detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit... a ne, da sem bila pridna, da sem tako zgodaj pripravila zajtrk Super za pregled, samo da je z bebico vse ok. Ampak, zdaj te pa že orng matra, ali bo ali , a ne? Sem malo "žleht", a ne? Mogoče te grlo boli zato, ker je bebica tako velika in ti dobesedno poje vse hranilne snovi, pa jih je za tebe zmanjkalo? Našopaj se z vitamini, pa čim več zdrave hrane, pa bo bolje, boš videla. Za zajtrk si pa najbrž videla, sem te predlagala za posebno nagrado, toda moraš javit svoje "preference" ja, sem videla...hmmm, se pustim presenetiti...kakega fajn pomočnika mi zrihtajte za pomoč pri porodu, če bo slučajno moj obupal pa še kakega, da mi bo grlo zdravil ...glede spola pa me ful matra...pa zdaj sem še bolj zmešana glede teže...ker mi ene pravijo, da so fantki bolj taki težki, druge mi pravijo, da pupe...pol pa smo spet v temi sem pa tudi sama slišala, da so nekatere prvič rodile po 4 kg pa še čez težke otroke lažje kot pa drugič 3 kg težke...tako, da se pustim presenetit pa pol vam javim... Ok, dogovorjeno, bomo zrihtali 2 konkretna pomočnika, a ne brigita23 in Junona? Jaz ne vem, če sem ravno prava oseba za to . Kar se tiče teže otročka in poroda, pa pozabi na vse, kar ti govorijo in si samo zvizualiziraj, kako se odlično odpiraš - kot roža in si ravno prav odprta za tvojo bebico ... pa bo vse ok. Psiha dela čudeže . tako je, mogoče pa bo pord čist lahek no, čakam pomočnike
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|