Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 5.4.2009 22:24:25
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA Pa še M..tina
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 5.4.2009 22:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA M..tina KPMK
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 5.4.2009 22:30:39
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Meni pa tak sladko spet paše danes... sem pojedla kremšnito, 5 čupavcev, 2 koščka rulade in košček pite Seveda za sladico po kosilu. bravo junonca ....ti si faca, jst sem tudi taka žogica danes Sam, punce, neki je na tem. Meni nekak celo nosečnost sladko ni lih kaj več dišalo kot pa pred nosečnostjo. Včer pa danes pa... G R O Z A! Naš dan D se res približuje. Verjetno je povezano s cukrom!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 5.4.2009 22:44:12
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito zdravo punce se zadnje case bolj poredko javljam... no, na splosno sem zelo malo za racunalnikom... so lepi dnevi in sem skoz naokoli... pa se nekaj novick: - nasa palcica se vedno mirno sedi in me s svojimi dolgimi nozicami brca tja pod rebra... upanja za kakrsnokoli spremembo skorajda ni vec, saj imam PDP ze to soboto 11.4. - odlocila sem se da bom rodila v ljubljanski P (sem sla drugace v cetrtek tudi v postojno, ampak me niso prepricali) - imajo vec izkusenj z medenicnimi porodi - v cetrtek in petek sem bila na vecih pregledih in najverjetneje bom rodila oz. bomo njaprej poskusali roditi vaginalno (kljub medenicni vstavi oz. zadnjicni vstavi) => pravijo, da je bebica primernih velikosti - obseg trebuscka in glavice je bil v cetrtek okoli 32... kg pa okoli 3 kg... ce pa se bi kaj zakompliciralo, pa seveda CR - ponoven pregled imam v torek v LJ P in v ctertek pri svoji G - CTG je bil "de luxe" - urin, pritisk super - teza: + 10,3 kg... kar se mi zdi tudi o.k. - dogaja pa se tudi se nic ne bodite v cvetju in uzivajte v soncnih dneh... cav bav Ola, punca! Smo misli, da si že rodila! Tud naš bebi se še ni obrnil in če se ne bo, bo pač CR. Js sploh nisem razmišljala o naravnem porodu v medenični vstavi, ker so me prepričali z vsemi minusi. V sredo mam pregled, pa bomo vidli kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 5.4.2009 23:30:06
|
|
|
|
angelito
|
hej m..tina pa saj za CR se ne mores kar sama odlocit - ali pac? kje bos pa rodila? kaj so ti pa rekli za porod v medenicni vstavi? vem, da je tezji, daljsi in da je omejen cas za poroditev glavice... kaj so se ostali minusi?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 5:22:01
|
|
|
|
detelja
|
torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA M..tina KPMK DETELJA
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 5:23:40
|
|
|
|
detelja
|
06.04 Brigita 23 ninica23 Detelja UZ, CTG Blančica CTG pikaro
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 5:30:10
|
|
|
|
detelja
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 5:32:03
|
|
|
|
detelja
|
dobro jutro...tk na hitr sem vam pripravila zajtrk...kako ste kaj?...jaz sem od 23 do 1 spala pol pa sem celo noč bedela...neki me spet začel kuhat...pop...bom, če bom spet prehlajena...grlo me boli pa ful me taka vročina daje...sem ful jezna...ne vem kaj se zdaj to z mano dogaja...po eni strani imam to vreme ful rada po drugi pa ne, ker skoz v takem vremu zbolim sam zdaj je toliko hujše ko ne smem nič vzet...joj...držte pesti, da se izognem še eni rundi prehlada...saj se pa še sploh nisem čist pozdravla od zadnjič.... mal sem nervozna glede pregleda, ampak bo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 7:59:41
|
|
|
|
Cveta28
|
Jutro čvekice! Kaj ste celo noč čvekale pa in sedaj ni nobene na RR? Jaz sem lepo prepančkala celo noč (od 24h do 6h) in si že na vse zgodaj umila mojo čupo. Kot pravi naša NenaLena - pravi projekt! Že tako grem sedeti v banjo ampak tudi to mi počasi postaja odveč, ker že 'mašim' odtok vode s svojo ritjo pa stegenčki Danes nimam v načrtu nič posebnega samo do kozmetičarke bi morala pa še ne vem ali bi šla. Tiste, ki hodite na brazilsko - koliko časa pred PDP mislite iti na zadnjo pred porodom? Angelito - lepo da si se nam javila. Držim pesti, da bodo šli pregledi kot po maslu ter da kljub medenični vstavi ne boš imela probleme pri porodu. Morda se pa vidimo v P. Vse, ki imate danes preglede SREČNO! Zamudnice pa le javite kaj se dogaja z vami.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:24:53
|
|
|
|
sonček85
|
dobro jutroooooooooo !! Detelja .hvala za zajtrk Ne smeš smrkat ,ker greš rodit,pazi nase DANES VSEM SREČNO NA PREGLEDIH IN DA DOBIMO KAKO NOVO MAMICO IN BEBICO
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:30:22
|
|
|
|
štorkljica
|
Dobro jutro! Spet sem nazaj, glede na to, da sem vas prejšnji teden tak zanemarjala...obljubim pa, da bom ta teden bolj pridna . Vidim, da je bil prejšnii teden bolj miren gleded porodov, zato bo čisto verjetno tale bolj napet in prav bi bilo tako, glede na to, da se april že počasi premika proti sredini. Pri nas je še vse po starem, nič ni videti, da bi šla te dni rodit. Z mojim tudi ne 4-6x na dan, ampak kvečjemu sva prejšnii teden 3x Komaj pa že tudi čakam, da bom mela naslednji ponedeljek pregled z UZjem, da še malo bebija vidim pred porodom.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:34:18
|
|
|
|
štorkljica
|
Ja pa vsem srečno danes na pregledih Fajn opravte punce, pa kakega bebija "prineste". V naše kraje so že prejšni teden začele prihajati štorklje, tak jih je lepo za gledat, si že pripravljajo domeke za svoje družinice in male štorkljice, ki jih bodo imele In sem si glih premišljevala, da zdaj pa res lahko za naše bebije rečemo, da so jih štorklje prinesle, ker smo se časovno tak uskladili.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:36:00
|
|
|
|
štorkljica
|
Jaz sem pa danes dopolnila 37 tednov JUHEJ!!! Zdaj pa že res kmal bo....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:38:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobro jutro! Vidim, da je bil prejšnii teden bolj miren gleded porodov, zato bo čisto verjetno tale bolj napet in prav bi bilo tako, glede na to, da se april že počasi premika proti sredini. Pri nas je še vse po starem, nič ni videti, da bi šla te dni rodit. Z mojim tudi ne 4-6x na dan, ampak kvečjemu sva prejšnii teden 3x Komaj pa že tudi čakam, da bom mela naslednji ponedeljek pregled z UZjem, da še malo bebija vidim pred porodom. vse čakajo na polno luno ,ki je 9 Će sta že 3x ko je veliko midva sva samo 1x
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:38:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jaz sem pa danes dopolnila 37 tednov JUHEJ!!! Zdaj pa že res kmal bo.... čestitkeeeeeeeeeeeeeee A piješ že malinov čajček ali boš šele začela mi smo pa v petek že dopolnili 37t
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.4.2009 8:39:27 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:45:17
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 halo nosečke no jst sem se danes mal potepala, ker je bil tako lep sončen dan ...vidim da ste bile kr pridne s pisanjem, sem vas vmes sicer prebrala nisem pa vam utegnila odpisat. Detelja-najprej jutri fajn rihtaj na pregledu...upam da nam še ne odletiš v Rim, če pa greš pa naj te potolažim, da bom prevzela skrb za pomočnike....svoje naloge se bom lotila vestno in bom svoje delo jemala zelo resno kot si ga ti , saj vem da je od tega odvisno počutje marsikatere nosečke pa tudi mamice ....Upam samo, da bom tukaj v okolici našla tako dobre pomočnike kot jih imate vi v MS. Kar pa se tiče zajtrka pa se bomo punce tudi potrudile , jst mislim da tista ki prva vstane naj poskrbi za zajtrk . Ti pa fajn rihtaj jutri, bom misla na tebe ko bom prikloplena na CTG . Miška-vidim da rada izzivaš usodo...tako je prav ti si faca ( rolanje pomočnikov ), mi boš pomagala a ne, med tem ko detelje ne bo. So pa res seksi, tako da bi bilo škoda da bi jih samo enkrat videle . Aja no pa še neki sem pozabila.....ti si danes omenjala tiramisu ...če se prav spomnem...no jst sem ga pa danes jedla, naša mami naredi božanskega....tako da sem še zate en košček pojedla , je bil bebi pol vs poskočn, ko sva malček ruma konzumirala Izzivanje je moj življenjski moto ....beri .... samo za pomočnike Seveda lahko računaš name za rolanje po RR . Ja, sm omenjala tiramisu....ma saj ti bi ga ne smela ....so sveža jajca . Res si prijazna, da si pojedla še košček v mojem imenu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:46:25
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Drage aprilčice! Js ne vem, kaj je zdaj to, marca smo rojevale kot po tekočem traku, zdaj pa premor... no in odločila sem se, da nekako vse skupaj pospešim po naravni poti... da me ne bo imela katera za predrzno, neolikano ali kaj podobnega...ampak samo pomagati hočem, ker očitno smo postale imune na oblečene pomočnike. Junona, mislim da boš dobila napačen fit back.....S takimi slikami boš vse tle na RR zadržala. Dvomim, da se bodo odrekle teh slik in šle v P.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:46:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Detelja, no da ne bom glih spet citirala . Če so citati, vsaj vem na kaj je vezen odgovor, ker če ne kar ponorim, da moram še vprašanje ali komentar iskat. Za pomočnike pa itak, da se morajo določeno število zrolat po RR . se podpišem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:47:13
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA KPMK sem dodala brigito namesto tebe evo urejeno lahko noč KPMK ...aaaaa...zakaj se gre?? Vas še nisem prebrala ....ja sem pa danes jedla jagode mmmmmmm pa sladoled da se kam pride malo heca ,ne zameri Gre se če spremenimo naslov iz aprilskih krofkov v Aprilski krofki in jagode 2009 k imamo vse tko rade korfe sedaj pa še jagode ,smo vse nore nanje aja ...sem za ja ....sam da ne bomo do aprilskih čevapčičev prišle ...in lepinj.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:47:44
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jaz sem pa danes dopolnila 37 tednov JUHEJ!!! Zdaj pa že res kmal bo.... čestitkeeeeeeeeeeeeeee A piješ že malinov čajček ali boš šele začela mi smo pa v petek že dopolnili 37t ČIsto po pravici da ti povem, ga sploh nebom pila, ker sem ga že v prvi nosečnosti in sem pol itak rodila 10 dni po roku in sem bla tak fejst ratzočarana, da sploh ne obrajtam več tega. Pa še čisto do konca sem bla čisto zaprta, skor zabetonirana bi lahko rekli, tak, da po mojem vsaj to nič dosti ne hasne. Ampak želim, da pa res vsem vam, ki ga pijete res naj pomaga, da vam bo vsaj malo hitrej vse skupaj šlo Čestitke tudi tebi za 37 teden
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:47:44
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 torej že imamo nekaj glasov za APRILSKE KROFKE IN JAGODE NENA SONČEK JUNONA Lahko še mene dodate. Kako boste pa spremenile? Al boste počakale do II. dela
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:50:01
|
|
|
|
štorkljica
|
Nevem če sem narobe razumela al kaj...a gre detelja mogoče danes rodit? Al pa ma samo pregled? Neki ne štekam zdaj....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:51:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre Pohotnice... Tut če bi bil lulek čez cel ekran ne bi blo dost, jle? ja če nam že delaš take skušnjave daj take k se lahko povečajo joj kje je sedaj Miška Evo me, pohotnica Miška tle . Pa tudi druge niste kar tako
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 6.4.2009 8:54:09
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.ja pomočnika res nimam ,je dovolj živahen AAleks v bušiju k je moj mali pomočnikec ,ki je moj srček Ja tudi jaz sem hotela povečat slikce od junoninih pomočnikov in ne gre kok lepo slikco bušija si dala gor .... ja Junonca je pa prava lisička, nas takole neki rajca...pol pa ne moreš slikce povečat ...me prav zanima kako bo Miška jutri tole komentirala Lahk da bo že dan spršla...ma tak močen radar. Kaj jo mate z mano? Še sreča, da sm mela povečevalno steklo zraven....je blo pol tako lepo videt . Mi je računalnik neki štrajkal.....radar pa mi je javljal, da se neki dogaja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?