lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Obiski ja ... Jaz sem mojemu že povedala, da si pač ne želim dojiti pred drugimi ljudmi, tako da tudi, ko bova imela obiske doma, ko bo čas za dojenje, bodo morali ven iz sobice, da naju z Elo pustijo sami. Če pa se kdo namuli, mi pa popolnoma "dol visi" . V glavnem babnice moje: me nosimo otročke, me jih bomo dojile, me smo mlade mame in smo zdaj carice, zato se morajo vsi prilagoditi nam, ne pa da mi se me prilagajale obiskom! Če moramo svoje pravice ostro zahtevati, ker pač eni nimajo feelinga, bomo pa pač ostre kot levinje . Ja, prav imaš, zase se je treba postavit! Midve sva se z mojo taščo že zgrabili glede dojenja... In to že v porodnišnici! Sem imela srečo, da sem bila sama v sobi in sem lahko imela obiske takrat, ko mi je pasalo in nismo nikogar motili. No, in enkrat so bili v času dojenja na obisku moj mož, tašča, tast ter svak in svakinja. In ker sva se midva morala podojit, sem se jaz lepo na stran obrnila, pristavila malega in začela. Vsi ostali so ostali za mojim hrbtom, na drugi strani sobe in so nama dali mir, ona pa je kar poleg naju stala, malega božala po obrazu, za roke ga prijemala in še in še... Vsi so ji rekli, naj nama da mir, ona pa v stilu "pa saj mu nič nočem, saj ga ne bo kaj manj, če ga malo gledam..." Tud moji grdi pogledi niso zalegli, ampak takrat se mi še ni bilo za kregat, ker je bil šele drugi dan po porodu. Ko pa sva prišla domov in je začela z isimi forami, pa sem lepo povedala, da je dojenje nekaj, čemur lahko prisostvuje samo Sašin ati in nihče drug. In potem je povesila nos, bila nekaj časa užaljena, ampak se je sprijaznila. No, in sedaj se lahko v miru dojiva, ko je čas za to! Punce, samo povejte, kaj vam ustreza in kaj ne... Ve ste važne in vaši bejbiji!
|