|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
3.4.2009 12:58:20   
Katjusa
evo moja2 oba spita jst grem pa flaške umit, da bodo za pol pripravljene ko bo lakotauser posted image user posted image user posted image user posted image

pupka naš včasih poje 100-120 včasih pa 160 pa bi še kr vleku sam takrat ko poje manj hoče čez urco spet ko pa poje polno je pa 3-4 ure miruser posted image user posted image user posted image ..... pa na srečo nikoli ne poliva.... mu pa včasih dam pol mal čaja in takrat mu pa mal gor vrže očitno je da čaj in mleko ne gresta skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak tok velik spi, da ne vem kdaj mu nej čaj dajem, mora ga pa pit, da lažje kaka....

grem delo kliče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
3.4.2009 13:21:29   
tanci29
birdy-kako ste? a je vse ok s Kristi...kako ste drobni mi imamo pri 7 tednih 4700 in 56cm...se pravi smo tam tam, meni se hana ne zdi drobna

brkn-moje podatke si tudi izpustila
se pravi 7 tednov 4700g 56 cm naslednji pregled 13.5.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
3.4.2009 13:24:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, mi mamo pa pri 7mih tednih 4800g in 55cm. Smo bolj drobniuser posted image
a vi se maste za drobne?hana imama kilo manj kot kristiuser posted image ....mislim celo da je moja bejba najlazja in najmanjšauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
3.4.2009 13:44:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

birdy-kako ste? a je vse ok s Kristi...kako ste drobni mi imamo pri 7 tednih 4700 in 56cm...se pravi smo tam tam, meni se hana ne zdi drobna

brkn-moje podatke si tudi izpustila
se pravi 7 tednov 4700g 56 cm naslednji pregled 13.5.

Ja, sej vem, nismo tok drobniuser posted image  Sam men se zdi tko k je bla Neli tok težka. Sej drgač je čist v povprečju verjetn, ampak k pa z Neli primerjaš... Jah, Neli je mela tako kilažlo pri ene dveh tednihuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
3.4.2009 13:48:47   
birdy
Aja, Kristi je bolj slabouser posted image  Začela je še kašljat, tko da smo šli včer k dežurnem. Ampak menda nč hujšga, na pljučih vse ok. Men se pa ne zdi glih najboljš, prov revež jeuser posted image user posted image  Ponoč smo mal pokonc, mal spimo.Pokonc smo zato da jo trepljamo po hrbtu da se ji pomagamo izkašljat. Ene dve ure sem spala tko, da sem kristi na trebuhu mela in jo trepljala. Vlivamo fiziološko non stop...
Res upam da se kmal pozdravi če ne se mi bo en dan sam odpeluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
3.4.2009 13:58:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, Kristi je bolj slabouser posted image  Začela je še kašljat, tko da smo šli včer k dežurnem. Ampak menda nč hujšga, na pljučih vse ok. Men se pa ne zdi glih najboljš, prov revež jeuser posted image user posted image  Ponoč smo mal pokonc, mal spimo.Pokonc smo zato da jo trepljamo po hrbtu da se ji pomagamo izkašljat. Ene dve ure sem spala tko, da sem kristi na trebuhu mela in jo trepljala. Vlivamo fiziološko non stop...
Res upam da se kmal pozdravi če ne se mi bo en dan sam odpeluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA KRISTI

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.4.2009 13:59:00 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
3.4.2009 14:45:13   
Maksi1
Živjo,
medve sva sedaj s sprehoda. Lepo je bilo.

Zdej pa samo podatki za seznam:
Zarja pri 4 tednih 3830g težka in 54 cm dolga, naslednji pregled imamo 20.4.2009

Malček se mi namreč mudi, da se porihtam mojo sončico in da skuham kočerjo, zato vas ne bom pokomentirala. Upam, da pridem kasneje nazaj in da nadoknadim.
Imejte se lepo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
3.4.2009 15:21:16   
simonakr
Oj! Madona ste čveke, vam komej sledimuser posted image user posted image user posted image

Midve sva tud iz sprehoda, kolk je lepo po sončku hodt, sem ga prov pogrešala. Sva šle sejem pogledat (Kmetijski sejem, ki je ta vikend v Komendi, pa je že dons tolk folka, da je groza kaj bo šele v nedeljo - groza!

Dons dopoldne sem bla produktivna - sm šla po plenice v mullerja v Kranj, pa po rožico za taščo, pa po kruh pa po gate za mojga - čist sem bla hiperaktivna user posted image user posted image user posted image user posted image , pospravila še nism nič ker se mi ne da ampak sej bo.

Brkn evo podatke: 4150g in 54 cm pri skoraj 6 tednih, kontrolni UZ kolkov 18.5. in nasledna posvetovalnica 26.5.

No zdej mamo pa alarm pa morm it

< Sporočilo je popravil simonakr -- 3.4.2009 15:22:24 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
3.4.2009 15:37:14   
Pupka
za seznam 8 tednov: 6100g (merila ga ni user posted image ), naslednji pregled mamo pa 7.5

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
3.4.2009 15:39:45   
tanci29
jest mam še en predlog glede seznama, sam ne vem če je izvedljivo ker pol bo najbrž že preveč podatkov...a je možno da ostane porodna teža in velikost, ker naši pikci so tolk različno težki in ker so teže že v štartu zelo različne je pol malo težje primerjat kako se redijo in rastejo

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.4.2009 15:43:19   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jest mam še en predlog glede seznama, sam ne vem če je izvedljivo ker pol bo najbrž že preveč podatkov...a je možno da ostane porodna teža in velikost, ker naši pikci so tolk različno težki in ker so teže že v štartu zelo različne je pol malo težje primerjat kako se redijo in rastejo

Je to sm pa jest tud za. samo pol bi blo pa res velik podatko. Ker tkole ko gledam ste se ostale ful zredile, mam občutek da moja mal zaostaja, čeprov če bi blo kej narobe bi mi že v posvetovalnici kej rekl.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
3.4.2009 16:23:45   
Katjusa
hej punce....

takole naš mišek kravice pase
user posted image

tole sem mu pa danes kupla
user posted image
zadeva je rabljena, zgleda kot nova in sem dala 13€user posted image user posted image user posted image

zdej pa čakam možeka, babi mi je pa otroke ven peljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
3.4.2009 16:28:10   
rebeka84
cao!

še Uroševi podatki:

pri 4.tednih: 4440g in 56cm, naslednji pregled 07.04.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
3.4.2009 18:30:57   
Onasiss
A mi lahko ena ne vem mogoce Katjusa povedala kako se da slikica tlele gor, da vam pokažem moje dva sončka.

Aja pa Katjusa tako preprogo imamo tud mi, bognedaj da pridem v sobo če je ugasnjena luč k se ubijem, ker Vito po celi tej preprogi naštima avtomobile in živali, se igra 10 min, pol pa gre. No in ko skoraj padem in zavpijem pa Vito pol prav "evo mamici je dolgčas in se hoče igrat!" user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.4.2009 18:48:51   
Pupka

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.4.2009 19:00:52   
Pupka
juhej user posted image user posted image user posted image uspelo mi je avatar naštimat- ne morem verjet user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.4.2009 19:11:49   
Onasiss
A ima katera izkušnje s kenguruji? Se že nekaj časa odločam, da ga bom kupla pa še vedno ne vem kateregauser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.4.2009 19:42:43   
timy
Še naši podatki 4010g in 54 cm pri 4 tednih. Naslednja posvetovalnica 16. 4.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.4.2009 19:42:43   
MIHAILO
Ojla punce...mi smo super spali od 22h do 1:30h in do 5h in potem od 6:30h do 10.30huser posted image user posted image user posted image user posted image

Nasi podatki...pri 4tednih smo imeli 3600g in 51.5cm
Naslednji pregled oz. posvetovalnico imamo 21.4.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.4.2009 19:43:24   
MIHAILO
Kako pogoste devate fiziolosko raztopino v noseke?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.4.2009 20:02:02   
Onasiss
Jaz ji dajem pri previjanju oz. takrat ko ima zamašen nosek in ji ful nagaja, ker ji potem še izpiham ven.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.4.2009 20:03:16   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Kako pogoste devate fiziolosko raztopino v noseke?

Jaz ji dajem enkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.4.2009 21:13:27   
Pupka

user posted image user posted image user posted image KRISTI user posted image user posted image

tanci29 Hana je pr 7 tednih tolko težka kot je bil moj ob rojstvu user posted image Zdaj pr 8 jih ma pa 6100g

simonakr super da maš dost energije, za pospravljanje pa bo že še čas

katjusa tvoj sonček ma pa take hude laske user posted image

mlea jaz sem ga kupla v pikapolonici  (INFA) in mi je super- naramnice so široke in mehke pa tudi okrog pasu je. Fajn se nosi in tudi fajn je fiksen, tako da jaz sem zadovoljna z nakupom

MIHAILO jaz devam fiziološko po potrebi- ko vidim da je zamašen jo dam pa očistim

ČAJ
bojda nedojeni user posted image morajo pit. Pa sem vprašala P kolko pa je dvigno roke, češ- kolikor mu pač paše. Moj vedno po nekaj požirkih čaja bruhne user posted image Tak da mu ga glih ne dajem pogosto!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.4.2009 21:16:43   
Ajvy
oj, na hitr...pol grem pa nazaj ležat....
danes ponoči me je zvilo, in me je začel pucat, tak da sem bla do 11 dopoldan čist dehidrirana.....JE MM prišel iz službe, in me odpeljal k zdravnici.....ta me je takoj poslala na infekcijsko na hrajnenje.....tam sem bila celo popoldne ....na flaški......mij e mogla trikrat kri jemat, ker so žilce pokale.....
posledično sem zgubila veliko mlekeca..... sem full žalostna....se trudim čim več pit, da se le ta povrne.....

sem pa udomačila en virus, k ti takole na en hitr in učinkovit način oklesti postavo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.4.2009 21:33:56   
Pupka
user posted image user posted image user posted image ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image
da boš čimprej bolje in da se bo tudi mleko lepo obdržalouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?