malaMravljica
|
Tassika, ce ni rdece ni panike. In Tassika je hotla imet danes prava porocila s pregledov. Ja no, pa se smejite meni, druga itak nobena ni tako mimo kot jaz. Ze doma sem zamujala, pa me je tajnica vidla, ko sem sla skoz vrata in ji zaklicem, da sem pozna in povem kdaj morem bit tam, ona pa hitiiiiii. In potem na cesti obvoz, eni kamijoni pocasni in policaji pred mano, pa en avto na levi pas in pelje 40, super a ne, za ponoret. In pridem notri, mi da tisti loncek za urin in rece naj grem kar na WC. JAz sem registrirala besedo WC in grem notri in na WC in pol oblacim hlace in vidim tisti loncek prazen sem zakuhala kot rak, poskusala se mal lulat in ni slo. Pol sem rekla, a cem eno uro kampirat na WC-ju al grem vn in recem, da nisem mogla it na WC, seveda ne resnice, da sem sla, samo nic v loncek. No, pol je rekla, ni panike, pa pol na koncu pregleda, takrat pa takoj pritisk merit. Men je bilo itak tolk nerodno in paniko sem imela zaradi tistega WC-ja, da je bil pritisk 140/80, naceloma imam 125/75. Pa tehtanje, seveda oblecena jeans hlace z enim mega pasom in posledicno 55,5 kg, je pa res da sem sedaj na mojih normalnih kg, tam pri 54,5 nekje, samo v knjizici je najmanjsa vrednost 52,7, ker sem tolk shujsala takrat. Je reku, da vidi da sem malo pridobila na tezi, pa sem hitela razlagat in je sam reku, da ni nic tragicnega. Ampak sama sebi sem rekla, da morem do drugega pregleda pazit. Res malo ukinit sladkarije in prigrizke ko sploh nisem lacna. Pol pa uz, srcek delal tika taka, mali dojencek je zrasel na 10 cm, obseg glavice pa 3,41 cm. Zdravnik je videl vse organe, mi govoril kaj je kje in kako se premika, rokice je dal nad glavo, pa tko cudno je sedel, skor v krog je bil, sporten po mami in ociju pac Ja, men se je pa najprej zdelo, da zdravnik narobe vidi, da je zamenjal trup in glavo. Nogice ima ze tako dolge, pa mal obraznih potez se ze vidi. Skratka malcek raste. Dobila sem dve slikci, samo danes nekako ni bil fotogenicen. Naslednji pregled pa takoj po prvomajskih praznikih, midva sva hotla pa en mini dopust za prvomajske v Italiji imet, kako bomo sedaj kombinirali se ne vem.
|