|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
2.4.2009 16:39:24   
Čmrlika
Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.4.2009 16:40:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! user posted image

Hijenca- me je ziher pogrešala...user posted image  da j in vam povem da sem res srečka nosečka ...user posted image

user posted image user posted image user posted image  da so ti zrihtali net!!!

In pa še 1x čestitke ob veseli novički!
Naj bo 9 mesecev nepozabnih, pričakovanje sladko, štručka pa zdrava!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.4.2009 16:40:59   
Soncnica Sandra ***

mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

prva svečka user posted image ... sej to bo ja lep dogodek

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.4.2009 16:43:38   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tako, jaz sem pogledala mojo nadaljevanko, sedaj pa čakam gospodo, da se lahko pobereva z Andražom v Logatecuser posted image

Dež pa še kar pada user posted image user posted image user posted image

A ti to kako mehiko gledaš? user posted image
Pri nas Hb ne dežuje in sva z Jako brcala žogo, Maja pa naju je gledala.

Smo se pa odločili, da bomo dali Majo krstit ob 1. letu in bo A. sestrična botra. S taščo sva se pogovarjali kako oblekico bo imela Maja, zdaj pa je šla na lastno pest s prababico kupit oblekico, ki je jaz Maji nikoli ne bi kupila. user posted image  Pa govorila mi je dolge rokave, kupi pa oblekico brez rokavov. user posted image

joj kako ne morejo nekateri raumet, da človek rad kupi otroku sam za obleči.
ti ji kar lepo povej, da ne bo prišla v poštev, ker ima kratke rokave

jZ SEM DOBILA KUP MALIH STVARI, KI JIH SPLOH NI NOSILA, KER JE BILO POLETI PAČ PREVROČE ZA ups user posted image  za debele trenirke ali pa pozimi prerzlo za kratke hlače user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.4.2009 16:44:03   
BOJANC
Čmrlika iskrene čestitke ter lepo in zdravo nosečnost.user posted image user posted image
Pa lep pozdrav vsem ostalim.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.4.2009 16:44:09   
barbaw

Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! user posted image

Hijenca- me je ziher pogrešala...user posted image  da j in vam povem da sem res srečka nosečka ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdravega otročka, pa upam, da te ne bo preveč križ matral

Si nas pa presenetila, ker si rekla, da ne boš še en čas user posted image .

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.4.2009 16:44:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost.user posted image Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne

Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.4.2009 16:45:43   
jana81

čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.4.2009 16:46:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tako, jaz sem pogledala mojo nadaljevanko, sedaj pa čakam gospodo, da se lahko pobereva z Andražom v Logatecuser posted image

Dež pa še kar pada user posted image user posted image user posted image

A ti to kako mehiko gledaš? user posted image
Pri nas Hb ne dežuje in sva z Jako brcala žogo, Maja pa naju je gledala.

Smo se pa odločili, da bomo dali Majo krstit ob 1. letu in bo A. sestrična botra. S taščo sva se pogovarjali kako oblekico bo imela Maja, zdaj pa je šla na lastno pest s prababico kupit oblekico, ki je jaz Maji nikoli ne bi kupila. user posted image  Pa govorila mi je dolge rokave, kupi pa oblekico brez rokavov. user posted image

joj kako ne morejo nekateri raumet, da človek rad kupi otroku sam za obleči.
ti ji kar lepo povej, da ne bo prišla v poštev, ker ima kratke rokave

jZ SEM DOBILA KUP MALIH STVARI, KI JIH SPLOH NI NOSILA, KER JE BILO POLETI PAČ PREVROČE ZA ups user posted image  za debele trenirke ali pa pozimi prerzlo za kratke hlače user posted image

Sem user posted image  ker se drugače s taščo razumeva in sem bila prepričana, da ve, da sem občutljiva pri teh stvareh in ..... potem pa tako naredi. user posted image  Pa še kazala sem ji slilkice kako bi rada, pa je čisto mimo tresnila.
Sem mojemu rekla, da bom s svojim denarjem kupila obleko, ker to naj bi krsta botra plačala ali pa ne grem na krst. user posted image  Za tole pa grem v minus, če je treba. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
2.4.2009 16:47:50   
barbaw

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
2.4.2009 16:47:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Čmrlika iskrene čestitke ter lepo in zdravo nosečnost.user posted image user posted image
Pa lep pozdrav vsem ostalim.

Upam, da si dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.4.2009 16:54:06   
Čmrlika
Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem...user posted image  sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom...

Saj NI  RES

To je spomin na prvi april user posted image  Nisem user posted image .

pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,..user posted image  .sprve...user posted image mi je vzela veselje user posted image  pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem...user posted image  s tem spominom ...na prvi april....user posted image  tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.4.2009 16:55:22   
Čmrlika

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

Točno to mene Daje,sploh ne morem verjet da je že minilo...še 17 dni. pa valda da sem drugače vesela. user posted image

Ne vem pa če ne bom tud jaz zajokala.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.4.2009 16:57:29   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM

joj...kaj delam jaz.user posted image no prihrani jih za drugič , ko bom res. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.4.2009 16:58:05   
hijenca

Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem...user posted image  sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom...

Saj NI  RES

pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,..user posted image  .sprve...user posted image mi je vzela veselje user posted image  pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem...user posted image  s tem spominom ...na prvi april....user posted image  tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali.

Čuj ti lisička, zdaj pa te bi najraje user posted image , saj se še boma srečali, bom jaz sedaj vedno kuhlo sabo nosla. user posted image user posted image

Lisica, jaz pa sem ti ravnokar htela čestitat. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 340
2.4.2009 16:58:48   
BOJANC
Hvala sem. Saj veš kako pravijo,da vse slabo pozabi vse dobro pa nosi s seboj.user posted image
pa vidim da ste nekaj zamorjene z raznim pospravljanjem.Držitev se reka: delo bo počakalo,da boste otroku pokazale mavrico,toda mavrica ne bo počakala ,da boste dokončali delo.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.4.2009 16:58:58   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdravega otročka, pa upam, da te ne bo preveč križ matral

Si nas pa presenetila, ker si rekla, da ne boš še en čas user posted image .

seveda zato pa sem bla prepričana, da bo še zdaj katera se oglasla ,da vas zaj....ker sem že tolko krat povedala kako razmišljava...pa zdaj mam pa tud strogo odsvetovano user posted image  zarad tega vnetega živca. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.4.2009 16:59:33   
barbaw

Saj NI  RES

Ej oprosti, ampak tole je neslana šala. A nisi pomislila na vse ostale mamice in ne mamice, ki se trudijo zanosit??????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem jezna nate

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.4.2009 17:02:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Hvala sem. Saj veš kako pravijo,da vse slabo pozabi vse dobro pa nosi s seboj.user posted image
pa vidim da ste nekaj zamorjene z raznim pospravljanjem.Držitev se reka: delo bo počakalo,da boste otroku pokazale mavrico,toda mavrica ne bo počakala ,da boste dokončali delo.user posted image user posted image

Jaz kar odlagam delo, da lahko s škratom ustvarjam, tako da se kar držim reka. user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.4.2009 17:02:25   
Anonimen
Da se na hitro javim z Moravskih. Je full lepo vreme, sonček in toplouser posted image . Gaja je bla prej full sitna, ne vem kaj ji je blo, sam drla se je. No zdej pa spi pa jo čakamo da se zbudi da gremo mal na sprehod.

Čmrlika jest ti pa nism verjela, sm si mislila da je zihr spomin na prvi april.

Anitka kdaj se dobimo,men je čist vseen sam jutr ne. Aja pa kje bi teb ustrezal, a lahko prideš do Moravskih, ker mi smo s kombijem pa ga jest lih ne bi vozilauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
2.4.2009 17:04:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Da se na hitro javim z Moravskih. Je full lepo vreme, sonček in toplouser posted image . Gaja je bla prej full sitna, ne vem kaj ji je blo, sam drla se je. No zdej pa spi pa jo čakamo da se zbudi da gremo mal na sprehod.

Čmrlika jest ti pa nism verjela, sm si mislila da je zihr spomin na prvi april.

Anitka kdaj se dobimo,men je čist vseen sam jutr ne. Aja pa kje bi teb ustrezal, a lahko prideš do Moravskih, ker mi smo s kombijem pa ga jest lih ne bi vozilauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Mogoče jo je malo spremeba zdelala, čeprav jih je kar vajena. user posted image  Samo da se boste imeli lepo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.4.2009 17:04:43   
jana81

Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost.user posted image Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne

Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu. user posted image

NEJČEK JE PA OB KRSTU DOBIL VERIŽICO OD BOTRČKA...joj te črkeuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.4.2009 17:06:23   
nia5

Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejcauser posted image .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevlekouser posted image

Ja on je bil suh user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.4.2009 17:07:18   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NEJČEK JE PA OB KRSTU DOBIL VERIŽICO OD BOTRČKA...joj te črkeuser posted image

Moj Videk tudi od botra. Pa je zelo lepa, iz belega zlata, pa majhen angelček za obesek.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.4.2009 17:09:06   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bo bolje. In super, da Majo tokrat zobki ne zdelujejo kot ponavadi. Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkovuser posted image user posted image

user posted image user posted image za zobka, pa so verjetno ven prilezli zdaj ko je bil bolan in niti sitnobe nisi opazilauser posted image , ker naša je bila groza ko so ji zgornji štirje šli ven

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?