Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Najbolj pa je hudo ko posedaš doma, sicer pri otroku bolj malo, ampak vseeno pa se ti dan vleče ko sto hudičov in čakaš da pride fant domov, ker ti je že res tečno še šposebej če si bogu za hrbtom doma in nimaš avta, niti denarja na razpolago da bi hodil človek na kavice in tračkal s prijateljicami,... Verjamem, da se ne pocutis dobro, ker ne prispvevas nic k proracunu. ....ampak ....saj prosti cas in tisto, kar clovek lahko pocne, niso samo kavice in trackanje s prijateljicami, no. Ves koliko stvari lahko pocnes doma? Ja, saj vem da to ni edina stvar na svetu, ampak vseeno manjka človeku, pa če je to le enkrat na mesec, danes npr je dan minil ful hitro, sem bila nonstop v muvingu, saj večino časa sem vedno ampak, včasih pa se dan vleče ko pes Mižek, kot nekdo, ki je že kar predolgo samo doma, te povsem razumem. Ampak ta problem ni to, na kar si opozarjala v prvem zapisu, da imaš slabo vest. Očitno sama veš, da delaš vse, kar lahko, da bi dobila službo, in ni tvoja krivda, da je ne. Tebe očitno bolj mori pomanjkanje službe. Malo slabo si definirala svoj problem. In prav to je navadno prvi korak k rešitvi - da ugotoviš, kaj te zares moti. No, ta "socialna izoliranost" včasih moti tudi mene. Bogu izza nogu, še zdravstveno omejena, da ja kaj ne pride v poštev, pa tudi če bi, denar precej na tesno... in ko si le doma, se ti ščasoma že meša, ker poznaš le tiste 4 stene. Kako to rešiti, ne vem. Jaz se trenutno pač zamotim z vsem, kar me veseli in izpolnjuje. Pričakujem bebo (no, ti jo imaš), ko morem, kaj delam, kaj ustvarjam, grem na obisk k mami eno nadstrope višje, malo brskam po internetu... morda si čas lahko zapolniš s sprehodi, odkrivaš nove poti, pa še koristilo ti bo. In dobila boš novo energijo za iskanje službe. Kar ti bo slejkoprej uspelo, držim pesti. Le slabih misli, obupa in slabe vesti, za katero niti dobro ne veš, od kod je, odženi stran. To pa vseeno ni dobra družba