Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:35:41
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si moram čestitat.... danes je 13 let, kar ne kadim več....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:37:01
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro jaz pa sem že od zobozdravnika.. vreme pa je spet usrano...groza je prehlajena,kašlja,pa z noska ji teče,saj smo vsi malo,ampak revčiko ponoči matra,pa ne more mirno spat..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:38:52
|
|
|
|
ključek
|
jutro.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:39:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you 17.4. so pa Novi fosili v hali tivoli........bi šla......... Jst bi pa na Madonin koncert šla.... to pa itak........sam je draga karta....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:39:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you 17.4. so pa Novi fosili v hali tivoli........bi šla......... Jst bi pa na Madonin koncert šla.... gremo? pejmo.kam, na oba koncerta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:39:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si moram čestitat.... danes je 13 let, kar ne kadim več....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:41:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čer. madonca, človk gre mal na oddih in ko pride nazaj mora prebrat 70 strani. ni ratal, seveda. kera gre že v portorož maja in bo k lari nosila prat? no, mi smo v zadnjem hipu zamenjal zamrznjeni split za apartma v luciji. in smo natovoril pol bajte v avto (ja, z dvema pamžema je prtlljage še več, sam da se jaz ravnam bolj po tem, da hočem, da mi je v lajfu lepo, ne pa sam lahko. pol pa gre tut okol špancirat ). nazadnje sem bla več kot za vikend na slovenski obali v začetku srednje šole, ko sem se šla samostojnost tko, da je fotr mene in sošolko pripeljal v lucijski kemp, nama postavil šotor, skopal rov okol njega in šel domov. potem pa naju en teden kasneje prišel reševat, ker sva se zakalkulirali s kešem...pa še šotor podrl, pa vse skupi naložil in domov dostavil...ne tega prosim eli povedat no in zmanjkal nam je časa za vse. otroška igrišča majo taka, da mam na pol že sestavljen dopis za ljubljansko ustrezno službo. samo še nekaj krepkih besed moram zamenjat, da bo jasno, da sem se ljubeča mati, zaskrbljena zavoljo nazadnjaških razmer na tem področju, ne pa čist raz.piz.dena baba, ki ma dost, da je sam ta butasta ljubljana še ni apdejtala svojih igrišč... za povrh so uredil ful enih sprehajalnih variant, da ponovno ne omenjam parenzane: na tic-u v portorožu majo zemljevida za oboje. vil bi bek. no fajn. pol bomo uživali. aja, jaz bom nosila cote prati k lari.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:00:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro jaz pa sem že od zobozdravnika.. vreme pa je spet usrano...groza je prehlajena,kašlja,pa z noska ji teče,saj smo vsi malo,ampak revčiko ponoči matra,pa ne more mirno spat.. kaj si zrihtala pri zobarju? za M. pa.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:04:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj ve mislite o temle: http://www.lekarnar.com/Somatoline-Cosmetic-tretma-Total-Body/ Tolk dnarja sem že zmetala za tele pi..arije, pa me še vedno kaj premami... Meta tudi jaz sem že kar nekaj denarja zmetala stran za take reči. Moje iskreno mnenje je, da ga boš tudi tokrat. Upam, da ti nisem volje pobila z nakupom, ampak meni te reči niso nič koristile. Mojih dobrih sedemdeset kilogramov se me še kar drži. Ko bi vsaj pet kilogramov shujšala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:07:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Vmes se je zgodiklo Leninih 6 mescev pregled in tretje cepljenje. Mala ima zdaj 71 cm in 7300 g oziroma tolk je imela, naslednjič gremo pa 17. 6. Me to you, a mi lahko podatke dopišeš. Superca, da ste ok. Pa čestitke tvoji veliki punci za šestico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:11:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si moram čestitat.... danes je 13 let, kar ne kadim več.... Čestitke tudi z moje strani. Jaz pa sem prenehala, ko je v veljavo stopil protikadilski zakon v lokalih. Doma itak nisem, če pa sem šla ven ali na kavo, pa pol naenkrat več ne bi smela. Pol pa sem raje prenehala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:17:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Punca - a ma katera 'problem' da mali/mala ne zaspi drugač kot na zizi? Pr nas je tako. Sej ni take panike - sam mal me je strah kako še bo... ...jaz se javljam ...haha za zdej mi še ne predstavlja problema se pa bojim prihodnosti .... Punce ne razmišljati, da vam sedaj to še ni problem. Kaj če mlekeca zmanjka od danes na jutri, pa ko boste nehale dojiti kako bo hudo? To je že danes problem. Kar probajta kako drugače dat spat . Moj nasvet je čimprej, kako pa pustim izbiro vama. Mogoče se vama bo zdel oster odgovor, ampak tako je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:19:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda lahko noč. ju3 začnem taprvo v vrtec uvajat. začetek institucionalizacije torej. no ja, enkrat je treba začet Vso srečo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:25:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pejmo.kam, na oba koncerta? eh,samo na madoninega..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:25:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro jaz pa sem že od zobozdravnika.. vreme pa je spet usrano...groza je prehlajena,kašlja,pa z noska ji teče,saj smo vsi malo,ampak revčiko ponoči matra,pa ne more mirno spat.. kaj si zrihtala pri zobarju? za M. pa......... ja...me je blo strah...grrrrrr hvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:46:27
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro vsem! upam da ste imele z bejbiji čimbolj mirno in prespano noč! midve sva spali od 18.00 do 7.30 mam pa en problemček... rada bi vam pokazala slikice moje male pa mi nikakor ne uspe prikazat to na forumu. kakorkoli naredim mi vrže gor samo link do fotkic, ne pokaže pa že takoj slikic... moram pred in za povezavo napisat kak [img] al kej podobnega? tenkju za odgovore
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:48:25
|
|
|
|
arabela*
|
alenka,tisto s predogledom,mislim da tretjo moraš kliknit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:52:56
|
|
|
|
arabela*
|
tak naša zadrema na nedeljskem obisku,ko se je najedla
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.4.2009 9:56:20 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:55:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 BTW lara, katero kremo pa si imela v mislih? Ker razmišljam, da bi si tudi jaz kaj nabavila za mazat. Perfect Body Gel proti celulitu, ki oblikuje telo Ohranite vaše kožo napeto in čvrsto z novim gelom proti celulitu, ki oblikuje vaše telo. Gel vsebuje Ori-slim kompleks. Klinično dokazano, opazno manjša obseg stegen in gladi kožo, ki jo je prizadel celulit.Aktivne sestavine - Sojini isoflavoni
manjšajo maščobno tkivo, tako da spodbujajo naravno produkcijo kolagena. - Kofein
Zgladi kožo s tem, da izboljšuje drenažo in manjša maščobne zaloge.. - Modro-zelene alge
Šćitijo in vlažijo kožo. Koncentrirane naravne sestavine, ki so jih razvili Oriflameovi znanstveniki. Ponovno oblikujejo obline in zgladijo pomarančen videz kože. Vidni rezultati v samo 4 tednih - Manjši izgled celulita: 76% učinkovitost*
- Manjši obseg stegen, bokov, in zadnjice: 67% učinkovitost*
*Izdelek je testiralo 90 žensk. Način uporabe Nanesite s krožnimi gibi, vsako jutro in večer, na boke, zadnjico in stegna, zadnjico. 14741 Gel proti celulitu, ki oblikuje telo, 150 ml. Kupim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:55:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst mam pa eno lepo novicko,ma vam bom ju3 povedala,k danes mi itak ne boste verjele.. Sm pa wcjr preden sm sla spat,nabavla karto za madono.. Zdj sam se druzbo rabim.. Saraya?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:57:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro jaz pa sem že od zobozdravnika.. vreme pa je spet usrano...groza je prehlajena,kašlja,pa z noska ji teče,saj smo vsi malo,ampak revčiko ponoči matra,pa ne more mirno spat.. kaj si zrihtala pri zobarju? za M. pa......... ja...me je blo strah...grrrrrr hvala jaz bi tud mogla k zobarju, sam........ ............noup..........sej ne boli tok zelo.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:58:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak naša zadrema na nedeljskem obisku,ko se je najedla cukr............ pa kako rokice drži......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:58:55
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj ve mislite o temle: http://www.lekarnar.com/Somatoline-Cosmetic-tretma-Total-Body/ Tolk dnarja sem že zmetala za tele pi..arije, pa me še vedno kaj premami... Meta tudi jaz sem že kar nekaj denarja zmetala stran za take reči. Moje iskreno mnenje je, da ga boš tudi tokrat. Upam, da ti nisem volje pobila z nakupom, ampak meni te reči niso nič koristile. Mojih dobrih sedemdeset kilogramov se me še kar drži. Ko bi vsaj pet kilogramov shujšala. ja tudi jaz sem probala že vse živo kar se tiče proti celulitu in raznimi "čudežnimi" kremicami in sem na koncu le prišla do ugotovitve, da mi pomaga le telovadba (jap sem se le odpopala od kavča in hodim 3x tedensko na aerobiko ) sem pa prebrala nekaj raziskav kar se tiče teh krem proti celulitu, in so udotovili da je fora le to, da fajn zmasiraš zraven. torej je dovolj tudi navadno mleko za telo, če le zraven masiraš vsaj 15 min. baje da proti celulitu pomaga le masaža, ki jo moraš seveda pravilno izvajat. jest sem, kar se te masaže tiče, precej lena in si ne vzamem vsak dan vsaj pol ure, da bi si masirala noge . sem pa od 30 kg, pridobljenih med nosečnostjo, zgubila že 25kg in me čaka le še zadnjih 5 kg do postave pred nosečnostjo moj recept je še vedno manj jej in več gibaj! ampak izvajat to pa ni tako lahko... pokonci me drži samo dejstvo, da gremo poleti na morje in bi res rada vsaj nekako zgledala v kopalkah... pa moram priznat, da če mala ne bi bla tko pridna, tudi energije ne bi imela še zvečer za telovadbo!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:59:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst mam pa eno lepo novicko,ma vam bom ju3 povedala,k danes mi itak ne boste verjele.. Sm pa wcjr preden sm sla spat,nabavla karto za madono.. Zdj sam se druzbo rabim.. Saraya? uuuuuuuuuuuuuuu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 9:59:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst mam pa eno lepo novicko,ma vam bom ju3 povedala,k danes mi itak ne boste verjele.. Sm pa wcjr preden sm sla spat,nabavla karto za madono.. Zdj sam se druzbo rabim.. Saraya? koliko si pa dala za karto?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?