|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
1.4.2009 9:21:38   
*monchy*
mihi spali smoo kot ponavadi.. z večkratnim zbujanjem user posted image pa še 3je zobki mu grejo vun 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
1.4.2009 9:22:08   
katka37
petra, mislim da boš ti prej dobila za tio kot tiste ki hodijo v razvojno; mislim da je mesečnica tudi dobila podaljšano

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
1.4.2009 9:22:09   
tatly
eh bogi moj timiuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
1.4.2009 9:24:04   
petra *k
katka, upam, ker če se bo tak nadaljevalo, jo nem upala dati v vrtec.

jojjjjjj, dež gre. pa boma mogle z avtom v trgovinouser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
1.4.2009 9:24:34   
*monchy*
tatly na srečo ni tečen ne user posted image  user posted image edino sive lase bom dobla kak me zaj.... user posted image  user posted image mulc mali user posted image
ajaaa veš da sem dobla včere nalepko pa je taaaak dobra ne user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
1.4.2009 9:24:37   
katka37
monchy, user posted image user posted image user posted image  da se zobki prestrašijo in čimprej pridejo ven, da ga ne mučijo več

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
1.4.2009 9:25:49   
*monchy*
katka hvalaa user posted image user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
1.4.2009 9:28:03   
*monchy*
tatly zs maš

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
1.4.2009 9:30:20   
katka37
petra, saj boš dobila, pa neki dodatek za nego tudi dobivašuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
1.4.2009 9:32:09   
petra *k
ne še, katka. sem nekaj čula o tem, samo čakam zaj da mamo v pondelek dermatologa te pa bom vse nesla na socialno in se pozanimala, kak pa kaj.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
1.4.2009 9:36:46   
suncicica
vse najboljse stellauser posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mini roj.dan

mi smo se tudi zbujali danes ponoci. sem ju ob 23h nahranila in sta me zbudili ob 5h. in sem mislila da sta prespali vso noc,pa mi pravi erik-jaz sem ju hranil ob 1.30 in 3.30. tocni kot svicarska ura,jesta na dve uri.user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
1.4.2009 9:45:46   
katka37
sun, hočeta čim hitreje rasti, pridni pupi, da se ne menimo o atiju in njegovi pridnosti user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
1.4.2009 9:46:06   
tatly
sun-kaj jima dajes dodatek zraven?o mas ridnega mozauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
1.4.2009 9:58:15   
katka37
mi pa se počasi poslavljamo od hipp mleka, mu paše tudi navadno, ga spije še več, še vedno mu ga sicer malo redčim z vodo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
1.4.2009 10:01:29   
katka37
bodite pridne v tem deževnem dnevu, kmalu bo lepše vreme

grem počasi pripravit par stvari pa veselo na delo

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
1.4.2009 10:07:15   
tatly
evo ze morem klecat
user posted image
uj  7mesecev sem ze stara?
user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
1.4.2009 10:15:18   
petra *k
tatly, nič nebo z vozičkanjem gnes. midvi grema kar z avtom vtrgovino. popodne pa gremo h kolaričiuser posted image  ena me je tak prestrašla, da sem šla aleša zbudla, ki je z nočne pa mu povedala da gremo.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.4.2009 10:19:54   
tatly
kaj pa 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.4.2009 10:49:01   
ada2
aloha babe, kak smo?

mi smo super, Adam je vedno boljši, sicer še kašlja, pa težko diha, samo ni več tak hudo, Miha je kot ponavadi, Nuša pa itak pridna.

suncicica danes je Mira mislila priti k meni, pa je morala v mbuser posted image ... pa to ti moram povedat, da fenomenalno zgledaš na tisti sliki iz porodne sobeuser posted image user posted image user posted image

petra moja sestra je pred12 leti dobila 3 mesece podaljšano porodniško zaradi alergije, kakšni so pa zdaj kriteriji pa ne vem. vsekakor pa daj vlogo notri, pa tudi, če ti zavrnejo se še pritoži. ti želim, da dobiš. za razvojno pa dobiš napotnico od pediatra, če se otrok ne razvija kot bi se moral. pa ne želi si tegauser posted image , jaz sem z Nušo dala celega hudiča skozi...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.4.2009 10:50:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

tatly, nič nebo z vozičkanjem gnes. midvi grema kar z avtom vtrgovino. popodne pa gremo h kolaričiuser posted image  ena me je tak prestrašla, da sem šla aleša zbudla, ki je z nočne pa mu povedala da gremo.user posted image

ojoj, to pa se ne sliši dobro... dobro opravite, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.4.2009 10:51:47   
minca_n

petra*k pa tvoji dojenčici nagaja motorika oz. je mogoče prezgodaj rojena? ker jaz sem 9 tednov prehitro rodila dvojčici pa smo šle v razvojno samo zaradi evidence, ker sta pač nedonošenčka.
ja če je kaj narobe z motoriko, ti da napotnico pediater.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
1.4.2009 12:05:25   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

petra*k pa tvoji dojenčici nagaja motorika oz. je mogoče prezgodaj rojena? ker jaz sem 9 tednov prehitro rodila dvojčici pa smo šle v razvojno samo zaradi evidence, ker sta pač nedonošenčka.
ja če je kaj narobe z motoriko, ti da napotnico pediater.

ne, nič ji ne nagaja, samo mi je tak napisala, da če čem podaljšano porodniško, da jo dajajo še samo tem mamicam, katere otroci hodijo v razvojno. pa sem mislila če bi mogle. nič ji ne nagaja, vse je super ok z njo, še celo zelo hitro napreduje, samo ta prosnega alergija.. naju bo ubila.
bom pa seveda dala vlogo noter, samo tak morem prvo meti izvide,ne. jaz upam, da dobim- če bo seveda še takrat mela probleme s tem, drugače si pa itak grem službe iskat.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
1.4.2009 12:07:09   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ojoj, to pa se ne sliši dobro... dobro opravite, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

tii full teče ta gnoj ( nem napisala druge besede, ker je pač ena oseba na rr ne preneseuser posted image ) po ličeku, tak da je ponoči celi pojšter moker, kapica in rokavičke. in mi je napisala, da je lahko okužena- ščim še nevem, rekla je naj grema k P da nama da antibiotike. v glavnem tak hudo me je prestrašla, da sem cel dan že živčna. zaj hitro skuham, te pa gremo dol v ZD

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
1.4.2009 12:28:00   
trezika
Aloalo!
Kako smo kaj? Naša Maruša si kot medo user posted image  smo se dans prvič kopali in jo je voda čist izmučila user posted image  je pa blo zanimivo, ko ji je popek odpadel v ponedeljek ravno na UZ kolkov user posted image

Petra upam, da se bosta s Tio čimprej pozdravile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
1.4.2009 12:29:22   
*monchy*
petra držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tio. Jaz pa te pol pokličem kak bo mateja mela fraj med službo pa ti povem kak pa kaj user posted image za Tio

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?