Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:15:07
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena kpmk - Mogoče pa najbolje, da vsem, ki te kličejo rečeš, da ti je G rekla, da vse kaže, da boš rodila 14 dni po roku. Da si pridobiš malo cajta, ko ti dajo mir s klici? Le ideja ... Veš ti mi najbrž misli bereš, ker točno to tudi vsem pravim, da bo najbrž treba še počakati in da lahko tudi 14tega rodim,.... in tudi to, da še nisem prpravljena za rodit,.... ampak ne pomaga,....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:19:23
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,.....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:22:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drzite pesti za naso blueeyes ker na pregledu ne gre vse po nacrtih...vec vam sporocim ko se nam oglasi! stiskam pesti...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:23:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ja. Smo rodili. Veliki smo 49 cm ,težki pa 3090 g matcar čestitkee za prvo uradno aprilsko mami in otročka iskrene čestitke
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:30:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drzite pesti za naso blueeyes ker na pregledu ne gre vse po nacrtih...vec vam sporocim ko se nam oglasi! stiskam pesti...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:30:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:30:58
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drzite pesti za naso blueeyes ker na pregledu ne gre vse po nacrtih...vec vam sporocim ko se nam oglasi!
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:08
|
|
|
|
detelja
|
no, jaz sem dopoldan tudi mal pospravljala stanovanje, pobrisala prah in tla...dragi pa bo sedaj še zaplesal eno rundo sesalcem...pol smo se najedli in seveda smo spali...ati še vedno spi...mene danes neki spodaj črviči, mogoče pa bom res rodila 4.4. joj, še vedno se ne zavedam, da sem tik pred rokom in da lahko vsak čas letim za rim saj po eni strani dobr, da se ne sekiram...itak bom morala enkrat it-prej ali slej, a ne?... pri nas pa je danes tak na pol sončen pa na pol oblačen dan..čudno v glavnem...jaz pa bi sam spala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Ja, sej men je tut reku, da če le ni treba gledat, ne gleda. Da ni najbolj fajn. Js sem prejšnjič imela vnetje in mi je dal svečke, zato me je pogledal. Se mi pa zdi, da se mi vnetje ni pozdravilo, tako da čisto možno, da me bo jutri tudi. A ti je delal še kak UZ po kontroli rasti v nekje 33. tednu? Al je bil to zadnji UZ? No, razen zdaj ko ti ga je naredil v P. Ja nazadnje zabeleženega v knjigi imam tega v 33t. Drgač mi je pa skor vedno na hitro naredil uz,.... ampak ni zabeležil v knjigo. Upam, da bo meni tudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Vse ,ki ste imele preglede nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli kalolifer :mi ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok, nalini:lepa porodna zgodba Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrk pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je klavdyk.jaz si čaja ne sladkam Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček. Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne. Zajtrk Pomočniki Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega. ja to je pa nam tudi rekla ,točno ,prostor pa drugače tko k je miška napisala Ja, nam tudi tako glede prostorske T.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Junona - Jaz imam to srečo, da midva sploh nimava tehtnice , tako da če bo ogledalo kaj pokazalo, če ne pa je očitno Ela vse popila .
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike. no, dobr, da moj ne ve kolk pomočnikov imam jza
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica? Nmag, daj naredi otvoritev. ga že imamo junonca KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej.... JUPIIIIII ti si faca ,nisi ornk prebrala post od nmag joj upam, da bo z oblogo potem ok,da se poravna Sem prehitro brala. se zgodi zellllo (lepo je biti sosed)
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:31:54
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike. sam teh pomočnikov ne smeš preveč s sesanjem zmatrat, ali pač?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:32:12
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! A teb se tut to dogaja, da se ne moreš poslovit?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:33:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike. no, dobr, da moj ne ve kolk pomočnikov imam jza
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:33:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, jaz sem dopoldan tudi mal pospravljala stanovanje, pobrisala prah in tla...dragi pa bo sedaj še zaplesal eno rundo sesalcem...pol smo se najedli in seveda smo spali...ati še vedno spi...mene danes neki spodaj črviči, mogoče pa bom res rodila 4.4. joj, še vedno se ne zavedam, da sem tik pred rokom in da lahko vsak čas letim za rim saj po eni strani dobr, da se ne sekiram...itak bom morala enkrat it-prej ali slej, a ne?... pri nas pa je danes tak na pol sončen pa na pol oblačen dan..čudno v glavnem...jaz pa bi sam spala Potem imata pa tako narejen kot midva.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:36:15
|
|
|
|
Cveta28
|
Hej hej... vidim, da imamo novega krofka Saša Matcar! Pa temo med dojenči tudi. Boste vsaj mamice lahko umiru čvekale brez pomočnikov Nalini zelo lepa porodna zgodba! Pregled - včeraj, vse ok, ker naš G ne dela nobenih preiskav do PDP ne vem nič ali sem že kaj odprta ali se v bušiju že kaj dogaja Nmag, BrinaBA ne me zapustiti prehitro. Če se tale moj koderček danes ne bo hitro nekam premaknil šibam zvečer v P na pregled ali pa jutri zjutraj na k našemu G. Vsi nasveti, da bi se koderček zbudi so bili do sedaj neuspešni ampak bom počakala še nekaj časa in še enkrat ponovila vse vaje...hrana, čokolada, počepi, sprehodi po stopnicah.... odpade, ker koder noče več . Čeprav ga pogledam kot mali kuža. Nmag pa za tvojo pogumno princesko Ano! Vpis v vrtec - me ignorirajo že dva tedna in sedaj se mi ne da več ukvarjat s tem. Kot zgleda bomo dali prošnjo za vpis kar v mesecu maju za naslednje leto. Nespanje ponoči - jaz se sedaj že vsako drugo noč zbujam okoli 3h ne glede na to kdaj grem spat. Potem pa bedim do 6h in še malce zadremam do 9h. Beda Tole mi gre pa najbolj na živce od vseh nosečniških tegob. Zato že komaj čakam, da gremo rodit.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:37:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica? Nmag, daj naredi otvoritev. ga že imamo junonca KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej.... JUPIIIIII ti si faca ,nisi ornk prebrala post od nmag joj upam, da bo z oblogo potem ok,da se poravna Sem prehitro brala. se zgodi zellllo (lepo je biti sosed) najhujše pa je ko (lepo je biti sosed) soseda sosedu pove - nem seks
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:38:11
|
|
|
|
Cveta28
|
Artičoka, Sonček vse najboljše obema slavljenkama Najlepše darilo si bosta pa kar sami podarili
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:38:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, jaz sem dopoldan tudi mal pospravljala stanovanje, pobrisala prah in tla...dragi pa bo sedaj še zaplesal eno rundo sesalcem...pol smo se najedli in seveda smo spali...ati še vedno spi...mene danes neki spodaj črviči, mogoče pa bom res rodila 4.4. joj, še vedno se ne zavedam, da sem tik pred rokom in da lahko vsak čas letim za rim saj po eni strani dobr, da se ne sekiram...itak bom morala enkrat it-prej ali slej, a ne?... pri nas pa je danes tak na pol sončen pa na pol oblačen dan..čudno v glavnem...jaz pa bi sam spala Potem imata pa tako narejen kot midva. ja ja, pa saj itak moram gibat pa sem se spravla zraven pa sem pobrisala prah in tla...sam sesalec pa je res prenaporen pol pa ne bo več kondicije za zalivanje rožice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:40:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike. sam teh pomočnikov ne smeš preveč s sesanjem zmatrat, ali pač? a mislita, da tile naši pomočniki sploh kaj znajo naredit???mislite, da vejo kako izgleda sesalec, krpa, vedro, čistila...????? ali vejo samo kako se kameri nastavit, kako hodit po mestu, kako se spedenat, kako funkcionira solarij....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:41:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! A teb se tut to dogaja, da se ne moreš poslovit? se mi zdi, da smo vse mal zasvojene ratale z rr...to je sam znak, da nam je lepo, da smo super družba...jaz včasih rečem, da grem zdaj pred tv pa že vse lahko noč itd...pol pa še 10 postov napišem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:45:00
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,..... Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike. sam teh pomočnikov ne smeš preveč s sesanjem zmatrat, ali pač? a mislita, da tile naši pomočniki sploh kaj znajo naredit???mislite, da vejo kako izgleda sesalec, krpa, vedro, čistila...????? ali vejo samo kako se kameri nastavit, kako hodit po mestu, kako se spedenat, kako funkcionira solarij.... Po moje poznaje te pripomočke samo za pred kamero, kako se slikati z njimi (če bi bila potreba) kaj več pa ne ,.... sej zato mamo pa svoje domače pomočnike
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:45:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem! A teb se tut to dogaja, da se ne moreš poslovit? se mi zdi, da smo vse mal zasvojene ratale z rr...to je sam znak, da nam je lepo, da smo super družba...jaz včasih rečem, da grem zdaj pred tv pa že vse lahko noč itd...pol pa še 10 postov napišem Js se na rr prav sprostim, če čez dan nimam časa bit gor, se veselim večera, da vas preberem.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?