|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.4.2009 9:04:35   
pilotina
sonček85 user posted image

user posted image

lepo praznuj user posted image

p.s. poglej mail user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.4.2009 9:06:13 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.4.2009 9:33:13   
Nogavica
sonček85, vse najboljše!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.4.2009 11:07:03   
mariee
Punce, kje ste danes na ta turoben, deževen dan?user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.4.2009 11:18:06   
malaMravljica
he he he, zgleda, da imam jaz danes lepse vreme kot ve. Sicer oblacno, samo taka oblacnost, da se malo za sencek kaze, jupiii po dolgem casu ni vec tako zaspano vreme.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.4.2009 12:18:12   
mariee
A je šla Sonček85 rodit, ker se še nič ni oglasila?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.4.2009 12:39:11   
tassika
evo mislim, da sonček ne bo huda, jo citiram:

samo toliko da se vam javim ,ker me je Junonca kregala kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se.Kasneje vas berem za nazaj k pridem domov ,saj me dragi pelje danes na kosilo ,da ne bom doma kuhala user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.4.2009 12:41:11   
sonček85
Hejla ,da se vam malo javim,včeraj me ni bilo potem ves popoldan doma ,sem šla k mamici  kjer so mi naredili piknik za rd ,ki ga imam danes.user posted image user posted image in prišla domov šele okoli 20h napokana tko ,da sem se lahko še samo ulegla in zaspalauser posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa lepo po vrsti:
tassika.super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo ti rekle da bo vse ok user posted image
seznamček.joj kako lepo ste me dodale ,so mi kr solzice pritekle od same sreče,danes še posebaj sem tko sentimentalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res hvala
drobtinica.ojoj, a tko ste imeli ,no pa samo da je vse super,srček bije ,mali miga in  lepo raste user posted image user posted image user posted image user posted image bolje res na B kot pa da delaš ,tako boš vsaj počivala user posted image
mariee.ne nisem še šla ,malo pa ne manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sedaj pa poročilo ,pregled sem imela ob 8.00,potem sem šla še do sestre moje ,pa moj še v šolo za diplomsko nekaj urejat,potem me je dragi peljal na kosilo ,da mi ni potrebno kuhat danes in sedaj se vam javljam.Sem packa ker vas nisem obvestila user posted image user posted image

evo poročilo Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zraven user posted image
No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del  in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta  tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full happy ,saj je res možno da rodim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4
in še naj vas malo počastim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.4.2009 12:46:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

evo mislim, da sonček ne bo huda, jo citiram:

samo toliko da se vam javim ,ker me je Junonca kregala kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se.Kasneje vas berem za nazaj k pridem domov ,saj me dragi pelje danes na kosilo ,da ne bom doma kuhala user posted image

hvala tassi ne bom huda ,ker ste moje ,moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAJ SE VAM PA VSEM RES ZAHVALIM ZA ČESTITKE , RES SEM VESELA ,DA SEM VAS SPOZNALA PA ČEPRAAV SAMO PREKO rr

pILOTINCA :hvala za čestitko in  regratek ,mmmmmmmmm kaj bo pasal danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res danes sem pa res tko presenečena ,no pa še sonček se nkaj zunaj kaže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je moj srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.4.2009 12:46:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek,

vse naj naj, naj naj, naj naj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoj zadnji rojstni dan, ko te se nihce ne klice maaaammaaaaaaaaa. Izkoristita dan z ljubijem in kar nekaj kosckov tortice, da bos prpravljena za porodnisnico, ce bo kmalu treba it.

Pa uzivaj na pregledu cez par minut!!
tu sem se pa jokala  tko lepo si napisaal .Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.4.2009 12:55:00   
mariee
Sonček85, če ne bi bile vse noseče ali pa v pričakovanju +, bi danes za take dobre novičke mogla dat za rundouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.4.2009 13:07:20   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Soncek,

vse naj naj, naj naj, naj naj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoj zadnji rojstni dan, ko te se nihce ne klice maaaammaaaaaaaaa. Izkoristita dan z ljubijem in kar nekaj kosckov tortice, da bos prpravljena za porodnisnico, ce bo kmalu treba it.

Pa uzivaj na pregledu cez par minut!!
tu sem se pa jokala  tko lepo si napisaal .Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj Soncek nooooo, kaj je z nami noseckami. Sem najprej zgoraj prebrala in se nisem jokala, ko sem pa to pa sedaj jokam kot dez.
Ma Soncek, jaz te imam tako rada, en pravi soncek si.  No vidis, sedaj se pa ze smejim, nosecke smo pa res smesne.

Vceraj sem hotla popravit seznam in sem se spomlna, da morem se tebe nekam notri dat. In potem sem skor ponorela zraven, na tipkovnici nimam sumnikov in ga morem vedno od kje prekopirat, sem tam kopirala in mi je vedno vse v znakce vrglo. Ves kolko casa, pol je pa ratalo sem bila pa takooooo ponosna nase, sem verjetno akr po luftu hodila okol pol user posted image user posted image  

Soncek, res ti zelim, da uzivas danes. Imejta en super dan dveh zaljubljencev. Saj bosta ostala za vedno zaljubljena, samo ne dolgo vec samo v dveh. Seveda bo potem se lepse ampak drugace. Pri nas tako sije soncek, tako lepo vreme se je naredilo, ce bi mogla ti ga posljem, da polepsa ta vajin dan.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.4.2009 13:08:11   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček85, če ne bi bile vse noseče ali pa v pričakovanju +, bi danes za take dobre novičke mogla dat za rundouser posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, ta je pa tudi dobra ja!!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.4.2009 13:23:53   
kejti
Sonček vse najboljše za tvoj praznik!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.4.2009 13:25:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

zato sem pa daal bolj za pojedino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:hvala še 1x ,ja user posted image smo res hecne ,enkrat user posted image enkrat user posted image

hvala ,ta dan bom res uživala ,še moj dragi je rekel ,da danes je dan za ravajanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.4.2009 13:26:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Sonček vse najboljše za tvoj praznik!user posted image
hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.4.2009 13:32:59   
malaMravljica
Soncek, povej dragemu,da danes je tudi da za user posted image  in to za veliiiiiko user posted image   Povej, da je to danes priporocljivo se posebej za nosecnice, da so planeti nekaj tako postavljeni in je se posebej priporocljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.4.2009 13:51:35   
sonček85
ja saj danes mu je G povedala ,da je priporočljivo in da naj kr lepo,samo njega je vseeno malo strah ,a je obljubil da vsaj 1x na teden bova do poroda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.4.2009 13:52:33   
sonček85
mm.še točno 6 m in boš zagledala svojo mravljico user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.4.2009 14:12:32   
MAŠKA
Sonček85....... vse najboljše!!!

user posted image

Darilo pa prihaja v bližnji prihodnosti!user posted image user posted image

In naj ti ob tej priložnosti zaželim čim lažji porod!

Jaz pa sem danes doma, ker je Maša dobila vodene kozeuser posted image . Upam, da jih ne bo imela v prehudi obliki.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.4.2009 14:20:58   
sonček85
maška:hvala

joj naj se mala pozdravi user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.4.2009 17:03:43   
drobtinica29

hvala vam punce za podporo! sem zelo vesela da sem z vami in si lahko izmenjamo mnenja! user posted image   tudi jaz upam na najboljše in seveda da bom počivala, bom pridna!

aja, pa sonček_85 VSE NAJBOLJŠE slikice pa žal ne znam pripeti zato ti podarjam kar toleuser posted image !

lp, še naprej

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.4.2009 17:57:55   
twixy

Twixy, saj gre zivljenje naprej tudi pri tebi, a ne da. Vzemi si casa kolikor ga rabis, potem pa le pridi nazaj k nam.

Hvala,da vprasasuser posted image  Hja sej ves, mora it..
Jaz sem ze skoraj kul, sem se sprijaznila da je pac narava tako hotela in ne morem cisto nic spremenit.
Vcasih se malo zaboli ampak se ze smejim in sem veselauser posted image

Drugace sem danes dobila obcutek kot,da bi menstro mogla dobiz v teh dneh, tako da cakamo ce se kaj prikaze.
Bila sem na pregledu pri G. in je rekla da je z mano vse vredu in da v maternici ni sledi o kaksnih napakah. Zdaj moramo 1mesec pocakat potem pa lahko gremo v nove boje.

Vcasih vas berem,da bi pa kaj napisala pa mi se niuser posted image  Bom pa se javila se kaj, ce ne prej takrat,ko bom spet pricakovala + da me napisete na seznamuser posted image

soncek vsee najboljseeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rizkoo se malo pa bos gospa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.4.2009 18:41:17   
sonček85
twixy.hvala in lepo da si se nam malo javila.

Super da že čez 1 m že lahko začnete in da niso ostale posledice user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.4.2009 19:20:34   
Kaya88
pilotina...upam, da bodo težavice premagane in da čimprej dobiš svoj zaklad!!!!

MAŠKA...mi je bilo kar hudo ko sem prerala, da si morala kar 2x že čez to, ampak kar glavo pokonci, moćno pa da bo avno zdaj zelena lluč ko najmanj pričakuješ...tudi ti si še zelo mlada tako da....brez skrbi!!!!

SONČEK85...VSE NAJBOLJŠE ŽELIM TI VSE NAJLEPŠE...

MalaMravljica..zelo sem vesela za tebe, da imaš dopolnjeniih že 14. tednov....

Sonček_25...brez skrbi glede M...bo prišla, samo ne biti v skrbeh...

Punce morem vam povedat, da ko vas berem mi je kar lahko pri srcu...saj vem da nisem sama...in da lahko dam to malo iz sebe...
Lepo bodite punce moje....user posted image user posted image user posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.4.2009 7:42:27   
tassika
Jutro punce, petek je, meni pa še vedno slabo, samo zdajle sem en rogljič pojedla in je bolje. Pa gledala sem slikico od dojenčka od moje sodelavke, ima rok na moj roj.dan.user posted image  
Še malo, pa bom jaz tudi tam, danes sem oblekla oblekco, pa se mi kar pozna tista kilca, pa še trebuha ne morem not vlečt, ker potem mi ni dobro, pa briga me, saj itak že vejo, me je ena kolegica tko mal povedala v pisarni, da me novebra več ne bo, jaz uradno pa še nisem, bom po drugem pregledu. SAm včeraj me je pa tako špikalo, da sem kar en buscopan vzela in šla ob osmih v posteljo, pa še neki mi v želodčku ni bilo dobro.

Jutri pa ne vem kaj bom, moj gre pospravljat stanovanje, jaz ne morem, ker nosit itak ne smem nič, pa tudi tam stat ne morem, mogoče bom šla popoldne pomagat.

Pilotina, maš gužvo v službi, nekaj malo se javljašuser posted image

Sonček kako si preživela roj.dan?

Tinuška, vsaj malo nas pridi pogledat, da vidimo, če že imaš službo, pa kako kaj kakšen +user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?