sonček85
|
Hejla ,da se vam malo javim,včeraj me ni bilo potem ves popoldan doma ,sem šla k mamici kjer so mi naredili piknik za rd ,ki ga imam danes. in prišla domov šele okoli 20h napokana tko ,da sem se lahko še samo ulegla in zaspala Sedaj grem pa lepo po vrsti: tassika.super za pregled smo ti rekle da bo vse ok seznamček.joj kako lepo ste me dodale ,so mi kr solzice pritekle od same sreče,danes še posebaj sem tko sentimentalna res hvala drobtinica.ojoj, a tko ste imeli ,no pa samo da je vse super,srček bije ,mali miga in lepo raste bolje res na B kot pa da delaš ,tako boš vsaj počivala mariee.ne nisem še šla ,malo pa ne manjka evo sedaj pa poročilo ,pregled sem imela ob 8.00,potem sem šla še do sestre moje ,pa moj še v šolo za diplomsko nekaj urejat,potem me je dragi peljal na kosilo ,da mi ni potrebno kuhat danes in sedaj se vam javljam.Sem packa ker vas nisem obvestila evo poročilo Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zraven No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel Sem full happy ,saj je res možno da rodim prej nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4 in še naj vas malo počastim