Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:09:45
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva. Lušna... prav res sta fletkana cukra
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:13:19
|
|
|
|
Alenka_
|
joooj kok si fajn naredila meni sploh ni padlo na pamet, da bi za krst poslala vabila... sem mislila čisto enostavno po telefonu povabiti Pa si mi zdej dala malo misliti pa se bom sama tudi lotila vabil.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:15:13
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Lara Croft Ma meni je tok lepa na tej fotki... Prava mala princeska! luškano bejbo imaš lepi geni-še lepši otroček!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:19:52
|
|
|
|
Alenka_
|
hvala! sedaj sva uradno tudi midve v vašem krogu feels good! punce dajte mi povedat, če katera obiskuje vodeno plavanje/telovadbo v vodi za malčke? meni se sliši ful dobro, ker je baje to tud fino za splošen razvoj malčka, pa še mal bi se Sara pred morjem navadla na vodo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:53:59
|
|
|
|
Marsy
|
ma kakšne razlike nastanejo med dojenčki. Kaja je bla ob rojstvu tud 56 cm. In v primerjavi s tvojo Saro, Alenka_, je velika isto, je pa imela pred dvema tednoma samo 6.600g. Ravno zato greva dons po dveh tednih spet na tehtanje. Tvoja pa 8 kg pri isti velikosti... S tem, da mi je še kakat nehala. Prej so me nekak mirili, da je enkrat na teden še čist normalno, sam prej je pa skos kakala vsak dan vsaj 1x. Mislim, da je uvajanje GH svoje naredilo in da zato manj kaka. Poje pa ful in skos je v gibanju, tko da manjka ji sigurno ne. Sem se namenila, da ji pripravim kašico s suho marelico, pa je oči že odpeljal palični mešalnik na morje, tko da ga nimam doma.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 8:58:06
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:00:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko. Hehe...kako mi je lušten izraz marenda. Enkrat, nekoč, dolgo tega,,,,,sem se mal italijanščine učila, ampak tale izraz mi je pa čist ušel s spomina. Je sploh italijanski??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:02:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Ma pri teh alergijah je tako, da lahko dobi v parih urah, če je hud alergen oz. če je otrok tolk občutljiv nanj, ali pa v parih dneh. Določene stvari tudi po parih tednih. Tako da je najbolje (če se kaj sumi), da se seveda takoj skensla, kot je to naredila bubi. Bubi, držim pesti, da bo karkoli je že blo popolnoma izzvenelo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:04:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
Drugače pa dobro jutro vsem:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:28:07
|
|
|
|
Alenka_
|
ja res so kr velike razlike ja. itak je pa vsak otrok drugačen-kot tudi mi odrasli- nekomu se bo na stegnih poznal en sam piškot, medtem ko se drugemu cela škatla piškotov ne bo poznala nič. jaz sem seveda med tistimi prvimi verjetno je tvoje dete med temi drugimi če fajn je in je razigrana, ti ni treba nič skrbeti! Sara je u bistvu 4x na dan. od tega je še vedno v večini aptamil in gosta hrana 2x dnevo. moja mala se tudi non-stop premika. ni minutke da bi bila pri miru. imamo tudi podoben problem pri previjanju! bog ne daj, da bi jo spustila, ko se obrnem po kremco in pleničko. bo zgrabila zaveso ob banji z obema rokama in se seveda prevalila na trebuh, bo prevleko čez previjalno povlekla nase... ampak medvedek, ki pa ji visi nad glavo ravno zato, da bi se z njim igrala in bila pri miru- pa seveda ni zanimiv! jo zadnje čase raje kar na postelji ali pa na tleh previjam. je bolj zihr! kar se pa kakanja tiče pa jaz nisem ravno strokovnjak na tem področju, ker hvala Bogu zaenkrat še nismo imeli problemov. naša kar fajn kaka tudi 4x na dan. pa čeprav sedaj jeva korenček, ki naj bi zapiral. za pit ji dajem čaj za prebavo od hipp-a(komarček ipd), za dopoldansko malico pa jeva jabolko v riževi kašici. upam da ti bo p kak dober masvet dala glede kakanja. držim pesti, da bo čimprej polna plenička!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:29:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa strokovnega sem naredila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:29:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aha... ojoj... hvala za pojasnilo! meni lahko zaupate punce hvala za dobrodošlice! sem gledala kako vaši mali cukrčki fino rasejo in koliko nas je, ko smo rodile 8.9 to pa je bil ploden dan a? pa naj še napišem podatke moje bejbe (upam da ni nič narobe, ko ne pišem direkt Me to you, če pa je to treba mi pa prosim povejte, pa bom še enkrat napisala) Sara, 8.9.2008 ob 1.57 zjutraj (4310g, 56cm) 1.mesec: 5600g, 58cm 2.mesec: 6125g, 59cm 3.mesec: 7580g, 65cm 4.mesec: 8000g, 68cm 5.mesec: 8450g, 69cm 6.mesec: 8700g, 70cm naslednje cepljenje/posvetovalnica: 11.6.2009 Evo sem kar jaz tvoje podatke dala gor. Ni ti treba MTY pisat, ona sama najde in ponavadi ureja seznamček, ker ji me znamo tud kakšno zmešnjavo naredit . Drugače pa lahko tudi ti urejaš seznamček, če ti gre Vidim, da si Gorenjka. Lana luna te bo ful vesela...je skoz iskala kakšne gorenjke tle gor samo zdaj bolj poredko pride smotka....... .............2 strani nazaj sem že jaz to uštimala.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, smotka jaz! Šele zdaj vidim, da je že MTY uredila seznamček. No saj sem rekla, da pol kakšno zmešnjavo naredimo...no, naredim aha, si porajtala............ ........jaz pa sproti odgovarjam.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa dobro jutro vsem: Tukaj se pa jaz kar podpišem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, zdaj pa se spravim vabilo za krst delat Sem vam že zadnjič hotela moje vabilo pokazat. Zdaj bom pa res. Samo naj ga naložim na shrani.si in vam ga pokažem evo, čakam.... mogoče mi daš kako fajn idejo meni tudi.............no, če bomo po vsej zmešnjavi zdej sploh imeli krst.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, vabilo 1. stran: in še vabilo noter: meni pa noče odpreti.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:30:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hvala! sedaj sva uradno tudi midve v vašem krogu feels good! punce dajte mi povedat, če katera obiskuje vodeno plavanje/telovadbo v vodi za malčke? meni se sliši ful dobro, ker je baje to tud fino za splošen razvoj malčka, pa še mal bi se Sara pred morjem navadla na vodo. mi začnemo naslednji torek........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:31:20
|
|
|
|
Alenka_
|
mmmm... hvala! dobro jutro tudi z moje strani! lep dan z malčki vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:33:03
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa strokovnega sem naredila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:33:13
|
|
|
|
petra1978
|
Aja pa moram pohvalit mojega pikeca. Danes je bila druga noč, ko sma midva sami 1x jedla in neprimerno boljše spala. Ampak zjutraj se pa še vedno mora prit pocartat k mamici in se tako stisne k meni kot en polhek. Pa saj če sem iskrena, mi celo paše to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:34:32
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you meni pa noče odpreti............. Če bi res rada videla, ti lahko na mail pošljem. Samo napiši mi ga
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:35:04
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hvala! sedaj sva uradno tudi midve v vašem krogu feels good! punce dajte mi povedat, če katera obiskuje vodeno plavanje/telovadbo v vodi za malčke? meni se sliši ful dobro, ker je baje to tud fino za splošen razvoj malčka, pa še mal bi se Sara pred morjem navadla na vodo. mi začnemo naslednji torek........ super! sporoči kako je bilo! mi2 bova tudi počasi poklicali in se vpisali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:37:48
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja pa moram pohvalit mojega pikeca. Danes je bila druga noč, ko sma midva sami 1x jedla in neprimerno boljše spala. Ampak zjutraj se pa še vedno mora prit pocartat k mamici in se tako stisne k meni kot en polhek. Pa saj če sem iskrena, mi celo paše to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 9:45:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja pa moram pohvalit mojega pikeca. Danes je bila druga noč, ko sma midva sami 1x jedla in neprimerno boljše spala. Ampak zjutraj se pa še vedno mora prit pocartat k mamici in se tako stisne k meni kot en polhek. Pa saj če sem iskrena, mi celo paše to iiiii, a ne kolk je to luštno!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?