BrinaBA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Evo,da se še jaz javim,včeraj se nisem mogla,Ana je doma je prestala k sreči je spala in nič ne ve za to,je bilo pa mučno zbujanje iz narkoze je revca bruhala in cel dan ni prišla k sebi,kako je mučno gledati svojega otroka,ko ga uspavajo in po tem kako je bogi,sem trpela ko hudič,zvečer pa ponoči pa še bolj,ne vprašte kako me vse boli cel dan po tistem stolu v bolnici in skakat okol nje,kar pa je najhuje je ta naša pediatrična bolnica resnično lahko velika sramota za našo državo,to je pod kritiko,saj zdravniki in sestre so ful prijazni samo bolnica ,preizkavo so ji delali kot v nekaki špajzi,zdravniki pišejo poročila na hodnikih in po mizah na katerih otroci jedo,mislim ni za govort,zraven pa taka nova stavba že leta.....brez veze sem ful slabe volje,tako vidiš ,če imaš otroka kaj bolnega. No naj povem,da je Ana res boga ima hud gastritis vnetje želodčka in tisto bakterijo hiliak...ne vem kako se ji že reče točno,dobila je tri antibiotike za 14 dni in baje kar hude tako,da je rekel dr.,da ima lahko hude krče,upam,da uspemo to pozdravit,k sreči je zelo pridna in razumavejoča tako,da se ji da vse dopovedat. Mene pa še danes boli vse tako,da sploh ne vem a so kaki popadki vmes ali me samo te kosti tok bolijo,prigurala sem do aprila,naj saj danes še počaka jutri pa tud če grem,bom ful srečna,danes mi še noben ne bi vrjel,če bi rodila. Srečno vsem,katera bo pa prva čisto prava aprilčica? BrinaBA ,sedaj imava vse poštimano,a greva rodit? pridna tvoja Ana , antibiotiki pa bodo tudi kmalu mimo.... meni se pa Pediatrična ni zdela tako huda, ker je osebje res maksimalno prijazno, okolje sem pač odmislila... Lahko greva rodilt , jutri sva rekle, a ne?
|