Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 16:52:37
|
|
|
|
taly82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 obračanje: kako se vam že kaj obračajo men se matic iz hrbta na trebuh že od 3,5 meseca, men se zdi to ful hiter.... pa hoče mi sedet.. kok da gam v polsedeč poločaj se kr dvigne gor... a je to vredu, me pravijo da še ne sme....?in zasuče se mi za 360 stopinj.... men se zdi hitro to vse... Meni se je začel obračati iz hrbta na trebuh pri 4 mesecu, zdaj pa je že pravi mali prvak v tem.. bobika1 ali se tebi vedno preko enega boka obrne ali se ti obrača preko obeh.. ker pri nas je na eno stran bolje zverziran za obračanje kot na drugo, pa nevem ali je to normalno ali ne?? tudi meni se hoče posedati sploh, če je pri meni v naročju.. pa ga pustim za kratek čas.. saj, če ga lahko pokonci nosiš, da gleda naprej ne more biti kaj narobe, če pri tebi sedi v naročju.. samo, da ga pa samega posedaš in nekaj z blazinami zadevaš pa pomoje ni dobro.. jaz ga imam včasih v stolčku za hranjenje, kjer ima naklon hrbta spuščen čisto dol kolikor se da..
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 17:10:35
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: taly82 Kaj je z našim piknikom - srečanjem zdaj se bodo počasi začeli lepši dnevi in bi se lahko enkrat zmenile.. magar aprila ali pa če počakamo na sredino maja..?? kaj mislite??.. čez praznike tako ne bomo imele čase.. Bomo videle kakšno bo vreme. Ker če bo takale žalost kot zdaj bo Ampak upajmo na boljše vreme. Samo da se malo stabilizira, pa se bomo zmenile. Pomar*anča*: svečke delajo v Lj. na Resljevi. Mislim, da se reče Zvon. Najino za poroko so dali tja nardit. Aja pa lepa barva. Je bila danes na kavi bolj naglica, pa sem ti pozabila rečt. Nace mi je potem med šopingom zaspal:) nataša78: Jest tud grem kdaj spat ob 8,00 ali 9,00. Drugače pa kar redno do desetih sigurno. Drugač enostavno ne sfolgam. carly: Tamalega al tavelkega frutka? Men je danes pojedel 120ml jabolčne čezane, pa še ene 3/4 ene joške mleka. Pa bomo vidl kolk bo držalo. Dopoldne je ene 3,5 ure. Andromeda: si čisto drugačne volje potem čez dan, če je dobra noč. Super za dobro spanje. Mi imamo tudi sedaj par dni boljse. črta na trebuhu: jo imam še. Pod in nad popkom, ampak je malo že zbledela. Sem ginekologinjo vpraša na pregledu. Pa je rekla jah še nekaj časa ne boste mogl skrit, da ste rodili. Prav da v enem letu zgine letalo: kompota iz sliv in jabolk nisem nič sladkala. Pa več sliv sem dala kot jabolk. Probaj mu narest tako mini svečko iz margarine, daj jo malo v zmrzovalnik in v ritko. Mogoče bo pomagalo. obračanje: pri nas se že nekaj časa iz treba na hrbet. Obratno se pa še ni. Drugače se pa na hrbtu obrne za 360 C. Pa tko da premika, da leze z nogam naprej. Danes je pa res glupo vreme No zdaj je vsaj nehalo deževat. Jaz pa kofetkam, Nace spi, mozek pa nekaj dela okoli hiše. Grem pa zj mal za faks delat, pol bi mogla pa likat....sam se mi ne da....mi že mal stvari počas zanjkuje za oblect, ker je res veeeelik kup za zlikat.... Lep dan
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 17:10:36
|
|
|
|
bobika1
|
se mi zdi da marajši desni bok kot levi, drugače pa iz obeh.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 17:41:41
|
|
|
|
jada
|
Živjo pomaranča - kakšno svečko bi imela to? ful lepe krstne in poročne sveče dela ena gospa v mostah pri Komendi, ročno delo. lp
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 21:08:34
|
|
|
|
Andromeda
|
Že spet smo na 2. stran padle. Dario že skoraj 1 urco spi, jaz pa večerjam. Me je pa danes tako gledal, ko sem jogurt odprla, je bil ravno v mojem naročju in je kar usta začel odpirat. Sem mu dala čisto malo za probat in se je prav zadovoljno oblizoval. Ja, bo res treba poskusit z GH. Frutki že čakajo. Jutri imamo prvič fizioterapijo in sem prav radovedna, kakšne vaje bomo zdaj delali. Aja, imamo datum za krst - 7.6., zdej moramo le še kako dobro gostilno poiskat.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 21:40:07
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Aja, imamo datum za krst - 7.6., zdej moramo le še kako dobro gostilno poiskat. Mi imamo tudi ta datum Bomo imeli pa kar doma piknik potem.... Lahko noč! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.3.2009 21:52:23
|
|
|
|
mojsoncek
|
Na moje fanticke pa vreme nic ne vpliva... nic kaj vec ne spijo, kot ce je lepo vreme... Nejc je danes spal 3x po pol urce... tako da nisem uspela niti cunj porihtat... GH - mi smo se vedno samo pri lizanju in cuzanju banane ... v petek imamo sistematskega, pa bomo videli kaj bo rekla P IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Aja, imamo datum za krst - 7.6., zdej moramo le še kako dobro gostilno poiskat. Mi imamo tudi ta datum Bomo imeli pa kar doma piknik potem.... Lahko noč! K Mi bi ga tudi imeli, pa je bilo v nedeljo se cisto prevec mrzlo
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.3.2009 21:53:57 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 7:45:05
|
|
|
|
_katja_
|
jutro! Ena za vse! Jest grem na faks eno oceno vpisat....bom sla kr s tamalmu, da mal vid kje je mamica v solo hodila Lep dan!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 9:59:33
|
|
|
|
orka
|
helow jutro vsem,čeprav turobno. Carly vse naj ob tvojem prazniku mmam ful željo napisat roman pa nikakor zravn ne pridem...kasneje
< Sporočilo je popravil orka -- 31.3.2009 10:06:06 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 10:28:05
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo, mamice! Najprej... carly - vse najboljše za rojstni dan! Mi smo že dolgo pokonci, ob 7.45 smo imeli fizioterapijo in moramo pridno navaditi obračanje in tudi kravice pase nepravilno, ker ima rokice preveč "zakrčene". HB sploh ni nič jokal ali sitnaril, pa eno uro smo bili tam, najprej se je celo smejčkal. piknik za krst - bi tudi mi imeli, ampak ker se nikoli ne ve, kakšno bo vreme, raje kako gostilno rezerviramo. Pa še cca 35 ljudi bo, ker ima moj mož (za moje pojme) ogromno sorodstvo in je lažje v gostilno it. Nič, grem se še malo uležt, dokler Dario spi...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 11:27:18
|
|
|
|
jada
|
Živjo carly - vse najboljše . No s katjo sva si privoščile eno hitro kavo, predno je šibala na faks. Žiga mi zdele počiva ampak je danes ful čudn. Zelo je miren, kašlja, tako da ga bom popoldan peljala h pediatrinji poslušat, ker se mi zdi da malo hrope. Vročine sicer nima, tud nosek ima čist. Tako da ne vem kaj se ga loteva. V petek naj bi imela cepljenje ampak . Drugače se pa tudi jaz že 2 dni čist čudno počutim, glede na to da me redko glava boli imam že 2 dni močen glavobol, pa taka brezvoljna sem, kot en marsovček hodim okol. Tale vreme mi prav nič ne sede, že pošteno pogrešam sončka. lepo bodite pol javim kaj je z nami papa
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 12:43:10
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
carly, vse naj, naj midva se počasi odpravljava na cepljenje, čeprav imam občutek, da ga bomo prestavili ker je že dva dni full siten, pa še kašljat je začel danes ponoči. no, bom videla, kaj bodo dohtarji rekli. fant je sit, zdej pa greva, še potem napišem kaj več. aja, kdaj se dobimo? zdaj imam končno svoj avto, tako da nisem več omejena na svoj kraj in okolico in bi prišla kaj v lj....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 12:44:43
|
|
|
|
orka
|
pa taka brezvoljna sem, kot en marsovček hodim okol. Tale vreme mi prav nič ne sede, že pošteno pogrešam sončka. jaz tudi, pa sem včeraj s pomočjo kolegice udotovila,da se me loteva spomladanska utrujenost,letos bolj zgodaj kot prejšnja leta... ? ali imata ža vse dokumente za tanajmlajše?
< Sporočilo je popravil orka -- 31.3.2009 12:45:12 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 12:54:24
|
|
|
|
orka
|
grrrrrrrrrrrrrr morm ponavljat...me kr vn meče srečanje mora biti obvezno med tednom, saj za vikend je v čolnarni guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuužva...pa čim prej....
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 13:26:04
|
|
|
|
Claudi
|
Hey! Tudi od mene čestitke vsem, ki praznujejo te dni! pomar*anča* dobr opravta na cepljenju! Sva bla lih kar mal na sprehodu, ampak se kej dalj ne upam, ker je tako kislo vreme , pa neb rada da naju dež ujame... Sm bla pa učer v Pikapolonici pa v Dm u - mal zapravljala za Žana - .Sm kupla par slinčkov, k mi jih mal primankuje k se tok slini, pa nekaj Frutkov, da bom mela doma, ko bomo začeli z uvajanjem, pa ene luštne copatke z ropotuljco Aja pa od Milupe riiževo kašico za v flaško, za zvečer, če bo kaj bolj sit od tega pa bo dalj spal Pa cucelj za na flaško.Sm mu zdej parkrat dala samo zvečer Novalac po flaški, - ker drugače se še kr dojiva -sm mela cucelj 0+, je rekla prodajalka, da je to čist premejhna luknca, da kok se je pa matral...In sm mu učer dala gor cucelj 3+, je revčku tekl vse za vrat, še požirat ni mogu sprot...Tko da zdej nevem, al bi mogla unga 2+ mogla kupt....Sicer pa nevem če bi mu sploh še dajala to mleko, ker isto spi, kot če je dojen.Tisto kašico bom še probala, če bo kej bolje, če pa ne bo, se pa ne mislem več obremejevat.... No, tok za dons, zdej pa šibam si kej za jest narest čao čao
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 14:07:27
|
|
|
|
mihi78
|
Pozdravček! Zateženo vreme, zatežena mami ! No, tako se jaz danes počutim - glava me boli pa kar spi se mi. Ema že drugo rundo spi, dop je uro pa pol (to zdaj traja ene par dni, prej tega nisva spravile cel dan skupaj), bomo videli kako dolgo bo trajal popoldanski dremež. Ponoči ga je nekaj biksala - ful se je prebujala pa sto let je trajalo preden je "zares" zaspala. Sem že mislila, da bo treba južno naredit pa ni blo sile - ponoči ne jeva že več ko 2,5 meseca - po eni strani hb, ker ma moja pupa že 7,5 kg. GH - jeva jabolko (največ), korenčka ne mara preveč (ne frutka, ne doma pripravljenega, niti z jabolkom zmešanega), včeraj pa sem ji spasirala brokoli, cvetačo in korenček in je skoraj bruhnila . Mlečne kašice pa kar grejo. Ji jo bom po počitku ponudila, če bo za. Zdravje - nekaj kihamo, malo z noska teče - bomo videli kaj se bo izcimilo. Obračanje - zaenkrat samo na bok. Če hočem, da se obrne na trebuh ji moram še konkretno pomagat. Vse ob svojem času. Ker drugač je pa ful živec pa skos mrduli.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 14:09:48
|
|
|
|
mihi78
|
Eno ? - Müllerjeve pleničke - večina jih ful hvali pri nas pa se je že parkrat zgodilo, da je bla Ema skozi mokra, zato ji ponoči dan Pampers. Sem razmišljala, da mogoče za to, ker sem kupila kar one 9-20 kg (se mi zdi) pa so ji menda prevelike
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 14:35:36
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Eno ? - Müllerjeve pleničke - večina jih ful hvali pri nas pa se je že parkrat zgodilo, da je bla Ema skozi mokra, zato ji ponoči dan Pampers. Sem razmišljala, da mogoče za to, ker sem kupila kar one 9-20 kg (se mi zdi) pa so ji menda prevelike Evo, mullerke so nam danes ponoči na eni strani popustile. Isto se nam je dogajalo s pamperskami. Verjetno zato, ker se v spanju ful premika. 9 - 20 kg je pa kar velik razpon, mi smo še kar na 5-9 kg. Vreme je pa res zamorjeno. In jaz tudi zraven. Pa še prej me je tašča "razveselila", ko sem šla na sprehod, naredim 200 m, ko pokliče, kje da sem, da ona je pred našimi vrati...in čisto nenapovedano...Drugič bom mobitel doma "pozabila"
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 14:37:27
|
|
|
|
Andromeda
|
Aja, sem mu prej dala za poskusit jabolčni sok od frutka, da se počasi navaja na okuse. Najprej sem dala po flaški, je spil cca 5 ml, potem pa še ene par žličk. Dovolj za začetek.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 16:56:29
|
|
|
|
carly
|
Ojla hvala vsem za lepe želje.Sem kar malo žalostna ker ne morm torte jest , no ja imam pa sadno kupo. Frutka moja poje okoli račanpolovico ta malega + mleko polovico obroka.Naj bi pa bil en ta mal frutek za en obrok,vsaj tako gor piše. Obračane, Taja se je začela čez levo ramo in to ful dolg, kakšen mesec, kakšen teden nazaj je pa pogruntala da se da tudi čez ta drugo ramo pa iz trebuščka nazaj na hrbet.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 17:27:40
|
|
|
|
*jelka*
|
no sva tudi danes stopile do cerkve,si ogledale datume za krst in odločitev je padla 20.06,imeli pa bomo piknik varianto doma
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 18:03:31
|
|
|
|
Andromeda
|
Je še od katere nevzdržno tečen danes? Mojemu ne paše čisto nič in nikjer - ne bi bil v naročju ne v posteljici, ne na tleh, ne pod igralnim centrom...Počasi že jaz izgubljam živce
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 18:48:35
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Je še od katere nevzdržno tečen danes? Mojemu ne paše čisto nič in nikjer - ne bi bil v naročju ne v posteljici, ne na tleh, ne pod igralnim centrom...Počasi že jaz izgubljam živce naša pa ne da je sitna, sam zaspana je skoz, tko da že celi dan samo spive,takoj po obroku kake pol ure prebavljave pol pa spanec, pa jz tud, saj sem že napisala spomladanska utrujenost...hb,da mi ni treba kuhat,gre možek kr vn na kosilo jaz morm pa itak shujšat... joj, pa tak glavobol mam
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 20:33:52
|
|
|
|
luna8
|
men se tud zdu, da me daje spomladanska utrujenost - komaj čakam, da gremo spet ven ;) krst smo pa mi že mel 15.3. in je bla čist v easy oblečena roza bundica in roza podložene hlače - se mi je zdel čist brez veze, da neki kupujem za eno urco a ste se že zmenle kdaj se dobimo? - ker nisem za nazaj brala
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 31.3.2009 22:00:25
|
|
|
|
mojsoncek
|
Oj! Samo na hitro pozdravim, ker se mi v bistvu sploh ne da pisat... glede srecanja... med tednom definitivno... pa predlagam, da sele v maju, ko se bo zemlja ze malo osusila in ogrela, da bomo lahko kaksno dekico pogrnile po tleh, da se bodo tudi nasi mladicki lahko malo bolj "konkretno" druzili lepo nocko...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.