*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ej, Detelja, kaj si videla zadnjič moj post, ko sem napisala, da v soboto kuhamo bograč... smo ga že velikrat kuhali in mami carskega naredi, me pa vseeno zanima kakšen vaš domač recept. ja ja, videla sem...sam veš ponavadi berem in sproti odg. pol pa se zgubim pa vem, da neki še nisem odg. pa sem pol pozabila...hmmmm, jaz ti ne morem dat kakega pametnega recepta...če boš počakala do jutri pa bom vpr. mojega kuharja pa ti pol povem...a lahko???? kolk oseb bo? ker on to pol pove kolk kakega mesa rabiš, kolk krompira, čebule, začimbe...a veš, da je od mojega prijatelj šel 1x na tekmovanje kuhanje bograča pa je prvič v življenju kuhal moj pa mu je dal recept...in ko pride na cilj se spomni,da je ostal recept doma pa se takoj obrne in gre domov po njega in na koncu dobil zlato priznanje na tekmovanju pa so bili priznani kuharji itd...in pol en ko se prvič pojavi tam dobi zlato priznanje...pa še sanjalo se mu ni kaj mora vse dat v bograč...mu je moj en večer ko sta se ga mal napila razlagal kaj in kako in kdaj kaj doda Jaaaa, super ideja. Lepo te prosim za celoten recept s postopkom. Kuhali bomo v kotlu, bo nas pa okoli 20. Tisočkrat ti hvala. A zlato priznanje? Noro super. ja, upam, da ga boš dobila neki me je kar iz lepega začel spodaj špikat pa bolet pa menda ne bomo šli danes v rim Tolk še pa počakaj, da mi recept napišeš. Ne, sam potem je sigurno ful dober recept, če je kolega zmagal z njim na tekmovanju. saj moj približno ve kolk katere sestavine rabiš za toliko ljudi...pol pa itak moraš probat pa dodajat začimbe po želji...sicer jaz bom vpr. za vse sestavine pa količinsko...pol pa vi itak lahko dodate po želji stvari...joj, ko imamo mi doma piknik ga vedno vsi utrujajo kolk rabimo mesa za toliko ljudi, kolk pa krompirja kaj pa zelenjave za moj rd je pekel pice...pol pa je naredil 3 take srednje pice...bilo pa nas je 5 odraslih, najin bebi in še en otrok pa on reče, "če to pojemo bomo itak carji" jaz pa ga pogledam pa rečem...men se zdi, da bo to ful premalo...on pa se ti zdi,da bo premalo...sem rekla ja...ej pol pa je ena cela pica ostala...če bi jaz odločala bi skuhala/spekla za pol bloka... Js tudi nimam občutka glede hrane, vedno preveč nardim in rečem, da od viška glava ne boli. Se vidi, da rada jem in se bojim, da bi zmanjkalo. Ja, sej za sestavine ni tak problem, tisto bomo že prilagodili količini, bolj me zanima postopek, vrste začimb....
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 1.4.2009 17:58:01 >