|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
31.3.2009 14:41:49   
Anonimen
Pozdravljene!
Imam eno vprašanje in upam da ni neumno. sem 17 tednov noseča in ginekolog mi je povedal spol otrok, povedal da je fantek, pokazal na ekranu da se vidi lepo da ima 2 jajčka in lulčka user posted image . zanima pa me a je možno da se zmoti al je več al manj vsaj 80% res?????  ali ej katera imela podobno izkušnjo. hvala za odgovore in lep pozdrav, zmedena anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
31.3.2009 14:43:38   
Tanik
dva dni nazaj mi je kolegica povedala, da so se njeni sorodnici zmotili. najprej so rekli, d aje punčka, zdaj pred rokom pa da je fantek.

jaz pravim, dokler ne pride ven je možno vse user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 14:45:19   
Anonimen
aha hvala za odgovor. jaz sem slišala da se največkrat zmotijo ko rečejo da je punčka potem kasneje se pa izkaže da je fantek. za obratno pa nisem še slišala.

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 14:48:26   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

aha hvala za odgovor. jaz sem slišala da se največkrat zmotijo ko rečejo da je punčka potem kasneje se pa izkaže da je fantek. za obratno pa nisem še slišala.

no saj v tem primeru je res tako. to je edino kar vem, bodo mogoče druge povedale kaj več.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 14:50:48   
Chi_Pita
Najprej čestitke za user posted image ... in ne se obremenjevat s spolom otroka ... glavno, da sta otrok in ti v redu!user posted image user posted image in user posted image  
user posted image poznam primere, ko je bilo rečeno, da bo punčka ... pa je pri porodu lulek kar ven padu user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse se lahko zgodi, ker je full odvisno, kako je otročiček obrnjen. LP user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 14:52:55   
zmajaz

Jaz pa poznam tak primer - ves čas so jima govorili, da bo fantek, pa se je rodila punčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 14:53:08   
Anonimen
Anonimna,mislim da lahko zacnete kupovati v modremuser posted image .Tezko verjamem v zmoto,ce sta se videla jajcka in lulek.Cestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 14:58:34   
Najaa
Pri fantku je lahko namesto lulčka popkovina, ampak malo verjetno.
Meni je G povedala spol šele pri 28t, ko ni bilo več dvoma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2009 14:59:36   
Anonimen
Naša sorodnica bi mogla rodit fantka, pa je na porodni dobila na trebuh punčko.user posted image Je blo to lani aprila. pa vsaj Uz je lepo pokazal luleka :-)  Sam so itak zdej še enga naročil, upajo na fanta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2009 16:08:21   
Sanikaa
Živijo!
Precej so prepričani ko gre za fantka, ker ko vidijo lulčka nič drugo ne more biti :)... za spol pa res lahko potrdi amniocenteza, ali manj invazivno 3D ultrazvok :)
Uživaj karkoli da je , je tvoj otrok in rabi vso ljubezen, ki mu je lahko daš!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 16:14:12   
aprilčica07
Poznam primer, napovedali fantka, kupovali vse v modrem, rodila se je pupikauser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2009 16:29:42   
Lidy
Obakrat smo na uz videli lulčka IN jajčka, tako, da prvi je fant drugi pa bo verjetno tudi.

Do 40 tedna lahko še kaj zraste, stran pa valda ne bo padlo user posted image  , če ma lulija je dec user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2009 18:01:47   
anika87
Ojla, tudi jaz poznam primer, ko so pričakovali punčko in so po porodu dobili fantka. Možno je vse, samo jaz mislim, da ni to tako pogosto, da se zmotijo, sploh če ne rečejo, da kaj dvomijo... če se ne vidi dobro, verjetno tudi tako povejo...

Mi bomo meli fantka, rekli so mi 3 različni ginekologi, tako da verjamem...
Sicer pa, karkoli bo na koncu, lažje je punčko oblčet v modro, kot bi pa fantka v rozasto...user posted image user posted image user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2009 18:25:13   
Dudica1
ja vse je možno ...men so povedali spol pa upam da drži...vam povem ko bo ...user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.4.2009 9:19:44   
lananai
Če ti pove v 17. tednu, je mogoče res še malo zgodaj, da bi bilo 100% prav. Meni ni hotla nič rečt pred 25. tednom, kar mi je bilo kar fajn. Bolš ne vedet, kot da te zavede v napačni smeri. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.4.2009 10:38:46   
pokica_

Jaz še tudi nisem slišala za obratno varianto. No mi smo na 4D uz-ju vidli piceka in jajčke, slikco mamo tud,...tako da upam, da mu nebo uspel stran padet. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2009 10:55:06   
metka_zone
Živjo!

Jaz pa sem bila včeraj pri G in sem v ravno v 13 tednu, pa sva pogledali kaj bo, in se je pokazala majhna črtica, tako da sem takoj rekla, da tole bo pa fantek in da sedaj lahko grem nakupovat. Se je pa nasmejala in rekla, da naj to vzamem bolj za rezervo, ker so že bili primeri, ko naj bi bil fantek, pa je bila potem punčka in obratno...
Sedaj pa ne vem, kaj naj si mislim. ker jaz si strašno želim še enega fantka, moj pa se mi zdi, da se bolj k punčki nagiba, čeprav je skozi govoril, da je važno samo, da je zdrav otrok.Je včeraj takoj, ko sem prišla s pregleda vprašal, če je punčka.
Pozna katera kakšen primer in ali bi se ve zanesle na na včerajšnji pregled glede spola?

Lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.4.2009 11:06:03   
baby blue
jst ti svetujem da se ne zanašaš preveč na to oziroma da vzameš to v zakup ker ponavadi niso 100% vsaj kar se punčk tiče... 

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.4.2009 11:09:52   
metka_zone
če sem te prav razumela, je še verjetnost, da je punčka?Ker se mi res zdi, da je bil lulek, tako kot pri prvem. Bi bila kakšna razlaga za to?Ker si ne znam predstavljati, kako bi iz luleka nastale sramne ustne, oz. da bi bila samo ena sramna ustna razvita, druga pa ne...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.4.2009 11:12:35   
girly
pred 23. tednom je nezanesljivo.jajčk ti zagotovo ni mogel pokazati, ker se v mošnjo spustijo šele v 35.tednu (mošnja se vidi pa nekje po 22.tednu). včasih imajo punčke tudi zelo razvita spolovila in velik ščegetavček, ki ga zamenjajo za lulčka.tako, da vse napovedi pred morfologijo so nekje 50% zanesljive (kot če bi ugibali user posted image  )

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.4.2009 11:17:08   
tia12
Če mene vprašate je 100% samo takrat, ko otrok pride ven ko vidiš kaj je in pa kromosomska preiskava.

Men je dr. na nuhalni tko trdno prepričana povedala da bo punčka...rekla je da je 100% in nevem kaj še vse...pričakujemo pa fantka, tko da...
Jst v to napovedovanje spola ne verjem, ne da ne  verjamem ampak lahk se zmotijo. Nevem no...

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.4.2009 11:19:40   
metka_zone
To je res, saj nisva videli ničesar drugega, kot zadevo, ki sem si jo predstavljala, da je lulek, sama G pa je rekla, da morda je , ampak naj tega ne vzamem resno. Pri prvem otroku se je jasno videlo v 19 tedno, ker je imel svojo moškost zelo vidno, sedaj pa...
Bom verjetno morala še malo počakati, čeprav me strašno zanima...user posted image

Lp

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.4.2009 11:26:22   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: girly

pred 23. tednom je nezanesljivo.jajčk ti zagotovo ni mogel pokazati, ker se v mošnjo spustijo šele v 35.tednu (mošnja se vidi pa nekje po 22.tednu). včasih imajo punčke tudi zelo razvita spolovila in velik ščegetavček, ki ga zamenjajo za lulčka.tako, da vse napovedi pred morfologijo so nekje 50% zanesljive (kot če bi ugibali user posted image  )

Se strinjam. Meni je šele na M povedala za spol, čeprav sem na vsakem UZ spraševala... user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.4.2009 11:30:59   
metka_zone
Pa smotano je, ko si otroka tako zelo vesel in bi kar takoj začel načrtovati, kako mu-ji bo ime in kako se boste igrali in podobno...Pa ni važno kaj je, samo da veš, pa je dovolj user posted image . Nekatere smo res neučakane mamice user posted image ...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.4.2009 11:35:46   
najcom
hojla, meni je okoli 20 tedna G napovedal da bo punčka, nakar smo v 28 tednu izvedeli , da bo fantek, na moje veliko presenečenje. skoraj sva se sprla kako to da je prej dejal da bo punčka, da on tega že ni rekel in bla bla bla...no potem smo vedno na ostalihUZ vedno videli samo lulčka, samo glede na na to da se je prvič zmotil nisem bila 100% ali bo prišel na svet res fantek!! Samo večja je verjetnost da če ti je napovedal fantka že nazačetku, da res bo fantek in ne punčka. No mi smo dobili zdravga fantka. Prijateljici je štirkrat napovedal punčko potem pa dvakrat fantka...prišla je punčka. Tako da mislim da so napovedi 99%procentne. mi smo imeli pripravljen ime za oba spola za vsak slučaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?