Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:15:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes. Naša frajla je imela oblekico na naramnice,ki je bila bele barve in posuta z drobnimi rožicami,spodaj pa belo majčko,ki je bila v kompletu. kupila v ? Dobila za darilo,bila je iz kanza cena me verjetno ubije
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:17:06
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga . A sta se pogovorila in prišla zadevi do dna? Drugi otrok lahko samo še poglobi zadeve, če jih prej ne razčistita. Moške rojstvo otroka fejst zadane, pa tudi ene ženske, ker se ne zavedamo kakšna sprememba naš čaka. Eni se lažje prilagodimo, nekateri pa rabijo malo več časa. Pogovorila sva se in upam da bo tko ostalo.Me je mal strah kaj bo k bo še en otrok sam po drugi strani si pa mislm da če si ga tako želi mu najbrž ne bo problem sej je vidu pri Lari kolk je težko od začetka.Mal me je edin strah kako bo sprejel to da bo zdej moral velik več pomagat k bosta 2 otroka,ponavadi so mu vedno starši vse breme vzeli zato se je pa tko zlomu k enostavno hujših pritiskov ni navajen. Sej vidva sta tud imela mal krize kokr se spomnem,a je zdej kej bolš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:18:40
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes. Naša frajla je imela oblekico na naramnice,ki je bila bele barve in posuta z drobnimi rožicami,spodaj pa belo majčko,ki je bila v kompletu. kupila v ? Dobila za darilo,bila je iz kanza cena me verjetno ubije Ne me držat za jezik ampak mislm da je bla okol 35 evrov,sam je bla tko uporabna tud za naprej k ni bla svečana ampak vseen lepa Dej mi pošl mejl da ti pošlem kako je zgledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:42:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? Čeprav nisem pristaš roza barve , mi je model od prve bolj všeč. Jst sploh neb sprašvala, ta drugo, itak.. ( k je zelena). Drgač sta obe lepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:57:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj prehodila dobrih 7m brez prekinitve in pomoči. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj mi je mali še sama zlezla na sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:58:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? men je bolj všeč prva - zaradi modela! barvo bi mela pa drugo, če bi imela izbiro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:04:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ti boš pa počasi na pol poti do svojega cilja Bravo mačkica a veš da sem ti kr fovš Nč fovš bit, od fovšije rit raste Glede na to, da ti kile stojijo, bi mogla kak dan ali dva nares šok dieto za telo in potem spremenit prehrano, ki si jo jedla do sedaj. Očitno se je telo navadilo in lepo stagnira.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 4.4.2009 13:05:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? men je bolj všeč prva - zaradi modela! barvo bi mela pa drugo, če bi imela izbiro! mislim, da bi prvi oblekci nebeško modra bila zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:29:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ti boš pa počasi na pol poti do svojega cilja Bravo mačkica a veš da sem ti kr fovš Nč fovš bit, od fovšije rit raste Glede na to, da ti kile stojijo, bi mogla kak dan ali dva nares šok dieto za telo in potem spremenit prehrano, ki si jo jedla do sedaj. Očitno se je telo navadilo in lepo stagnira. Ja sej pol pa ni čudn da mam tokšno Dej mi kako idejo za šok terapijo,najbolš da se za kak dan umetno uspavam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:38:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga . shujšaš lahko vseeno zdej, pa potem po porodu samo nadaljuješ, med nosečnostjo pa malo pazi pri hrani..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:44:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? Obe sta luštkani, če bi pa res morala izbrati bi dala ta drugo na prvo mesto. Ampak je izbira zeloooooo težka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:46:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga . shujšaš lahko vseeno zdej, pa potem po porodu samo nadaljuješ, med nosečnostjo pa malo pazi pri hrani.. Ja sej hujšam že zdej z veliko muko in ne mislm obupat,mislila sem prav za ta program ki ga ima Estrella,da se ga bom kasneje udeležila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:51:25
|
|
|
|
katy82
|
Jana kako pa kej Nejc,že ornk hodi? A je še kateri hrošček shodil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:56:57
|
|
|
|
sesil
|
barbaw, meni je lepši model 1 oblekica, sam barva je preveč vpadljivo roza. druga varjanta mi sploh ni lepa - kaj čmo, različni okusi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 13:59:16
|
|
|
|
sesil
|
ooooooo, katy is back. a voste tudi na poletje še enega ?! Lepo, nas bo več takih . glede kg, pa nisi edina ki ti ne gre nikamor. jaz sem še vedno taka kot si me videla decembra . zdej sem se spet na polno lotila...upam da me ne mine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 15:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN vidim, da ste se danes kar konkretno razčvekale , jaz sem bila pridna in sem od 9h-do zdaj likala in sortirala cote , AT je bila pri moji mami, sta bile ceel dan vzunaj, zdaj pa pančka z tatijem , jaz pa malo počivam..... Sem vidla slikce oblekic za princeske, meni verjetno veste katera je lepša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 16:27:03
|
|
|
|
špelin@
|
Po dolgem času spet glas od mene Že cel dan se zafrkavam z računalnikom, zdaj bo menda vse vsaj približno delalo. Prosim za konkreten update - glavne teme oz. aktualno dogajanje in novosti preteklega tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 16:33:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Po dolgem času spet glas od mene Že cel dan se zafrkavam z računalnikom, zdaj bo menda vse vsaj približno delalo. Prosim za konkreten update - glavne teme oz. aktualno dogajanje in novosti preteklega tedna Tako nekako :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 17:09:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Po dolgem času spet glas od mene Že cel dan se zafrkavam z računalnikom, zdaj bo menda vse vsaj približno delalo. Prosim za konkreten update - glavne teme oz. aktualno dogajanje in novosti preteklega tedna Tako nekako : Ne verjamem, drugače ne bi bile že na 29. strani 18. dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 18:34:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Po dolgem času spet glas od mene Že cel dan se zafrkavam z računalnikom, zdaj bo menda vse vsaj približno delalo. Prosim za konkreten update - glavne teme oz. aktualno dogajanje in novosti preteklega tedna Tako nekako : Ne verjamem, drugače ne bi bile že na 29. strani 18. dela ampak bo kar držalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 18:34:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga . A sta se pogovorila in prišla zadevi do dna? Drugi otrok lahko samo še poglobi zadeve, če jih prej ne razčistita. Moške rojstvo otroka fejst zadane, pa tudi ene ženske, ker se ne zavedamo kakšna sprememba naš čaka. Eni se lažje prilagodimo, nekateri pa rabijo malo več časa. Pogovorila sva se in upam da bo tko ostalo.Me je mal strah kaj bo k bo še en otrok sam po drugi strani si pa mislm da če si ga tako želi mu najbrž ne bo problem sej je vidu pri Lari kolk je težko od začetka.Mal me je edin strah kako bo sprejel to da bo zdej moral velik več pomagat k bosta 2 otroka,ponavadi so mu vedno starši vse breme vzeli zato se je pa tko zlomu k enostavno hujših pritiskov ni navajen. Sej vidva sta tud imela mal krize kokr se spomnem,a je zdej kej bolš? Midva sva ok zdaj. Sem se po tistem naspala in spočila in se je vse pošlihtalo. Bom mogla ponovit vajo, ker sem spet izčrpana. ZS sem ti poslala mail.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 18:35:24
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj lahko "uradno" potrdim, da je Maja shodila. Noče me več držat za roko, niti zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 19:19:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko "uradno" potrdim, da je Maja shodila. Noče me več držat za roko, niti zunaj. super, jaz tudi komaj čakam, da bo tudi Alja. Ampak kar si jaz želim se ponavdi ne ureniči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 19:22:18
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: Jaka je shodil pri 9m, Maja pri 11m, če bo Alja sledila temu vzorcu, bo šele pri 12m
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?