malika
|
Hojla Vidim, da imamo vse zelo podobne moške. Mojega je pri prvem tudi vse zanimalo in skoz je bila roka na trebuhu, pa skoz me je spraševal to in ono, zdaj pa nič kaj dosti., tako da včasih dobim občutek, kot da mu je minilo. No saj mu ni, ampak hormoni pomoje delajo svoje. Ja oblekce spet :)- . Jaz imam 5 bodijev z dolgimi rokavi, pa enih 10 s kratkimi, pa kup tetra majčk, ki baje pridejo zelo prav v vročini; tistih bodijev brez rokavov pa ne bom nabavljala. Imam tudi enih 5 bombažnih žabic na naramnice; pa 3 hlačke do pasu brez stopalc, 1 pajacek kratek rokav kratke hlačke in en kompletek hlačke in majčka.Ja pa še eni dve mako majčki imam. Drugače pa sem še od mojega prvega zimskega frajerja privlekla naprej 2 plišasta pajacka in en pliš jopico in hlačke, za hladne dni. Povijalnih imam 5, tetra plenic pa najmanj 30, pa en kup bombažnih kapic.Samo eno lepo dekico za v voziček nabavim, pa upam, da bo to vse. Da si ne bo katera mislila, da sem kupila toliko bodijev :ups:, nisem dobila sem jih. Drugače jih je pomoje dovolj , če jih imaš enega za en dan v tednu, pa kakšnega še v rezervi zraven, ker se na začeku itak zelo veliko pere in tako ni straha, da bi zmanjkalo. Če katero zanima, na oglasih sem videla, da ena prodaja povijalne pleničke, tetra majčke, pa še nekaj stvari. Ja pa še nekaj sem se spomnila. Ko boste kupovale škarjice in ščipalčke itd, glejte, da bodo čimtanjši. Jaz sem lani kupila kompletek krtačka, glavnik, ščipalec, škarjice, pa še nekaj je bilo zraven od Safety first,pa mi ni najbolj všeč, ker so škarjice prevelike-predebele, ščipalec prav tako. Ja pa en kup vate si nabavite za prve dni, oz tedne. če katero še kaj zanima, mogoče še imam kaj na zalogi, pa sem ta trenutek pozabila :ups: Lp vsem9nebesa
|