|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
3.4.2009 18:29:02   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Bebiii, men normalno odpre, malo počakaš potem pa spodaj na play pritisneš in deluje....ne vem...

Mišmiš.....ja jaz sem zrihtala kar se je dalo zrihtat, pa s pomočjo res dobrosrčnih sester na oddelku SIII, tako da imam novo ponovno napotnico za zmrznjenčka in to za mesec maj....ma sam da se men to moje sranje zrihta.....zdaj sem imela M prvi dan slabo, drugi dan Ok, tretji samo izcedek, četrti dan pa ne sluha ne duha o njej.....morem sebe najprej poštimat....Saj pravim, da nobenemu ni jasno kaj se z menoj dogaja, hahaha...sem ekstremen primer, kot vedno, neki morem bit posebnega...saj veš kako je to, ko moreš izstopat....user posted image user posted image user posted image . Pa ne me resno jemat!!!

Kako si mi kaj ti srce, bolečine prenehale? Pazi se! Veš da navijam zate! Potem pa pridem še jaz za teboj, da res ne bo prevelike razlike med našimi otroc, da se bodo lahko skupaj igrali....tako kot si ti rekla Hedi...

Pa še po parčkali jih bomo user posted image user posted image user posted image

Drugače pa super, da si vse zrihtala, torej maja praviš. A ti je dal tudi tiste tablete za porihtanje ciklusa?

Ne ni mi jih dal, je rekel, da bomo še sedaj materi naravi prepustili...ker če pa ne bo boljše, bom pa res šla na tablete vsaj ene 3 cikluse, potem pa moreš še malo počakati, da vidijo če se je zrihtalo in šele potem spet v postopek, v glavnem, če se ne bo naravno poštimalo, bomo čakali na vse skupaj več kot pol leta do naslednjega postopka.....tako da.....zdaj sem spet z maco začela, da vidim če mi bo uravnala hormone.....je pa vsak nasvet dobrodošel, kaj storiti.....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.4.2009 18:29:28   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

O mismis, pozdravljena, smo se spočili? Kako ste vi trije?user posted image

BEBIII, mi trije smo v redu, smo malo kavčali, sedaj smo se javili, pa kosilo bomo jedli, potem pa spet kavčat pa knjigo brati user posted image

Vi kr uživajteuser posted image , a že knjigo berejo, al kako?user posted image  Ja ja, danes so pa res pametni otročki, ni kej, še najbolj pa ti naši IVF/ICSI- JOVCIuser posted image user posted image user posted image
Samo se vi cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.4.2009 18:31:28   
Bumo
Mismis, čestitke za 2 pikici in razveseli nas 20.4. s user posted image user posted image
Diana, glavno, da je vse OK, drugače pa je včasih boljse iti 1x preveč, kot 1x premalo na urgenco,
ko bo kaj narobe.
Bebiii, bi pa bli fajn, da je že sedaj plusek kaj?Sicer pa se ne sekiraj ,če boš mela user posted image , ko boš šla na UZ.
Mariborske punce nas naročujejo na prvi UZ tako, da smo glih cca. 2. dan krvavitve, ti ne morem povedat, kak bljak mi je bilo, ko sem videla, da me to čaka....pol pa sem si mislila pa kaj....kao, da sem prva, ki to vidijo....
tile dohtarji so še videli dosti hujše stvari od tega...verjemiuser posted image  .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.4.2009 18:34:50   
Rakica_80
Jooj jaz si sploh nebi verjela, če bi videla + na testuuser posted image
Ma sej drugače se niti toliko ne sekiram, ker bom imela takratuser posted image , ampak bolj uno, ko ti teče, si misliš da ji pade na čevljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.4.2009 18:41:13   
Rakica_80
Kajsica, da nisi mogoče to mislila????

http://www.youtube.com/watch?v=zBZbqiSoMnI

To je noooorooo ejjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi tudi tako letelaaaaaauser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.4.2009 18:53:29   
zarja1
Mismis super za deco!!!!!!!!!!!

Shuki moj tudi jaz te pogrešam, se ziher slišiva v četrtek!!!!!!! To se spodobi za teto, a ne? Lubčka Maju.

Larči pa ti si prekrasna. Tolk lepa!!!!!!!!!!!

Gigika moja si si napolnila baterije?

in moja gimnastičarka? Abra kako ste? Zvezdica kolk lepo deco mate....smrk smrk...sem fauš. Gloria pa lepotko Nik? in moje pupe T1979 MTB 1979? Letos pade zona somraka, ne?

Poseben lubček gre Mojsončeku in Sončku 33....lubike...

Poljubčka Mišeku mojmu lepemu 73 in dvema cartloma, Sapi, Blančici miss, Arneji, Goldy, Miklarom, Baci, Oktaviji, teta Grethy ti si tud poniknila....halo pupe N74, Špelka veselka, BibaBond na estrofemu, Gospodarica, Kiwi, DaisyE, Pija a matra dohodnina?, Sonček 85 vse najlepše,...no zdaj pa mi je počasi sfalilo..aja Reby kako si mi ti? Počivaš?

Lubike lepo se imejte.......mislim na vas.

Horny Teddy

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.4.2009 18:56:58   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo mene, grejemo dve pikici, eno lepo blastocisto in eno morulco. Za pingvine nam pa še sporočijo.

aja, test imam 20.4. (ravno na rojstni dan moje mame)

lepo se imejte, jaz grem malo kavčati...

Mismis, še tukaj čestitke user posted image , datum za test je pa tapravi user posted image , zdej pa le pridno počivaj in grej pikici in jih razvajaj.
No, da še jaz povem, da bomo mi imeli fantka, je svoje premoženje razkazoval po celem ekranu user posted image
Aja, govorila sem s Hedi in vas vse lepo pozdravlja!!!!! Sem mislila, da bom skočla do nje, ko je sončkala pred hišo, pa sem mogla mucka peljat veterinarju.

Reby, kaj pa je z muckom? Upam, da ni kaj hujšega.
Za malega pobča sem ti pa itak že čestitala, mah bom pa še enkrat.user posted image user posted image user posted image
A si dobila kakšno fajn slikico od ta gajstnega pobča, pa s tem ne mislim tvojega moža user posted image

Ah, mucek je bogi, ma neko drisko, kr kepe so se mu delale okrog ritke, sma mu skopala, pa ni pomagal, pol je bil že čist živčen, sploh ni pustu bliz, pa sma ga peljala in je dobu antibiotik, zdej ga pa jutri zjutri spet pelema, mu bojo vzel kri, pa pobril in očistil zadaj. Najbrž mu bojo mogl dat anestezijo, ker se ne bo pustil. Se mi pa ful smili revček, zdej je kr zaprt v kopalnici in bi tak rad ven šel, pa ga ne smem spustit. Lahko da se je kaj nalezel od sosedovih mačk ali pa kej takega pojedel. Ne vemo. Sem se pa glih že s Hedi zmenla, da pridem in pol vidim našga revčka, ko sma prišla domov, pa nisem mogla it drugam kot na veterino.
Nimam žal nobene slikce, po mojem bom šla v 27. tednu na 3D, pa se ga bom potem lahko nagledala .Smo pa vidl vse, usteca, očesna zrkla, vse organe, hrbtenico (en je še posebej izstopal user posted image , pravi mali važič).

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.4.2009 18:57:58   
Reby
Zarja - ja, pridno počivam, čeprav se je posteljica malo dvignila in ni več tako velikega rizika za krvavitev, sem ful vesela user posted image  Kako si mi ti? Avgust bo kmalu tukaj...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.4.2009 19:15:43   
zarja1
Fajn super Reby, pa fantek bo vidim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja avgust...ti boš v porodnišnici, jaz pa verjetno šele na kakšnem odvzemu krvi.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.4.2009 19:49:16   
mala81
mismis user posted image user posted image  za user posted image user posted image - Uživaj v tem času počivanja in se pusti razvajat v polni meri. 20.4. pa le razveseli mamo in ji pokloni najlepše darilo.

zarja user posted image user posted image . Si v mojih mislih

PA PA

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.4.2009 20:07:11   
Zvezdica

Evo mene, grejemo dve pikici, eno lepo blastocisto in eno morulco. Za pingvine nam pa še sporočijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.4.2009 20:08:56   
sapi
Dober dan tokrat tako kot se spodobi, prej se mi je hudo mudilo tako, da sem samoi Diani odgovorila in to večkrat user posted image , potem pa odvihrala naprej ... sem se danes šla malo razvajati ...

julija res mi je hudo samo, da ne obupaš user posted image  saj mislimo nate ...
suska tudi zate mi je zelo hudo pa sem upala, da nas razveseliš potem pa takole si v mislih saj veš user posted image  ...
bozza super to pa je pridelek čista desetka user posted image user posted image , sedaj pa pazi nase in se pripravi na otročke ...
šopka za črtico user posted image  ...
WP super imaš cel nogometni team foliklov user posted image user posted image  ... ti pa imaš pestro upam, da bo hitro mimo in boš lahko počivala, pa še stimulacija ravno to potrebujem user posted image  ...
mismis juupppiii za dve pikici user posted image user posted image saj veš, da se otročki radi crkljajo in kaj lepega slišijo bodo tako še rajši pri svoji mamici ostali, zraven bomo pa še močno, močno navijale ...
diana super tudi za tvoje folikle user posted image user posted image  si celo WP prehitela to pa bo bera ... samo, da si uredila ...
T1979 a na morje ooo uživaj še za nas ...
gigi tudi tebi pozdravček user posted image , a si se odpočila, pa štorklje si nam prinesla super ...
bebi a CB si že delala, smo firbčne a ne, jaz sem tudi zagledala plusek med suprafactom a je šlo takoj naprej tako, da vse je mogoče ...
kajsica tudi tebi pozdravček in juuupppii za napotnico ... kmalu boš spet boš v akciji ...
Hedi pozdravček nazaj ...
zarja pozdravček ... še malo pa prideš med nas ...
Reby a fantek bo juuppii ... upam, da se mucek čimprej pozdravi ...

Povejte punce kdaj po ET je pametn iti na kako masažo ... recimi v smislu pre natal ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.4.2009 20:20:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mala81
zarja user posted image user posted image . Si v mojih mislih

pa ti v mojih......saj bo. Itak so pingvinčki tu!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.4.2009 20:24:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi
zarja pozdravček ... še malo pa prideš med nas ...
Povejte punce kdaj po ET je pametn iti na kako masažo ... recimi v smislu pre natal ...

draga ma jaz nisem nikamor šla.....jaz sem skoz z vami. Je blo pa en cajt mene za grozno težko prenašatuser posted image , pa sem vas prišparala bedarijuser posted image .
Masaže...joj obožujem hamam.

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.4.2009 20:30:07   
Zvezdica
Reby a fantek bo juuppii ... upam, da se mucek čimprej pozdravi ...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.4.2009 20:50:26   
miska73
Kajši, vidim da si ti tudi tele zadevšne odkrila...
Sem tole pred nekaj dnevi na norih kravicah pripopala, pa še zdajle sem dodajam

http://www.youtube.com/watch?v=tAjFnJuk1Aw
http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM
http://www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08

Mišmišu, šta da ti kažem. Sem ponosna na moje mišje sorodstvo in moje bodoče mišje sorodnike.user posted image user posted image

Zarjek lubek, en velik objemček zate.
Pa za mojo Shukico pa Zvezdi pa Sončija pa seveda za Žiži pa moji BibiBond pa nasploh vsem mojim zlatim pupikam.

Diana na tvoje folikle pa lahko rečem samo VAU. user posted image

WP tudi tvoji niso od hudiča. user posted image

Reby bo pa imela sinkota user posted image Superca.

Mi je hudo, ker danes berem kar nekaj slabih novic. Julija, Suška user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.4.2009 21:24:35   
mlinčka

Go, mišmiš, go mišmiš!!! Sej veš, da je to dobitna kombinacija, ne? Čestitke user posted image user posted image !

Zdej grem pa naprej brat. Sem v izgnanstvu (izmenično mama hotel in tašča hotel, ker adaptirava stanovanje) pa v bližino računalnika bolj poredko zajadram user posted image . Čist tko, no...če me je slučajno kdo pogrešal user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.4.2009 21:59:47   
pikovit
Mismis user posted image user posted image user posted image user posted image ,super ste zrihtal,jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Dejmo zdej,gremo do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.4.2009 22:13:58   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Bozza čestitke za 10 jajčkov. Super rezultat. user posted image  user posted image

WP super za vmesni rezultat, user posted image  user posted image  bo pa kmalu stopka, a ne.

ja, mislm, da res.. hvala....

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.4.2009 22:14:05   
womanpolice

zdaj pa lepo grej in desni bok.. pa kaj mi gušterji tebe mojstra učimo user posted image   (moja mami ima pa 30.4. rojstni dan....)

držim pesti, da boš dala lepo darilo svoji mami.. vnučke, ane...user posted image

ja, sm si pa dans dala duška v knjižnici z Explorerjem.. kaj čem.. če pa ta Mozzila noče lepit..

Rezultat je tud men v redu.. mi je čist kul, da gre tokrat počasi... se mi zdi da sem v drugem postopku res pretiravala...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.4.2009 22:14:11   
womanpolice
MIKLAROM.. Hvala za navijanje...

GIGI1.. Hvala hvala.. pa ne morm verjet glede na to, da nism nič kaj dost jajc pojedla... user posted image Upam, da bo tud naprej dobr...

BEBIII.. Men je tud pri Suprafactu kr nekaj časa zamujala... to ni nič.... ne skrbi....

REBY... Mene tud zanima kaj je z muckom? moj tud jutr pelje naša dva na drugo dozo cepljenja. Takšne vrste cepljenja si bila? aja, no zdaj sm prebrala.. ubogi mucek...

SAPI.. Ja, mi je rekla Požlepova, da je lepo... tko da sm zdaj malce bolj zadovoljna... na tisto reč sm pa malce pozabila...

ZARJA1 Tud jst obožujem hamam.. najboljši je pa bil seveda v TUrčiji...

MIŠKA73 Hvala, hvala... se v vikendu kaj slišiva .. te pokličem... drgač pa bom kmal na BD.. in lahk prideš me kaj obiskaaaaaaaaaaattttttttt user posted image user posted image user posted image user posted image

MLINČKA in PIKOVIT... živjo tudi vama.. že dolg vaju nism niti videla niti slišala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.4.2009 22:15:24   
womanpolice
DIANA79 Dans si me pa pošteno prestrašila.. no, pa kmal zatem tudi potolažila.. me veseli, da je vse ok... a teb pa jutr ni treba na UZ... blagor tebi.. ja, tvoji so kr dost veliki... Ne vem zakaj imam občutek, da bo v nedeljo še en UZ...user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.4.2009 22:59:31   
spelka12
mišmiš user posted image user posted image user posted image  za 2 pikici.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.4.2009 23:02:16   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super! to bo imela tvoja mami lep RD user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.4.2009 23:05:20   
Abra
O Zarči draga, tebe nisem pa že dolgo brala user posted image gimnastičarka že čaka na trenerko user posted image se že na trebuh obrne, mogoče pa celo bo kaj user posted image user posted image postave pa nima več taprave, je že pravi buhtelj user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?