|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 11:06:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

BE:SKUHAJ SI ŠE MALO ČAJČKA IN otročka malo prebudi mogoče se bo pa začel tko na veliko premiakt kot naš k me tko brca da me prav boli.
Poročaj sproti kako si ,da bomo vedele,da nas ne bo skrbelo user posted image

zdejle sem že na velko jedla, pila... mal sem drezala v trebušček da bi se kej zganila, pa kr nič.. sploh nobenga odziva... odkar sem user posted image  in je začela brcat, ni bla še niti en dan mirna - je zelo živahna... razen dons user posted image  s šejkanjem trebuha nič ne pomaga..

cokolada ali kozarec vode s sladkorjem in se pol ulezi.. ce ne bi bilo nic, pojdi v P.. verjetno samo trdno spi

Ali pa to ja.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
1.4.2009 11:07:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zacetek koristnih linkov za mamice in nosecke,ki se zelijo izobrazevat ... a sestavljamo naprej in prilepimo pod seznam otrockov?

Prva pomoc aprilskim mamicam

Dojenje

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Super ideja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.4.2009 11:08:11   
Nalini
Ojla.

Na kratko se vam javim.

Smo ok, mali je kar priden, pravi zizator user posted image user posted image  . Mleka imam za izvoz user posted image

Porodno zgodbo napišem jutri user posted image  ...

Namignem vam pa, da pomaga user posted image user posted image user posted image  user posted image  ......... veliko gibanja ..... no vsaj tak mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.4.2009 11:09:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, hvala za telefonsko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja,
tebi pa hvala za super zajtrk.user posted image user posted image user posted image Ampak nekaj si pa pozabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa??? kaj bi ti rada imela??? "vodo" za rožicouser posted image user posted image user posted image user posted image  pomočnike???user posted image user posted image user posted image user posted image

Js bom rabla kr tapravo vodo, ker ne smemo zalivat s tisto vitaminsko zarad streptokoka.user posted image
Pomočnike jaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.4.2009 11:09:17   
*Junona*

jaz sem pa glih dragemu pokazala kam mora it ,da bo tle javu da gre zares ali da smo rodili  al pa kako slikco user posted image user posted image user posted image user posted image upam ,da bo znal

no sedaj me je pa še poleg špikanja v križu še spodaj začelo špikat user posted image al je to le plohd moje domišljije,samo bolečine si ne moremo zamišljati ,kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom rabla kr kak vitamin Kx2Juser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js tut morem mojemu pokazat.
Pa glejte, da mu prilepite kakšno pomočnico, ko me ne bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.4.2009 11:10:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image
Sonček prosim,če prilepiš slikico.Punce drugič vam napišem kaj več,ker nimam časa.

Iiii, kak srček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem dat slikico kar v okvir.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
1.4.2009 11:10:37   
nmag
Evo,da se še jaz javim,včeraj se nisem mogla,Ana je doma je prestala k sreči je spala in nič ne ve za to,je bilo pa mučno zbujanje iz narkoze je revca bruhala in cel dan ni prišla k sebi,kako je mučno gledati svojega otroka,ko ga uspavajo in po tem kako je bogi,sem trpela ko hudič,zvečer pa ponoči pa še bolj,ne vprašte kako me vse boli cel dan po tistem stolu v bolnici in skakat okol nje,kar pa je najhuje je ta naša pediatrična bolnica resnično lahko velika sramota za našo državo,to je pod kritiko,saj zdravniki in sestre so ful prijazni samo bolnicauser posted image ,preizkavo so ji delali kot v nekaki špajzi,zdravniki pišejo poročila na hodnikih in po mizah na katerih otroci jedo,mislim ni za govort,zraven pa taka nova stavba že leta.....brez veze sem ful slabe volje,tako vidiš ,če imaš otroka kaj bolnega.
No naj povem,da je Ana res boga ima hud gastritis vnetje želodčka in tisto bakterijo hiliak...ne vem kako se ji že reče točno,dobila je tri antibiotike za 14 dni in baje kar hude tako,da je rekel dr.,da ima lahko hude krče,upam,da uspemo to pozdravit,k sreči je zelo pridna in razumavejoča tako,da se ji da vse dopovedat.
Mene pa še danes boli vse tako,da sploh ne vem a so kaki popadki vmes ali me samo te kosti tok bolijo,prigurala sem do aprila,naj saj danes še počaka jutri pa tud če grem,bom ful srečna,danes mi še noben ne bi vrjel,če bi rodila.
Srečno vsem,katera bo pa prva čisto prava aprilčica?
BrinaBA ,sedaj imava vse poštimano,a greva rodit?user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
1.4.2009 11:10:49   
Blueeyes
tinaaja, junona hvala za nasvete... grem zdej to probat

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
1.4.2009 11:13:41   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
1.4.2009 11:17:02   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Ojla.

Na kratko se vam javim.

Smo ok, mali je kar priden, pravi zizator user posted image user posted image  . Mleka imam za izvoz user posted image

Namignem vam pa, da pomaga user posted image user posted image user posted image  user posted image  ......... veliko gibanja ..... no vsaj tak mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca, da vam tako lufa juhuhu
hja, user posted image ne smem user posted image
user posted image user posted image gibanje - vceraj sem probala res ful gibat, pa zvecer skoraj vstat nisem vec mogla od bolecin user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.4.2009 11:17:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Ojla.

Na kratko se vam javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super da ste fino in da je tak fajn steklo dojenje.

Komaj čakam porodno zgodbo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa migat, ker slončkat ne smemo.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
1.4.2009 11:17:47   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

junona.a piješ čajček ,jaz sem glih jutranjo rundo spila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu, si me zdle spomnala... si ga grem kr pripravit... a je dober?

ja meni je kr ok ,samo moraš pa res ga spit dokelr je mlačen ,ker potem k je hladen je blekuser posted image user posted image user posted image včeraj sem ga pila prepočasi in je bil že na koncu malo mrzel user posted image user posted image

Evo, čajček je uhan, zdaj samo počakam, da bo mlačen in nazdravje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
1.4.2009 11:18:21   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Evo,da se še jaz javim,včeraj se nisem mogla,Ana je doma je prestala k sreči je spala in nič ne ve za to,je bilo pa mučno zbujanje iz narkoze je revca bruhala in cel dan ni prišla k sebi,kako je mučno gledati svojega otroka,ko ga uspavajo in po tem kako je bogi,sem trpela ko hudič,zvečer pa ponoči pa še bolj,ne vprašte kako me vse boli cel dan po tistem stolu v bolnici in skakat okol nje,kar pa je najhuje je ta naša pediatrična bolnica resnično lahko velika sramota za našo državo,to je pod kritiko,saj zdravniki in sestre so ful prijazni samo bolnicauser posted image ,preizkavo so ji delali kot v nekaki špajzi,zdravniki pišejo poročila na hodnikih in po mizah na katerih otroci jedo,mislim ni za govort,zraven pa taka nova stavba že leta.....brez veze sem ful slabe volje,tako vidiš ,če imaš otroka kaj bolnega.
No naj povem,da je Ana res boga ima hud gastritis vnetje želodčka in tisto bakterijo hiliak...ne vem kako se ji že reče točno,dobila je tri antibiotike za 14 dni in baje kar hude tako,da je rekel dr.,da ima lahko hude krče,upam,da uspemo to pozdravit,k sreči je zelo pridna in razumavejoča tako,da se ji da vse dopovedat.
Mene pa še danes boli vse tako,da sploh ne vem a so kaki popadki vmes ali me samo te kosti tok bolijo,prigurala sem do aprila,naj saj danes še počaka jutri pa tud če grem,bom ful srečna,danes mi še noben ne bi vrjel,če bi rodila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
1.4.2009 11:20:11   
*Junona*

Uboga Ana, pošiljam ji koš objemčkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja, tudi mene zanima, katera bo prva čisto prava aprilčica.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
1.4.2009 11:20:40   
*Junona*
Zdej pa grem pospravljat.

Se tipkamo, papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
1.4.2009 11:21:08   
tinaaja
nadaljevanje...
user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
1.4.2009 11:23:25   
tinaaja
Nmag user posted image  zate in za Ano user posted image   Pediatrija je res user posted image  .. samo da je pregled za vami in upam,d a vsi ti AB pocajtajo tvojo puncko user posted image  

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
1.4.2009 11:27:05   
malapikica
Se mal oglasim. (Da te ne bo skrbelo Detelja)
Sam si dane sprivoščila spanec do 10-ih. Saj v takem vremenu itak nimam volje za kaj drugo. Čajček sem že tudi spila, zdaj pa lahko kaj malega postorim. Moram kuhno pospravit pa za zlikat imam par cunj. Potem me bo pa verjetno že tudi kavč klical. Sem danes kar lenuščekuser posted image .

Fajn bodite in se beremo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
1.4.2009 11:32:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

BE:SKUHAJ SI ŠE MALO ČAJČKA IN otročka malo prebudi mogoče se bo pa začel tko na veliko premiakt kot naš k me tko brca da me prav boli.
Poročaj sproti kako si ,da bomo vedele,da nas ne bo skrbelo user posted image

zdejle sem že na velko jedla, pila... mal sem drezala v trebušček da bi se kej zganila, pa kr nič.. sploh nobenga odziva... odkar sem user posted image  in je začela brcat, ni bla še niti en dan mirna - je zelo živahna... razen dons user posted image  s šejkanjem trebuha nič ne pomaga..
kaj pa če se na bok uležeš  in poješ nekaj sladkegaMene vedno potem k se uležem na bok začne .Če ne bo do 15h kar pokliči in pojdi v P .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
1.4.2009 11:32:39   
sonček85
nalini:superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
1.4.2009 11:32:42   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
1.4.2009 11:42:08   
BrinaBA

user posted image  pridna tvoja Ana user posted image , antibiotiki pa bodo tudi kmalu mimo....
meni se pa Pediatrična ni zdela tako huda, ker je osebje res maksimalno prijazno, okolje sem pač odmislila...

Lahko greva rodilt user posted image user posted image user posted image , jutri sva rekle, a ne?

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
1.4.2009 11:44:49   
BrinaBA
Pridi k meni poslušat srček, da te ne bo skrbelo ....

Umiri se in ne se preveč sekirat, pa bo, boš že videla, mogoče ima pa kak zaspan dan... Res pa je, da si ravno prišla v zadnji mesec nosečnosti in koiko se jaz spomnim od prejšnjih rund, zna bit kar orng razlika v intenzivnosti brc - čutiš samo še rahle premike...

Javi se, če kaj rabiš ... LP!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
1.4.2009 11:50:56   
m..tina
Evo mene s pregleda in CTG-ja.
Poročilo naslednje: sem še zmeri lepo zaprta, MV mehak, plodovnice dovolj, beba ma okol 3000 g. Pritosk ok, voda tud....

Povejte mi kaj pomeni CTG FS=9?

Naslednji pregled imam 08.04. v P.

Evo, to je to na kratko.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.4.2009 11:52:51   
m..tina
Aja, še zmeri je bebi v medenični vstavi, tako da...zaenkrat še zmeri vse kaže na CR.

Sva se pa pogovarjali o zunanjem obratu, ampak tud G ni bila preveč navdušena, pa menda se jih še kr velik % obrne nazaj. Tk da zaenkrat še zmeri CR.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?