![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:39:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. .. mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:40:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! Hijenca- me je ziher pogrešala... da j in vam povem da sem res srečka nosečka ... da so ti zrihtali net!!! In pa še 1x čestitke ob veseli novički! Naj bo 9 mesecev nepozabnih, pričakovanje sladko, štručka pa zdrava!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:40:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. .. mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto... prva svečka ... sej to bo ja lep dogodek
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:43:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, jaz sem pogledala mojo nadaljevanko, sedaj pa čakam gospodo, da se lahko pobereva z Andražom v Logatec Dež pa še kar pada A ti to kako mehiko gledaš? Pri nas Hb ne dežuje in sva z Jako brcala žogo, Maja pa naju je gledala. Smo se pa odločili, da bomo dali Majo krstit ob 1. letu in bo A. sestrična botra. S taščo sva se pogovarjali kako oblekico bo imela Maja, zdaj pa je šla na lastno pest s prababico kupit oblekico, ki je jaz Maji nikoli ne bi kupila. Pa govorila mi je dolge rokave, kupi pa oblekico brez rokavov. joj kako ne morejo nekateri raumet, da človek rad kupi otroku sam za obleči. ti ji kar lepo povej, da ne bo prišla v poštev, ker ima kratke rokave jZ SEM DOBILA KUP MALIH STVARI, KI JIH SPLOH NI NOSILA, KER JE BILO POLETI PAČ PREVROČE ZA ups za debele trenirke ali pa pozimi prerzlo za kratke hlače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:44:03
|
|
|
|
BOJANC
|
Čmrlika iskrene čestitke ter lepo in zdravo nosečnost. Pa lep pozdrav vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:44:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! Hijenca- me je ziher pogrešala... da j in vam povem da sem res srečka nosečka ... zdravega otročka, pa upam, da te ne bo preveč križ matral Si nas pa presenetila, ker si rekla, da ne boš še en čas .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:44:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost. Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:45:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! Hijenca- me je ziher pogrešala... da j in vam povem da sem res srečka nosečka ... čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:46:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, jaz sem pogledala mojo nadaljevanko, sedaj pa čakam gospodo, da se lahko pobereva z Andražom v Logatec Dež pa še kar pada A ti to kako mehiko gledaš? Pri nas Hb ne dežuje in sva z Jako brcala žogo, Maja pa naju je gledala. Smo se pa odločili, da bomo dali Majo krstit ob 1. letu in bo A. sestrična botra. S taščo sva se pogovarjali kako oblekico bo imela Maja, zdaj pa je šla na lastno pest s prababico kupit oblekico, ki je jaz Maji nikoli ne bi kupila. Pa govorila mi je dolge rokave, kupi pa oblekico brez rokavov. joj kako ne morejo nekateri raumet, da človek rad kupi otroku sam za obleči. ti ji kar lepo povej, da ne bo prišla v poštev, ker ima kratke rokave jZ SEM DOBILA KUP MALIH STVARI, KI JIH SPLOH NI NOSILA, KER JE BILO POLETI PAČ PREVROČE ZA ups za debele trenirke ali pa pozimi prerzlo za kratke hlače Sem ker se drugače s taščo razumeva in sem bila prepričana, da ve, da sem občutljiva pri teh stvareh in ..... potem pa tako naredi. Pa še kazala sem ji slilkice kako bi rada, pa je čisto mimo tresnila. Sem mojemu rekla, da bom s svojim denarjem kupila obleko, ker to naj bi krsta botra plačala ali pa ne grem na krst. Za tole pa grem v minus, če je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:47:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. .. mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto... prva svečka ... sej to bo ja lep dogodek jaz sem se pri Jaku kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa že 4
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:47:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Čmrlika iskrene čestitke ter lepo in zdravo nosečnost. Pa lep pozdrav vsem ostalim. Upam, da si dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:54:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem... sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom... Saj NI RES To je spomin na prvi april Nisem . pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,.. .sprve... mi je vzela veselje pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem... s tem spominom ...na prvi april.... tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:55:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. .. mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto... prva svečka ... sej to bo ja lep dogodek jaz sem se pri Jaku kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa že 4 Točno to mene Daje,sploh ne morem verjet da je že minilo...še 17 dni. pa valda da sem drugače vesela. Ne vem pa če ne bom tud jaz zajokala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:57:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! Hijenca- me je ziher pogrešala... da j in vam povem da sem res srečka nosečka ... čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM joj...kaj delam jaz. no prihrani jih za drugič , ko bom res.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:58:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem... sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom... Saj NI RES To je spomin na prvi april Nisem . pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,.. .sprve... mi je vzela veselje pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem... s tem spominom ...na prvi april.... tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali. Čuj ti lisička, zdaj pa te bi najraje , saj se še boma srečali, bom jaz sedaj vedno kuhlo sabo nosla. Lisica, jaz pa sem ti ravnokar htela čestitat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:58:48
|
|
|
|
BOJANC
|
Hvala sem. Saj veš kako pravijo,da vse slabo pozabi vse dobro pa nosi s seboj. pa vidim da ste nekaj zamorjene z raznim pospravljanjem.Držitev se reka: delo bo počakalo,da boste otroku pokazale mavrico,toda mavrica ne bo počakala ,da boste dokončali delo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:58:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! Hijenca- me je ziher pogrešala... da j in vam povem da sem res srečka nosečka ... zdravega otročka, pa upam, da te ne bo preveč križ matral Si nas pa presenetila, ker si rekla, da ne boš še en čas . seveda zato pa sem bla prepričana, da bo še zdaj katera se oglasla ,da vas zaj....ker sem že tolko krat povedala kako razmišljava...pa zdaj mam pa tud strogo odsvetovano zarad tega vnetega živca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 16:59:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem... sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom... Saj NI RES To je spomin na prvi april Nisem . pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,.. .sprve... mi je vzela veselje pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem... s tem spominom ...na prvi april.... tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali. Ej oprosti, ampak tole je neslana šala. A nisi pomislila na vse ostale mamice in ne mamice, ki se trudijo zanosit?????? sem jezna nate
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:02:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Hvala sem. Saj veš kako pravijo,da vse slabo pozabi vse dobro pa nosi s seboj. pa vidim da ste nekaj zamorjene z raznim pospravljanjem.Držitev se reka: delo bo počakalo,da boste otroku pokazale mavrico,toda mavrica ne bo počakala ,da boste dokončali delo. Jaz kar odlagam delo, da lahko s škratom ustvarjam, tako da se kar držim reka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se na hitro javim z Moravskih. Je full lepo vreme, sonček in toplo . Gaja je bla prej full sitna, ne vem kaj ji je blo, sam drla se je. No zdej pa spi pa jo čakamo da se zbudi da gremo mal na sprehod. Čmrlika jest ti pa nism verjela, sm si mislila da je zihr spomin na prvi april. Anitka kdaj se dobimo,men je čist vseen sam jutr ne. Aja pa kje bi teb ustrezal, a lahko prideš do Moravskih, ker mi smo s kombijem pa ga jest lih ne bi vozila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:04:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Da se na hitro javim z Moravskih. Je full lepo vreme, sonček in toplo . Gaja je bla prej full sitna, ne vem kaj ji je blo, sam drla se je. No zdej pa spi pa jo čakamo da se zbudi da gremo mal na sprehod. Čmrlika jest ti pa nism verjela, sm si mislila da je zihr spomin na prvi april. Anitka kdaj se dobimo,men je čist vseen sam jutr ne. Aja pa kje bi teb ustrezal, a lahko prideš do Moravskih, ker mi smo s kombijem pa ga jest lih ne bi vozila Mogoče jo je malo spremeba zdelala, čeprav jih je kar vajena. Samo da se boste imeli lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:04:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost. Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu. NEJČEK JE PA OB KRSTU DOBIL VERIŽICO OD BOTRČKA...joj te črke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:06:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejca .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevleko Ja on je bil suh
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:07:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost. Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu. NEJČEK JE PA OB KRSTU DOBIL VERIŽICO OD BOTRČKA...joj te črke Moj Videk tudi od botra. Pa je zelo lepa, iz belega zlata, pa majhen angelček za obesek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 17:09:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bo bolje. In super, da Majo tokrat zobki ne zdelujejo kot ponavadi. Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkov za zobka, pa so verjetno ven prilezli zdaj ko je bil bolan in niti sitnobe nisi opazila , ker naša je bila groza ko so ji zgornji štirje šli ven
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?