|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
3.4.2009 9:09:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

MARK (CatJa) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
GAJA (Nina/) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 10 MESECEV!
user posted image

ČESTITKE OBEMA!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.4.2009 9:10:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

prva svečka user posted image ... sej to bo ja lep dogodek

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

barbaw: jaz sem jo danes gledala, mojo Mančito, ko se je tako veselo igrala sama na tleh (je nosila svoje igrače iz škatle v škaf za cunje, eno pa po eno), pa zraven čebljala, .... in sem razmišljala, kam je šlo to celo leto, kako je lahko tako hitro zrasla, ..... prehitro mineva ta čas user posted image

a veš kako je šele meni, ko ga pustim v vrtcu, pa čeprav danes le debele pol ure.

verjemam, da ti je težko, verjetno bolj kot Nejcu

Meni ni pa nič težko otroka pustit v varstvu. Tam je s svojimi vrstiki in mu prav nič ne manjka.Kvečjemu pridobiva. Otrok je samostojna oseba in ni del mame. Mogočpe se grdo sliši, samo mame so ponavadi tiste, ki priklenejo otroke(nevede) nase in to ni prav vsaj s stališča za njegov mentalno-psihični  razvoj.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.4.2009 9:10:28   
Estrella*

edina sem ti rekla da je ne bi smela nazaj prestavljat..Nejc ko dobi svojo sobo in gre tja, ni poti nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.4.2009 9:13:01   
kasso

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.4.2009 9:15:07   
mmoojjccaa
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od naju

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.4.2009 9:16:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

prva svečka user posted image ... sej to bo ja lep dogodek

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

barbaw: jaz sem jo danes gledala, mojo Mančito, ko se je tako veselo igrala sama na tleh (je nosila svoje igrače iz škatle v škaf za cunje, eno pa po eno), pa zraven čebljala, .... in sem razmišljala, kam je šlo to celo leto, kako je lahko tako hitro zrasla, ..... prehitro mineva ta čas user posted image

a veš kako je šele meni, ko ga pustim v vrtcu, pa čeprav danes le debele pol ure.

verjemam, da ti je težko, verjetno bolj kot Nejcu

Meni ni pa nič težko otroka pustit v varstvu. Tam je s svojimi vrstiki in mu prav nič ne manjka.Kvečjemu pridobiva. Otrok je samostojna oseba in ni del mame. Mogočpe se grdo sliši, samo mame so ponavadi tiste, ki priklenejo otroke(nevede) nase in to ni prav vsaj s stališča za njegov mentalno-psihični  razvoj.

user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.4.2009 9:16:25   
mmoojjccaa
Lepo dobro jutro vsemuser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.4.2009 9:16:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

Pa še za lažji začetek dneva
user posted image user posted image
user posted image

AMAMAMAuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.4.2009 9:17:11   
Estrella*

eva je včeraj popoldne spala user posted image  kar nisem mogla verjet, da ni blo nič dretja, ko sem jo položla v posteljo! zvečer je tudi zaspala malo čez osem, jedla malo pred 5.uro in spala do jutra! user posted image user posted image user posted image  se je mami fajn naspala! user posted image

mi je pa snoči uspelo film The Reader do konca pogledat! sem ga gledla v 4. delih! user posted image  pa ričet sem zraven skuhala, da bomo meli danes kaj za v usta dat!

aja! pa spet mam eno kuharsko user posted image  kako dolgo se mora kuhati prekajeno meso? user posted image

user posted image user posted image user posted image Eva!!!!!Le tako naprej!

Prekajeno meso jaz kuham od pol do tričetrt ure. Malo pogledam, da se lepo omehča. Je pa odvisno od kosa do kosa.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.4.2009 9:17:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spanje še kar,vsaj s Tilnove in moje straniuser posted image ,je moral pa user posted image večkrat vstati in iti k Nejcu,ker je spet zakuhal.Sedajle zjutraj je imel 40°C temperature.Sem mu dala lekadol,mrzle obkladke na meča,krompir na podplate (hvala,Srčekgirluser posted image ) in je vročina popustilauser posted image

Bogec, upamo, da ni škrlatinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro,da sem za danes zmenjena z mojo mami,da bo Nejca pazila,ker ne vem,kam bi ga dala,ker v vrtec ne bi mogel iti,z mano pa tudi ne z vročino.
Tako da jo gremo čez eno urco iskat,midva s Tilnom se zrihtava in greva na testiranje.Upam,da že ugotovijo,kaj mu je.Držite pestke!

Držim pesti.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.4.2009 9:18:20   
kasso
moji otroci pa še vedno spijo in to vsi trije user posted image user posted image . Jaz sem pa v miru spila kavico in nekaj prigriznila, malo pospravila, za službo nekaj naredila, par telefonov imela...oni pa še vedno lepo spančkajo.
bo treba it pogledat, kaj se dogajauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.4.2009 9:18:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Tudi tebi. mmoojjccaa kaj praviš na ponedeljek, da bi se kje dobili na kavici. Baje bolepo vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 487
3.4.2009 9:19:26   
Estrella*

moji otroci pa še vedno spijo in to vsi trije user posted image user posted image . Jaz sem pa v miru spila kavico in nekaj prigriznila, malo pospravila, za službo nekaj naredila, par telefonov imela...oni pa še vedno lepo spančkajo.

A si jih s čim uspavala?user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.4.2009 9:20:11   
nia5
Dobro jutro čvekice user posted image

Danes je pa spet en turoben dan, komaj sem oči odprla zjutraj user posted image
Mucika je vredu spala, s tem da je spet 2x jedla. Včeraj sem jo vagala in je v 1,5m pridobila le 400g user posted image , ampak ima obloge po telesu user posted image in je non stop v muvingu. Mene malo skrbi, user posted image pa je reko da naj me ne skrbi, ker veliko poje, ampak se tudi veliko giba. Ne vem, kaj si naj mislim.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 489
3.4.2009 9:21:14   
kasso

edina sem ti rekla da je ne bi smela nazaj prestavljat..Nejc ko dobi svojo sobo in gre tja, ni poti nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image veš kako pravijo, iz zarečenega kruga se največ poje user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 490
3.4.2009 9:21:22   
kasso
tilči, držim pesti, da Nejc nima škrlatinke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.4.2009 9:22:17   
kasso
nia5, ali ste že bile pri okulistu? oprosti, če si o tem že pisala,  a nisem mogla vsega spremljat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.4.2009 9:22:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro čvekice user posted image

Danes je pa spet en turoben dan, komaj sem oči odprla zjutraj user posted image
Mucika je vredu spala, s tem da je spet 2x jedla. Včeraj sem jo vagala in je v 1,5m pridobila le 400g user posted image , ampak ima obloge po telesu user posted image in je non stop v muvingu. Mene malo skrbi, user posted image pa je reko da naj me ne skrbi, ker veliko poje, ampak se tudi veliko giba. Ne vem, kaj si naj mislim.

Misliš? Nič. Dokler ne hujša in se vsaj minimalno redi je OK. Naša pa malo je in se je kljub temu redilauser posted image Očitno res drži, da vsak poje toliko kot mu pripada. Niso tako kot odrasli, ko smo po večino malo požrešniuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.4.2009 9:23:55   
kasso

A si jih s čim uspavala?user posted image

so šli pozno spat...no, zdaj grem pa res pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
3.4.2009 9:24:20   
Srčekgirll
Jutro!

Kavicauser posted image
Spanje:user posted image
Počutje:user posted image
Vreme:user posted image mogoče pa bo le lepo vremeuser posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 495
3.4.2009 9:24:21   
Srčekgirll

Neposredna povezava do sporočila: 496
3.4.2009 9:24:27   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spanje še kar,vsaj s Tilnove in moje straniuser posted image ,je moral pa user posted image večkrat vstati in iti k Nejcu,ker je spet zakuhal.Sedajle zjutraj je imel 40°C temperature.Sem mu dala lekadol,mrzle obkladke na meča,krompir na podplate (hvala,Srčekgirluser posted image ) in je vročina popustilauser posted image
Še dobro,da sem za danes zmenjena z mojo mami,da bo Nejca pazila,ker ne vem,kam bi ga dala,ker v vrtec ne bi mogel iti,z mano pa tudi ne z vročino.
Tako da jo gremo čez eno urco iskat,midva s Tilnom se zrihtava in greva na testiranje.Upam,da že ugotovijo,kaj mu je.Držite pestke!

No, super, sam da je pomagalo. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.4.2009 9:25:47   
mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Tudi tebi. mmoojjccaa kaj praviš na ponedeljek, da bi se kje dobili na kavici. Baje bolepo vremeuser posted image

midve lohka prideva ni problema samo povejte kje in kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
3.4.2009 9:26:49   
nia5

user posted image

Še od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.4.2009 9:28:40   
mmoojjccaa
Evo kadar koli bi bla rada na računalniku nekaj pride vmesuser posted image tokrat sem dobila obiske se tipkamo kasneje srčno upamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?