Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo mene, grejemo dve pikici, eno lepo blastocisto in eno morulco. Za pingvine nam pa še sporočijo. aja, test imam 20.4. (ravno na rojstni dan moje mame) lepo se imejte, jaz grem malo kavčati... Mismis, še tukaj čestitke , datum za test je pa tapravi , zdej pa le pridno počivaj in grej pikici in jih razvajaj. No, da še jaz povem, da bomo mi imeli fantka, je svoje premoženje razkazoval po celem ekranu Aja, govorila sem s Hedi in vas vse lepo pozdravlja!!!!! Sem mislila, da bom skočla do nje, ko je sončkala pred hišo, pa sem mogla mucka peljat veterinarju. Reby, kaj pa je z muckom? Upam, da ni kaj hujšega. Za malega pobča sem ti pa itak že čestitala, mah bom pa še enkrat. A si dobila kakšno fajn slikico od ta gajstnega pobča, pa s tem ne mislim tvojega moža Ah, mucek je bogi, ma neko drisko, kr kepe so se mu delale okrog ritke, sma mu skopala, pa ni pomagal, pol je bil že čist živčen, sploh ni pustu bliz, pa sma ga peljala in je dobu antibiotik, zdej ga pa jutri zjutri spet pelema, mu bojo vzel kri, pa pobril in očistil zadaj. Najbrž mu bojo mogl dat anestezijo, ker se ne bo pustil. Se mi pa ful smili revček, zdej je kr zaprt v kopalnici in bi tak rad ven šel, pa ga ne smem spustit. Lahko da se je kaj nalezel od sosedovih mačk ali pa kej takega pojedel. Ne vemo. Sem se pa glih že s Hedi zmenla, da pridem in pol vidim našga revčka, ko sma prišla domov, pa nisem mogla it drugam kot na veterino. Nimam žal nobene slikce, po mojem bom šla v 27. tednu na 3D, pa se ga bom potem lahko nagledala .Smo pa vidl vse, usteca, očesna zrkla, vse organe, hrbtenico (en je še posebej izstopal , pravi mali važič).
|