![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 21:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.matejbrezovsek.com/Galerija/5Stvari/Chili.jpg jst jih poberem, pa tkole na sukanec obesim - pa pol to uporablja moj za hrano začinit - pa v mlinček jih dam, ko se posušijo aja, pa na drugi fotki je hren - a ste si ga dobr ogledale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kaj je s te....RRjem,Nya te nisem mogla citirat,mi je pravi plakat ven vrglo. Ves da sem jaz tudi ene cilije kupila,so imeli polno rdecih feferonckov,samo so se mi na zalost osusili .Fino imas . Tista spodnja korenina pa ,zelo zanimiva .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem kaj je s te....RRjem,Nya te nisem mogla citirat,mi je pravi plakat ven vrglo. Ves da sem jaz tudi ene cilije kupila,so imeli polno rdecih feferonckov,samo so se mi na zalost osusili .Fino imas . Tista spodnja korenina pa ,zelo zanimiva . sem jst tko velike fotke nalimala, sam se pol same pomanjšajo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:05:45
|
|
|
|
RMRM
|
Še moje orhidejce Hren je pa res nekaj posebnega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - tud tvoje so fuuuuuuuul lepe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:08:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit a to jih vsako leto na novo posadiš, al so trajnice? Pa še na kakšni legi ti uspevajo, al rabjo sonce zjutraj al popoldne? So mi res zanimivi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit ooo pridna ,razsejes,kalilnik...za to moras imet fax . Sem kupila knjigo o sobnih rastlinah.Tut enega imena si nisem zapomnila,prebrala vse o pravilnem presajanju,delam popolnoma drugace,po svoje....a mi kar ratuje. No,edino vcasih kaksna gre.Npr.bonsaj-zmrznil,je bil na balkonu,ko je blo premraz ,eno palmo-od moza lubico,res,jo je tko klical,sonce prevec ozgalo....jih dam poleti veckrat vse na balkon,ko dezuje,pa sem jih malo pozno nazaj odnesla-lenoba pac,samo jih je res veliko,potem sem eno zalila,da se je utopila ,ni znala plavat...tko no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:11:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit ooo pridna ,razsejes,kalilnik...za to moras imet fax . Sem kupila knjigo o sobnih rastlinah.Tut enega imena si nisem zapomnila,prebrala vse o pravilnem presajanju,delam popolnoma drugace,po svoje....a mi kar ratuje. No,edino vcasih kaksna gre.Npr.bonsaj-zmrznil,je bil na balkonu,ko je blo premraz ,eno palmo-od moza lubico,res,jo je tko klical,sonce prevec ozgalo....jih dam poleti veckrat vse na balkon,ko dezuje,pa sem jih malo pozno nazaj odnesla-lenoba pac,samo jih je res veliko,potem sem eno zalila,da se je utopila ,ni znala plavat...tko no. sej zato so pa men orhideje fajne, k ni nobenega dela z njimi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Še moje orhidejce preberem,moje orhidejce,mnozina,pa mi tale ena v oko skoci,sem se prav naglas zsmejala Hren je pa res nekaj posebnega Ti imas tudi zelo lepo,pa take tople barve.Vaav,krasno res,k tebi tudi pridem,ce lahko .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit a to jih vsako leto na novo posadiš, al so trajnice? Pa še na kakšni legi ti uspevajo, al rabjo sonce zjutraj al popoldne? So mi res zanimivi lahko bi jih mela več let, sam jih vsako leto na novo - dam jih pa na sonce, ker rabijo ful toplote - čez poletnje jih mam pa na balkonu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:15:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Še moje orhidejce preberem,moje orhidejce,mnozina,pa mi tale ena v oko skoci,sem se prav naglas zsmejala Hren je pa res nekaj posebnega Ti imas tudi zelo lepo,pa take tople barve.Vaav,krasno res,k tebi tudi pridem,ce lahko . ja, jaz jih res nimam tolk, so pa lepe, se strinjam., pa seveda si dobrodošla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj povej RMRM,kako jih zalivasjih tudi spricas...ker una moja edinka,mal boga zgleda .Grem jo hit zalit,sicer jutri spet pozabim.Ne bo spala,naj malo miga ponoci
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:16:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit a to jih vsako leto na novo posadiš, al so trajnice? Pa še na kakšni legi ti uspevajo, al rabjo sonce zjutraj al popoldne? So mi res zanimivi lahko bi jih mela več let, sam jih vsako leto na novo - dam jih pa na sonce, ker rabijo ful toplote - čez poletnje jih mam pa na balkonu o super. Bom ziher probala vsaj kakšno sadiko, da vidim kako bo. Kolk pa vode rabjo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
vode pa po potrebi - sej se vid, ko mal listi ratajo oveli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:19:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Daj povej RMRM,kako jih zalivasjih tudi spricas...ker una moja edinka,mal boga zgleda .Grem jo hit zalit,sicer jutri spet pozabim.Ne bo spala,naj malo miga ponoci jaz vedno kar pozabim na njih, tko približno na 14 dni, včasih tud več, dam vodo v lončke za par ur, da same posrkajo vodo, ostanek pa zlijem iz lončkov. Sem jih pa letos prvič po 3,5 letih gnojila. Presajala še nikol. Škropim jih tud ne, samo liste na svete kvatre mal obrišem, po navadi kar s tistim psom od pronto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,se mal mojih.te sem dala visje,zaradi Meri.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz za danes zakjučujem z vrtnarskimi nasveti , grem mal k palčkom povrtnarit lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - men so zelene rože zakon
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Daj povej RMRM,kako jih zalivasjih tudi spricas...ker una moja edinka,mal boga zgleda .Grem jo hit zalit,sicer jutri spet pozabim.Ne bo spala,naj malo miga ponoci jaz vedno kar pozabim na njih, tko približno na 14 dni, včasih tud več, dam vodo v lončke za par ur, da same posrkajo vodo, ostanek pa zlijem iz lončkov. Sem jih pa letos prvič po 3,5 letih gnojila. Presajala še nikol. Škropim jih tud ne, samo liste na svete kvatre mal obrišem, po navadi kar s tistim psom od pronto Jaz pa vsako pomlad VSE presadim,edino lani nisem vseh,zaradi nosecnosti,sploh nisem mogla cepet ,tako,da sem tavelikim samo malo zemlje pri vrhu zamenjala. Bom tudi jaz tko orhidejo zalivala,par ur kopanja,pa vodo stran.Hvala,bom se kaksno kupila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz za danes zakjučujem z vrtnarskimi nasveti , grem mal k palčkom povrtnarit lahko noč lahko noc . Didliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kjeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:26:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Evo,se mal mojih.te sem dala visje,zaradi Meri. kleo, lepo bolj v tropskem stilu. Mi je všeč. Nya, lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kukuc, tuki sem. Lepe rože mate vse, ampak Alea ima še posebej lepe orhideje. Se sppomnim še iz , ko je pripopala enkrat eno sliko in že takrat se mi je kar zdelo, da jih zbira. Jaz bom vrtnarila po 1 maju. Mogoče na sredini aprila, če bo bolj toplo. Moram prekosat letos sosedo, ker ima soseda vizavi balkon vedno najlepši v bloku. Pa je že moj reku, da letos pa gospa ne bo imela najlepših rož. Bom nabavu najtabulšo zemljo, gnojilo...kahle smo pa itak že zadnjič, kar mal več denarja sva dala. Sva vzela one, ki imajo rezervoar z vodo in merilec, ki ti pove, kolk vode je še v koritu. Vam povem, moj je ta plan zagrabu kot bi se šlo za milijon evrov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 22:40:32
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, ti pa si faca . Bom držala pesti, da bodo vajine rože lepše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.