|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
4.4.2009 21:11:20   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKE user posted image INuser posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

matcar        02.04.       11.04.2009        SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka      02.04.       07.04.2009        BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa       03.04.      20.04.2009         ZALA (3030g -50 cm )
user posted image

ČESTITKEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image matcar -Saš
user posted image BrinaBa - Zala

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
4.4.2009 21:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

NenaLena- halo punca, naj ti povem da sem danes prebrala tvoj porodni načrt in je res u nulo dodelanuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vidim da se kar na veliko stvari spoznaš, na katere jst npr. prej sploh ne bi bila pozorna, zdej bom pa zagotovo o njih izbrskala še kaj več. Res super porodni načrt in upam da ga bodo upoštevali in da bo tvoja porodna izkušnja kot sta si jo s partnerjem zamislilauser posted image ....Za Elo pa bo itak the bestuser posted image .

Veš kaj me samo zanima, če lahko no...lahko pa mi odpišeš tudi na ZS...zakaj mora popkovina prenehat utripat preden jo prerežejo?

Jah kar pa se barev za lase tiče, te brez amoniaka...jst sem uporabljala temno oz. rjavo, mi je pa naredila vmes pramene svetle in moram priznati da so mi zelo lepo prijeliuser posted image  Ne vem no kako je pa s blont-blont? So pa drugače te barve super, pa tudi šmpon pa balzam je fino uporabljati naravne..npr. od Dr. Houschka.user posted image

Pižame še nisem uspela poslikat, jo bom obljubim... kar se pa lenarjenja tiče...mmmmm..jah noseče smouser posted image , pa očitno mi je zopet železa primanjkovalouser posted image .
Hvala še enkrat za PN.

Birigita upam, da je krč popustil oziroma da se je stanje z bušijem umirilo. Pri meni je isto že nekaj dni. Skoraj ves dan imam trd trebuh in me ves boli. Toda me je G v četrtek fajn pomirila, saj je rekla, da je to dober znak, da se maternica krči in pripravlja na porod. Tako da to še niso popadki. Popadki so kot krči, ki pa se začnejo na vrhu trebuha in ne kot menstruacijski krči. Potem pa od vrha zagrabi cel trebuh navzdol - baje imamo nosečke sedaj na sebi največjo mišico prav maternico user posted image . Zanimivo, a ne? user posted image

Kar se tiče porodnega načrta, je pa to rezultat tega, da sem bila celo nosečnost doma - rizična nosečnost, tako da sem delala le 4 ure in to od doma. Pa želela sem se informirati, saj bolj, ko sem brskala, bolj sem videla, da je slovenska medicina kar se tiče poroda v k... user posted image , pa sorry izrazu. Z informacijami in "razsvetljenjem" so mi zelo pomagali na Mami Zofi.
Hvala ti za lepe željeuser posted image , tudi jaz upam, da mi bo uspelo vsaj približno uresničiti svoj porodni načrt in da bo za vse tri nepozaben dogodek, ki nas bo združil na nov način user posted image .
Popkovina pa mora nehat utripat preden se jo prereže zato, ker dokler še utripa, prihaja iz maternice preko popkovine do bebice dragocena kri, polna bogatih snovi. To je tudi priporočilo Unicefa in WHO, zato v večini P to tudi že upoštevajo in je nekako že stalna praksa. Tudi v sklovenskih user posted image . Toda je pa fajn, da na to prej opozoriš babico, toliko da vidi, da je to tvoja želja.
A ti uporabljaš Hauschko? Jaz sem jo že poskusila in sem tako in tako zagovornica naravne kozmetike, saj je prav grozno, koliko svinjarije damo ženske na sebe s kozmetiko. Pred kratkim pa sem odkrila Weledo in sva oba z dragim tako zadovoljna, da je postala kar družinska kozmetika. Zdaj imava še za bebico Weledo, tako da bomo v kompletu user posted image user posted image user posted image .
Sem tudi jaz opazila, da če vzamem železo, sem manj utrujena. Sem kar nekako nehala na svojo roko user posted image . Me namreč takoj stisne na wc in se mi zdi, da mi naredi pravo štalo v črevesju. Zdaj pa ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image . Toda sem tudi rekla, da bom do poroda kar pridno jemala to železo, da ne bo slučajno Eli manjkalo kisika.

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
4.4.2009 21:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

lep pozdrav tudi z moje strani.
Midva z Anžetom sva včeraj prispela iz porodnišnice user posted image user posted image
Sedaj pa se privajava na domače okolje, kjer sva preživela lepo prvo noč, polno spanja in brez joka user posted image user posted image user posted image
Moja porodna zgodba sledi malo kasneje, tu pa je slikica našega sončka...
Dala sej jih v album, ker me zopet nekaj zajebava pri nalaganj slik user posted image

Jernejav super! user posted image user posted image user posted image

Dober večer,
dnevi od mali štručki kar bežijo.... Anže je zelo priden dečko, vedno dobrovoljen user posted image user posted image

user posted image  to pa je prva slkica našega srčka...

Iiii ... kako je lep user posted image ... pa kako so mičkeni user posted image ... komaj čakam, da se bom tudi jaz lahko dotaknila Ele, jo prvič videla v obrazek, pobožala po ličku, celo polubčkala, podojila user posted image ... saj sem že čisto zmešana ... po eni strani si ful želim, da bi že čim prej rodila ... po drugi pa bi še kar malo počakala ... ni kaj predporodna trema dela svoje user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
4.4.2009 21:32:19   
Anonimen
Moj me že priganja, ker greva gledat en filmček, tako da se za danes poslavljam. Drage moje, lepo spančkajte, naj bo noč mirna in brez poletov za Rim, če še ni čas. Tiste, ki pa nestrpno čakate, pa naj že pride to težko pričakovano letalo user posted image  user posted image  user posted image .

Lahko noč in pridno božajte svoje bušije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
4.4.2009 21:33:53   
*Junona*
Punce, včeraj se mi pa zdi, da je tudi meni malo mlekeca priteklo iz leve joškice. user posted image Ampak je bilo tak malo, da nisem ziher.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
4.4.2009 21:34:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Moj me že priganja, ker greva gledat en filmček, tako da se za danes poslavljam. Drage moje, lepo spančkajte, naj bo noč mirna in brez poletov za Rim, če še ni čas. Tiste, ki pa nestrpno čakate, pa naj že pride to težko pričakovano letalo user posted image  user posted image  user posted image .

Lahko noč in pridno božajte svoje bušije user posted image .

Tudi vi trije fajn spančkite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
4.4.2009 21:54:17   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
- vi ste verjetno poležavali celo popoldne. od B-mama pa ata sta bila zuni, vidva sta se pa verjetno crkljala- al narobe sklepamuser posted image user posted image sej bi poklicale s S. pa se nekot nisva upaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka pa veš!!

Nismo poležavali! Js sem bla prisna, pa sem prahec brisala, samo to zdej traja in traja, da pridem od začetka do konca! user posted image B je bil cel dan v službi, tk da sem ga prvič vidla šele ob 8-ih zvečer. Zaka pa nista pooklicale, če bi bla kakorkoli zasedena, se pač nebi javla! user posted image user posted image user posted image

Glavno, da je tvoj zob v redu in da bo še neki časa!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
4.4.2009 23:43:00   
*Junona*
Kaj že spite?user posted image

Mene tako zgaga peče, da ne morem zaspat. Pa sita sem še full, se premetavam po postelji ko sinji kit.user posted image

Nič, fajn spančkite in božajte bušije.

Nočko.user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
5.4.2009 7:06:09   
detelja
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
5.4.2009 7:12:23   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
5.4.2009 7:16:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se pa kar fajn opazi, da se je spustil...

Kaki lepi je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak se ti je pa vidno spustil.user posted image Saj meni se je tudi malo, ampak js že skos fejst nizko nosim. Ti ne boš več dolgo.... 2 v1 mislim.user posted image user posted image user posted image

saj jaz tudi skoz že bolj nizko nosim...sicer pa smo 5 dni pred rokom...jutri grem še na prelged pol pa letim za rimuser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
5.4.2009 8:46:09   
brigita23
dobro jutrouser posted image drage souser posted image

Pred vrati je zopet en lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....naša noč je bila danes mučna in dolga....poleg tega da sem non stop hodila na WC, lulala pa skoraj ničuser posted image ...sem imela še grozne nočne moreuser posted image ....pa buši mi je full utrdeval.
No včeraj je bil naš bebi zelo mirn....je pa zato danes že navsezgodaj živ, da je kajuser posted image user posted image user posted image .
Kako pa ste ve prespale oz. preživele tole noč?
Kaj boste počele danes?...Mi gremo na kosilo k mojim, potem pa bom danes bolj počivala, da me zopet kaj ne zagrabi kot včerajuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
5.4.2009 8:47:49   
brigita23

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mmmmmmm detelja...kakšen dober zajtrk si nam spet pripravila, kaj pa kaj pomočnikov bo danes?????user posted image user posted image user posted image ....mene je včeraj tako matralo ko nam jih nisi nič privoščilauser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
5.4.2009 8:49:43   
detelja

dobro jutrouser posted image drage souser posted image

Pred vrati je zopet en lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....naša noč je bila danes mučna in dolga....poleg tega da sem non stop hodila na WC, lulala pa skoraj ničuser posted image ...sem imela še grozne nočne moreuser posted image ....pa buši mi je full utrdeval.
No včeraj je bil naš bebi zelo mirn....je pa zato danes že navsezgodaj živ, da je kajuser posted image user posted image user posted image .
Kako pa ste ve prespale oz. preživele tole noč?
Kaj boste počele danes?...Mi gremo na kosilo k mojim, potem pa bom danes bolj počivala, da me zopet kaj ne zagrabi kot včerajuser posted image .

jutro...veš, da jaz po vagi opažam, da me voda zafrkava...mi včasih kar 2 kg več pokaže drugi dan pa spet npr. 1,5 manj...pa en dan mogoče lulam skoz pa če glih dosti ne pijem...drugi dan pa pijem kot nora pa mi sploh ni treba kaj dosti lulat it...pa če grem je bolj lažno zaradi brcik...naša noč je bila ok, sam nekako nisem mogla spat...tisti čas, ko pa sem spala pa sem sanjala, da sva dobila pupo, katere je skoz jokalauser posted image user posted image user posted image  vse je lahko res samo jokanje naj prišparauser posted image

jaz bom verjetno pol dneva visela na rač., pol pa pred tv...moj pa itak dela...že komaj čakam jutri zjutraj, da grem k gin. na pregled...da še zdanjič naredi uz...in pol lahko grem rodit...še 5 dni do rokauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
5.4.2009 8:50:18   
brigita23
joj danes se pa meni tudi lušta jagod....ste me tako zrajcale včeraj z njimi, da ne vem če jih ne bom šla iskatuser posted image user posted image user posted image ....a mogoče veste kje imajo dobre? da so sladkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
5.4.2009 8:54:55   
brigita23
evo malo pomočnikov za lepo nedeljouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
evo punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
5.4.2009 8:55:23   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo brigita, da ne bom slučajno jaz kriva, da imaš trdega itd..user posted image user posted image user posted image user posted image  saj meni tudi neki nagaja ta trdost že od včeraj večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
5.4.2009 8:56:06   
brigita23
kje ste zdej vse.....dejmo vstati punce....ura je že 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....meni je pa dolg časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3918
5.4.2009 8:58:22   
brigita23

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo brigita, da ne bom slučajno jaz kriva, da imaš trdega itd..user posted image user posted image user posted image user posted image  saj meni tudi neki nagaja ta trdost že od včeraj večeruser posted image user posted image user posted image

ooooo hvala detelja.....zdej pa mamo nekaj za učke spočituser posted image user posted image user posted image ....sem te že včeraj prosila za njih pa si vrjetno spregledala, pol pa namesto da bi pomočnike sanjala, sem mela nočne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image .....madonca so seksi ejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
5.4.2009 8:58:51   
klavdyk
hej,
js sm spravla naša dva k maši-zdaj pa mal visim na netu.
se bom verjetno naročila na kosilo v spodnji štuk k staršem, doma pa bom verjetno spekla kruh. če se mi bo dalo.
js tut komaj čakam na pregled v torek, da dobim napotnico in da me pregleda, če se že kaj dogaja spodaj. mam krče včasih pa ne veš kaj lahk pričakuješ.

brigita23 a ti si vredu danes? ne boli več?

Neposredna povezava do sporočila: 3920
5.4.2009 8:59:15   
detelja

joj danes se pa meni tudi lušta jagod....ste me tako zrajcale včeraj z njimi, da ne vem če jih ne bom šla iskatuser posted image user posted image user posted image ....a mogoče veste kje imajo dobre? da so sladkeuser posted image

veš, dobre jagode kupit je lotarija...lahko, da so dobre v interšparu (moji mi jih je včeraj v interšparu kupil pa so sladke)...včasih imajo dobre v hoferju...moja botra je rekla, da je kupila v tušo pa so bile dobre...

Neposredna povezava do sporočila: 3921
5.4.2009 9:00:16   
klavdyk
ma men se je tut zluštalo jagoduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
5.4.2009 9:01:01   
detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ooooo hvala detelja.....zdej pa mamo nekaj za učke spočituser posted image user posted image user posted image ....sem te že včeraj prosila za njih pa si vrjetno spregledala, pol pa namesto da bi pomočnike sanjala, sem mela nočne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image .....madonca so seksi ejuser posted image user posted image user posted image

oprosti sem prebrala, da si jih pogrešala...sam odkrito povedano (zato mi bo tudi odpuščeno) sem bila tako lena, da se mi jih ni dalo it iskat...sorry...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
5.4.2009 9:05:16   
detelja

hej,
js sm spravla naša dva k maši-zdaj pa mal visim na netu.
se bom verjetno naročila na kosilo v spodnji štuk k staršem, doma pa bom verjetno spekla kruh. če se mi bo dalo.
js tut komaj čakam na pregled v torek, da dobim napotnico in da me pregleda, če se že kaj dogaja spodaj. mam krče včasih pa ne veš kaj lahk pričakuješ.

brigita23 a ti si vredu danes? ne boli več?

ja, ja, karta za rim je zelo pomembnauser posted image  jaz jo imam že nekaj časa...kak mesec...to pa je fajn, če se lahk kam na kosilo povabišuser posted image  meni pa je moj prinesel kosilo iz službeuser posted image men se ne da skoz neki sami sebi kuhat...oooo domač kruh...a veš, da smo mi že pred leti skoz doma kruh pekli oz. je naša babica...je imela prav krušno peč...joj, jaz takrat kruha še videt nisem mogla...bi jedla sam kruh iz trgovine...potem pa je babica umrla...pol pa se je vse spremenil...začeli smo kupovat kruh in seveda, tudi ta je čez čas prišel čez glavo...zadjič pa sva z mojim doma pred tv pa zvoni tel. pa ga kliče sodelavka, da mu je spekla kolač kruha prav v krušni peči...veš kak kolač je to bil tak 3-4 kg...ej veš kak sem se zraven spravila...tista skorja..mjami...pa tisti vonj...majmi...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
5.4.2009 9:06:08   
detelja

ma men se je tut zluštalo jagoduser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem že za zajtrk jedla zmiksane pa jogurt...mjami...user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?