Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:04:07
|
|
|
|
Najaa
|
Tija je končno boljše. Cel dan ji je vročina naraščala in padala... grozno. En moment je bila naspidirana in se je žogala. Nasl. moment pa cela apatična. AB je končno prijel. Upam, da bo noč mirna. Ti si se kaj slišala z Lauro?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:09:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je končno boljše. Cel dan ji je vročina naraščala in padala... grozno. En moment je bila naspidirana in se je žogala. Nasl. moment pa cela apatična. AB je končno prijel. Upam, da bo noč mirna. Ti si se kaj slišala z Lauro? Ja upam da bo noč lepa...nč se nisem slišala ko nima telefona ampak res skoz kr naprej mislim na njo sem mela prej obiske pa sem skoz o njej govorila pa en vem kulkrat je bila danes Lia Laura ...tk mi manjka ko noben ne pokliče zvečer ker če je pr atiju pokliče vsak večer pa čvekava zdej pa nč ... Mene pa glava že boli ne ponem kk dolg od kar sem rodila lahak rečem vsak dan skor res nč mi ni jasno ampak zdele dva dni pa noro res komi še glavo obrnem...sej če ne bi čakala mojega bi že spala ko tank ...komi čakam da pride da grem spat naša mala pa ji velja skor sam mami...sem mela obiske pa jo je vzela od moje botra hčera v roke pa je bil jok gre k men tišina jo vzame moja botra jok jo vzamem jaz tišina a je to že možno???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:23:53
|
|
|
|
|
Mama m si še pokonci???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:27:22
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj pa vem, če je to že možno... mogoče. Drugače pa, kaj pa če bi te tvoj malo zmasiral? Jaz opažam, da me glava boli zarad hrbtenice in teh novih gibov, npr. dojenje v taki drži, ki je telo ni vajeno. Ali ko držim tamalo, da kupček podre... ene mišice malo trpijo. Moj me zmasira in vau, se bolje počutim! Ne bit žalostna, sej bo kmalu petek in bo tvoja velika miss doma. mamaM, javi se no.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:28:46
|
|
|
|
Najaa
|
Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. Oprosti, SRCCEK. Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:29:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:30:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Mama m si še pokonci??? kot zgleda....ti tudi al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:30:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. Oprosti, SRCCEK. Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka! SRCCEK, čestitke za Maja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:31:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. Oprosti, SRCCEK. Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka! čestitke še enkrat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:32:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:32:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... Mogoče je bila pa tako lačna. Ali pa ena varianta, ki mi jo je patronažna rekla - da so zvečer zato toliko prisesani, ker vejo, da je konec dneva in se ne morejo poslovit od mame.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:33:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: cita Mama m si še pokonci??? kot zgleda....ti tudi al kaj? čakam svojega da se prgunca domov iz službe...komaj čakam res...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:34:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku??? nimam pojma....kakšna lunca kje hodi ali? Lea se je pridno podojila ob 21ih, zaspala in čez par minut vik in krik....sem mislila, da jo kaj šraufa in sem ji dala BIoGaia kapljice ma očitno ni pomagalo; je do malo prej jokala....sva se podojile ob polnoči, zdaj jo slišim kako kolca.... Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:35:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... Mogoče je bila pa tako lačna. Ali pa ena varianta, ki mi jo je patronažna rekla - da so zvečer zato toliko prisesani, ker vejo, da je konec dneva in se ne morejo poslovit od mame. kakšna varianta je pa zdaj to????? spi z mano na postelji, prosim lepo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:35:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
grem, že joka......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:37:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku??? nimam pojma....kakšna lunca kje hodi ali? Lea se je pridno podojila ob 21ih, zaspala in čez par minut vik in krik....sem mislila, da jo kaj šraufa in sem ji dala BIoGaia kapljice ma očitno ni pomagalo; je do malo prej jokala....sva se podojile ob polnoči, zdaj jo slišim kako kolca.... Kako si ti? Jaz recimo kr ok ampak utrujeno se mi zdi da vsak dan bolj naša mala bi bla sam na rokah...jo položiš je hiter v luft pač je mala scartlanka mene pa glava boli da dol padeš ...komja čakam pezek da pride Laura domov iz šole v naravi...pa tale vreme me ubija ko ne moremo ven ko skoz dežuje... A mi katera pove od kdaj lahko uporabljaš kengurujčka??
< Sporočilo je popravil cita -- 1.4.2009 0:39:12 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:38:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy grem, že joka...... upam da se umiri in da sladko zaspite
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:40:35
|
|
|
|
Najaa
|
mamaM ne vem... mogoče ima pa res samo slab dan. cita, baje da od 2.meseca oz. ko drži glavico dokaj samostojno, da mu ne omahne. Jaz bom tudi prakticirala kengurujčka, ampak bom najprej počakala na pregled v RA, da mi pove, kdaj lahko začnem. Tako, sem si spumpala na hitro eno mlekarno, zdaj grem pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 0:42:08
|
|
|
|
|
Lepo nočko mamice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 7:11:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro babike moje. Bom ,pa jaz danes prva,da vas prebudim. Anže pri telovadbi proti krčem ,ko se ga mami usmili in mu odstrani široko povijanje. Tomaž sit in zadovoljen pripravljen na spanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 8:02:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
DOBRO JUTRO! V Mariboru je pravo aprilsko jutro z dežjem Da se na brzino javim, potem pa se grem pripravit za pregled. Zgleda, da te noči ne nagajo samo vašim otročkom, tudi jaz spim katastrofalno. Če seštejem vse ure, mislim, da spim 3 urce na noč. Malo me panika grabi, če bom sploh imela kaj moči za porod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 8:04:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, skrivnost je razrešena - SRCCEK je rodila! Sem se zmotila. Oprosti, SRCCEK. Še enkrat iskrene česitke za malega korenjaka! SRCCEK, čestitke za Maja ČESTITKE DRUŽINICI!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 8:05:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
tulipan - čimbolje opravi na pregledu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 8:06:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
SRCCEK - ČESTITKE ZA MAJA.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 8:06:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kaj je čveke??? jaz sem čisto gotova, sem tolko utrujena da sploh ne morem spat...Lea je stokala in jokala od 21-te dalje pa vse do sedaj; sva se podojile in zdaj kao spi.....ej, sploh ne vem kaj ji je blo...pa čez dan je bila tako pridna.... pa veš da se je dans tud naša matrala zdele zvečer zaspat sej je ampak ne spi mirno kot ponavadi kej v zraku??? nimam pojma....kakšna lunca kje hodi ali? Lea se je pridno podojila ob 21ih, zaspala in čez par minut vik in krik....sem mislila, da jo kaj šraufa in sem ji dala BIoGaia kapljice ma očitno ni pomagalo; je do malo prej jokala....sva se podojile ob polnoči, zdaj jo slišim kako kolca.... Kako si ti? Jaz recimo kr ok ampak utrujeno se mi zdi da vsak dan bolj naša mala bi bla sam na rokah...jo položiš je hiter v luft pač je mala scartlanka mene pa glava boli da dol padeš ...komja čakam pezek da pride Laura domov iz šole v naravi...pa tale vreme me ubija ko ne moremo ven ko skoz dežuje... A mi katera pove od kdaj lahko uporabljaš kengurujčka?? Jaz sem dobila za darilo ruto iz Štorklje, ki jo lahko uporabljaš od dneva 0, ker je v takšni legi kot v maternici, za kengurujčka pa po mojem ko drži glavico sam - to bo prakticiral ati
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?