Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:19:11
|
|
|
|
leda
|
Alora te je pijažlo. no, pol pa dej te besede v usta še enmu stoletnemu čičatu, ki ma dva zoba, pa po moje tut če bi blo lublansk, ne bi razumela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:22:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Alora te je pijažlo. no, pol pa dej te besede v usta še enmu stoletnemu čičatu, ki ma dva zoba, pa po moje tut če bi blo lublansk, ne bi razumela Ti bom ob prvi priliki prinesla eno knjigo z istrskimi štorjicami - v narečju.... ma sej ima spodaj slovar... Avtor: moja mama...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:22:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si moram čestitat.... danes je 13 let, kar ne kadim več.... Sem si hotla rožco kupit pa sem pozabla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:26:03
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft še kaj spakirala, prepakirala, oprala, za kaj druzga ni blo časa. To temo smo že predelali.... Ja, sem prebrala. Meni je blo na trenutke tud vsega dost. Z otročkom pač pride zraven še kup stvari, ki jih moraš vzet s sabo, in to ob še vedno kronični pozabljivosti pač ni lahko. Pol pa trikrat preverim, če imam aquamaris za nosek, vmes pa kaj drugega pozabim. Ma drugače pa se mi zdi, da se ta potovanja z Leno kar obnesejo. Pa dete sploh ni problematično, tako da bova še ponavljala vajo. Smo bli pa 5 dni na morju, smo jo peljali v bazen. Je uživala sto na uro, sam smehec je je v vodi. Pol spet na Goriško in zadnji vikend še Kranjska Gora. Smo dobili obisk prijatlov iz Srbije, ki bi radi smučali. Ja, pa ja de. Sam dež, dež, moker sneg, z nedelje na pon. pa sneženje, ko je blo počitnic konc. Na svoj račun je prišla vsaj Lena, ki je spet veselo čofala v bazenu. Ko si mal poštimam stvari, bom prilimala slikco naše uživačke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:26:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Misliste da pridem do 3.maja na 5000 postov?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:27:21
|
|
|
|
AinB
|
Midva z malim sva se danes po Supernovi potepala, imajo že take lepe cotike za poleti . Bi človek kar vse pokupil. Sva mu nabavila ene kratke hlače in kapico. Za ostalo bova pa še atija zraven pelala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:28:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma drugače pa se mi zdi, da se ta potovanja z Leno kar obnesejo. Pa dete sploh ni problematično, tako da bova še ponavljala vajo. Smo bli pa 5 dni na morju, smo jo peljali v bazen. Je uživala sto na uro, sam smehec je je v vodi. Pol spet na Goriško in zadnji vikend še Kranjska Gora. Bravo, bravo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:28:44
|
|
|
|
leda
|
Ti bom ob prvi priliki prinesla eno knjigo z istrskimi štorjicami - v narečju.... ma sej ima spodaj slovar super. glede unga obisk zanč, pa sori. ampak sem zaštekala, da mi ne bo zneslo: prpelat rahlo živčnega polmarantonca in obe pupi v sežano, dojit in previt eno, dat lulat drugo, šibat z obema in rahloživčnim po štartno številko, prenašat rahloživčnega do štarta, se tik pred tem prebit v prve bojne vrste, fotkat, mahat, bodrit tamali: lejta oči gre, šibat na štart cichop teka, laufat z vozičkom ob tavelki,...a nej nadaljujem? sem si raje privabla pomoč in še tko je blo kar napeto, ker ela začuda ni mogla spat v tistem šundru...tko da upam, da novjo frendi ostal pri enmu sem bla pa pol v oštariji prvič zadovoljna, da so italijani redni gosti slovenskih gostiln. le tako namreč ni bilo naše omizje s tremi triinpolletnicami in našo juniorko najglasnejše, ampak se je le zlilo z okolico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:30:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
.a nej nadaljujem? Ne. Je čisto dovolj. Razumem... hahaha sem bla pa pol v oštariji prvič zadovoljna, da so italijani redni gosti slovenskih gostiln. le tako namreč ni bilo naše omizje s tremi triinpolletnicami in našo juniorko najglasnejše, ampak se je le zlilo z okolico Italijani, no poleg Francozov, imajo najmanjše število motenj v prehranjevanju.... oni v hrani, med obroki uživajo in se zabavajo.... ne pa zaslišujejo in pridigajo otrokom, kar je zelo prikladna, glih ko so vsi skupaj....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 31.3.2009 23:38:39 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:32:21
|
|
|
|
leda
|
sam smehec je je v vodi. ma očitno so naši sami vodni navdušenci; bo treba eno srečanje s frodovimi obroči narest, ne pa kavice v tivoliju. tut ela je bla ta teden dvakrat v bazenu in ko ni hotla vsega popit, se je šla možička kopitljačka in zraven se z uno šobico navduševala nad vsem: uuuu, oooo. celo nad sestro, ki jo je špricala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:36:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sam smehec je je v vodi. ma očitno so naši sami vodni navdušenci; bo treba eno srečanje s frodovimi obroči narest, ne pa kavice v tivoliju. tut ela je bla ta teden dvakrat v bazenu in ko ni hotla vsega popit, se je šla možička kopitljačka in zraven se z uno šobico navduševala nad vsem: uuuu, oooo. celo nad sestro, ki jo je špricala... Ma dej, pol vam pa pijejo tisto poscano vodo.... Ma to je samo izgovor, da ne grem izpostavljat svoje riti,.... h ha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:38:29
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda no, mi smo v zadnjem hipu zamenjal zamrznjeni split za apartma v luciji. Ej, mi smo bli tud tam. Prejšnji teden sicer. Je blo tud men kot potovanje v času. Jst sem bla pa nazadnje v Luciji takoj po srednji šoli. Eno takih morij s samimi puncami na kupu, glih fraj šole, fax še daleč pred nami, vmes pa počitnice, pa zmenki s fanti s plaže. Jao, jao. Pa saj je blo fajn. Je blo pa men tud fajn, sam mal nas je napihal v Piranu. Pa Istra, ja, mi pjače molto. BOmo šli kaj hodit tja, ko bo dete večje. V kenguruju namreč noče bit, z vozičkom pa tud ne prideš glih povsod.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:43:47
|
|
|
|
leda
|
V kenguruju namreč noče bit, z vozičkom pa tud ne prideš glih povsod. no, jaz sem prvič probala trak. sem gledala teh par metrov blaga, ki sem ga dobila v dar par mescov nazaj in se mi je zdel, da sem pa jst bolj spretna z glavo kot z rokam in da mi ne bo šlo. no, zdej pa smo dol (in btw bli smo od prejšnjega pondelka do včeri, tko da smo se morda clo videl ) najdl tolk enih luštnih poti za brez voza, da sem se vzela v roke, angažirala najljubšega, pogledala tri zelo nazorne videe na youtubu in ga uporabla. in tamala je bla navdušena, jst pa tut. tko da za naslednja dva mesca bo, pol bo pa itak že nahrbtnik aktualen.V kenguruju namreč noče bit, z vozičkom pa tud ne prideš glih povsod.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:45:06
|
|
|
|
gloria
|
Punca - a ma katera 'problem' da mali/mala ne zaspi drugač kot na zizi? Pr nas je tako. Sej ni take panike - sam mal me je strah kako še bo... ...jaz se javljam ...haha za zdej mi še ne predstavlja problema se pa bojim prihodnosti ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:46:37
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ma očitno so naši sami vodni navdušenci; bo treba eno srečanje s frodovimi obroči narest, ne pa kavice v tivoliju. Ja, fajn ideja. Za mame sicer mal več dela, ni tko na izi it z dojenčkom v bazen kot pit kavico. Ma malčkom bi blo pa fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:47:12
|
|
|
|
gloria
|
...čveke ful ste naklofale...neki sem prebrala nekaj si pustim za ju3 ....grem si še kuhno mal poštimat,pecivo posortirat...mam takšen pult ko da si v pekarno prišel ....lepe sanje.... vse prečitala odgovori pridejo enkrat ju3
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:49:10
|
|
|
|
morango
|
Jaz si moram pa navodila za minimonkey pogledat. Da bom vsaj upravičla nakup. Mogoče ji bo to všeč. Trak sem tud jaz dobila, pa je čist mal prekratek in pol ga je težko zavezovat. Sem ga pa parkrat rabila, ko je bilo še dete malo nebogljeno in se je rado nosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:50:37
|
|
|
|
leda
|
Italijani, no poleg Francozov, imajo najmanjše število motenj v prehranjevanju.... oni v hrani, med obroki uživajo in se zabavajo.... ne pa zaslišujejo in pridigajo otrokom, kar je zelo prikladna, glih ko so vsi skupaj.... se strinjam. no, sej je logično, da smo se najdli v tem ma moj francoskega prednika; en napoleonov vojak se je pod nanosom mal zataknu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 23:51:26
|
|
|
|
leda
|
Trak sem tud jaz dobila, pa je čist mal prekratek in pol ga je težko zavezovat moj je kar mal predolg. bom napopala kako sliko, kako je plahutal v vetru
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 0:05:04
|
|
|
|
leda
|
lahko noč. ju3 začnem taprvo v vrtec uvajat. začetek institucionalizacije torej. no ja, enkrat je treba začet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:12:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:15:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK joj kje so cajti, ko smo lahko vse koncerte v tivoli zastojn poslušali a nisi ti nekje iz Zasavja? jap, ja sm v službi pa že celo življenje v LJ (beri: 15 let delovne dobe v Ljubljani) pa včasih smo mel sedež v hali tivoli, tko da smo že ogrevanje in generalke raznih koncertov poslušal,.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:17:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si moram čestitat.... danes je 13 let, kar ne kadim več.... pridna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:22:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sem bla pa pol v oštariji prvič zadovoljna, da so italijani redni gosti slovenskih gostiln. le tako namreč ni bilo naše omizje s tremi triinpolletnicami in našo juniorko najglasnejše, ampak se je le zlilo z okolico. ja to, da se da zlit z okolico je tut men fullllllllllll všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 8:27:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Italijani, no poleg Francozov, imajo najmanjše število motenj v prehranjevanju.... oni v hrani, med obroki uživajo in se zabavajo.... ne pa zaslišujejo in pridigajo otrokom, kar je zelo prikladna, glih ko so vsi skupaj.... lara .... kak veš kaj delam pri kosilu a veš da sem sama nase jezna, ko se zalotim da to počnem sem v postopku odvajanja od pridig pri kosilu pa sej niti niso pridige, ponavadi naročim kaj sledi po kosilu......plan dela .... drugač pa uživamo ko se prehranjujemo sploh zdej ko se Marija namaže vsepovsod ........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?