Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:47:43
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Dans bom pa js tak kot ti zadnjič. Danes imam ob 18.00 Se pa res mogoče še vidma,....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:50:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 halo punce evo mene končno doma .....mi je blo tak vroče, da sem zdle skor eno uro pod tušom stala, zdej pa mal počivat .... No da vam na kratko reportiram pregled... CTG-bp, naš zelo živahen...u glavnem lep CTG urin- slabo št. bakterije rast- primerna naslednji CTG-16.4. dobila pa sem vaginalno kremo in svečko...tako da pri nas tudi ne bo nič ....bomo kr malinov čaj pili. Sem ji omenila da bi se testirala za streptokok, pa je rekla da ni potrebno ...da ne spadam med ogroženo skupino, ker nimam povečanih izcedkov in vnetij, drugače pa je to testiranje v bolnici brezplačno. To je pa tudi vse. Če sem kaj odprta ne vem, tudi koliko plodovnice imam ne vem, niti ali je že zmehčan MV ....ker me vagianalno ni nič gledala. Pa glavno, da našemu bebiju lepo srček bije in da je živahen Super za pregled Mi pa tud nič ni jasn, za streptokok,..... zakaj se tko otepajo testiranja? je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no"....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:50:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Dans bom pa js tak kot ti zadnjič. Danes imam ob 18.00 Se pa res mogoče še vidma,.... Pol se pa verjetno res boma. Zagrej mi ležišče.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:53:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 halo punce evo mene končno doma .....mi je blo tak vroče, da sem zdle skor eno uro pod tušom stala, zdej pa mal počivat .... No da vam na kratko reportiram pregled... CTG-bp, naš zelo živahen...u glavnem lep CTG urin- slabo št. bakterije rast- primerna naslednji CTG-16.4. dobila pa sem vaginalno kremo in svečko...tako da pri nas tudi ne bo nič ....bomo kr malinov čaj pili. Sem ji omenila da bi se testirala za streptokok, pa je rekla da ni potrebno ...da ne spadam med ogroženo skupino, ker nimam povečanih izcedkov in vnetij, drugače pa je to testiranje v bolnici brezplačno. To je pa tudi vse. Če sem kaj odprta ne vem, tudi koliko plodovnice imam ne vem, niti ali je že zmehčan MV ....ker me vagianalno ni nič gledala. Pa glavno, da našemu bebiju lepo srček bije in da je živahen Super za pregled Mi pa tud nič ni jasn, za streptokok,..... zakaj se tko otepajo testiranja? Po moje zato, ker... Je mala verjetnost, da se dojenček okuži, tudi če ti to imaš. Če pa se okuži in ne dobiš antibiotika so lahko resni zapleti. In tudi če je mala verjetnost, se meni zdi brezveze riskirat, ampak dr. očitno na nas gledajo kot na številke. In to se mi ne zdi fer, ker če nekaj lahko preprečimo, zakaj ne bi.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:53:14
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:54:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk quote]IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 poka1 ,ki ima 12.4 rok je baje že rodila punčko 23.3 ČESTITKE čestitke še iz moje strani
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:55:06
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Dans bom pa js tak kot ti zadnjič. Danes imam ob 18.00 Se pa res mogoče še vidma,.... Pol se pa verjetno res boma. Zagrej mi ležišče. Bom zagrela,.... pa kako iglo ti še skrijem pod vzglavnik, ok? da bo bol hasnal sam ti jo more pol dragi zapičt Jst sam upam, da bo tole kej uspešn,.....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:55:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 halo punce evo mene končno doma .....mi je blo tak vroče, da sem zdle skor eno uro pod tušom stala, zdej pa mal počivat .... No da vam na kratko reportiram pregled... CTG-bp, naš zelo živahen...u glavnem lep CTG urin- slabo št. bakterije rast- primerna naslednji CTG-16.4. dobila pa sem vaginalno kremo in svečko...tako da pri nas tudi ne bo nič ....bomo kr malinov čaj pili. Sem ji omenila da bi se testirala za streptokok, pa je rekla da ni potrebno ...da ne spadam med ogroženo skupino, ker nimam povečanih izcedkov in vnetij, drugače pa je to testiranje v bolnici brezplačno. To je pa tudi vse. Če sem kaj odprta ne vem, tudi koliko plodovnice imam ne vem, niti ali je že zmehčan MV ....ker me vagianalno ni nič gledala. Pa glavno, da našemu bebiju lepo srček bije in da je živahen Super za pregled Mi pa tud nič ni jasn, za streptokok,..... zakaj se tko otepajo testiranja? je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Pozitivnih je okoli 1/3. Brigitka, ne sekiraj se, saj pa tudi nimaš take smole, da bi ga ravno zdej imela. Ampak so pa tile G včasih smotani. Po moje jih zavarovlnica mal stiska al kdo... Ko sem js to mojmu rekla, mi je reku, da je samoplačniško in sem rekla da vem. Potem je rekel, da se jih je samo 5 dalo kao samih od sebe testirat. In sem rekla, aha...kaj pa mi vi priporočate... pa pravi, ja...priporočam, če že vprašaš. Torej...to mi vse pove.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:56:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:57:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Dans bom pa js tak kot ti zadnjič. Danes imam ob 18.00 Se pa res mogoče še vidma,.... Pol se pa verjetno res boma. Zagrej mi ležišče. Bom zagrela,.... pa kako iglo ti še skrijem pod vzglavnik, ok? da bo bol hasnal sam ti jo more pol dragi zapičt Jst sam upam, da bo tole kej uspešn,..... Pa da ne boš kake debele skrila. Js ti tut želim, da ti prime tole. Vertjetno ti je pozabla prej dat, ker men je rekla, da okol 28. tedna.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:58:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. pa ja ne.....misli brezveze ...pa sej veš kak je v bolnici...bo že, sam da čimprej rodimo zdrave sončke
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 14:58:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, že piješ čajček? ne, ga še moram it kupit ...sem misla da bomo lahko ...pa ne bo nič iz tega Mi smo tut sam na čajčeku. In sprehodih.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:00:25
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. ja sam naj mi reče ej ...ker pol me bojo pa spoznal v vseh pomenih besede . joj kak sm utrujena ....mi kr učke skupi vleče ...vas pridem še kasneje prebrat.. čao
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:00:43
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. Take stvari me pa res pogrejejo,.... že tko se mi zdi da mormo bit napol dr. da vemo kaj se dogaja in da same na kaj opozorimo, pol pa se še tko obnašajo,.... Itak moramo gledat s te strani da bo vse ok, sam če se kaj da preprečit ala pa tudi če je za miren spanec - hvala bogu,... sej konec koncev gremo tud na nuhalno, pa četav je vse ok, samo da smo pomirjene in lažje spimo,.... Joj ti Dr. Men gre full na živce ko sam neki pr seb gruntajo,... pišuka kot da jst razumem to gruntanje, povej najo kej, sej se gre za nas in naše
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:01:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, že piješ čajček? ne, ga še moram it kupit ...sem misla da bomo lahko ...pa ne bo nič iz tega Mi smo tut sam na čajčeku. In sprehodih. no vidiš si dobla sotrpinko , jst se še sprehajat ne morem več....no mamo pa stopnice
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:02:18
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pa da ne boš kake debele skrila. Js ti tut želim, da ti prime tole. Vertjetno ti je pozabla prej dat, ker men je rekla, da okol 28. tedna. upam, da bo kej hasnal ti jo pa le spomni, da ti je ne bo dala tako kot men v 40tem tednu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:04:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. Take stvari me pa res pogrejejo,.... že tko se mi zdi da mormo bit napol dr. da vemo kaj se dogaja in da same na kaj opozorimo, pol pa se še tko obnašajo,.... Itak moramo gledat s te strani da bo vse ok, sam če se kaj da preprečit ala pa tudi če je za miren spanec - hvala bogu,... sej konec koncev gremo tud na nuhalno, pa četav je vse ok, samo da smo pomirjene in lažje spimo,.... Joj ti Dr. Men gre full na živce ko sam neki pr seb gruntajo,... pišuka kot da jst razumem to gruntanje, povej najo kej, sej se gre za nas in naše slovenija veš....pri nas smo še res kar se tega tče 100 let za leseno žlico ....pol pa me še vsi sprašujejo...ja pa si kaj odprta, pa kok je bebi težek, pa kok je MV.....ja pi... če ne vem...eh, sm mal jezna grem mal ajat, pa si pol tipkamo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:04:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. Take stvari me pa res pogrejejo,.... že tko se mi zdi da mormo bit napol dr. da vemo kaj se dogaja in da same na kaj opozorimo, pol pa se še tko obnašajo,.... Itak moramo gledat s te strani da bo vse ok, sam če se kaj da preprečit ala pa tudi če je za miren spanec - hvala bogu,... sej konec koncev gremo tud na nuhalno, pa četav je vse ok, samo da smo pomirjene in lažje spimo,.... Joj ti Dr. Men gre full na živce ko sam neki pr seb gruntajo,... pišuka kot da jst razumem to gruntanje, povej najo kej, sej se gre za nas in naše Isto je pri cepljenju novorojenčkov proti rotavirusu. Nam je v mš povedala bab'ca, kajne Brigitka? Nobeden ti ne omeni posebej ceplenja, ker je itak samoplačniško, čeprav je zelo fajn, da je otrok cepljen. In lahko zamudiš primeren čas, ko se otroka cepi. In ta virus ni tako nedolžen. Res ne razumem, zakaj ne morejo nas seznanit pediatri s tem, sej je samoplačniško in države nič ne stane.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 6.4.2009 15:05:33 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:05:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. ja sam naj mi reče ej ...ker pol me bojo pa spoznal v vseh pomenih besede . joj kak sm utrujena ....mi kr učke skupi vleče ...vas pridem še kasneje prebrat.. čao Kar odpočij si.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:07:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA M..tina KPMK DETELJA MIŠKA 2006 dodajte še mene
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:08:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pa da ne boš kake debele skrila. Js ti tut želim, da ti prime tole. Vertjetno ti je pozabla prej dat, ker men je rekla, da okol 28. tedna. upam, da bo kej hasnal ti jo pa le spomni, da ti je ne bo dala tako kot men v 40tem tednu Zgleda, da je res pozabla. Ampak a veš, da se meni zdi, da js res reagiram na ak? No, 2x sem jo imela in 2x sem imela tisto noč potem krče. Mi je pa rekla, da je to možno. Tak da upam, da bo pr porodu tut kej hasnal. In da ne gremo čez rok. Boga, se mi kr smiliš, tole čakanje...že meni se vleče, kaj šele tebi.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:08:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, že piješ čajček? ne, ga še moram it kupit ...sem misla da bomo lahko ...pa ne bo nič iz tega Mi smo tut sam na čajčeku. In sprehodih. no vidiš si dobla sotrpinko , jst se še sprehajat ne morem več....no mamo pa stopnice Stopnice so tut fajn orodje.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:09:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA M..tina KPMK DETELJA MIŠKA 2006 dodajte še mene A še nisi šla? Še vidiš kej?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:09:44
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 je bla kr tak mal jezna ko sem ji omenila....češ jst se že spoznam na to, pol sem pa rekla da vem da je samoplačniški in da bi ga rada opravila....me je pa kr zabila češ, da pri njih se pa res to testiranje ne plačuje in da jst ne spadam med ogrožene vrste ...kako pa ve, če me vagianalno ni pregledala že kake 3 mesece ....pa rekla je še, da ji naj povem koliko je bilo pozitivnih od tistih ki so se šle testirat...kao iz rr...pa sem rekla da jst vem za 2...pa je rekla "ja no".... Svašta od G. Včasih se pa res čudn obnašajo Po moje sploh če si sama prosla, bi te pa resl lahko dala testirat. Fora je tut v tem, da če se slučajno pol vidi, da je bla porodnica okužena... se G zgovarjajo, da ni bila v rizični skupini za testiranje in si tako operejo roke. Take stvari me pa res pogrejejo,.... že tko se mi zdi da mormo bit napol dr. da vemo kaj se dogaja in da same na kaj opozorimo, pol pa se še tko obnašajo,.... Itak moramo gledat s te strani da bo vse ok, sam če se kaj da preprečit ala pa tudi če je za miren spanec - hvala bogu,... sej konec koncev gremo tud na nuhalno, pa četav je vse ok, samo da smo pomirjene in lažje spimo,.... Joj ti Dr. Men gre full na živce ko sam neki pr seb gruntajo,... pišuka kot da jst razumem to gruntanje, povej najo kej, sej se gre za nas in naše Isto je pri cepljenju novorojenčkov proti rotavirusu. Nam je v mš povedala bab'ca, kajne Brigitka? Nobeden ti ne omeni posebej ceplenja, ker je itak samoplačniško, čeprav je zelo fajn, da je otrok cepljen. In lahko zamudiš primeren čas, ko se otroka cepi. In ta virus ni tako nedolžen. Res ne razumem, zakaj ne morejo nas seznanit pediatri s tem, sej je samoplačniško in države nič ne stane. ja tudin to je res ...pa veš da ga/jo bom dala cepit, sigurno...HB da zdej vemo da je treba to storit do 6 meseca in da je samoplačniško.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 15:10:11
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pa da ne boš kake debele skrila. Js ti tut želim, da ti prime tole. Vertjetno ti je pozabla prej dat, ker men je rekla, da okol 28. tedna. upam, da bo kej hasnal ti jo pa le spomni, da ti je ne bo dala tako kot men v 40tem tednu Zgleda, da je res pozabla. Ampak a veš, da se meni zdi, da js res reagiram na ak? No, 2x sem jo imela in 2x sem imela tisto noč potem krče. Mi je pa rekla, da je to možno. Tak da upam, da bo pr porodu tut kej hasnal. In da ne gremo čez rok. Boga, se mi kr smiliš, tole čakanje...že meni se vleče, kaj šele tebi. Kake krče si pol mela? Pa je to ok?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?