|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 11:09:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikiica

no jst upam da vam pobegnem ze v naslednjih dneh, ker sem res ze dovolj okrogla in nerodna, pa se spat ne gre vec tko kot bi mogl, da bi sla ze pocasi v rim... sicer pa tudi tebi ne manjka veliko do pdp-ja  user posted image user posted image user posted image ...

Ja res je ne manjka mi veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno in naj pride dan poroda čim prej tko kot si želiš

nena.hvala za rožice !!user posted image uživaj
štorkljica;ja res so lepi,naši bodo tudi  komaj čakam svoje dete da ga objamem stisnem poljubčkam user posted image user posted image user posted image

tko zdaj pa res grem ,ura teče nič ne reče user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
6.4.2009 11:15:09   
detelja
evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit...

a ne, da sem bila pridna, da sem tako zgodaj pripravila zajtrkuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
6.4.2009 11:17:24   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled ,ja težki ste pa res ,jaz ti rečem da bo user posted image user posted image

Upam ,da greš res pred petkov v P in da rodiš svoj zakladek

papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
6.4.2009 11:19:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled ,ja težki ste pa res ,jaz ti rečem da bo user posted image user posted image

papa

ej glede na kg mi vsi praivjo, da bo user posted image ....sicer pa sem jaz tudi imela 3700 g...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
6.4.2009 11:26:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

papa

ej glede na kg mi vsi praivjo, da bo user posted image ....sicer pa sem jaz tudi imela 3700 g...
A res ,no pa samo da bo zdravo user posted image user posted image user posted image

Sem se sedaj nasmejala,sem dobila že za dohodnino in dobim nazaj 0,02e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
6.4.2009 11:27:20   
štorkljica

evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za pregled!!

Joj to pa bo res mali bajsiuser posted image  
Upam, da do petka rodiš, če ne pa vsaj čimprej. Mogoče pa malček čaka, da se najprej do dobrega najeta velikonočnega zajtrka, potem pa bo pokukal na svet ves sit in pripravljenuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
6.4.2009 11:28:53   
štorkljica

Sem se sedaj nasmejala,sem dobila že za dohodnino in dobim nazaj 0,02e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se prejšnji teden tudi, moj namreč dobi nazaj 0,05€user posted image user posted image   Je komentiral, da sta kuverta in poštnina več stali in se jim to sploh ne splača pošiljatiuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
6.4.2009 11:34:11   
akina
Vidim, da že vse nestrpno čakamo svoje otročke. Jaz bi že kar danes šla rodit, ko je tako lepo vremeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
6.4.2009 11:35:27   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Obiski ja ... Jaz sem mojemu že povedala, da si pač ne želim dojiti pred drugimi ljudmi, tako da tudi, ko bova imela obiske doma, ko bo čas za dojenje, bodo morali ven iz sobice, da naju z Elo pustijo sami. Če pa se kdo namuli, mi pa popolnoma "dol visi" user posted image user posted image user posted image . V glavnem babnice moje: me nosimo otročke, me jih bomo dojile, me smo mlade mame in smo zdaj carice, zato se morajo vsi prilagoditi nam, ne pa da mi se me prilagajale obiskom! Če moramo svoje pravice ostro zahtevati, ker pač eni nimajo feelinga, bomo pa pač ostre kot levinje user posted image .

Ja, prav imaš, zase se je treba postavit!user posted image

Midve sva se z mojo taščo že zgrabili glede dojenja... user posted image In to že v porodnišnici! user posted image Sem imela srečo, da sem bila sama v sobi in sem lahko imela obiske takrat, ko mi je pasalo in nismo nikogar motili. No, in enkrat so bili v času dojenja na obisku moj mož, tašča, tast ter svak in svakinja. In ker sva se midva morala podojit, sem se jaz lepo na stran obrnila, pristavila malega in začela. Vsi ostali so ostali za mojim hrbtom, na drugi strani sobe in so nama dali mir, ona pa je kar poleg naju stala, malega božala po obrazu, za roke ga prijemala in še in še... user posted image user posted image user posted image Vsi so ji rekli, naj nama da mir, ona pa v stilu "pa saj mu nič nočem, saj ga ne bo kaj manj, če ga malo gledam..."user posted image Tud moji grdi pogledi niso zalegli, ampak takrat se mi še ni bilo za kregat, ker je bil šele drugi dan po porodu.
Ko pa sva prišla domov in je začela z isimi forami, pa sem lepo povedala, da je dojenje nekaj, čemur lahko prisostvuje samo Sašin ati in nihče drug. In potem je povesila nos, bila nekaj časa užaljena, ampak se je sprijaznila. No, in sedaj se lahko v miru dojiva, ko je čas za to!user posted image user posted image user posted image

Punce, samo povejte, kaj vam ustreza in kaj ne... Ve ste važne in vaši bejbiji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
6.4.2009 11:37:57   
akina
detelja jaz sem imela malo manj ko 4 kg, ko sem se rodila, moja mami pa se je zredila vsega skupaj 9 kg. Pri nosečnicah, ki jih jaz poznam se vedno rodijo težje punčke.

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
6.4.2009 11:39:38   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

kpmk kaj pa ti čakaš? A nisi mela 1.4. roka? Joj upam, da ne
boš res tak ko jaz ko sem mela prvič rok 1.10, rodila pa 11.10. To ti je en šit...

Pa kaj pravi gin, nč ne kaže?

ja jst še kr 2v1. Upam, da res ne bom več dolgo čakala, ker sicer kaže še nič ne,.... Zdej mam tko samo ctg-je in dr ne gleda, pač čakajo baje tudi di 16 dni user posted image  Krizauser posted image   Pol me čist razumeš kako je bit po roku, a ne? user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 4261
6.4.2009 11:40:38   
štorkljica
Štetje gibov me zanima, kdaj približno čutite 10 gib? Jaz ga ponavadi med 12 in 15 uro.
Potem pa zvečer ponavadi žurka v trebuhuuser posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
6.4.2009 11:42:05   
kpmk

tko zdaj grem pa perilo pobrat,pa kolekcijo cot in zimskih v pomladno poletne preuredit po omarah,mogoče me kaj naprej poženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan še naprej in vas pridem kaj vmes pokukat

Lahko pa še dodate nove slikce bušijev tik predno vas odnese v Rim user posted image

Jst sem prejšnji teden še dala mojo v album,.... tu gor pa ne znam prpopat,... copy paste ne delujeuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
6.4.2009 11:43:43   
kpmk
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Jaz sem pa prejle glih končala "napad" na stanovanje z mokro krpo, zdaj pa še tepihe "napadem" s sesalcem in na koncu še kopalnico z gobico in smo finito za ta teden s čiščenjemuser posted image user posted image user posted image
No saj vsak dan je treba kaj pomalem počistit ampak tole taglavno pa pade danes!user posted image

Moram reči, da sem glede na to, da sem prvič noseča, izvedela par stvari o nosečnosti, o katerih prej nisem vedela: na primer to, da je nosečnica obsedena s pospravljanjem user posted image user posted image user posted image . Meni se zdi, da bi bila generalka potrebna gotovo vsaka dva dni user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa bi bilo dobro, da si te zadnje dni zjutraj "pozabim" dat lečke v učke, pa bo mogoče boljše? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se men tud dogaja, vsak dan neki pucam, vse me moti, vse mora bit tip top,.... ja to je res, verjetn zato ko vemo da nas nekaj časa ne bo ( sicer samo 3 dni) in mora biti vse poštimano ko pridemo nazaj,... Te čist razumem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
6.4.2009 11:44:32   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

kpmk kaj pa ti čakaš? A nisi mela 1.4. roka? Joj upam, da ne
boš res tak ko jaz ko sem mela prvič rok 1.10, rodila pa 11.10. To ti je en šit...

Pa kaj pravi gin, nč ne kaže?

ja jst še kr 2v1. Upam, da res ne bom več dolgo čakala, ker sicer kaže še nič ne,.... Zdej mam tko samo ctg-je in dr ne gleda, pač čakajo baje tudi di 16 dni user posted image  Krizauser posted image   Pol me čist razumeš kako je bit po roku, a ne? user posted image  

Ja vem, v Avstriji res čakajo do 16 dni, pri nas ponavadi ne, razen če....

Ja midva sva probala vse, ekstremno dolge sprehode, dosti delanja in gibanja, vožnja z avtom po makedamu vsak dan, malinov čaj večkrat na dan, user posted image  vsak dan...pa ni šlo nikamor. POtem so me 5 dan po roku zadržali v porodnišnici zaradi zatekanja in pol sem 10 dan po roku rodila s svojimi popadki.

Jaz se zdaj tega najbolj bojim, ne poroda ali česarkoli drugega, sam tega, da bi spet šla tak daleč čez rok....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
6.4.2009 11:45:20   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: pikiica

no tud men se zdi da mamo nosecnice napad pospravljanja, jst ze skor res vsaka dva dni sesam pa prah brisem,.. bi mogla tud lece vn dat, k mam take da mam jih cel mesc not dan in noc...
aja, soncek 85, hvala za tolazbo,pa ja se kar sem 2 v 1...
bi pa bla vesela ce mi se kaka sproci katera  krema bi res lahko delovala da umilimo strije....
hvala...papa

Jaz trenutno uporabljam od dm ,babylove olje i kremo

Po porodu sem pa rekla da bom kupila kremo od vichy proti strijam ki baje res oblaži in deluje tko da ti priporočam to user posted image

Le glej da če nam pobegneš kam po možnosti v kak Rim  da sporočiš da si srečna in ponosna mami user posted image

Jst tud uporabljam od Babylove - kremo in mandljevo olje aja pa tudi kremo Sanosan proti strijam in upam, da bo ok

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.4.2009 11:47:50   
metuljčica27
Ja lepo pozdravljene.

Kot ste nekatere že opaazile, se je naši družini pridružila naša mala pikica. Taja. In sicer pred rokom 28.03.2009, težka 3040 g in velika 50 com.

Moram vam povedat da sem imela epiduralno, in res vsaki ki ima možnost da jo dobi, naj jo izkuristi. Prvič, pred dvema letoma, sem imela samo umetne popadke, ker so mi morali sprožit porod, ker sem že nosla 14 dni čez rok. Ob 9.00 sem dobila gel, pa ni bilo nič, taki rahli krči. Ob 15.00 pa do mi dali umetne. To pa groza, pol oz. vel kot pol se niti ne spomnim. Povem vam ni bilo lušno. Odpirat se pa nisem hotela. Ob 20.30 sem bila odprta 2 cm. No on končno ob 22.22 je na svet pokukala naša Žana.
Sedaj pa je bilo vse drugače. Ob 03.30 me je začelo nekaj zvijat, tak an pet minut. In ker se ni nič umirilo, sva šla okoli 6.30 v mariborsko porodnišnico, tako da sem bila okoli 7.00 v porodni sobi. Odprta 2 cm. Čez kako uro in pol so mi predrli mehur, ob 11.00 so poklicali anestezistko, ob 14.13 pa se je rodilo naše dete. Med popadki sem pa se pogovarjala z mamo, sicer med samim porodom nisem imela anestezije, vendar ni bilo tako hudo. Po porodu, pa nasprotno od prvič, sem bila čisto OK. Prvič par dni nisem k sebi prišla, sedaj pa mi mi skoraj nič manjkalo, pa še šivana nisem bila.

No sedaj sem se malo razpričala. V glavnem če katero kaj zanima, naj samo vpraša. Saj vem kolko vprašanj sem imela jaz pred prvim porodom.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4267
6.4.2009 11:48:04   
kpmk

Super za pregleduser posted image user posted image , boš pa kmalu letela v Rim user posted image user posted image user posted image  Še malo,...
Zlo dobr zajtrk si pripravila, pohvalno user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
6.4.2009 11:48:19   
nmag
Malo prej sem govorila z našo BrinoBA,z Zalo gresta danes domov vse je ok,blagor se njej,ima zanimivo porodno zgodbo,katero vam bo sama napisala,že samo to,da je rekla,da greva v petek rodit,ona je res jaz pauser posted image .
Zunaj je prav vroče,v avtu pa še bolj,me je mami peljala v trgovino in sem ji rekla,da naj sedaj kar pelje normalno in naj se ne izogiba več tistim parim luknjam na cesti,bomo videli,če bo kaj.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
6.4.2009 11:50:12   
nmag
Detelja,a kar greva v P,pa zajtrke sabo vzemi,so tako slastni vedno,mljask.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
6.4.2009 11:50:12   
kpmk

papa

Sej ti kg so še tko tko, je še odstopanje a ne? Drgač pa super,... samo da ni prelahek/ka user posted image kok fajn ,... naš/a je v sredo tehtal ( naj bi) med 3,200 in 3,500. Zdej pa je že res čas da zvemo, da je katera aprilčica rodila user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
6.4.2009 11:51:11   
kpmk

papa

A res ,no pa samo da bo zdravo user posted image user posted image user posted image

Samo da ni za plačat user posted image  !!!! Joj ta dohodnina user posted image  Sicer bi pa lahko kaj več vrnal, vsaj za kofe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
6.4.2009 11:52:09   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Vidim, da že vse nestrpno čakamo svoje otročke. Jaz bi že kar danes šla rodit, ko je tako lepo vremeuser posted image

Jst tudi!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
6.4.2009 11:54:50   
*Junona*
Dobro jutro punce.user posted image

Tak ste pridne s pisanjem, da vas ne utegnem več prebrat. Upam, da sem ujela bistvo.user posted image

Js sem danes spalla do 10.30, nato pojedla zajtrk, speglala stroj cot, zdejle spijem malinov čajček in grem do bližnjega ribnika na sprehod.user posted image

Kaj pa boste ve kaj počele?

Držim pestke, za tiste, ki imajo preglede. user posted image user posted image user posted image Se je že javila katera?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
6.4.2009 11:55:21   
kpmk

Štetje gibov me zanima, kdaj približno čutite 10 gib? Jaz ga ponavadi med 12 in 15 uro.
Potem pa zvečer ponavadi žurka v trebuhuuser posted image

Jst imam 10ti gib ponavadi vedno zvečer, ker je čez dan zelo mirno, zvečer pa se kaže večerna razposajenost user posted image  10 gibov nimam nikoli čez dan in ker veliko ctg-jev ni blo ok, sem to dr povedala in je rekla da je ok samo da čez dan jih mora biti 10,... nekje pa sem prebrala da bi morali 10 gibov čutit med 9 in 17 to uro user posted image  spet se kaže kako so mnjenja tazlična user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?