|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 11:53:46   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro aprilčice

jst sem še vedno 2V1user posted image user posted image user posted image user posted image ...čeprav me je včeraj kr dobro prestrašilo tole črvičenjeuser posted image . Me je mal panika grabila, pa me je potem štorkljica potolažila, zato ji še enkrat hvalauser posted image ....zgleda da je bilo vse skupaj lažno.

Bom pa danes zagotovo spakirala obe torbi za v P da imam potem vse parajt. Noč je bila tako tako....sej sem non stop čakala kdaj bo prišel nov popadekuser posted image , kaj pa pri vas???

Ste že nasrale svoje drage za 1. april??? Jst sem mojega na že na vse zgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem mu rekla da mu na čelo kri teče...pa un šiba v kopalnico pred ogledalo...pa pride nazaj čist resn, češ teb se sanja...no in potem rečem 1.apriluser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image ta pa je bla dobra user posted image user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
1.4.2009 12:01:14   
nmag
Ja osebje je res prijazno,okolje pa...
Ja greva ok velja v petek pop.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
1.4.2009 12:03:51   
tinaaja
Nmag, brinaBA .. tole je prehitevanje po desni... c,c,c,c user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
1.4.2009 12:04:18   
Miška2006
Sporočam vam, da sem glede na to, da je 1.4. odprla temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_4013698/mpage_1/key_/tm.htm#4013708

upam, da niste in ne boste jezneuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
1.4.2009 12:06:19   
kpmk
Jaz sem si vzela še dopoldanski spanec, .... no sem vsaj malo spala,....user posted image
Me je pa prav razkurla zdle pošta, no sej na srečo se je dobr iztekl,.... sem šla po pošto in imam not listek za dvignat majčko za bodočega atija, sreča da ga ravno danes ni doma (ker je bil včeraj in v pon doma),.... na netu pa sem napisala naj dostavijo na drugi naslov,.... hjuh še dobr da sem sama,.... me je pa kr pogrel,....user posted image

Lep dan in čeprav ni sončka, si ga naredimo, saj nosimo naše zlate sončke user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
1.4.2009 12:20:48   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sporočam vam, da sem glede na to, da je 1.4. odprla temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_4013698/mpage_1/key_/tm.htm#4013708

Aja, še to ČIMPREJ VABLJENE!!!!......Da bi tudi ve čimprej cartale

Te teme sigurno ne zapuščam. Odlična družba ste...pa ogromno odličnih postov imate...še posebej pom....user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
1.4.2009 12:37:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Pridi k meni poslušat srček, da te ne bo skrbelo ....

Umiri se in ne se preveč sekirat, pa bo, boš že videla, mogoče ima pa kak zaspan dan... Res pa je, da si ravno prišla v zadnji mesec nosečnosti in koiko se jaz spomnim od prejšnjih rund, zna bit kar orng razlika v intenzivnosti brc - čutiš samo še rahle premike...

Javi se, če kaj rabiš ... LP!

thanx...

za zdej bom še mal mirovala... bom šla ležat pa gledat kakšen film.. da se malo pomirim, pa upam da zače mala migat... ko bo pa vse za mano se pa spet javim... v vsakem primeru... potovalka za P je pa že prištimana user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
1.4.2009 12:57:26   
Anonimen
Dobro jutro, no dober dan user posted image drage babuške!

Jaz imam že drugi dan otrdevanje trebuha čez cel dan user posted image in sem ful utrujena user posted image . Tako da sem danes tudi že odspala drugo rundo, saj se ponoči kar zbujam, se malo sprehodim do wc-ja, spijem malo vode ... Sem se danes zjutraj kar malo zasekirala, pa kako to, da mi ves čas otrdeva, toda očitno pač rabim več počitka. Tako da Junona "svaka ti čast"user posted image , da se lahko greš še generalke, jaz se mi zdi, da komaj hodim user posted image .
L&L - Vso srečo pri CR, amnio pa naj bo čim manj boleč. user posted image

detelja - Čestitke za čudež in vse (pre)potrebne vitamine user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa samo drži pesti, da se bo tvoja rožica še lepo odpirala med porodom in bo šlo enako voljno tudi v drugo smer user posted image user posted image user posted image . Mene trenutno tako vse boli in tišči, da si niti pod razno ne predstavljam user posted image . Mislim, da bom tako kot Sonček85 kar lepo počakala na poporodno obdobje, ko bomo noter spravljali z obrestmi vred user posted image

olea - Porodni načrt sem spravila na 3 strani. Lahko ti ga pošljem, če želiš, samo na ZS mi pošlji tvoj mail, ker preko ZS se ne da pripet priponke.

Tabletka dOr - Madonca, ti pa nimaš sreče z G user posted image . Ti jo kar čim več sprašuj in pač bodi tečna pacientka, saj je to vendar tvoja pravica. Gre zate in tvojega otroka, zato se nič ne počuti krivo. user posted image

tehtnica za dojenčka - Se čist strinjam s tistimi, ki so rekle, da je več škode od nje kot koristi, saj se otrokove rasti ne da lepo statistično napovedovati. Če je z otročkom vse ok, pridno je, ima lepo zalita lička, se dobro počuti, potem ne vem, zakaj bi ga sploh tehtali. S temi tehtanji znajo že v P narediti pravo paniko in to po nepotrebnem, ko otroka dojijo po vsakem podoju. Predstavljajte si, da vas nekdo po vsakem obroku tehta user posted image . Opazujte svoje otročke in ne bo nobena tehtnica potrebna. user posted image

brigita23 - Mi lahko prosim pošlješ svoj mail na ZS, da ti pošljem porodni načrt, ker v ZS se ne da pripeti priponke? Pa res upam, da ti kaj pomaga. user posted image
Pa dobro si potegnila svojega dragega za prvi april user posted image user posted image user posted image .
Cveta28 - Hvala za pdf o masaži dojenčkov user posted image , sem si ga shranila na računalnik. Bomo gotovo masirali našo princesko user posted image , saj je baje odlična tako za otrokov telesni kot psihični razvoj.
tinaaja - A tudi to je možno, da ti sramna kost poči??? user posted image user posted image Upam, da se bomo me Aprilčice temu izognile. user posted image
Pa popolnoma se strinjam s tabo glede dojenja, da je treba poslušati otroka, pa četudi se doji na eno uro ali pol ure. user posted image Ženske začnejo dodajati mlečne dodatke ne zato, ker bi zares imele premalo mleka, ampak ker premalo dojijo, ker jim v P operejo možgane s tem urnikom na 3 ure, pa da mora ponoči spati. Na med.over.net sem brala zelo zanimivo primerjavo svetovalke za dojenje, ki mislim, da pove vse: A imamo cartanje pri partnerjih tudi na 3 ure? Dojenje ni samo hranjenje, zato ga mamice ne smemo omejevati z uro in nekimi umetnimi urniki, temveč popolnoma prisluhniti svojim zakladkom.
Pa super si naredila tiste linke za mamice user posted image ... če nam ne bodo pobegnile na novo stran za mamice. Toda jaz tako kot sem obljubila, ostajam tukaj z zadnjo nosečko, tudi ko bom že mamica user posted image .
Nalini in lili82 - Super vama gre, kar tako naprej! user posted image  user posted image  user posted image
aljab - Čestitke za 2 cm user posted image ! Mene že kar pošteno firbec matra, kaj mi bo pokazal jutrišnji CTG, saj mi že dva dni zatrdeva trebuh, vse me boli, komaj hodim ... si ravno ne predstavljam, da bo tako še 3 tedne??? user posted image Ali pač? user posted image

nmag - user posted image user posted image user posted image za Ano, da bo čim prej ok!

kalolifer - Punce, imam pa eno vprašanje. user posted image Glede na to, da rodimo aprila, ko še zna biti hladno, ali boste pri kopanju dojenčka priklopile kalolifer oziroma kako boste ogrele prostor, kjer ga boste kopale? Jaz ga namreč nimam, tako da si ga očitno še moram nabaviti. Pa tudi se še nisem odločila, kje bom Elo kopala, ali v kuhinji, ali kar v sobici, kjer imam previjalno user posted image ... to bomo očitno sproti preizkušali in videli, kaj je najbolj praktično.

Sem se kar razpisala, Ela kot vedno nori, kljub zatrdevanju trebuha (a je to normalno, da mi kar ves čas zatrdeva user posted image ), tako da grem nekaj pojest, pa nazaj ležat. Gotovo bom spet zaspala kot majhna mucka user posted image . Da spravim noter neprespano noč user posted image .

Bodite pridne, naj bodo zadnji dnevi čim manj težavni (boljši kot moji user posted image ), tiste, ki imamo jutri pregled, pa za vse nas držim pesti user posted image user posted image user posted image . Vsekakor po pregledu sledi natančno poročilo user posted image .

Čao,
NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 3058
1.4.2009 13:01:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

BE:SKUHAJ SI ŠE MALO ČAJČKA IN otročka malo prebudi mogoče se bo pa začel tko na veliko premiakt kot naš k me tko brca da me prav boli.
Poročaj sproti kako si ,da bomo vedele,da nas ne bo skrbelo user posted image

zdejle sem že na velko jedla, pila... mal sem drezala v trebušček da bi se kej zganila, pa kr nič.. sploh nobenga odziva... odkar sem user posted image  in je začela brcat, ni bla še niti en dan mirna - je zelo živahna... razen dons user posted image  s šejkanjem trebuha nič ne pomaga..

kaj pa si probala it pod tuš pa če imaš možnost na tušu narihtaj bolj močen curek pa po trebuhu mal prši vodo...tko kot da bi buščija masirala...ali pa probaj kaj sladkega pojest...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
1.4.2009 13:02:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Ojla.

Na kratko se vam javim.

Smo ok, mali je kar priden, pravi zizator user posted image user posted image  . Mleka imam za izvoz user posted image

Porodno zgodbo napišem jutri user posted image  ...

Namignem vam pa, da pomaga user posted image user posted image user posted image  user posted image  ......... veliko gibanja ..... no vsaj tak mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem nekako mnenja, da če je vse pripravljeno pol pomaga vse, če pa še ni dovolj zrelo tam spodaj pa lahko skačeš kakor želiš pa se ne bo nič premaknilo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
1.4.2009 13:03:27   
Pat74
Živijo, punce - se danes bolj pozno oglašam, čeprav smo vstali že zelo zgodaj (ob 4-ih zjutraj!), saj smo možeka pospremli v Francijo, pol sem morala pa še obe princesi peljat k zobozdravniku; ko sem prišla domov, sem šla pa seveda malo ležat.

IZVIRNO SPOROČILO: Tinaaja
no tole pa ni cist tko... dojencki jejo zelo razlicno (tako kot odrasli), moja se je dojila na 1,5ure ali manj. eni mocneje sesajo in se bolj najejo in res ne rabijo tokx, eni jejo manjse doze in veckrat. Ce zelis uspesno dojit, prvih 6 tedno pristavljas otroka brez nekega urnika, da se vzpostavi ponudba in povprasevanje mleka - ce hoce na pol ure, pol je to pol ure. Ce na 3 pa na 3. Imas pol poskoke rasti, ko bi se skoz dojili, ker jim je premalo kar imas in takrat je nujno, da cim veckrat pristavis, da se naredi vec mleka.
Kot pravis,da je pojedla 30ml - naceloma se za tako kolicino ne smatra, da imas premalo mleka, ampak res je,d a je pol verjetno otrok prej lacen in ga je treba prej pristavit. je pa tezko na zacetku seodlocit, a je otrocek se lacen al ni, a dodat al ne, a imas dovolj mleka al ne...
definitvno pa je za uspesno dojenje treba poslusat otroka in ne gledat na uro.

Se čist strinjam glede dojenja s tabo Tinaaja čim dlje od tehtanja - mene so vsakič zapsihirale patronažne in pediatrinja s težo, saj sta naši pupi vedno pridobivali minimum, pol mi je bilo pa enkrat dovolj, sem pa možeka s seboj vzela in je bilo jasno, zakaj tako, da ne bosta nikoli debeli - on ima namreč skoraj 2m in samo 74 kg, pa zelo hiter metabolizem. Punci sem imela pa tudi non stop na dojki - ta prvo na 1,5 ure, ta drugo pa na 2-3 ure. Mleka pa tudi vedno dovolj. V glavnem tudi mi nismo bili pristaši kakšnega urnika, vsaj v začetku ne - dokler laktacija ne steče, ko so imele pa ene 2 meseca, smo pa tudi mi uvedli urnik, ki je predvsem njima ustrezal.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
1.4.2009 13:04:29   
Pat74
Se še slišmo, zdaj letim v šolo in vrtec po moji punci!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
1.4.2009 13:06:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Se mal oglasim. (Da te ne bo skrbelo Detelja)
Sam si dane sprivoščila spanec do 10-ih. Saj v takem vremenu itak nimam volje za kaj drugo. Čajček sem že tudi spila, zdaj pa lahko kaj malega postorim. Moram kuhno pospravit pa za zlikat imam par cunj. Potem me bo pa verjetno že tudi kavč klical. Sem danes kar lenuščekuser posted image .

Fajn bodite in se beremo.

ob desetih sem jaz prišla že iz mesta...pa še v tvoji službi sem bilauser posted image ...ti kar vse na hitro naredi pol pa kavč pa še dragega daj poleguser posted image user posted image  se kaj dogaja pri tebi v spodnjem štuku? bo v soboto akcija ali ne? če ne greva to soboto pa greva v petek na moj rok, zmenjeno???user posted image user posted image user posted image  sicer pa ne vem, če si prebrala...štorkljici je gin. svetovala (jaz imam isto gin.), da mora slončkat 4-6x na dan oz na 6 ur 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dragega takoj pokliči in povej, da naj ima jutri pa v petek dopust, sonček pa je itak v šoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
1.4.2009 13:10:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja - Čestitke za čudež in vse (pre)potrebne vitamine user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa samo drži pesti, da se bo tvoja rožica še lepo odpirala med porodom in bo šlo enako voljno tudi v drugo smer user posted image user posted image user posted image . Mene trenutno tako vse boli in tišči, da si niti pod razno ne predstavljam user posted image . Mislim, da bom tako kot Sonček85 kar lepo počakala na poporodno obdobje, ko bomo noter spravljali z obrestmi vred user posted image

pa mene zvečer tuid boli...tako čez dan pa ne....tu pa tam imam samo trdega-buščijauser posted image  ja, saj kaj misliš, da je moj včeraj z obrestmi zalil rožico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to bo treba še in še pa še in še pa še zalivat da bo sploh zalita, kje pa so pol še obrestiuser posted image  saj veš obresti hitr rastejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
1.4.2009 13:51:33   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Se mal oglasim. (Da te ne bo skrbelo Detelja)
Sam si dane sprivoščila spanec do 10-ih. Saj v takem vremenu itak nimam volje za kaj drugo. Čajček sem že tudi spila, zdaj pa lahko kaj malega postorim. Moram kuhno pospravit pa za zlikat imam par cunj. Potem me bo pa verjetno že tudi kavč klical. Sem danes kar lenuščekuser posted image .

Fajn bodite in se beremo.

ob desetih sem jaz prišla že iz mesta...pa še v tvoji službi sem bilauser posted image ...ti kar vse na hitro naredi pol pa kavč pa še dragega daj poleguser posted image user posted image  se kaj dogaja pri tebi v spodnjem štuku? bo v soboto akcija ali ne? če ne greva to soboto pa greva v petek na moj rok, zmenjeno???user posted image user posted image user posted image  sicer pa ne vem, če si prebrala...štorkljici je gin. svetovala (jaz imam isto gin.), da mora slončkat 4-6x na dan oz na 6 ur 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dragega takoj pokliči in povej, da naj ima jutri pa v petek dopust, sonček pa je itak v šoliuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno bila na kavici s sodelavko, ki ima pupo staro 4 mesece. Bi šla kar rodit, kako so sladki ti malčki.
Vidim, da je pri vas tudi akcija stekla. Samo tako naprej user posted image user posted image . Veš tako normo, ki jo jo štorkljica dobila pa res ne vem, če bi jo lahko izpolnila. Sem namreč čisto brez kondicije. Pa še s pozami imamo mal probleme. user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
1.4.2009 13:58:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jaz sem si vzela še dopoldanski spanec, .... no sem vsaj malo spala,....user posted image
Me je pa prav razkurla zdle pošta, no sej na srečo se je dobr iztekl,.... sem šla po pošto in imam not listek za dvignat majčko za bodočega atija, sreča da ga ravno danes ni doma (ker je bil včeraj in v pon doma),.... na netu pa sem napisala naj dostavijo na drugi naslov,.... hjuh še dobr da sem sama,.... me je pa kr pogrel,....user posted image

Lep dan in čeprav ni sončka, si ga naredimo, saj nosimo naše zlate sončke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za majčko...kdaj pa maš ti pregled

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
1.4.2009 14:02:49   
brigita23

miška da ne bi niti pomislila da nas zapustišuser posted image user posted image user posted image ....veš kak bi te pogrešaleuser posted image

Te teme sigurno ne zapuščam. Odlična družba ste...pa ogromno odličnih postov imate...še posebej pom....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3067
1.4.2009 14:04:32   
brigita23
joj sem spet tak utrujena da še pisat ne moremuser posted image ...bom mal zadremala, potem grem na depilacijo in masažo, zvečer pa obljubim da vas preberem in da mal več napišem....fajn bodite punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
1.4.2009 14:08:00   
Blueeyes
sem bla pod tušom, sem se masirala s curkom vode, pol sem se še z oljem namazala... tko da naša Gaja je spet med "živimi".. brca, sicer bolj švoh, ampak brca,.... to mi je dovolj..,. zdej grem pa nazaj počivat

hvala vsem za podporo user posted image   user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
1.4.2009 14:13:20   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška da ne bi niti pomislila da nas zapustišuser posted image user posted image user posted image ....veš kak bi te pogrešaleuser posted image

Ne ne, niti na pamet mi ni prišlo. Tak ste fajnuser posted image .

Sem supermama in uspem slediti obem temam...zaenkrat šeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
1.4.2009 14:36:34   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Nmag
Evo,da se še jaz javim,včeraj se nisem mogla,Ana je doma je prestala k sreči je spala in nič ne ve za to,je bilo pa mučno zbujanje iz narkoze je revca bruhala in cel dan ni prišla k sebi,kako je mučno gledati svojega otroka,ko ga uspavajo in po tem kako je bogi,sem trpela ko hudič,zvečer pa ponoči pa še bolj,ne vprašte kako me vse boli cel dan po tistem stolu v bolnici in skakat okol nje,kar pa je najhuje je ta naša pediatrična bolnica resnično lahko velika sramota za našo državo,to je pod kritiko,saj zdravniki in sestre so ful prijazni samo bolnica ,preizkavo so ji delali kot v nekaki špajzi,zdravniki pišejo poročila na hodnikih in po mizah na katerih otroci jedo,mislim ni za govort,zraven pa taka nova stavba že leta.....brez veze sem ful slabe volje,tako vidiš ,če imaš otroka kaj bolnega.
No naj povem,da je Ana res boga ima hud gastritis vnetje želodčka in tisto bakterijo hiliak...ne vem kako se ji že reče točno,dobila je tri antibiotike za 14 dni in baje kar hude tako,da je rekel dr.,da ima lahko hude krče,upam,da uspemo to pozdravit,k sreči je zelo pridna in razumavejoča tako,da se ji da vse dopovedat.
Mene pa še danes boli vse tako,da sploh ne vem a so kaki popadki vmes ali me samo te kosti tok bolijo,prigurala sem do aprila,naj saj danes še počaka jutri pa tud če grem,bom ful srečna,danes mi še noben ne bi vrjel,če bi rodila.
Srečno vsem,katera bo pa prva čisto prava aprilčica?

Uboga deklica, upam, da se čimprej pozdravi. Najbrž bo imela tudi kakšno dieto.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
1.4.2009 14:40:36   
Pat74
Blue*

sem bla pod tušom, sem se masirala s curkom vode, pol sem se še z oljem namazala... tko da naša Gaja je spet med "živimi".. brca, sicer bolj švoh, ampak brca,.... to mi je dovolj..,. zdej grem pa nazaj počivat hvala vsem za podpor

Ne se preveč sekirat, če je kakšen dan bolj mirna - no, sej vem, da bi se tud jest zasekirala in tud sem se predvčerajšnjim, ko moj fantek tudi cel dan ni nič brcal - očitno je vremenček! - pol zvečer sem si kar oddahnila, ko je začek migat. Očitno je rabil spanec - sem bila pa res tisti dan malo bolj fizično aktivna - pa čokolada sploh ni vžgala. Danes je pa spet bolj živahen, najbrž že čuti, da prihaja lepše vreme!user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
1.4.2009 14:47:47   
Miška2006
Kje pa ste vse? A uživate v tem lepem sončku al pancate?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
1.4.2009 14:54:23   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro, no dober dan user posted image drage babuške!

Jaz imam že drugi dan otrdevanje trebuha čez cel dan user posted image in sem ful utrujena user posted image . Tako da sem danes tudi že odspala drugo rundo, saj se ponoči kar zbujam, se malo sprehodim do wc-ja, spijem malo vode ... Sem se danes zjutraj kar malo zasekirala, pa kako to, da mi ves čas otrdeva, toda očitno pač rabim več počitka. Tako da Junona "svaka ti čast"user posted image , da se lahko greš še generalke, jaz se mi zdi, da komaj hodim user posted image .

kalolifer - Punce, imam pa eno vprašanje. user posted image Glede na to, da rodimo aprila, ko še zna biti hladno, ali boste pri kopanju dojenčka priklopile kalolifer oziroma kako boste ogrele prostor, kjer ga boste kopale? Jaz ga namreč nimam, tako da si ga očitno še moram nabaviti. Pa tudi se še nisem odločila, kje bom Elo kopala, ali v kuhinji, ali kar v sobici, kjer imam previjalno user posted image ... to bomo očitno sproti preizkušali in videli, kaj je najbolj praktično.

Sem se kar razpisala, Ela kot vedno nori, kljub zatrdevanju trebuha (a je to normalno, da mi kar ves čas zatrdeva user posted image ), tako da grem nekaj pojest, pa nazaj ležat. Gotovo bom spet zaspala kot majhna mucka user posted image . Da spravim noter neprespano noč user posted image .

Počutje - se ti pridružujem.... sem ravno odspala 2 uri in sem še bolj polomljena... si tudi ne predstavljam takšnega tempa več kot nekaj dni...

Kalorifer - jaz ga imam običajno priključenega, kopala sem pa kar v kuhinji (vsaj prve tri mesece), potem pa v kopalnici.

nmag - v petek torej user posted image

blueeyes - fino za dobre novice user posted image ,... sajsem rekla daj mozak na pašo in bo user posted image

A danes pa noče nobena rodit?

< Sporočilo je popravil BrinaBA -- 1.4.2009 14:56:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
1.4.2009 14:58:34   
Nalini
 MOJA PORODNA ZGODBA NA KRATKO

Bil je prelep četrtek 26. 3. 2007 - še mavrica na nebu je pokazala barve v vsej svoji veličini.
Okrog devete ure zvečer je napočil čas za počitek, ker sem bila od likanja, sprehoda, kuhanja, .... že kar fajn utrujena. Nekaj minut pred 22. uro me je premagal spanec. Ob 22:07 me je v spodnjem delu trebuha zagrabil zelo močan krč, ki je v nekaj sekundah ponehal ... sledil je normalenuser posted image  krč (take sem imela kar nekaj časa v zadnjih dneh nosečnosti). V snu sem si mislila - eh, saj bospet minilouser posted image ... Potem pa se je zgodilo - ob 22:15 mi je odtekla voda (postalo mi je fajn toplo med nogamiuser posted image ). V sekundi sem skočila iz postelje in tudi moj dragi. Spakirala sva nujne stvari (ki so bile na mizi in ne v torbiuser posted image user posted image user posted image ) in šla v P. V P sva prispela malo pred 23. uro in na srečo je bila dežurna zelo fajn babica. Sledil je pregled - odprta sem bila 1 cm, maternični vrat še ni bil dozorel ... moji popadki so pa bili vedno bolj močni in pogosti. Ob polnoči smo prišli v porodno sobo in začela se je akcija .... Popadki so redno šopali in bili kar boleči,... pravo olajšanje je bil čas med popadkoma. Počasi sem se začela odpirat in nekje ob 3:45 sem bila odprta za 4 cm. Ker so bili popadki bboleči kot sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem rekla, da želim epiduralno. Poklicali so anesteziologa in me pripravili za ea - vstavljanje sploh nisem čutila.... Ob 4:30 pa olajšanje user posted image  - bolečina je izginila - popadke sem čutila vendar niso boleliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ob 5. uri sem bila že odprta 8 cm,...ob 6:15 se je začela druga porodna doba. Kljub epiduralni sem močno čutila pritisk navzdol, ne pa boleč popadek .... Če bi znala (oz. mogla - sem bila že tak zaspana in utrujena) pritiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bi se naš fantek lahko rodil ... Je pa kljub temu prišel na svet zelo hitro saj se je rodil ob 7:02 user posted image . In takrat se je začela naša pravljicauser posted image user posted image user posted image  ...

Občutki ob rojstvu otroka so nepozabni, neopisljivi in ni lepšega trenutka v življenju kot takrat, ko dobiš otroka na prsi.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?