|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 12:31:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit...

a ne, da sem bila pridna, da sem tako zgodaj pripravila zajtrkuser posted image

Super za pregleduser posted image user posted image , boš pa kmalu letela v Rim user posted image user posted image user posted image  Še malo,...
Zlo dobr zajtrk si pripravila, pohvalno user posted image

Detelja bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js ti povem, da bo tole lulček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hvala za zajtrk, res si skrbna.user posted image user posted image user posted image

ti, ti packa...sam na lulčke misliš...user posted image user posted image user posted image  me res zanima kaj bo...ati pravi kar koli bo, bo po mamici bajso/bajsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dober, da sebe ne vidi in svojih krepko čez 100 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
6.4.2009 12:32:04   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled ,ja težki ste pa res ,jaz ti rečem da bo user posted image user posted image

Upam ,da greš res pred petkov v P in da rodiš svoj zakladek

papa

ej glede na kg mi vsi praivjo, da bo user posted image ....sicer pa sem jaz tudi imela 3700 g...
A res ,no pa samo da bo zdravo user posted image user posted image user posted image

Sem se sedaj nasmejala,sem dobila že za dohodnino in dobim nazaj 0,02e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečnica ti...jaz pa 1x manj zaslužim kot moj pa jaz plačam 66,66eur...moj pa 24,?? eur...majke mi...ej država sam pobira keš, da bi kaj dali pa ne...pa itak skoz plačuješ davke take in drugačne pa še vedno je premalo...sicer pa poslanci, ministri itd...rabijo..."saj jič čist zastopim"user posted image user posted image

Hja, država rabi € user posted image user posted image user posted image ,... jst te čist štekam, ko sem tud besna,.... ko bi ble vsaj kake olajšave, piuser posted image  ej,... tak pa nič več!!!!!

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
6.4.2009 12:33:54   
kpmk

evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit...

Super za pregleduser posted image user posted image , boš pa kmalu letela v Rim user posted image user posted image user posted image  Še malo,...

Detelja bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js ti povem, da bo tole lulček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hvala za zajtrk, res si skrbna.user posted image user posted image user posted image

ti, ti packa...sam na lulčke misliš...user posted image user posted image user posted image  me res zanima kaj bo...ati pravi kar koli bo, bo po mamici bajso/bajsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dober, da sebe ne vidi in svojih krepko čez 100 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je full skrbel kako pol rodit, če je user posted image  težji,... pa me je ena včeraj potolažla, je rekla da je rodila user posted image  4,100 in da je blo brez problemov,... mene že tudi malo skrbi koliko bo na koncu težek user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
6.4.2009 13:00:53   
Nea_teja_
Pozdravljene punce mi je nekaj časa neki nagajala rr pa vidm da ste bile kr zelo pridne čestitke vsem novim mamicam tistim,ki pa to še ratate v kratkem pa želim mirne porode 

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
6.4.2009 13:18:00   
pokica_
Ja pozdravljene aprilčice!

Malo poštulim k vam, da vidim kere dobrote spet ponujateuser posted image .
April teče in odhajate proti Rimu, ane? Sj pr nas majčicah imamo že 3 dvojčke user posted image user posted image in enga user posted image , skupaj že 7 bebic! Vas že prehitevamo, jauser posted image
detelja user posted image za pregled! Tvoj user posted image ima pa res že lepo težo. user posted image  
Otrokova teža in spol ali porod je res relevantna stvar. Moja prijateljica je zdaj 4.4. rodila punčko veliko kar 3.850g in veliko kar 54cm! user posted image  Ampak ni pa vzela nobene EA ali ultive, pa se je pošteno namučila, čeprav je rodila sedaj že 4. Pravi, da take grozne bolečine še nikoli do zdaj. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 6.4.2009 13:20:46 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
6.4.2009 13:48:13   
Anonimen

Super za pregled, samo da je z bebico vse ok. user posted image user posted image user posted image Ampak, zdaj te pa že orng matra, ali bo user posted image ali user posted image , a ne? user posted image Sem malo "žleht", a ne? user posted image user posted image user posted image

Mogoče te grlo boli zato, ker je bebica tako velika in ti dobesedno poje vse hranilne snovi, pa jih je za tebe zmanjkalo? user posted image Našopaj se z vitamini, pa čim več zdrave hrane, pa bo bolje, boš videla. user posted image
Za zajtrk si pa najbrž videla, sem te predlagala za posebno nagrado, toda moraš javit svoje "preference" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
6.4.2009 13:51:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled ,ja težki ste pa res ,jaz ti rečem da bo user posted image user posted image

Upam ,da greš res pred petkov v P in da rodiš svoj zakladek

papa

ej glede na kg mi vsi praivjo, da bo user posted image ....sicer pa sem jaz tudi imela 3700 g...
A res ,no pa samo da bo zdravo user posted image user posted image user posted image

Sem se sedaj nasmejala,sem dobila že za dohodnino in dobim nazaj 0,02e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolš da si se smejala, meni je šlo pa na jok user posted image , bom morala plačati 180€ user posted image . Upam, da bo drugo leto boljše, ko bom dala Elo kot olajšavo. Sem vsa leta vedno dobila nazaj okrog 100€, sedaj ko je pa ta nov zakon, sem pa kar nekako ratala plačnica. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
6.4.2009 13:56:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Obiski ja ... Jaz sem mojemu že povedala, da si pač ne želim dojiti pred drugimi ljudmi, tako da tudi, ko bova imela obiske doma, ko bo čas za dojenje, bodo morali ven iz sobice, da naju z Elo pustijo sami. Če pa se kdo namuli, mi pa popolnoma "dol visi" user posted image user posted image user posted image . V glavnem babnice moje: me nosimo otročke, me jih bomo dojile, me smo mlade mame in smo zdaj carice, zato se morajo vsi prilagoditi nam, ne pa da mi se me prilagajale obiskom! Če moramo svoje pravice ostro zahtevati, ker pač eni nimajo feelinga, bomo pa pač ostre kot levinje user posted image .

Ja, prav imaš, zase se je treba postavit!user posted image

Midve sva se z mojo taščo že zgrabili glede dojenja... user posted image In to že v porodnišnici! user posted image Sem imela srečo, da sem bila sama v sobi in sem lahko imela obiske takrat, ko mi je pasalo in nismo nikogar motili. No, in enkrat so bili v času dojenja na obisku moj mož, tašča, tast ter svak in svakinja. In ker sva se midva morala podojit, sem se jaz lepo na stran obrnila, pristavila malega in začela. Vsi ostali so ostali za mojim hrbtom, na drugi strani sobe in so nama dali mir, ona pa je kar poleg naju stala, malega božala po obrazu, za roke ga prijemala in še in še... user posted image user posted image user posted image Vsi so ji rekli, naj nama da mir, ona pa v stilu "pa saj mu nič nočem, saj ga ne bo kaj manj, če ga malo gledam..."user posted image Tud moji grdi pogledi niso zalegli, ampak takrat se mi še ni bilo za kregat, ker je bil šele drugi dan po porodu.
Ko pa sva prišla domov in je začela z isimi forami, pa sem lepo povedala, da je dojenje nekaj, čemur lahko prisostvuje samo Sašin ati in nihče drug. In potem je povesila nos, bila nekaj časa užaljena, ampak se je sprijaznila. No, in sedaj se lahko v miru dojiva, ko je čas za to!user posted image user posted image user posted image

Punce, samo povejte, kaj vam ustreza in kaj ne... Ve ste važne in vaši bejbiji!

Ne mor'š verjet, kakšna predrznost user posted image user posted image user posted image ! Si kar dobro odreagirala, jaz bi že zdavnaj ponorela user posted image . Jih vse skupaj že v P napodila iz sobe, sploh pa ne pustila, da mi neka babnica, pa četudi je tašča, šlata otročka medtem, ko se dojiva. Eni ljudje očitno res nimajo občutka in če jim kaj rečeš, začnejo: "Pa kaj kompliciraš, saj nisi ne prva, ne zadnja." Ob takšnih stavkih resnično popi...user posted image .
Tako da super, da si to uredila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
6.4.2009 13:58:08   
detelja

Super za pregled, samo da je z bebico vse ok. user posted image user posted image user posted image Ampak, zdaj te pa že orng matra, ali bo user posted image ali user posted image , a ne? user posted image Sem malo "žleht", a ne? user posted image user posted image user posted image

Mogoče te grlo boli zato, ker je bebica tako velika in ti dobesedno poje vse hranilne snovi, pa jih je za tebe zmanjkalo? user posted image Našopaj se z vitamini, pa čim več zdrave hrane, pa bo bolje, boš videla. user posted image
Za zajtrk si pa najbrž videla, sem te predlagala za posebno nagrado, toda moraš javit svoje "preference" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sem videla...hmmm, se pustim presenetiti...kakega fajn pomočnika mi zrihtajte za pomoč pri porodu, če bo slučajno moj obupaluser posted image user posted image  pa še kakega, da mi bo grlo zdraviluser posted image user posted image ...glede spola pa me ful matra...pa zdaj sem še bolj zmešana glede teže...ker mi ene pravijo, da so fantki bolj taki težki, druge mi pravijo, da pupe...pol pa smo spet v temiuser posted image user posted image user posted image  sem pa tudi sama slišala, da so nekatere prvič rodile po 4 kg pa še čez težke otroke lažje kot pa drugič 3 kg težke...tako, da se pustim presenetit pa pol vam javim...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
6.4.2009 13:59:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

kpmk kaj pa ti čakaš? A nisi mela 1.4. roka? Joj upam, da ne
boš res tak ko jaz ko sem mela prvič rok 1.10, rodila pa 11.10. To ti je en šit...

Pa kaj pravi gin, nč ne kaže?

ja jst še kr 2v1. Upam, da res ne bom več dolgo čakala, ker sicer kaže še nič ne,.... Zdej mam tko samo ctg-je in dr ne gleda, pač čakajo baje tudi di 16 dni user posted image  Krizauser posted image   Pol me čist razumeš kako je bit po roku, a ne? user posted image  

kpmk - Znanstvene študije kažejo, da je sprožen porod vedno bolj zakompliciran kot naravno sprožen, zato dokler je z bebico in s tabo ok, je bolje, da čakajo na naravne popadke, kot pa da umetno sprožijo. Razumem, da ti je najbrž že orng težko, toda glej na to iz te perspektive: očitno za otročka še ni pravi čas, zato ga ne smem priganjati. user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
6.4.2009 14:01:42   
detelja
sonček ne boš verjela...nisem pozabila vpr. glede toxe in dojenja...gin. mi je rekla, da oni pač testirajo samo nosečnice in vejo samo pač kaj se zgodi z otorkom/plodom, če se mamica okuži med nosečnostjo...to ali je nevarna okužna v času dojenja pa je rekla, da se naj na kakega pediarta obrnem...

sem vpr. tudi za nosečniške pege...kaj ekstra itak ne smem rabi...edino neka eucerinova krema je...sam mi je v lekarni ena rekla, da naj raje počakam, da vidim če mi po porodu izginejo ali ne...ker eucerinova krema baje bolj pomaga za starostne pege...rekla mi je še, da je bolj učinkovito, če uporavljam kremo za sončenje z viskom faktorjem pa pol puder čez...bom počakala še teh par dni pa pol bom vidla kaj bo...

grlo pa ful boli...zdja mi je dragi prinesel isla tablete upam, da bodo pomagale...drugače pa jem sadje...upam, da sam, da ne bo iz nosu teklo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
6.4.2009 14:03:03   
kpmk

boš res tak ko jaz ko sem mela prvič rok 1.10, rodila pa 11.10. To ti je en šit...

ja jst še kr 2v1. Upam, da res ne bom več dolgo čakala, ker sicer kaže še nič ne,.... Zdej mam tko samo ctg-je in dr ne gleda, pač čakajo baje tudi di 16 dni user posted image  Krizauser posted image   Pol me čist razumeš kako je bit po roku, a ne? user posted image  

kpmk - Znanstvene študije kažejo, da je sprožen porod vedno bolj zakompliciran kot naravno sprožen, zato dokler je z bebico in s tabo ok, je bolje, da čakajo na naravne popadke, kot pa da umetno sprožijo. Razumem, da ti je najbrž že orng težko, toda glej na to iz te perspektive: očitno za otročka še ni pravi čas, zato ga ne smem priganjati. user posted image

Ti dam čist prav, malo sem že rs preveč nestrpnauser posted image ,.... me že zanima kakšen bo,... pa cartala bi že user posted image  
user posted image  je full lepo pri mamici, še posebno če jem sladoled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
6.4.2009 14:03:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Ja lepo pozdravljene.

Kot ste nekatere že opaazile, se je naši družini pridružila naša mala pikica. Taja. In sicer pred rokom 28.03.2009, težka 3040 g in velika 50 com.

Moram vam povedat da sem imela epiduralno, in res vsaki ki ima možnost da jo dobi, naj jo izkuristi. Prvič, pred dvema letoma, sem imela samo umetne popadke, ker so mi morali sprožit porod, ker sem že nosla 14 dni čez rok. Ob 9.00 sem dobila gel, pa ni bilo nič, taki rahli krči. Ob 15.00 pa do mi dali umetne. To pa groza, pol oz. vel kot pol se niti ne spomnim. Povem vam ni bilo lušno. Odpirat se pa nisem hotela. Ob 20.30 sem bila odprta 2 cm. No on končno ob 22.22 je na svet pokukala naša Žana.
Sedaj pa je bilo vse drugače. Ob 03.30 me je začelo nekaj zvijat, tak an pet minut. In ker se ni nič umirilo, sva šla okoli 6.30 v mariborsko porodnišnico, tako da sem bila okoli 7.00 v porodni sobi. Odprta 2 cm. Čez kako uro in pol so mi predrli mehur, ob 11.00 so poklicali anestezistko, ob 14.13 pa se je rodilo naše dete. Med popadki sem pa se pogovarjala z mamo, sicer med samim porodom nisem imela anestezije, vendar ni bilo tako hudo. Po porodu, pa nasprotno od prvič, sem bila čisto OK. Prvič par dni nisem k sebi prišla, sedaj pa mi mi skoraj nič manjkalo, pa še šivana nisem bila.

No sedaj sem se malo razpričala. V glavnem če katero kaj zanima, naj samo vpraša. Saj vem kolko vprašanj sem imela jaz pred prvim porodom.
LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo! Pa super, da si bila zadovoljna s porodom. Saj to je najpomembneje, da si lahko vsaka ženska izbere način poroda, kot ga sama želi, ker je potem tudi bolj zadovoljna mama. user posted image Pridno se cartajte user posted image .

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
6.4.2009 14:08:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninca19

pozdravljene aprilčice. se že dolgo nisem oglasla,pa sem dobila danes ZS naj se javim in evo me spet tu:) sem ravno iz pregleda in očitno še nekaj časa mala ne bo prijokala na plano:) danes mam rok, ampak ji je očitno ljubše noter. v petek mam spet ctg in upam da takrat že bo kaj. bi blo fajn, če bi prišla 10.4. bi dedek dobil vnukico za roj. dan:)

drugače pa tud jaz že težko spim, na hrbtu mi tak al tak ne paše, na boku pa že ponavadi začne vse bolet in sem večino noči kr budna pa čakam da bo jutro:) ampak bomo vse potrpeli. tud hodim dosti okoli, se poskušam čimveč migat, sploh zdaj ko je lepše vreme, čeprav gre počasi, ampak boljše počasi kot pa sploh neuser posted image

aprilčice fajn bodite pa se oglasim še kaj, če ne prej pa takrat ko bom mela doma že svojo pupiko.

Držim pesti, da bo res 10-tega user posted image . Pa čim bolj mirne noči user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninca19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
6.4.2009 14:08:34   
Cveta28
Jaz sem se kar odločila in šla do kozmetičarke na brazilsko depilacijo. Sedaj sem pa kot prerojena za v P user posted image Mi je pa kozmetičarka povedala, da se hodi en kup nosečk 'pedenat' in da še nobena ni rodila pri njej na mizi user posted image
Nmag, Detelja  luna v četrtek nas bo vse odrešila 'preklenskih muk '  (beri čakanja). Mene najbolj skrbi, da bi šla čez rok, ke rpotem bi se mi dnevi še le vlekli.
Pospravljanje jp se vidi, da imamo preveč energije ter da komaj čakamo, da dobimo novega družinskega člana.
Krema za strije sem uporabnica Mustele in pri meni se je obnesla. Menim, da strije nastanejo bolj zaradi lastnosti kože kot pa če jih hočeš preprečiti z uporabo krem. Bom pa še po porodu uporabljala kremo proti strijam, just in case.
Dojenje jaz pravim, da je potrebno poslušati vsako mamico. Če ti ne paše dojiti pred drugi ljudmi, naj se lepo umaknejo. Jaz bom pri dojenju samo toliko striktna, da poleg ne bo nobene prižgane TV ali oglašanja na mobi, telefon. Se pravi dojenje naj poteka predvsem v miru, sploh na začetku, ko še ne vemo kako nam bo steklo.
Dohodnina a ta država misli, da bom jemala kredit, da ji bom plačala dohodnino. Tudi letos me bodo pošteno oskubili user posted image , sicer pol manj kot lani ampak še vedno več kot 300€!
Sem pa pravkar pojedla kosilce....goveja jetrca in velika skleda motovilca...NJAMI! Sedaj moram pa še na kodra počakati, da s skupnimi močmi pojeva še sladoled. A uganete kdo ga poje več??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
6.4.2009 14:14:02   
Anonimen

ja, sem videla...hmmm, se pustim presenetiti...kakega fajn pomočnika mi zrihtajte za pomoč pri porodu, če bo slučajno moj obupaluser posted image user posted image  pa še kakega, da mi bo grlo zdraviluser posted image user posted image ...glede spola pa me ful matra...pa zdaj sem še bolj zmešana glede teže...ker mi ene pravijo, da so fantki bolj taki težki, druge mi pravijo, da pupe...pol pa smo spet v temiuser posted image user posted image user posted image  sem pa tudi sama slišala, da so nekatere prvič rodile po 4 kg pa še čez težke otroke lažje kot pa drugič 3 kg težke...tako, da se pustim presenetit pa pol vam javim...

Ok, dogovorjeno, bomo zrihtali 2 konkretna pomočnika, a ne brigita23 in Junona? Jaz ne vem, če sem ravno prava oseba za to user posted image user posted image user posted image .
Kar se tiče teže otročka in poroda, pa pozabi na vse, kar ti govorijo in si samo zvizualiziraj, kako se odlično odpiraš - kot roža in si ravno prav odprta za tvojo bebico ... pa bo vse ok. Psiha dela čudeže user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
6.4.2009 14:16:46   
*Junona*
Cveta, imaš za kodrčka tudi Mustelo?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
6.4.2009 14:17:09   
*Junona*

sonček ne boš verjela...nisem pozabila vpr. glede toxe in dojenja...gin. mi je rekla, da oni pač testirajo samo nosečnice in vejo samo pač kaj se zgodi z otorkom/plodom, če se mamica okuži med nosečnostjo...to ali je nevarna okužna v času dojenja pa je rekla, da se naj na kakega pediarta obrnem...

sem vpr. tudi za nosečniške pege...kaj ekstra itak ne smem rabi...edino neka eucerinova krema je...sam mi je v lekarni ena rekla, da naj raje počakam, da vidim če mi po porodu izginejo ali ne...ker eucerinova krema baje bolj pomaga za starostne pege...rekla mi je še, da je bolj učinkovito, če uporavljam kremo za sončenje z viskom faktorjem pa pol puder čez...bom počakala še teh par dni pa pol bom vidla kaj bo...

grlo pa ful boli...zdja mi je dragi prinesel isla tablete upam, da bodo pomagale...drugače pa jem sadje...upam, da sam, da ne bo iz nosu teklo...

Joj, upam, da te grlo neha boleti in da bo nosek ostal suh.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
6.4.2009 14:17:34   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
6.4.2009 14:18:02   
Anonimen

Ti dam čist prav, malo sem že rs preveč nestrpnauser posted image ,.... me že zanima kakšen bo,... pa cartala bi že user posted image  
user posted image  je full lepo pri mamici, še posebno če jem sladoled user posted image user posted image user posted image

Saj smo vse nestrpne, tak da se ne sekiraj. Jaz vsako jutro pobožam zajčka, ki Elo čaka v posteljici in kar ne morem verjeti, da bo v tej posteljici nekoč spančkala najina Ela. Pol pa še ta težek buši, ko več ne vem, kako bi se vsedla, vlegla user posted image ... smo vse na istem user posted image . Toda očitno se imajo naše bebice tako fajn v tej naši posteljici, da se jim zares nikamor ne mudi. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
6.4.2009 14:18:06   
*Junona*

Dobro jutro punce.user posted image

Tak ste pridne s pisanjem, da vas ne utegnem več prebrat. Upam, da sem ujela bistvo.user posted image

Js sem danes spalla do 10.30, nato pojedla zajtrk, speglala stroj cot, zdejle spijem malinov čajček in grem do bližnjega ribnika na sprehod.user posted image

Kaj pa boste ve kaj počele?

Držim pestke, za tiste, ki imajo preglede. user posted image user posted image user posted image Se je že javila katera?

Super da lahko še spiš user posted image
pazi da te med potjo kaj ne zgrabi; raje pol spi čajček ha ha
neki me j:::  rr

Prejšnjo noč sem full slabo spala, sem zgleda to noč not spravljala.user posted image

Sej bom mobitel zraven vzela, če slučajno...user posted image user posted image user posted image

A se vidiva danes pri Ocvirkovi? Js mam ob 18.30.user posted image

Danes grem 100 % tja, sam jo moram še poklicati za uro in ona pop dela,... tko da še nimam ure,..... Grem pa obvezno, da me v mezinčka napika, je reku moj dragi, da bo danes reku naj mi da vse igle v mezinčka user posted image user posted image user posted image  pol jo pokličem še za uro

Potem pa se mogoče vidivauser posted image ... js ko bom not stopla bom rekla, kpmk si tukaj?user posted image user posted image user posted image

Zadnjič ko sem bla sem bla 100% da si ti tam, sem še mojmu rekla, da bom čez zaveso vprašala: Junona si ti, pa mi je moj reku če sem mal nora,... pa hvala bogu, ker nisi bla, bi si mislil da sm zmešana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dans bom pa js tak kot ti zadnjič.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
6.4.2009 14:18:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Pozdravljene punce mi je nekaj časa neki nagajala rr pa vidm da ste bile kr zelo pridne čestitke vsem novim mamicam tistim,ki pa to še ratate v kratkem pa želim mirne porode 

Oooo, se pa že res dolgo nisi javila.

Hvala za lepe želje, tebi tudi vse lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4322
6.4.2009 14:20:16   
*Junona*

Ok, dogovorjeno, bomo zrihtali 2 konkretna pomočnika, a ne brigita23 in Junona? Jaz ne vem, če sem ravno prava oseba za to user posted image user posted image user posted image .
Kar se tiče teže otročka in poroda, pa pozabi na vse, kar ti govorijo in si samo zvizualiziraj, kako se odlično odpiraš - kot roža in si ravno prav odprta za tvojo bebico ... pa bo vse ok. Psiha dela čudeže user posted image .

Ga grem kar poiskat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
6.4.2009 14:20:41   
Cveta28
Cveta, imaš za kodrčka tudi Mustelo?

Aha, http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/bathing/baby-soap-free-gel
Jo je uporabljala že sodelavka in še nekaj kolegic pa so rekle, da je ok. Še posebaj za plenične izpuščaje ter še ene kožne zadevice.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 6.4.2009 14:24:20 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
6.4.2009 14:21:15   
Anonimen
Junona in kpmk - Fajn se popikajta danes zvečer user posted image , jaz pa hitim malo na balkon, ko tako lepo sije sonček. Sem doma kar v japankah, jupi! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?