|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 11:57:55   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

kpmk kaj pa ti čakaš? A nisi mela 1.4. roka? Joj upam, da ne
boš res tak ko jaz ko sem mela prvič rok 1.10, rodila pa 11.10. To ti je en šit...

Pa kaj pravi gin, nč ne kaže?

ja jst še kr 2v1. Upam, da res ne bom več dolgo čakala, ker sicer kaže še nič ne,.... Zdej mam tko samo ctg-je in dr ne gleda, pač čakajo baje tudi di 16 dni user posted image  Krizauser posted image   Pol me čist razumeš kako je bit po roku, a ne? user posted image  

Ja vem, v Avstriji res čakajo do 16 dni, pri nas ponavadi ne, razen če....

Ja midva sva probala vse, ekstremno dolge sprehode, dosti delanja in gibanja, vožnja z avtom po makedamu vsak dan, malinov čaj večkrat na dan, user posted image  vsak dan...pa ni šlo nikamor. POtem so me 5 dan po roku zadržali v porodnišnici zaradi zatekanja in pol sem 10 dan po roku rodila s svojimi popadki.

Jaz se zdaj tega najbolj bojim, ne poroda ali česarkoli drugega, sam tega, da bi spet šla tak daleč čez rok....

Baje tudi pri nam čakajo do 16 dni user posted image  kriza, to mi je ravno včeraj ena povedala ko sem bila v P.
A zaradi zatekanja so te zadržali, kako pa to,... pišuka jst zadnji teden tko fejst zatekam, no sej sem že prej, sam zdej je pa vedno huje,....
Pa si bila pol 5 dni v P. ,.. uh kriza,.... mene bi tudi včeraj obdržali zaradi ctg-ja, pa je pol bil drugi ok (je sladoled pomagu) user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
6.4.2009 11:58:32   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit...

a ne, da sem bila pridna, da sem tako zgodaj pripravila zajtrkuser posted image

Super za pregleduser posted image user posted image , boš pa kmalu letela v Rim user posted image user posted image user posted image  Še malo,...
Zlo dobr zajtrk si pripravila, pohvalno user posted image

Detelja bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js ti povem, da bo tole lulček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hvala za zajtrk, res si skrbna.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
6.4.2009 11:59:28   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Ja lepo pozdravljene.

Kot ste nekatere že opaazile, se je naši družini pridružila naša mala pikica. Taja. In sicer pred rokom 28.03.2009, težka 3040 g in velika 50 com.

Moram vam povedat da sem imela epiduralno, in res vsaki ki ima možnost da jo dobi, naj jo izkuristi. Prvič, pred dvema letoma, sem imela samo umetne popadke, ker so mi morali sprožit porod, ker sem že nosla 14 dni čez rok. Ob 9.00 sem dobila gel, pa ni bilo nič, taki rahli krči. Ob 15.00 pa do mi dali umetne. To pa groza, pol oz. vel kot pol se niti ne spomnim. Povem vam ni bilo lušno. Odpirat se pa nisem hotela. Ob 20.30 sem bila odprta 2 cm. No on končno ob 22.22 je na svet pokukala naša Žana.
Sedaj pa je bilo vse drugače. Ob 03.30 me je začelo nekaj zvijat, tak an pet minut. In ker se ni nič umirilo, sva šla okoli 6.30 v mariborsko porodnišnico, tako da sem bila okoli 7.00 v porodni sobi. Odprta 2 cm. Čez kako uro in pol so mi predrli mehur, ob 11.00 so poklicali anestezistko, ob 14.13 pa se je rodilo naše dete. Med popadki sem pa se pogovarjala z mamo, sicer med samim porodom nisem imela anestezije, vendar ni bilo tako hudo. Po porodu, pa nasprotno od prvič, sem bila čisto OK. Prvič par dni nisem k sebi prišla, sedaj pa mi mi skoraj nič manjkalo, pa še šivana nisem bila.

No sedaj sem se malo razpričala. V glavnem če katero kaj zanima, naj samo vpraša. Saj vem kolko vprašanj sem imela jaz pred prvim porodom.
LP

Super ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
6.4.2009 11:59:31   
*Junona*

Ja lepo pozdravljene.

Kot ste nekatere že opaazile, se je naši družini pridružila naša mala pikica. Taja. In sicer pred rokom 28.03.2009, težka 3040 g in velika 50 com.

Moram vam povedat da sem imela epiduralno, in res vsaki ki ima možnost da jo dobi, naj jo izkuristi. Prvič, pred dvema letoma, sem imela samo umetne popadke, ker so mi morali sprožit porod, ker sem že nosla 14 dni čez rok. Ob 9.00 sem dobila gel, pa ni bilo nič, taki rahli krči. Ob 15.00 pa do mi dali umetne. To pa groza, pol oz. vel kot pol se niti ne spomnim. Povem vam ni bilo lušno. Odpirat se pa nisem hotela. Ob 20.30 sem bila odprta 2 cm. No on končno ob 22.22 je na svet pokukala naša Žana.
Sedaj pa je bilo vse drugače. Ob 03.30 me je začelo nekaj zvijat, tak an pet minut. In ker se ni nič umirilo, sva šla okoli 6.30 v mariborsko porodnišnico, tako da sem bila okoli 7.00 v porodni sobi. Odprta 2 cm. Čez kako uro in pol so mi predrli mehur, ob 11.00 so poklicali anestezistko, ob 14.13 pa se je rodilo naše dete. Med popadki sem pa se pogovarjala z mamo, sicer med samim porodom nisem imela anestezije, vendar ni bilo tako hudo. Po porodu, pa nasprotno od prvič, sem bila čisto OK. Prvič par dni nisem k sebi prišla, sedaj pa mi mi skoraj nič manjkalo, pa še šivana nisem bila.

No sedaj sem se malo razpričala. V glavnem če katero kaj zanima, naj samo vpraša. Saj vem kolko vprašanj sem imela jaz pred prvim porodom.
LP

Bravo za princesko Tajo.user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se nam javila. user posted image user posted image user posted image

A si videla, da so naše punce odprle že temo Aprilski krof(e)ki na Starši čvekamo? Pridruži se jim, če želiš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.4.2009 11:59:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pohotnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut če bi bil lulek čez cel ekran ne bi blo dost, jle?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja če nam že delaš take skušnjave daj take k se lahko povečajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kje je sedaj Miška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo me, pohotnica Miška tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa tudi druge niste kar takouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.4.2009 12:00:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Malo prej sem govorila z našo BrinoBA,z Zalo gresta danes domov vse je ok,blagor se njej,ima zanimivo porodno zgodbo,katero vam bo sama napisala,že samo to,da je rekla,da greva v petek rodit,ona je res jaz pauser posted image .
Zunaj je prav vroče,v avtu pa še bolj,me je mami peljala v trgovino in sem ji rekla,da naj sedaj kar pelje normalno in naj se ne izogiba več tistim parim luknjam na cesti,bomo videli,če bo kaj.user posted image

Bravo mami in Zala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa firbčna glede porodne zgodbe.user posted image

Nmag, kar naj te fajn preruka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.4.2009 12:01:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok lepo slikco bušija si dala goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ja Junonca je pa prava lisička, nas takole neki rajca...pol pa ne moreš slikce povečatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...me prav zanima kako bo Miška jutri tole komentiralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahk da bo že dan spršla...ma tak močen radar.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj jo mate z mano?user posted image user posted image user posted image user posted image

Še sreča, da sm mela povečevalno steklo zraven....je blo pol tako lepo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi je računalnik neki štrajkal.....radar pa mi je javljal, da se neki dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.4.2009 12:01:38   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: akina

Vidim, da že vse nestrpno čakamo svoje otročke. Jaz bi že kar danes šla rodit, ko je tako lepo vremeuser posted image

Jst tudi!!!!!!!! user posted image

Pusti se presenetit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
6.4.2009 12:01:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Meni pa tak sladko spet paše danes... sem pojedla kremšnito, 5 čupavcev, 2 koščka rulade in košček piteuser posted image Seveda za sladico po kosilu.user posted image

bravo junoncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti si faca, jst sem tudi taka žogica danesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam, punce, neki je na tem. Meni nekak celo nosečnost sladko ni lih kaj več dišalo kot pa pred nosečnostjo. Včer pa danes pa... G R O Z A!

Naš dan D se res približuje. Verjetno je povezano s cukrom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res js mam take napade.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
6.4.2009 12:03:12   
kpmk

Dobro jutro punce.user posted image

Tak ste pridne s pisanjem, da vas ne utegnem več prebrat. Upam, da sem ujela bistvo.user posted image

Js sem danes spalla do 10.30, nato pojedla zajtrk, speglala stroj cot, zdejle spijem malinov čajček in grem do bližnjega ribnika na sprehod.user posted image

Kaj pa boste ve kaj počele?

Držim pestke, za tiste, ki imajo preglede. user posted image user posted image user posted image Se je že javila katera?

Super da lahko še spiš user posted image
pazi da te med potjo kaj ne zgrabi; raje pol spi čajček ha ha
neki me j:::  rr

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
6.4.2009 12:04:34   
*Junona*

Tak ste pridne s pisanjem, da vas ne utegnem več prebrat. Upam, da sem ujela bistvo.user posted image

Js sem danes spalla do 10.30, nato pojedla zajtrk, speglala stroj cot, zdejle spijem malinov čajček in grem do bližnjega ribnika na sprehod.user posted image

Držim pestke, za tiste, ki imajo preglede. user posted image user posted image user posted image Se je že javila katera?

Prejšnjo noč sem full slabo spala, sem zgleda to noč not spravljala.user posted image

Sej bom mobitel zraven vzela, če slučajno...user posted image user posted image user posted image

A se vidiva danes pri Ocvirkovi? Js mam ob 18.30.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
6.4.2009 12:12:02   
ninca19
pozdravljene aprilčice. se že dolgo nisem oglasla,pa sem dobila danes ZS naj se javim in evo me spet tu:) sem ravno iz pregleda in očitno še nekaj časa mala ne bo prijokala na plano:) danes mam rok, ampak ji je očitno ljubše noter. v petek mam spet ctg in upam da takrat že bo kaj. bi blo fajn, če bi prišla 10.4. bi dedek dobil vnukico za roj. dan:)

drugače pa tud jaz že težko spim, na hrbtu mi tak al tak ne paše, na boku pa že ponavadi začne vse bolet in sem večino noči kr budna pa čakam da bo jutro:) ampak bomo vse potrpeli. tud hodim dosti okoli, se poskušam čimveč migat, sploh zdaj ko je lepše vreme, čeprav gre počasi, ampak boljše počasi kot pa sploh neuser posted image

aprilčice fajn bodite pa se oglasim še kaj, če ne prej pa takrat ko bom mela doma že svojo pupiko.

Nina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
6.4.2009 12:16:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninca19

pozdravljene aprilčice. se že dolgo nisem oglasla,pa sem dobila danes ZS naj se javim in evo me spet tu:) sem ravno iz pregleda in očitno še nekaj časa mala ne bo prijokala na plano:) danes mam rok, ampak ji je očitno ljubše noter. v petek mam spet ctg in upam da takrat že bo kaj. bi blo fajn, če bi prišla 10.4. bi dedek dobil vnukico za roj. dan:)

drugače pa tud jaz že težko spim, na hrbtu mi tak al tak ne paše, na boku pa že ponavadi začne vse bolet in sem večino noči kr budna pa čakam da bo jutro:) ampak bomo vse potrpeli. tud hodim dosti okoli, se poskušam čimveč migat, sploh zdaj ko je lepše vreme, čeprav gre počasi, ampak boljše počasi kot pa sploh neuser posted image

aprilčice fajn bodite pa se oglasim še kaj, če ne prej pa takrat ko bom mela doma že svojo pupiko.

Lepo, da si se oglasila.user posted image

Želim ti, da čim prej odpotuješ v Rim in da ubereš čim lažjo pot.user posted image user posted image user posted image

Potem nam pa le javi veseo novičko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
6.4.2009 12:17:04   
kpmk

Prejšnjo noč sem full slabo spala, sem zgleda to noč not spravljala.user posted image

Sej bom mobitel zraven vzela, če slučajno...user posted image user posted image user posted image

Danes grem 100 % tja, sam jo moram še poklicati za uro in ona pop dela,... tko da še nimam ure,..... Grem pa obvezno, da me v mezinčka napika, je reku moj dragi, da bo danes reku naj mi da vse igle v mezinčka user posted image user posted image user posted image  pol jo pokličem še za uro

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
6.4.2009 12:18:18   
kpmk

Lepo darilo, pol pa le še malo počakajta user posted image  10 ti bo kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
6.4.2009 12:19:20   
štorkljica

Držim pesti da boš čimprej rodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
6.4.2009 12:21:55   
štorkljica

Ja lepo pozdravljene.

LP

Čestitke za princesko Tajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa super za pozitivno porodno izkušnjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
6.4.2009 12:23:19   
*Junona*

Danes grem 100 % tja, sam jo moram še poklicati za uro in ona pop dela,... tko da še nimam ure,..... Grem pa obvezno, da me v mezinčka napika, je reku moj dragi, da bo danes reku naj mi da vse igle v mezinčka user posted image user posted image user posted image  pol jo pokličem še za uro

Potem pa se mogoče vidivauser posted image ... js ko bom not stopla bom rekla, kpmk si tukaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
6.4.2009 12:24:03   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image Pusti še za mene kej igel.user posted image user posted image user posted image

Potem pa se mogoče vidivauser posted image ... js ko bom not stopla bom rekla, kpmk si tukaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
6.4.2009 12:25:19   
*Junona*
Evo, čajček sem spila, zdej pa šibam na sprehod.user posted image

Čao babnce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
6.4.2009 12:26:30   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  

2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
12.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
13.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
14.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

LE KATERA BO NASLEDNJAuser posted image
06.04.
15.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
16.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
17.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst

18.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
19.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
 08.04.
20.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
21.bineti                           (št. ?, št. ?)   
22.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
10.04.
23.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
24.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
25.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
26.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
27.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
28.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
29.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
30.matt                             (št. 1, št. 0)        

31.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
32.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ

12.04.
33.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
34.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
35.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
36.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
37.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
38. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
39.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
40.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
41.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
42.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
43.pat                               (št. 2, št. 1)                                

44.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
45.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
46.lily32                           (št. 1, št. 0)
47.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

48.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
49.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
50.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
51.*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
52.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
53.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
54.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
55.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
56.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
57.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
58.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

59.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
60.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
61.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
62.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ               

63.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
64.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

65.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
66.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
67.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
68.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
69.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
70.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
71.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
72.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
73.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
74.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
75.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
76.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
77.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
78.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
79.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
80.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
81.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
82.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
83.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
84.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
85.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
86.anchika                        (št. 2, št. 1)           
87.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
88.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
89.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
90.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
91.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
92.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
93.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
94.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 01.5.                     
95.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

96.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
97.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
98.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
99.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

07.04
Pat74
Artičoka
duda1 -CTG
L&L -amnio
klavdyk
Sonček 85 CTG
blueeyes
vud
angelito
08.04
mišk
m...tina 
diti
09.04
zupancdam
duda1
Nena Lena
mlavla
angelito
10.04
Cveta28
malapikica
Ntaša
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  99/117nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
6.4.2009 12:26:31   
*Junona*

user posted image

user posted image pikaro /34t
user posted image detelja /39t1 d
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 36t3d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 38t
user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
6.4.2009 12:26:40   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKE user posted image INuser posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

metuljčica27 
   ?           01.04.2009                  ?
matcar        02.04.       11.04.2009        SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka      02.04.       07.04.2009        BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa       03.04.      20.04.2009         ZALA (3030g -50 cm )
user posted image

ČESTITKEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image matcar - Saš
user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
6.4.2009 12:27:34   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled ,ja težki ste pa res ,jaz ti rečem da bo user posted image user posted image

Upam ,da greš res pred petkov v P in da rodiš svoj zakladek

papa

ej glede na kg mi vsi praivjo, da bo user posted image ....sicer pa sem jaz tudi imela 3700 g...
A res ,no pa samo da bo zdravo user posted image user posted image user posted image

Sem se sedaj nasmejala,sem dobila že za dohodnino in dobim nazaj 0,02e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečnica ti...jaz pa 1x manj zaslužim kot moj pa jaz plačam 66,66eur...moj pa 24,?? eur...majke mi...ej država sam pobira keš, da bi kaj dali pa ne...pa itak skoz plačuješ davke take in drugačne pa še vedno je premalo...sicer pa poslanci, ministri itd...rabijo..."saj jič čist zastopim"user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
6.4.2009 12:30:07   
kpmk

Zadnjič ko sem bla sem bla 100% da si ti tam, sem še mojmu rekla, da bom čez zaveso vprašala: Junona si ti, pa mi je moj reku če sem mal nora,... pa hvala bogu, ker nisi bla, bi si mislil da sm zmešana user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?