Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 9:17:35
|
|
|
|
martka
|
ohoho... vse še spite... ja, moja gaja tudi. jaz sem se pa fino najedla. riževo mleko+crispy žita s pšenično klico. mmm umila sem si lase, pospravila kuhinjo, verjetno se bom ulegla h gaji, ki spi na najini postelji. tako je sladka...mala pupa na veliki postelji..
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 10:11:38
|
|
|
|
martka
|
dajte mi prosim povedat,. kje imajo malo bolj elegantne majice, bluze za dojenje. sem že naveličana, da se moram oblačit tako športno, ker to niti ni moj stil, majice pa so vse samo športne. bila sem v hm, v zari in v popku v lj. ko sem bila v la vie niso imeli nič lepega- neko baročno srajco (za omike). help
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 10:50:59
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka dajte mi prosim povedat,. kje imajo malo bolj elegantne majice, bluze za dojenje. sem že naveličana, da se moram oblačit tako športno, ker to niti ni moj stil, majice pa so vse samo športne. bila sem v hm, v zari in v popku v lj. ko sem bila v la vie niso imeli nič lepega- neko baročno srajco (za omike). help martka, v LJ imaš potem še trgovino Kepica v BTC-ju v hali A, potem v Emporiumu imaš Premaman in Beneton...upam da sem ti kej pomagala ...jst imam pa glih kontra problem...ko iščem športno, najdem vedno samo elegantno
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 11:18:47
|
|
|
|
petruscha
|
Dobro jutro, sicer že malce bolj pozno in tudi dobro verjetno ne kaj preveč! Saj ste verjetno slišale za tragično nesrečo, ki se je zgodila v Sežani. Mislim,...res tragično .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 11:39:22
|
|
|
|
Vplanu
|
Ojla, Evo mene po dolgem cajtu. Tale ura je vse zmedla. Pri naši sploh več ne vem kdaj je lačna . Kr neki se zmrduje nad mlekom -ne vem več kaj naj naredim. Pa še polivati je začela na polno. Otika: daj napiši kako vama gre z Nežo uvajanje GH. Patronažna pride v četrtek da mi da "napotke". Uf, me je že kar strah, da me ne bo spet čist naspihirala. Imejte se.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 12:32:56
|
|
|
|
martka
|
pa ne teh črnih kronik gledat. halo?!? kaj vam je? to samo škodi!! če hočete kaj slabega izvedet, glejte vremensko sliko. tam bo dovolj velika doza!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:01:28
|
|
|
|
skorpika
|
ja k martka, če je pa to na prvi strani 24ur.com k novice mal pregledam zjutri...no sej vremenska napoved pa ni dost bolš no pa še neki lepšega...danes je točno eno leto odkar sva izvedela, da bova dobila najinega škratka
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:11:06
|
|
|
|
čebeli
|
oj! Ma, jest res ne najdem časa za računalnik...sam ko je dež ...evo, mala mi spi, je zaspala brez dude (se mi zelo redko dogaja).. Skorpika, to pa je bila lepa novička ! Naša pa je bila na današnji dan narejena ... in danes ima 3 mesece .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:40:05
|
|
|
|
katja_p
|
Tjašina fotogeničnost ne vem po kom: in muzikaličnost po mamici;
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:43:06
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli Naša pa je bila na današnji dan narejena ... in danes ima 3 mesece .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:47:54
|
|
|
|
skorpika
|
pa da vam še jst pokažem našga škrata...upam da mi bo uspel...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:48:38
|
|
|
|
skorpika
|
jst...otika dobr si me naučila
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 13:52:41
|
|
|
|
skorpika
|
takole pa zaspi, ko je največja kriza
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 14:09:42
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika takole pa zaspi, ko je največja kriza Dober je
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 14:35:20
|
|
|
|
martka
|
brskam za dieto brez kravjega mleka, jajc in soje žal ima katera? sicer upam, da ne, pa vendar vprašam.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 14:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu Otika: daj napiši kako vama gre z Nežo uvajanje GH. Ja gre nam tako, da ji po 2 dni dajem po par malih žličk (2-4) iste hrane ... naprimer najprej sva bili 2 dni na korenlku, potem 2 dni na jabolku, pa 2 dni na karfjolci pa zdaj 2 dni na hruški ... v biustvu ji še ne dajme z namenom, da jo nasitim, ampak z namenom da se nauči da to na žlici jo lahko tudi nasiti, da spoznava okuse, da vidim kaj ji odgovarja in kaj ne ... v končni fazi pa da se zabavava ... pa do sedaj sem ji vedno dala za okušat kako uro do dve po obroku, danes sem pa hotela z riževimi kosmiči začet obrok ko je lačna in ga nadaljevat s flaško, pa ji ni šlo v račun kaj ji to v usta bašem, če je pa ona lačna in rabi flaško ... tak da gre tole uvajanje po polžje naprej in prav je tako! Ja tale tragedija je res grozna ... mogoče sem jaz malo na boljšem, ko na niti nimam časa in ne volje, da bi po netu za novicami brskala ... še tule na RR včasih nimam časa pogledat ... tak da sem tudi danes šele zvedela, da naj bi umrl Damjan Cavazza ... . Kako ste drugače kaj na ta deževni dan? Jaz sem še kar ... me gor drži to, ko je tamala tako pridna in se skos smeji in nekaj gruli. Pa še navadla sem jo, da čez dan v posteljici sama zaspi in od kar nama to ratuje, je prava milina. Saj ko rata sitkana in zaspana, jo samo v posteljico odložim, navijem vrtiljak in zaspi ... sicer samo za pol ure, ampak važno da je potem eni 2 uri spet ko sonček . Skorpika za slikice! Jao so pa fletni vsi tile naši čmrlji!!! A veste da jaz pa ne vem kdaj točno sva midva najino flenčo naredila ... je bila pa zajle en dan obletnica pluska na testerčku .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 18:14:43
|
|
|
|
pike
|
Oj, Otika tudi jaz sem danes moji punčkici ponudila po žlički sadno kašico jabolko-hruška od Hippa. Čeprav ji bom drugič raje jabolko skuhala in spasirala sem danes vseeno kupila 2 kašici z različnima okusoma. Sem pa ji daka vsega skupaj žličko. Od začetka je ven bljuvala, pol čez par uric pa sem ji po obroku spet ponudila in je bilo že bolje, je kar čakala, da pride žlička do ust in je spet polizala za kako žličko . Bom jo zdaj počasi navajala na te okuse in jo bom seveda še vedno polno dojila.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 18:40:37
|
|
|
|
pišapela
|
pozdrav!
< Sporočilo je popravil pišapela -- 30.3.2009 18:42:30 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 18:51:00
|
|
|
|
pišapela
|
Živjo! Se že dolgo nisem oglasila. Mi smo OK. Pridno rastemo. Imamo že 7220g, veliki pa smo 64 cm. Spimo še ne celo noč, moramo še dvakrat papcati, drugače pa naša malika vsak dan preseneti s čim novim. vsak dan pridno vozičkamo, zdaj ko je pa dež pa kengurujčkamo. Sem brala, da se menite že o dopustu. Mi gremo za prvi maj v Izolo, junija za en teden v Portorož, nato pa še za en teden v Grčijo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 19:01:27
|
|
|
|
blackcoffee
|
katja_p - kaj 'mata to za en đu box? skorpika - tvoj tamali pa je že pravi mož. ja, so face prave, ti naši malčki.. pismo... tako hitro rastejo.. ejte, men pa je gromki shujšal! danes so ga tehtali, ko sva bila v RA. ko sva imela 19. marca posvetovalnico , je imel 7330g, danes pa je imel 6550g (?!) pa ni bil nič vročičen ali kako drugače bolan. a je še kateri od vaših malčkov kaj shujšal? kakšni razlogi?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 19:07:38
|
|
|
|
skorpika
|
ne pri nas se samo redimo a je možno, da zaradi tvoje bolezni
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.3.2009 19:19:17
|
|
|
|
blackcoffee
|
..ja, to sem tudi sama pomislila, da morda mleko ni bilo tako hranljivo, ko me je dva dni matralo... - ampak baje naj bi telo poskrbelo za kvaliteto mleka. hmm bom ga jutr šla stehtat v posvetovalnico, ker ta tehtnica je bila tak tak.. se mi zdi je sestra bolj od oka napovedala težo in ker je bil gromki v plenički in bodiju.. je morda preveč odštela. ne vem.. samo vseeno.. da bi se za 800g zmotila, pa mi je malo preveč.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.