![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 14:40:14
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, mi gremo čez 14 dni v Arboretum. A živalski vrt bi že bil primeren - ali si bolj mislila za Nejca? Sicer naša ful rada vidi psa pri nas doma itd. Mogoče pa res
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 14:40:34
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, pa pazite se poštarjev - dohodninske nosijo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 15:32:46
|
|
|
|
alea01
|
živjo mamičke kleopatra za tako pesmico. Carica si in še vse je res . Res superca Marisa- ti boš res rokerka. Kaj sem se nasmejala RMRM- tvoje orhideje so tudi carske . Jaz jih na enak način zalivam. Pa vsake toliko pozabim Nikoli jim še nisem dala gnojila ..očitno ne rabijo Lara, Luka Patrik- zaljubljenca taprava. Krasni mamici, krasna otročka..... Ja, dohodnino že nosijo. Jaz imam za plačat 156eurov Kar se tiče vrtcov. Pri nam do zdaj ni bilo težav, letos je pa otrok preveč. Tako, da bo točkovanje. so mi pa rekli, da največ točk prinese, če sta starša poročena in če sta oba zaposlena. Ta teden baje dobimo oziroma. izvemo, če bo sprejeta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 16:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Luka Patrik - lepo si opisal tvoj dan; Lukatova mami - obljubiva, da bova drugič prej šli ; kosilo je bilo slastno; družba zabavna; Lana se je znorela - je v avtu v trenutku zaspala . joj, ne, drugič bosta še voziček s sabo pripeljali, pa bomo šli še malo naokrog - po podgurju - in Lukcu je blo pol kr mal čudno, k je bil kr naenkrat sam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 16:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam tud za plačat dohodnino - eh bo že - upam, da moj dobi nazaj, k je on Lukca uveljavljal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 16:42:35
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, moj je tudi dobil dohodnino, 200 eur ima za plačati. Jaz pa še čakam. Ko sem dosti honorarno pisala in predavala, sem imela tudi po 4000 eur za doplačati, lani med nosečnostjo sem se pa malo polenila, pa Sofijo sem uveljavljala, tako da me prav zanima, kaj bo A da poroka in služba dodatno prineseta pri vrtcu? Pri nas se mi zdi, da je ravno obratno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 16:47:49
|
|
|
|
anaj22
|
tista ki prva ugotovi dobi milko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 16:55:39
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 tista ki prva ugotovi dobi milko VSE NAJ, NAJ Sem vidla na drugi temi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 17:00:55
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, Meri. Ful je dobra . Pa za pesmico. Luka Patrik in Lana -
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 17:01:26
|
|
|
|
RMRM
|
Anaj, jaz te bom kar izdala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 17:02:08
|
|
|
|
RMRM
|
Zdej pa šibam naprej ograjo barvat, sva mela sam mal pauze, zdej pa po delu. Se tipkamo, pa,pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 17:07:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem pozabla povedat da sem ful dobre volje a si zato???????????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:03:16
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM dobi milko ja lunca
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:16:46
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mtinca,sem vaju z lano najprej zamesala z Aleo in Izabelo...pa si pravim,kako da je tamalo tko blont ...ful je cortek.Si jo spredaj ze postrigla? Uc me zeza,jaz pa kar na rr,me skos klice . Pogresam AS.Kje si,je vse v redu ja, spredaj sem jo postrigla. je imela tak ful dolge spredaj, ampak samo na sredini, tak trikotnik. potem je babysolza rekla, da je Sabino postrigla in sem se še kr sama odločila (ponavljam ). sicer je nisem dobro - ima preveč ravno linijo - laski pa kr nočejo zrasti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:18:35
|
|
|
|
mtinca1
|
kleo - ful dobra pesmica; pa vidim, da si šla od najstarejšega do najmlajšega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:32:26
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem pozabla povedat da sem ful dobre volje a je kej novega? anaj - Č E S T I T K E suuuuper!!! že pri zgornjem postu se mi je zdelo, da bi lahko bil to razlog za .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:45:37
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Luka Patrik - lepo si opisal tvoj dan; Lukatova mami - obljubiva, da bova drugič prej šli ; kosilo je bilo slastno; družba zabavna; Lana se je znorela - je v avtu v trenutku zaspala . joj, ne, drugič bosta še voziček s sabo pripeljali, pa bomo šli še malo naokrog - po podgurju - in Lukcu je blo pol kr mal čudno, k je bil kr naenkrat sam potem bi blo pa že nevarno, da naslednjič prideva s pižamo in zobno ščetko .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:53:14
|
|
|
|
mtinca1
|
a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat. na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 18:54:30
|
|
|
|
mtinca1
|
5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 19:24:53
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat. na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite? jaz sem za
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:16:48
|
|
|
|
alea01
|
anaj...........jeeeeeeeeeeeeeej... jupi ja ja, jupi jupi ja, jupi ja ja jupi jupi ja, jupi jaja...............
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj - juhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:23:05
|
|
|
|
Samsa
|
čeeeeeeeeeeer ANAJ!!!!!!!!!!!!!! Že ko si pisala, da si full dobre volje, sem pomislila na to - Koliko časa si pa že "tečka nosečka"??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:24:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat. na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite? jaaaaaaaaaaa... se strinjam - da vas v živo spoznam!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:25:23
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" . a vidiš kako je fajn???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.