|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.4.2009 14:27:08   
pilotina
Rižkoo...kje si pa ti danes...a še počivaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
6.4.2009 14:38:16   
tassika
Kaj pilotina, ti je malo dolgčas, jaz sem pa čisto ponedeljkova, nič nisem nardila, no ja skoraj ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
6.4.2009 14:51:00   
pilotina
tassika...ma glih sem hotela napisat, da kje ste vse user posted image

malaMravljica je na pregledu, maj2009 kliče, Rižkoo počiva...kaj pa ostale

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
6.4.2009 14:53:04   
tassika
Jaz pa čakam, da šefico vprašam če grem lahko prej domov, ker so se doma spomnili, da morva s tamalo naredit prepis avta, ker potem zavarovalničar nima več časa. Pa lih dons k sem brez mojga, pa še brez avta grrr

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
6.4.2009 15:02:32   
pilotina
ah, vse na kup pride...tko je ponavadi

boš pa prej na sončka šla user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
6.4.2009 15:05:04   
tassika
ja 15 min in zato bom plačala prepis, ker to je še moj stroškeuser posted image

Ah ja že odštevam minute, saj zjutraj sem še kar produktivna, potem pa vedno manj, že vem kolk bom imela jutri dela, ker sem danes zabušavala, ampak enostavno se mi ne da ne delat ne mislituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
6.4.2009 15:08:03   
pilotina
pa sej maš prau...pride dan, ko ne gre...boš pa jutri tolko bolj mela energije in boš tik tak vse nardila user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
6.4.2009 15:10:00   
tassika
a veš kaj mam pa jutri, dve začnem uvajat v moje delo, če se mi slučajno kaj zgodi, ampak potem vsaj ne bom imela slabe vesti če recimo bi se zgodilo, da ostanem doma, saj nočem, ampak je vseeno boljše če veš., da še trije znajo tvoje delo, ne samo ena. In tudi ne vem kako bom sfolgala. Bom pa kakšno nadurco nardila, sej ko začnem kar gre. Zdaj pa se počasi poslavljam čez 5 min šibam domov.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.4.2009 15:44:45   
pilotina
tassika...sem gledala ene mucke pa te nisem brala
itak bojo rabli nekoga, ki zna tvoje delo, ko greš na porodniško user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.4.2009 15:49:17   
sonček85
ja to sem tudi sama razmišljala da bi jo dala,tako črno belouser posted image user posted image user posted image
tretja je pa moja naj naj ,ker je prvo darilce za Aleksa od mojih rr prijateljicuser posted image user posted image user posted image user posted image

mariee.jeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pregled
tko jaz sem tudi naredila vso generalko z omaram in prebekslala cote tko da je eno delo manj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.4.2009 15:53:00   
maj2009
evo me nazaj! s klicala sestro in je rekla da naj takoj pridem. ko pa sm pršla na vrsto mi zmer pritisk in je biu normalen 120/60.tko da je blo vse ok, in je rekla sestra da če sm glih tle naj pa počakam še g. in mi je nardila uz in sm vidla najingauser posted image velizga 9,16cm tko da vam sporočam, da je vse ok!!

čau čau!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.4.2009 15:54:06   
maj2009
marriee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.4.2009 16:08:19   
mariee
Hvala Sonček85 in Maj2009!

A sem napisala, da sem slikco tudi dobila, sam se res bolj malo vidiuser posted image Sem pa v službi povedala, da sem noseča in so bile sodelavke čisto presenečene in sedaj se samo še o tem zgovarjat hočejouser posted image user posted image

Zdaj sem pa tako utrujena od vsega-pregled, vročina, klima..., da grem malo počivat. Naslednji pregled imam pa šele 18.5., ko bom pri svojem ginekologu imela nuhalno. To bo pa težko zdržat do takratuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.4.2009 17:16:08   
barvar
Pozdravljene!
Imam eno malo zakomplicirano vprašanje. Pred mesecem dni sem imela abrazijo v 10.tednu. Po prvi menstruaciji (od 3.do 8.dne) bi naj začela s klomifenom, tu se mi je pa malo zataknilo. Že v petek me je začelo špikat v jajčnikih, potem me je nekaj čudno "šraufalo" kot pred user posted image , imela sem tudi en mali krvav flekec, pol pa več nič. Včeraj se je zadeva ponovila, danes imam rjav izcedek... Zdaj pa res več ne vem kaj si naj mislim! Je to že menstruacija? Sicer imam vedno zelo šibke, ampak to pa je vseeno malo čudno?! Če ima katera izkušnje jo prosim za pomoč!
Lep sončen dan vam želimuser posted image .

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
6.4.2009 17:20:46   
tassika
brvar za tvoj problem nimam nobenega nasveta, ker klomifena nisem nikoli imela.

Punce, meni se spet nekaj čudnega dogaja, pa ne vem a je še od pregleda ali česa drugega, do zdaj sem 2x imela na hlačkah malo bež izcedka, ampak ko grem na wc pa ni nikjer nič, je pa to tako gosto kot beli tok recimo. Zdaj pa sploh ne vem kaj naj, če se bo še pojavljalo bom poklicala. Po drugi strani se pa tolažim, da ni nič, ker  mi je sodelavka rekla, da se lahko pojavi kaj takega, ker lahko kakšna žilca poči. A je možno, da je to še od pregleda, ker nežna pa res ni bila?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
6.4.2009 17:39:52   
mariee
Tassika jaz imam belega oz. rahlo rumenkastega. Ampak a ni to normalno, da imaš izcedek?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
6.4.2009 17:40:32   
mariee
Aa te je bolelo na pregledu Tassika, ker jaz danes nisem nič čutila?

< Sporočilo je popravil mariee -- 6.4.2009 17:41:59 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
6.4.2009 17:51:42   
malaMravljica
Tassika, ce ni rdece ni panike.

In Tassika je hotla imet danes prava porocila s pregledov. Ja no, pa se smejite meni, druga itak nobena ni tako mimo kot jaz.

Ze doma sem zamujala, pa me je tajnica vidla, ko sem sla skoz vrata in ji zaklicem, da sem pozna in povem kdaj morem bit tam, ona pa hitiiiiii. In potem na cesti obvoz, eni kamijoni pocasni in policaji pred mano, pa en avto na levi pas in pelje 40, super a ne, za ponoret. In pridem notri, mi da tisti loncek za urin in rece naj grem kar na WC. JAz sem registrirala besedo WC in grem notri in na WC user posted image  in pol oblacim hlace in vidim tisti loncek prazen user posted image user posted image user posted image   sem zakuhala kot rak, poskusala se mal lulat in ni slo. Pol sem rekla, a cem eno uro kampirat na WC-ju al grem vn in recem, da nisem mogla it na WC, seveda ne resnice, da sem sla, samo nic v loncek. No, pol je rekla, ni panike, pa pol na koncu pregleda, takrat pa takoj pritisk merit. Men je bilo itak tolk nerodno in paniko sem imela zaradi tistega WC-ja, da je bil pritisk 140/80, naceloma imam 125/75. Pa tehtanje, seveda oblecena jeans hlace z enim mega pasom in posledicno 55,5 kg, je pa res da sem sedaj na mojih normalnih kg, tam pri 54,5 nekje, samo v knjizici je najmanjsa vrednost 52,7, ker sem tolk shujsala takrat. Je reku, da vidi da sem malo pridobila na tezi, pa sem hitela razlagat in je sam reku, da ni nic tragicnega. Ampak sama sebi sem rekla, da morem do drugega pregleda pazit. Res malo ukinit sladkarije in prigrizke ko sploh nisem lacna.

Pol pa uz, srcek delal tika taka, mali dojencek je zrasel na 10 cm, obseg glavice pa 3,41 cm. Zdravnik je videl vse organe, mi govoril kaj je kje in kako se premika, rokice je dal nad glavo, pa tko cudno je sedel, skor v krog je bil, sporten po mami in ociju pac user posted image  Ja, men se je pa najprej zdelo, da zdravnik narobe vidi, da je zamenjal trup in glavo. Nogice ima ze tako dolge, pa mal obraznih potez se ze vidi. Skratka malcek raste. Dobila sem dve slikci, samo danes nekako ni bil fotogenicen. 

Naslednji pregled pa takoj po prvomajskih praznikih, midva sva hotla pa en mini dopust za prvomajske v Italiji imet, kako bomo sedaj kombinirali se ne vem.  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
6.4.2009 18:01:07   
mariee
malaMravljica čestitke za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image Ja jaz nisem imela toliko za napisat, ker se mi ni nič posebnega zgodilouser posted image Sem pa srčka vidla kako je utripaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4494
6.4.2009 18:04:30   
maj2009
ej mravlca! ti maš sigurno prej rok ker je med tvojim in mojimuser posted image 1cm razlike! al pa je tvoj ultra velik! in imamo pri nas enga manjšegauser posted image user posted image . no saj mamica je tud majhna156user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
6.4.2009 18:04:55   
malaMravljica
Mariee, ma seveda cestitke tudi tebi za tvoj pregled, pa tako zgodaj si ze srcek videla, super. Imas pred sabo se kar nekaj pregledov, mogoce se pa tudi tebi se kaj pripeti user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
6.4.2009 18:06:49   
maj2009
ej mravlca! ti maš sigurno prej rok ker je tvoj user posted image 1cm večji od mojga, al pa sta vidva ultra velika, no jst sm ful majhna 156 bo pa mogoče po meniuser posted image user posted image user posted image .

o samo da je vse ok, jst imam pregled čez 14 dni, če bo pa spet kej pritisk nagajau pa morm prej pridt.

zdej se grem pa z mojimuser posted image mal na sončka sprehodt, ker mojga itak sppet ni doma in je v lj na faksu.

pozdravček

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
6.4.2009 18:08:33   
mariee
malaMravljica sem sigurna, da bo še kaj podobnega prišlouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4498
6.4.2009 18:09:21   
malaMravljica
Maj, vzemi nazaj tvoje besede, da ne bom prevec tulila tam na porodni mizi. Nas dojencek ima mamico veliko 168 cm, ocija pa 190cm. Vse jasno user posted image user posted image  

Na uz slikci pise pdp 28.9, zadnjic je bilo pa se 30.9. Sam jaz nic ne spreminjam, ker tudi dohtar ni nic omenjal novega datuma.
Ja, je pa najin mali cista mesanica mamija in ocija, je pravi sportnik, sam disciplino je menjal, ta gre v smer gimnastike, midva sva pa atletika, tenis, smucanje.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
6.4.2009 18:42:47   
tassika
Hvala punce, saj pomoje res ni nič, sam psiha me ubija.

MAriee me je malo bolelo, pa tudi nesproščena sem bila, sploh nisem mogla, da bi bila, in mogoče je res malo od tega, se mi je pa pojavilo v petek, ko sem dirkala na vlak, pa malo danes, ko sem spet bila malo leteča, bo treba zgleda malo več počivat, itak pa jaz vse barve vidim rjave, tudi če moj pravi, da je rumeno zeleno, jaz vidim rjavo.

MM tvoj je pa res že velik, še 4x toliko pa greš že lahko rodituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?