|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   j pravite na ta stvor?
4.4.2009 14:02:33   
Anonimen
ponoči je bio nad postelkom.skoraj me kapuser posted image .....imel je take čno rumene pike in na riti kleščeuser posted image ....sploh nevem od kod je prišel.tasta sem klicala sem da ga je ubil....jaz se zelo pajkov bojim.celu noč nisem spala.katastrofa.kaj takegauser posted image
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: j pravite na ta stvor?
4.4.2009 14:28:01   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

ponoči je bio nad postelkom.skoraj me kapuser posted image .....imel je take čno rumene pike in na riti kleščeuser posted image ....sploh nevem od kod je prišel.tasta sem klicala sem da ga je ubil....jaz se zelo pajkov bojim.celu noč nisem spala.katastrofa.kaj takegauser posted image
user posted image

Prvič kot prvič je to pajek in ne stvor. Ja, pajek je, čisto navadni pajek, katerega lahko brez večjega problema z plastičnim kozarčkom zaneseš iz hiše ali stanovanja. In če je to zate stvor, sta ti in tvoj tast zame rajenebomrekla kaj, ker si tale lepotec pa ravno ni zaslužiš, da ga ubijete, samo zato ker je zašel k tebi v stanovanje. Sram vas bodi, res.

Ampak me resnično razjezi to egoistično obnašanje do narave in vsega živega, hodečega ali lezečega. user posted image user posted image user posted image Sram vas bodi, pfej in pfuj!

In če si ga imela čas še slikat, potem ravno te ni bilo strah za dol past, kajne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2009 14:47:50   
Anonimen
A dej Pika Zoja ne pretiravejuser posted image

(odgovor članu Pika Zoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2009 14:50:51   
Felicita
kaj pravim? da se je očitno dovolj pogrelo da je vsa možna žuželčjad prilezla iz svojih skrivališč... dans sem že odnesla neki podobnega temu na sliki ven (kozarček pa papirček pa je šu ven na vrt). ampak nisem doživljala nikakršnih izpadov ob tem...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2009 16:29:42   
nuala
No, če te iz tira spravi že navaden pajek...malo strpnosti do drugih bitij, ki lazijo po tem planetu ti nebi škodilo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2009 16:43:48   
mateyka
mogoče eni ljudje zaparanojijo, če jim žužek visi/ždi nad glavo, ko spijo..

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2009 16:55:20   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A dej Pika Zoja ne pretiravejuser posted image

Ja, seveda, ne pretiravat. Ker je ubijanje živali nekaj čisto normalnega. Najprej spaštetam pajka in ustrelim kakšnega srnjaka, potem se grem pa jogo, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2009 16:57:28   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

No, če te iz tira spravi že navaden pajek...malo strpnosti do drugih bitij, ki lazijo po tem planetu ti nebi škodilo.

se podpišem

Pač prihaja poletje in žuželke z njim. Jaz sem ta teden tudi že z lončkom pajkca ven nosila. Pa še smilil se mi je, ker je bil večer in že malo hladno user posted image .

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2009 18:15:22   
Anonimen
ja lahko je vam govorite ki se tega ne bojite,,jaz imam strah.slikala sem ga z daleč,sem približala da ga mojemu pokažem ker nisem vedela če je strupen...ker zdaj prvič vidim tako velikega pajka...pika zoja ti pa malo smiri te tvoje hormone...ker nisi zdaj nič bolj pametna če si to napisala.eni se bojite kač,drugi pa teh stvorov..zame je to stvor ker ne prenesem misli na pajke...me zanima kako bi ti reagirala na žival ki se je zelo bojišuser posted image

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2009 18:26:32   
tailor
leo*tia te popolnoma razumem ker imam tudi jaz fobijo sploh pred pajki in kobilicami ampak sčasoma sem jo malo premagala.jaz ga niti ven nisem mogla nest še majn pa ga ubit .zdaj pa rečem mojemu dragemu naj nese ven , če pa ga ni pa se potrudim sama.aja pa ob četrtkih ne ubij pajka ker prinaša denaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2009 18:44:47   
Volga
Drugače je pa tukaj en umostvor dotične uporabnice, da ne ve ali bi jokal ali bi smejal

http://www.ringaraja.net/forum/m_4019986/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2009 19:00:23   
Anonimen
volgauser posted image ...pa saj vemo da si ti najbolj pametna...kot 3 noriuser posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2009 19:04:45   
Anonimen
imel je take čno rumene pike in na riti kleščeuser posted image

Tako od blizu si ga upala pogledat. Pa ti si pravi heroj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2009 19:15:57   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

ja lahko je vam govorite ki se tega ne bojite,,jaz imam strah.slikala sem ga z daleč,sem približala da ga mojemu pokažem ker nisem vedela če je strupen...ker zdaj prvič vidim tako velikega pajka...pika zoja ti pa malo smiri te tvoje hormone...ker nisi zdaj nič bolj pametna če si to napisala.eni se bojite kač,drugi pa teh stvorov..zame je to stvor ker ne prenesem misli na pajke...me zanima kako bi ti reagirala na žival ki se je zelo bojišuser posted image

Edina žival, ki se je bojim je občasno človek, pa zaradi tega ne pobijam vsepovprek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2009 19:22:24   
alička
Če bi imela res tako fobijo pred pajki, ga tudi slikala ne bi.

Tast pa bi pajkla lahko nesel ven, namesto, da ga je ubil.

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2009 19:26:08   
Anonimen
jaz se tudi bojim pajkov. če sem sama, pajka od daleč posesam al pa ga s pihanjem odpiham v drug kot. user posted image  če pa je moj v bližini, ga odnese ven.
navsezadnje imam raje pajke kot muhe. user posted image

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2009 19:39:57   
Anonimen
opravičujem se za burno reskcijo ampak me brez veze ene napadate.kaj drugega ljudi ubijejo,sramota da se spravljate name zarad enega pajka.jaz jih pač nimam rada.če samo pomislim da bi lahko bil strupen pa polek mojega otrokauser posted image ....probajte razumet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2009 19:41:22   
Anonimen
na sliki em komaj videla kak je..da ima klešče ko sem približala(zoom)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2009 19:48:08   
Pika Zoja
V Sloveniji strupenih pajkov ni (razen črne vdove, pa še ta se nahaja na samo določenih področjih in se precej razlikuje od tega tvojega), za popestritev tvoje sage, pa lahko malo poguglaš in si prebereš koliko pajkov nevede poje človek med spanjem.
In sicer tudi drugače, pajek zbeži pred človekom, brani se zgolj in le, če je napaden. Torej lahko brez večjih problemov živi poleg človeka.

Malo splošne razgledanosti ti ne bi škodilo, bi to tebi in tvojemu otroku veliko bolj koristilo, kot pa histerija zaradi enega centimetrskega bitja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2009 20:01:50   
Pika Zoja
Pa še to - v Sloveniji živi ena izmed tarantel, ki je sicer precej velika in razvejana družinica (seveda med tarantele ne spadajo ptičji pajki, kot si ljudje radi domišljajo) - v bistvu je to največji pajek, kar ga najdeš v Sloveniji in zraste do 3cm (ja, fak, 3cm, da ne bo koga kap!) in njegov ugriz je podoben oziroma skoraj sličen osjemu, pa tudi boli ali zateče ne nič več kot navadni osji pik. In še nekaj hujšega. Te tarantele imajo precej rade kakšne luknje, tako da se jih dostikrat najde v opažu, oblogah, podstrešjih. Pridejo pa ponoči ven. Ko jih sploh ne vidiš.
Veliko lažje je sprejeti dejstva takšna kot so, kot pa vpiti in se psihirati za povsem brezveze. In tudi pobijati ni potrebno kar tako, ker si tudi tale pajkec na tvoji sliki zasluži živeti. Pač raje nekje na kakšnem drevesu kot pa pri tebi doma.

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.4.2009 20:27:40   
nanč
Koliko pameti na kupuuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

Neposredna povezava do sporočila: 21
5.4.2009 0:14:31   
vika1
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

Pa še to - v Sloveniji živi ena izmed tarantel, ki je sicer precej velika in razvejana družinica (seveda med tarantele ne spadajo ptičji pajki, kot si ljudje radi domišljajo) - v bistvu je to največji pajek, kar ga najdeš v Sloveniji in zraste do 3cm (ja, fak, 3cm, da ne bo koga kap!) in njegov ugriz je podoben oziroma skoraj sličen osjemu, pa tudi boli ali zateče ne nič več kot navadni osji pik. In še nekaj hujšega. Te tarantele imajo precej rade kakšne luknje, tako da se jih dostikrat najde v opažu, oblogah, podstrešjih. Pridejo pa ponoči ven. Ko jih sploh ne vidiš.
Veliko lažje je sprejeti dejstva takšna kot so, kot pa vpiti in se psihirati za povsem brezveze. In tudi pobijati ni potrebno kar tako, ker si tudi tale pajkec na tvoji sliki zasluži živeti. Pač raje nekje na kakšnem drevesu kot pa pri tebi doma.

Zdaj sem pa razsvetlena!!!!!!!
Od danes naprej bom vsakega pajka,muho in t.d odnesla na drevo user posted image user posted image user posted image .Bravo jaz!!!!

P.S. res eni majo problemi user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 22
5.4.2009 9:43:58   
CatJa
Jaz pa ne vidim tega stvora  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.4.2009 10:53:49   
Naja31

Priznam, jaz kaj takega ubijem (oz. če je mož v bližini njega pokličem) .
Kaj pa naj? Ga lovim v lonček in nesem ven? Ja, seveda. user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.4.2009 15:33:08   
Najaa
Jaz tud ne maram pajkov in podobnih da ne napišem kaj. user posted image
Ponavadi ga pustim, da odide svojo pot, če ne moža v bližini, da bi ga odnesel ven.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?