|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
3.4.2009 10:16:04   
ilatic
ksenci

Objave: 1111
Status: prisoten

poglejte, kot moje ocene v srednji pr matematikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pr men pa italijanščina!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.4.2009 10:24:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Juhu 3jemi; a mi boš prosim poslala fotke od srede  na mali?user posted image

bejbi, daj mi ga pošlji na ZS... se mi zdi, da ga nimam... user posted image

bejbi lahko pošlješ kr na un mail, iz katerega  sem ti jaz moj fotke poslalauser posted image user posted image user posted image , nazadnje ko sem preverjala pa nisi bla blont, a te je ta vreme zmatru a?user posted image

Edino če zadnjič nisi dobila fotk.Sem te spraševala tle na RR če je mail prletu pa si verjetno spregledala.Ti pošljem še vseen ZS user posted image

zgleda sem spregledala user posted image ... se opravičujem...
se pa yahoo dostikrat spomni kakšen meni pomemben mail vržt v spam... kamor pa redko pogledam...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.4.2009 10:28:46   
3jeMi
Vzdevek je zopet tu!

Živjo, ata!user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 10:38:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.4.2009 10:38:45   
neboglasnica
Da se pofočkam, sem full žalostna. Smo bili v RA, seveda je mali tulil k jesihar,ker je ravno zaspal in sva ga zbudila. On je ok, samo moja zdravnica mi je danes povedala, da imam v ponedeljek zmenek na polikliniki. Ja, ponovno me bodo rezali, ker imam v notranjosti še veliko gnoja. P....

Blacky30: Staš, 9 mesecev, 11585 g in 76,5 cm.

Prijetne dneve vam želim!

Majuska: oblika nas ni zanimala, mi smo samo jedli...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 10:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 10:41:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.4.2009 10:54:15   
Majuska
'jutro punce,

evo pozno se javljam ... se je Aleksander pozno zbudil, naš mali je namreč danes spal celih 11 ur!!! Še celo malo več. Včeraj ga je po kopanju zmanjkalo kar na flaški, ob 22.00 je zaspal in se zbudil danes ob 9.20 user posted image

Evo mafini se pečejo, jest se grem zrihtat ... pa en brunch za vse nas
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.4.2009 10:54:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Da se pofočkam, sem full žalostna. Smo bili v RA, seveda je mali tulil k jesihar,ker je ravno zaspal in sva ga zbudila. On je ok, samo moja zdravnica mi je danes povedala, da imam v ponedeljek zmenek na polikliniki. Ja, ponovno me bodo rezali, ker imam v notranjosti še veliko gnoja. P....

Prijetne dneve vam želim!

Majuska: oblika nas ni zanimala, mi smo samo jedli...

Ma porkaduš, a še kar ne boš imela miru al kaj user posted image

Za mafine me pa veseli, da ste jih snedli ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.4.2009 10:57:40   
3jeMi

samo moja zdravnica mi je danes povedala, da imam v ponedeljek zmenek na polikliniki. Ja, ponovno me bodo rezali, ker imam v notranjosti še veliko gnoja. P....

a pejt no v rt... tale tvoj prst nagajivi... user posted image
user posted image user posted image

Staš, 9 mesecev, 11585 g in 76,5 cm.

dec in pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 10:57:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.4.2009 10:58:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro punce,

evo pozno se javljam ... se je Aleksander pozno zbudil, naš mali je namreč danes spal celih 11 ur!!! Še celo malo več. Včeraj ga je po kopanju zmanjkalo kar na flaški, ob 22.00 je zaspal in se zbudil danes ob 9.20 user posted image

DOBER DAN tudi tebi! user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.4.2009 11:02:46   
lidija***
jutrček!

Tudi mi smo si prislužili prve AB. Po kastrofalnem dnevu je sledila katastrofalna noč- jokanje, ... sva bile v P in je dobila AB Hiconcil. Vnetje ušes. Upam, da čimprej primejo in da bo vročina padla.

Pridno čvekateuser posted image user posted image , bom prebrala ko bom lahko.

Mafini- tudi meni ste naredile lušte in sem jih pekla. Najprej z čokolado+višnje+lešniki, potem pa še z rožičevo moko in jabolki. Starejši dve sta navdušeni, samo, ko se mami ne ljubi preveč pečt sladkarij. Zakaj le? Saj mi ni treba jesti. Ja, pa ja!
Nič grem probat malo zraven Mojce spat, ker drugače bom kar sede na stoluuser posted image .
Neboglasnica- user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 11:04:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.4.2009 11:05:14   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ksenci

Objave: 1111
Status: prisoten

poglejte, kot moje ocene v srednji pr matematikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pr men pa italijanščina!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa francoščina. user posted image

user posted image user posted image  zdaj pa ve tri poglejte še številko Neposredne povezave do sporočila (od Flower)

Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 11:13:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.4.2009 11:21:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

majuska: ti si gledala film, prvi jok. me ful vleče, da bi si ga potegnila dol. povej prosim, je vreden ogleda?

Po mojem (strokovnem) mnenju je user posted image   zgodbe o porodih s celega sveta so ... meni je bil zelo lep.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.4.2009 11:34:50   
tims
Dan

Kako ste? Jaz sem za pop*** slabo. Nina je tok tečna, da imam na sumu že modrosne zobe. Grem iz dnevne v kuhno, me vidi, pa za mano prdirka, smizdri, stoka, mi je trenerko vlekla tok časa, da sem ostala brez nje. Sem šla zdele kavbojke oblečt, da ne bom naga skakala okol po bajtuser posted image user posted image user posted image . Taka ni bila še nikol. In to zdaj že tri dni. Sfeclal se mi bo. Zdaj spi in upam da bo tako vsaj eno uro, če ne bo spet tečna. Mogoče jo pa vreme daje. Dons grem ven z njo, pa če bojo sekere padale.

Neboglasnica, a ne no, a spet? Ja pa hudiča, a res ne znajo popedenat tega prsta, al kaj? Pol pa pejt na srčno operacijo, če še enga prsta ne znajo spravt v reduser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pol bo pa ata Vzdevek prišu domov in reku kak je zmatran, kako gužvo je mel v službi....japajade..ata vzdevek ko prides domov prevzames podmladek da lahk gre mama malo glavo dat na off...

Tole si si pa zdele zaslužla en ogromen sladoleduser posted image user posted image user posted image . Ampak tole bo pa ziher spregledaluser posted image .

Aha, vidim, da se sonček neki matra pridt čez oblakeuser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 3.4.2009 11:35:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.4.2009 11:38:58   
glugluglu
Tian je zaspal, sem mislila, da bo kaj prej nazaj zaspal, ker se je zbudil ob 7.30, zdaj bom pa čakala, da se zbudi, da greva v Lj.

majuska, najbrž mi bo uspelo glih v Pikapolonico na Rudniku iti, pa, če bom še ujela punce, ki so v Supernovi (dvomim?), aja spet so prestavile lokacijo nazaj iz Citiparka v Supernovo, hihi, ta vreme nas pa zeza a?
Po Mitja moram pa že ob kakšne 14.00-14.30.

umpalumpa, a tolk je močan luka? Pa na slikah ni zgledal. Naš Tian se je pa v 3 mesecih zredil komaj približno za slabih 700 g. Se pravi 230 g na mesec približno. Prav čudno. No nič niso rekli, da se je kaj premalo zredil, najbrž zato, ker je imel še od prej zalogo. To je samo dokaz, da mi res malo poje sedaj ko je GH.

neboglasnica
, pri nas sta imeli že dve petošolki čisto svojo razstavo slik, za eno vem, da hodi nekam v Lj. (ne vem sicer točno kam) ampak nekam, kjer se bolj učijo risat taki, ki jih to zelo veseli. Če te zanima se lahko bolj pozanimam.
joj pa ti tvoji prstekiuser posted image

Danes zvečer ima naš Mark nastop v Glasbeni šoli, jaz imam tremo, on pa nič, čisto miren je, pa ves dan bo v šoli, ker ima še nekaj, potem pa direktno v glasbeno na generalko in nastop. Jaz pa sem vsa na trnih, da bo zdržal vse to. Je pa rekel, če ga lahko vsi pridemo gledat tako, da bomo morali Tiana pustiti v varstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.4.2009 11:41:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

trma: se tudi vaši otroci trmajo? luka zadnje dni ponori, če kaj ni po njegovo. kriči kot bi ga iz kože dajali, solze mu lijejo in je cel stisnjen, dokler ne doeseže svojega kriči. kaj nardit' pustit ga ne morem. poskusim mu lepo prigovarjat, pa se ne zmeni zame.

Pri nas pa niti ni solz. Samo dretje in ko jo pogledam, je kot odsekano konc. Igrač niti pod razno ne pogleda, kot da jih ne bi bilo. Ja, če sem jaz zraven, se bo lahko tud eno uro igrala, čim dvignem rit, je konec veselice. In resno mislim, da vreme upliva nanjo oz. to, da nisva nič zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.4.2009 11:42:28   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Dan

Kako ste? Jaz sem za pop*** slabo. Nina je tok tečna, da imam na sumu že modrosne zobe. Grem iz dnevne v kuhno, me vidi, pa za mano prdirka, smizdri, stoka, mi je trenerko vlekla tok časa, da sem ostala brez nje.

to meni zadnje čase dela, potem ga pa vzamem gor v naročje, se z njim sprehajam in je super zadovoljen, ali pa se igram z njim na tleh, ampak tudi tu začne potem plezati po meni.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.4.2009 11:45:02   
tims
Glu, tole ti pa čist verjamem, da si bolj na trnih kokr pa Markuser posted image . Jaz bi bla tud. Kaj pa igra? A si že napisala? Če sem spregledala, sorry.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 11:46:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.4.2009 11:46:27   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Dan

Kako ste? Jaz sem za pop*** slabo. Nina je tok tečna, da imam na sumu že modrosne zobe. Grem iz dnevne v kuhno, me vidi, pa za mano prdirka, smizdri, stoka, mi je trenerko vlekla tok časa, da sem ostala brez nje.

to meni zadnje čase dela, potem ga pa vzamem gor v naročje, se z njim sprehajam in je super zadovoljen, ali pa se igram z njim na tleh, ampak tudi tu začne potem plezati po meni.

Evo, si dopisala tisto kar sem jaz pozabilauser posted image . Čisto isto je pri nas.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 11:46:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?