pa si faca . Si misijo "najlepše rože" vzela zares. Jaz sem tud danes ene par krasnih zasaditev našla. Bo tud treba v nabavo. Drugače jih pa jaz pred prvim majem ne dam ven, zna pri nas bit še kar hladno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj je s tem rr-jem mi sploh ni posta poslalo Na kratko: Meri ne spi.. Didlii,lepe roze,a jih imam cez glavo od nazaj.... Beyba,slike bodo kmal..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj sta pa oba
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 21:59:16
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, sej ti je poslalo. Zdej se pa mal dupliraš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 22:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,nekaj zeza.Pejt na zadnjih 50sporocil...Samso ven vrze,ko odpre novi del
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 22:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamala koncno spi,rr zeza,nobene ni ,tko da...lahko noc,grem brat eno knjigo,po resnicnih,kako so dva;moskega in zensko,na Floridi po nedolznem obsodili na smrt.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 23:50:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Uf...nas je pozavgalo sonce stran od rr-ja . Danes je blo kar zelo vroče...in tako bo še naprej. Vidim, da ste utrujene in ušle...jaz pa brskam za prikolicami, ki bi jo radi najeli v kampu Valkanela. Sem že skoraj uspela nekaj dobiti, pa je padlo v vodo . Mogoče pa vi kaj poznate? Hm...kaj novega....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 7:15:27
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro čveke nesčvekane Da vam postrežem in . mtinca: za BS: zdaj pa še ti do nove Vse najboljše obmesečnikom
< Sporočilo je popravil Samsa -- 7.4.2009 7:16:21 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 7:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Vidim,da smo spet tempo pisanja upočasnile- se vidi, da je sonček in smo vse bolj zunaj kot pa na računalniku. čestitke mesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 7:59:31
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro didlina super lep blkon boste imeli midva sva cev dan zuni, ko je končno tako lepo vreme lep dan vam želim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 8:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj dobro jutro Danes bo spet lep dan in ga bo treba izkoristit. Poazbila sem povedat, da smo dobili še en zobek in jih imamo že 7
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 8:21:37
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny anaj dobro jutro Danes bo spet lep dan in ga bo treba izkoristit. Poazbila sem povedat, da smo dobili še en zobek in jih imamo že 7 ste tapravi zobatci
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 8:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, fajn ugrizne Je zadnjič pri meni v naročju sedela in me je v roko ugriznila, da sem kar zvezde videla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 8:32:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ja, fajn ugrizne Je zadnjič pri meni v naročju sedela in me je v roko ugriznila, da sem kar zvezde videla si kar predstavljam... mene že z 2 fajn ugrizne - kako je šele fajn s sedmimi grist
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 8:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
njej je fajn, samo meni ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.4.2009 9:28:26
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Mtinca, za teste avtosedežev glej tudi za leti 2007 in 2008 - mislim, da potem vsako leto testirajo samo nove sedeže. Nova barva preobleke jih ne zanima. Ninny, uau. A niste bli vi ful cajta brez zob? Sabina tudi ugrizne in to ful rada. Non-stop bi grizla. Me zagleda, odpre usta in pridirja do mene. Atija pa ne grize, ker ima dlake in jo žgečkajo. Zraven take grimase dela, ko se spozabi pa ga hoče ugriznt. Midve greva tudi ven, tako da - mejte se!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.