|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 20:34:56   
Anonimen
detelja - Kaj, takšno fotko je tip kazal svojim prijateljem? user posted image user posted image Svašta doživiš danes. Na nek način se je očitno hotel pohvaliti s svojo drago, toda da je pokazal njeno muco. To se mi zdi pa res poteza obupanca, ki se hoče na vsak način potrditi čez druge. Kako pa je žena reagirala? A ji ni bilo nič nerodno? Nimaš kaj, očitno imamo drugačne vrednote. Jaz tudi tega ne razumem, da grejo kolegi skupaj na nudl plažo. Pa naj mi nihče ne reče, da se med sabo ne prečekirajo user posted image . In potem tega frenda poglej še v obraz, ko si ga videl tako nagega, kot svojega med seksom. Ne vem no, to ni zame ... Toda saj si tako vsak uredi tako kot njemu paše. Je pa res, da če te nekdo s tem preseneti na obisku, najbrž sploh ne moreš odreagirati od šoka. Zame je to pravzaprav posiljevanje s tujo intimo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.4.2009 20:36:03   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako zdaj pa bom šla mal počivat...sem že tako dolgo za rač., da me kar križ boli...pa bebi ful brca v rebra, tako, da vidim zvezdeuser posted image user posted image

želim vam lep večer...lepo božajte buščije...dragi pa naj lepo zalivajo rožice ali pa naj vam dajo vitaminčke pa sam K in 2xJ rabite, ne da, bi vas filal z kakimi drugimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

fajno, mirno noč in z veliko vitaminčki user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.4.2009 20:36:11   
Blueeyes
grem zdej pod tuš pol pa spat... se oglasim jutri proti večeru... če pa kej ne bi šlo po načrtih, pol te pa obvestim BrinaBA

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.4.2009 20:36:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ratal mi je prit čez pomočnike brez popadkov user posted image  Uf ... Še dobro, da mojega ni doma, hihi.

Da poročam s pregleda. Vse ok, buši je kao še vedno full majhen - mi sestra sploh ni verjela, da sem za CTG user posted image  Ona meni, da sem jaz noseča 30. tednov. Hihi. Sem pa danes dopolnila 38. tednov že. Ker sem že zadnji teden nekaj prehlajena, so se mi valda tudi v urinu pojavile bakterije in mi je dala lepo svečkice, da se to poštima. Naslednji teden imam spet CTG pa test za streptokok. Potem pa upam, da gremo počasi rodit, mogoče res kar na rojstni dan user posted image  CTG danes ni pokazal NIČ popadkov, mala je pa živahna na polno. Čakamo ...

A bo rodila katera danes ali kaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo ninči za super pregleduser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.4.2009 20:38:26   
Anonimen
Zdaj vas pa res zapuščam za danes. Lahko noč Aprilčice user posted image !

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.4.2009 20:39:14   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja - Kaj, takšno fotko je tip kazal svojim prijateljem? user posted image user posted image Svašta doživiš danes. Na nek način se je očitno hotel pohvaliti s svojo drago, toda da je pokazal njeno muco. kriza, pa če že ma fotke jih naj zase obdrži in jih naj sam vsak dan gleda, ne pa drugim, ko ne vem komu je glih to prijetn gledat,....  To se mi zdi pa res poteza obupanca, ki se hoče na vsak način potrditi čez druge. Kako pa je žena reagirala? A ji ni bilo nič nerodno? Nimaš kaj, očitno imamo drugačne vrednote. Jaz tudi tega ne razumem, da grejo kolegi skupaj na nudl plažo. Pa naj mi nihče ne reče, da se med sabo ne prečekirajo u pa še kak se prečikirajo,..... to so preseratorji, ki ga radi kažejo al kaj,... no ne vem,......  user posted image . In potem tega frenda poglej še v obraz, ko si ga videl tako nagega, kot svojega med seksom. Ne vem no, to ni zame ... Toda saj si tako vsak uredi tako kot njemu paše. Je pa res, da če te nekdo s tem preseneti na obisku, najbrž sploh ne moreš odreagirati od šoka. Zame je to pravzaprav posiljevanje s tujo intimo. 

Sej veš vsako tele ma svoje vesele user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.4.2009 20:40:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

Evo mene,.... da poročam,.... danes sem imela pregled, ctg,..., uz itd v P. In kot vidite sem še 2 v1user posted image ,....
Ctg je pokazu tudi ono spodnjo črto, a je bilo cca skoz okolli 15 in sem vprašala kaj je to pa je med.sestra rekla da niso popadki, da so premiki malčka, ker bi drgač čutla,.... no in pol je kr na enkrat ta spodnja krivulja poskočila na 68, kar mi ni nič jasn, saj je rečeno da so popadki pri 40 user posted image ,... ko je pa to bilo, se mi je zdelo da pač mogoče na drgačn način čutim user posted image  in postalo mi je full vroče,.... drgač pa danes v P. Joj je blo mučn,.... niti ne vem ali sem odprta nič ne vem, vem samo to da še nismo pripravljeni za v Rim user posted image  in da ko bo če bo pač bo,.... naslednji ctg je v petek user posted image  mi je blo pa full grozn ker sem se mogla slečit tam in me je ta sestra skoz gledala user posted image ,... ja sej vem da pr porodu jih je več zraven,... sam smotan mi je blo fulll,.... aja pa še to,... tako kot vsak dan tudi danes,... full klicev,... sms ji in kaj: a si že rodila,... ja kdaj pa boš,.... PISMO ej,... uh sem se olajšala,...ampak res težek dan je za mano, upam, da ste ga ve lepše preživele,.... no zdej pa še grem do konca vas prebrat, ker vidim da ste bile zelo pridne,.... aja kako je pa kaj z ostalimi, a ne bo nobenega prvo aprilčka user posted image  da nam polepša večer user posted image  Aja pa še to: moj user posted image  bi naj bil težek med 3,200 in 3,500 user posted image aliuser posted image  ker če bom veliko čez rok ne vem kako bo prišel ven user posted image user posted image user posted image

no jst sem se pa že veselila za tebeuser posted image ...a tako je bilo praviš...hm ja v P je čist drgač kot pa ko si privat pri G...jst vem kak je to ko hodim v bolnico na pregledeuser posted image ....ja čuj kok pa to da ne veš če si odprta pa to, a te ni nič pregledu al kaj???
A je lahko pri CTG-ju bil tvoj zraven??

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.4.2009 20:43:26   
brigita23

Zdaj vas pa res zapuščam za danes. Lahko noč Aprilčice user posted image !

nočko Nena, lepo pančki....aja sm čist pozabla...zdle ti pošljem mail.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.4.2009 20:44:31   
BrinaBA
jaz sem tud dala otroke spat, zdaj pa še jaz šibam in upam na mirno noč ali pa burno; ne pa spet vmesne variante user posted image user posted image user posted image

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.4.2009 20:45:23   
Miška2006

da vas mal podkurimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...detelja boš vidla kok hit bo miška 2006 gor ko bo pomočnike vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo me, sm že tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.4.2009 20:47:00   
kpmk
Brigita - hja me je pogledal pa ni nič komentiral,.... vse mi je blo full čudn,.... je samo rekel da še ni prpravljeno niti da bi mi sprožu porod,.... ne na ctg-ju sem bla sama, ne more bit zraven user posted image ,.... pa še uz mi je naredu in je plodovnice še dosti,... mi pa ni nič jasn glede popadkov,... bom v petek vprašala , pa niti ne vem ali je v petek on tam ali kako to pol gre,.... mal sem zmedena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.4.2009 20:48:13   
brigita23

user posted image user posted image user posted image

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočlauser posted image

mogoče pa rojeva al pa že cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go kpmk....go pkmk....dihamo s tabo, ali pa se nam javi če ni ničuser posted image

Žal še počakajte z dihanjem, sem še tu  user posted image user posted image user posted image  Brigita verjetno bom jst res 14 dni čez rok, ti pa 14 dni prej in se po dolgem času v P. vidmo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se pa že res dolg nismo vidle jauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.4.2009 20:52:43   
kpmk

user posted image user posted image user posted image

ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočlauser posted image

mogoče pa rojeva al pa že cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go kpmk....go pkmk....dihamo s tabo, ali pa se nam javi če ni ničuser posted image

Žal še počakajte z dihanjem, sem še tu  user posted image user posted image user posted image  Brigita verjetno bom jst res 14 dni čez rok, ti pa 14 dni prej in se po dolgem času v P. vidmo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se pa že res dolg nismo vidle jauser posted image

jp, sej vidiš kje se srečamo na rr,... kdo bi si mislil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.4.2009 20:55:48   
brigita23

Dober večer pohotne nosečke user posted image !
Blueeyes - Vidim, da so pomočniki poskrbeli, da ni več skrbi glede brcik. Tako je treba! user posted image user posted image user posted image

Nalini - Hvala, da si z nami podelila svojo porodno zgodbo. user posted image

detelja - Midva sva včeraj na delavnici videla en video s porodom v vodi, toda ne glede na to, kako poteka in kako obrneš, jaz tega enostavno ne morem gledati user posted image . Se mi zdi nekako kot nek vdor v intimo. Tako da ne mislim pogledati nobenega videa poroda več, se bom kar prepustila lastnemu porodu. Pripravljena sem vse prebrati, celo pogledati kakšne fotke poroda (že te nekoliko težje), toda da bi gledala cel porod, ne hvala. Mojemu sem pa tako naročila, da mora biti pri moji glavi, ne glavi Ele user posted image . To, da pa nekateri partnerji zraven celo vse skupaj snemajo, mislim, da bi se sredi poroda vstala, pa četudi bi Elina glava že ven gledala user posted image , in mu kamero nekam porinla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prepričana sem, da ima veliko moških ravno zato, ker porod gledajo tako od blizu, potem kakšne težave pri seksu. Hočeš nočeš se gotovo vsaj med oralnim seksom spomnijo na to, da je ta ista muca služila nečemu drugemu user posted image user posted image user posted image . Ne vem no, meni se zdi neka prava mera diskretnosti in intime potrebna tudi pri porodu.

majčice
- Ne ne, detelje pa vam ne damo, niti posodimo ne! Jaz brez njenih zajtrkov ne morem vstati, kaj šele roditi. A ste čist' zmešane, da sploh pomislite na to??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita23 - V torbo za P bom jaz spakirala: trenirko, dvoje spodnjic, dvoje spodnjih majic (prve dni ne bom imela modrca za dojenje, ampak kar te nekoliko ožje rebraste spodnje majice, da ne matram joškic prehitro user posted image ), 3 nogavice (da me ne bo zeblo v nogice), eno T-shirt majčko, obvezno gumice za lase (tega ne smem pozabit!), blazinice iz svile za dojenje, stik za bradavice, vložke (za vsak slučaj za na pot domov), en tanjši puloverček, copate (da ne bom v tistih ogabnih plastičnih user posted image ), kozmetiko bom pa spakirala zadnji hip. Zraven pa bova nesla tudi nočno lučko, ker so baje v P te luči katastrofalne, seveda fotoaparat, telefon s polnilcem in Brita filter, da bomo pili zdravo vodo. Spalne srajčke bom imela kar njihove, prav tako pa bom izkoristila v času, ko bom v P, njihove vložke in spodnjice iz mreže. Mislim, da nisem ničesar pozabila ... user posted image

Lep večer vsem user posted image , lepo spančkajte user posted image , pa očitno ne bomo dobili prvoaprilske bebice. Ali pač? Večer je še dolg user posted image . Upam, da ne bom jaz kam letela user posted image .

NenaLena

hvala nenčiuser posted image user posted image user posted image user posted image , si mi zelo izčrpno napisala...jst tudi bo mela njihovo pižamico, nesla si bo zraven svoj novi mehki plaščekuser posted image . LEPO PANČKI....pa Elo božaj in svojega dragega cartajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.4.2009 20:59:32   
brigita23

Brigita - hja me je pogledal pa ni nič komentiral,.... vse mi je blo full čudn,.... je samo rekel da še ni prpravljeno niti da bi mi sprožu porod,.... ne na ctg-ju sem bla sama, ne more bit zraven user posted image ,.... pa še uz mi je naredu in je plodovnice še dosti,... mi pa ni nič jasn glede popadkov,... bom v petek vprašala , pa niti ne vem ali je v petek on tam ali kako to pol gre,.... mal sem zmedena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted image .

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.4.2009 21:05:02   
kpmk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted imageno sej mojga tud nikoli niso spustil zraven tud v Šentjurju, je vedn zunaj počaku,.....

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .  Pa sej veš ko je rok, pa vsi že kličejo, no pa mami in ati bi ga / jo rada spoznala user posted image

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image   le glej da res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.4.2009 21:25:43   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted imageno sej mojga tud nikoli niso spustil zraven tud v Šentjurju, je vedn zunaj počaku,.....

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .  Pa sej veš ko je rok, pa vsi že kličejo, no pa mami in ati bi ga / jo rada spoznala user posted image

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image   le glej da res user posted image

moj je pa lahko bil na vseh UZ-jih zravenuser posted image  Ja veš da se bomo vidle, veš kak bo fajn z vozički lepo za Savinjo, pa takuser posted image . A si kaj z Nino govorila?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.4.2009 21:27:05   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

da vas mal podkurimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...detelja boš vidla kok hit bo miška 2006 gor ko bo pomočnike vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo me, sm že tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem rekla da se boš javlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a so fajn rjavi a neuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.4.2009 21:27:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

jaz sem tud dala otroke spat, zdaj pa še jaz šibam in upam na mirno noč ali pa burno; ne pa spet vmesne variante user posted image user posted image user posted image

Nočko

nočko tudi tebi, lepo pančkiteuser posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.4.2009 21:29:45   
brigita23
kje pa je junoncauser posted image

pa sonček se še tudi ni poslovila za danes??? Se na jutrišnjo žurko že pripravlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
1.4.2009 21:47:42   
brigita23
no očitno ste mi vse pobegnile...grem pa tudi jst počasi v medovo deželo.

lepo pančkite punceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.4.2009 21:49:16   
brigita23
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.4.2009 21:58:30   
*Junona*

kje pa je junoncauser posted image

pa sonček se še tudi ni poslovila za danes??? Se na jutrišnjo žurko že pripravlauser posted image user posted image user posted image

Evo mene... sem se spet potepala.user posted image
Me je dragi ko sva vse opravila peljal na pico in k Nejcu na sladoled.user posted image user posted image user posted image user posted image
Brigitka, sem še eno kepico za tebe polizala.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.4.2009 21:59:31   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted image .

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image

A je bil slabe volje, da ni nič rekel? To pa res čudno.
Pa si že kej odprta al tut tega ne veš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.4.2009 21:59:48   
*Junona*

Evo mene,.... da poročam,.... danes sem imela pregled, ctg,..., uz itd v P. In kot vidite sem še 2 v1user posted image ,....
Ctg je pokazu tudi ono spodnjo črto, a je bilo cca skoz okolli 15 in sem vprašala kaj je to pa je med.sestra rekla da niso popadki, da so premiki malčka, ker bi drgač čutla,.... no in pol je kr na enkrat ta spodnja krivulja poskočila na 68, kar mi ni nič jasn, saj je rečeno da so popadki pri 40 user posted image ,... ko je pa to bilo, se mi je zdelo da pač mogoče na drgačn način čutim user posted image  in postalo mi je full vroče,.... drgač pa danes v P. Joj je blo mučn,.... niti ne vem ali sem odprta nič ne vem, vem samo to da še nismo pripravljeni za v Rim user posted image  in da ko bo če bo pač bo,.... naslednji ctg je v petek user posted image  mi je blo pa full grozn ker sem se mogla slečit tam in me je ta sestra skoz gledala user posted image ,... ja sej vem da pr porodu jih je več zraven,... sam smotan mi je blo fulll,.... aja pa še to,... tako kot vsak dan tudi danes,... full klicev,... sms ji in kaj: a si že rodila,... ja kdaj pa boš,.... PISMO ej,... uh sem se olajšala,...ampak res težek dan je za mano, upam, da ste ga ve lepše preživele,.... no zdej pa še grem do konca vas prebrat, ker vidim da ste bile zelo pridne,.... aja kako je pa kaj z ostalimi, a ne bo nobenega prvo aprilčka user posted image  da nam polepša večer user posted image  Aja pa še to: moj user posted image  bi naj bil težek med 3,200 in 3,500 user posted image aliuser posted image  ker če bom veliko čez rok ne vem kako bo prišel ven user posted image user posted image user posted image

heheh...no lepo,da je vse ok...ja, pri nas ko delajo uz je tudi med. sestra zraven...sam ej mene je že vidlo tolk različnih gin., med.sester itd...tko da se več sploh ne obremenjujem, kdo me gleda pa kdo ne...itka nima nič kaj takega za videt...če ji je pa moja rožica všeč pa si jo naj samo ogleda pa tako spedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?