|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
1.4.2009 21:15:30   
meta21
O, pozdravljena amor real, tebe pa res že dolgo ni blo...

In petrax, ti si malo bolj pridna z javljanjem ampak čisto malo...

alenka, slikico si naložiš v moja ringaraja-moj profil-avatar...samo jo moraš ful pomanjšat (ne cm ampak piksle...)...no saj boš dobila navodila. Za nalaganje slikic na forum pa lahko uporabiš tudi stran shrani.si in skopiraš kodo za forum s predogledom

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.4.2009 21:17:11   
meta21
aja pa Alenka in amor real, lušna otročičkauser posted image user posted image user posted image . Mi je tolk fino jih zdaj gledat k so že čisto prave osebice...na začetku se mi zdi, da so bli vsi istiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.4.2009 21:17:52   
meta21
Za kremo ste me pa prepričale...je ne bom kupila...no, vsaj tiste, neuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.4.2009 21:18:20   
leda
na ene kopije od lede sem tudi računala....

mam nekje zacahnan, samo trenutno uvajam taprvo v vrtec in ne bo šlo ta teden. drug pa, če le ne bomo kar takoj fasal noric, ki trenutno krožijo po skupini...aja, pa jaz ne uporabljam prve osebe množine za enega otroka; pod bomo štejem vse tri člane družine, ki jih še nismo prebolel. z mano na čelu.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.4.2009 21:19:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: leda

na ene kopije od lede sem tudi računala....

mam nekje zacahnan, samo trenutno uvajam taprvo v vrtec in ne bo šlo ta teden. drug pa, če le ne bomo kar takoj fasal noric, ki trenutno krožijo po skupini...aja, pa jaz ne uporabljam prve osebe množine za enega otroka; pod bomo štejem vse tri člane družine, ki jih še nismo prebolel. z mano na čelu.

in, kako je minil prvi dan?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.4.2009 21:21:47   
ključek
majčice so že na 18.delu.......svaka jim čast ej....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.4.2009 21:24:40   
leda

bah. ni tko easy se vklopit med 15 podivjanih otročajev. men jih je šlo ene par prow ornk na živceuser posted image se že vidim, kako bom za ušesa vlačila okrog nesramne fantine, ki bodo moji punčki v puberteti srce strli.

no, šlo je kar ok, sam sem bla zraven. jut3 jo pustim malo samo, v petek do spanja, drug teden pa upam, da bo že spala tam.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.4.2009 21:27:19   
ključek

bah. ni tko easy se vklopit med 15 podivjanih otročajev. men jih je šlo ene par prow ornk na živceuser posted image se že vidim, kako bom za ušesa vlačila okrog nesramne fantine, ki bodo moji punčki v puberteti srce strli.

no, šlo je kar ok, sam sem bla zraven. jut3 jo pustim malo samo, v petek do spanja, drug teden pa upam, da bo že spala tam.

ti tudi??jaz prav tako.user posted image user posted image user posted image user posted image  že sosede imamo 3 fantiče......

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.4.2009 21:27:22   
petrax
No pa smo dal Kristjana spat, neki se je še branu pol je pa vseen zaspal. Drugač mi pa še ni ratal da bi spal v svoji postelji, no sej se tud ne mučim preveč. Nekak se mi ne da ponoči vsake 2uri premikat ga v svojo. Bom ga navadla ko bo vsaj mal dalj spal kot 2uri skupi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.4.2009 21:28:19   
leda
že sosede imamo 3 fantiče......

user posted image

jst tut dva nevzgojena mulca čez ograjo že grdo gledam user posted image   glih prov starejša, da bosta zanimiva...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.4.2009 21:30:42   
ključek

že sosede imamo 3 fantiče......

user posted image

jst tut dva nevzgojena mulca čez ograjo že grdo gledam user posted image   glih prov starejša, da bosta zanimiva...

aha......potem morm že zdej začet??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.4.2009 21:31:31   
petrax
Meta ja veš pri nas je bolj težko pridt do računalnika. Star računalnik smo zamenjal z previjalno, laptopa pa moj skoz uporablja in jemlje sabo če kam gre. Ima namreč računalniški servis (mal reklame, če kakšna rab). In takrat ko pridem do njega ponavad sam mal maile pogledam, mal vas prečekiram, za kej napisat pa že zmanjka časa user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.4.2009 21:32:25   
ključek
jaz pa gledam za bele plastične ograje.....ima katera doma? mi priporoča, kje naj kupimo??

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.4.2009 21:35:21   
petrax
user posted image

no pa še slikca našga junaka

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.4.2009 21:39:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

user posted image

te okice.............user posted image user posted image user posted image ............srček

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.4.2009 21:40:18   
meta21

user posted image  Še eno lušno malo bitjeuser posted image .

Khm, od kod pa si oz. kje je ta računalniški servis...jaz ga krvavo rabim, ker bom kmal mogla tale moj računalnik rinit, da bo vžgaluser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.4.2009 21:41:05   
Jazzy1

user posted image

Lep gospodič! Krasne okice user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.4.2009 21:41:23   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

majčice so že na 18.delu.......svaka jim čast ej....user posted image

Ufff....te pa pomoje sploh spat ne hodjo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
1.4.2009 21:42:29   
petrax
Meta iz Medvod sva, drugače pa če nisi predaleč pride tud do tebe. Iz kje pa si?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.4.2009 21:44:26   
petrax
user posted image

a ga ni moj dobr ujel? user posted image Sem rekla da bom povečala in dala na steno.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.4.2009 21:44:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image ja, delam nutelino. Samo mi povej, a si ti kremo dala tudi na vrh torte, ker jaz sem mislila, da bi samo noter dala to kremo.

Čarlo08, če hočeš tičino (skoz ko napišem tičino se spomnim na Meto in se kar smejim zraven) maso dat na smetano, moraš smetano pšremazat z masleno kremo, ker voda topi tičino maso. Je pa tu ful za.je.ba.no delat. Ravno zato razmišljam, da na vrh ne bi dala kreme.

user posted image  tičino (user posted image ) maso sem pa dobila na Ptuju v eni trgovini. Imajo pa po 1 kg pakirano. Je pa mi rekla trgovka, da imam 1 kg za 3 torte.

tud na vrh ja, pol pa 1x čokolado preko prelila, drugič pa samo s čokoladnimi mrvicami potrosila, je blo boljše drugič...

aha, pol jo imajo v mb ziher tud kje...če ne pa pridemo na ptujuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.4.2009 21:49:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image

user posted image

Srček mali user posted image user posted image user posted image  Vidim, da ima tudi po več dudic v posteljici. Naš Gal tudi, tako da eno sigurno najdem ponoči user posted image

mi jih tud imamo več....sicer ponoči ne v kinderpetu, ampak drugače..pa jih glih tak iščem....če ne celo še boljuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.4.2009 21:53:29   
gold fish
tomaž in kristjan - lepa fantiča.....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.4.2009 21:54:13 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.4.2009 21:53:52   
meta21
petrax, maš zs

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.4.2009 21:57:32   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image

Tale frajer ima pa celo kolekcijo dudk user posted image user posted image user posted image
Pa kako je velik! amor real, a ga raztegujete, da tako raste user posted image
Celi frajer že!

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?