womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargesia, vem da je hudo, vendar če pogledaš je bolje tako, da takoj veš, da iz te moke ne bo kruha, kot pa da 18 dni čakaš in trepetaš potem pa pride Daisy, jaz jih ima tudi 34, na delava pa že 4 leta. Sicer si pa ti že zelo blizu cilja, če se ne motim, kdaj imaš namen delati test, v četrtek ali ga boš delala kakšen dan prej? joj sem firbec Sonček, vidim da mali črmlj lepo napreduje Cotek, cotek za pojest . Včeraj ni padel kebab, ker sva imela že ob 12. uri pri tašči skuhano nedeljsko kosilo, to se pa ne zamudi, ker je ritual Pa še dobro je... Reby, kje si ti meni srce danes, nekako mi full fališ zadnje čase, jaz pa doma na bolniški pa dolgčas Sapi, super za municijo, počasi greš pa za mano, kot v prejšnjem postopku. Punkcijo mi je pa delala dr. Ribič. Vidim, da si se danes uspešno skrila puncam Lana, kaj jaz to slišim, da zalezujete mojega dr. D-ja po hodniku. Še jaz tega ne delam, punce roke k sebi, če ne bo . Kot sem že rekel, mismis vse vidi, mismis vse ve... Barbi, seveda se nam lahko pridružiš tudi ti, če se ne motim si ti blizu mene doma, sicer imam tako ali tako namen napisati na forum vabilo/obvestilo, pa se boste lahko pofočkale. Tassi, tudi ti boš, vsi mi bomo cartali take črmlje, samo močno si moramo želeti in verjeti v to. BEBIII, nikar strahu, res je da je v teh postopkih vse možno, ampak moramo verjeti v najboljši možni izid. Optimizem in dobra volja sta četrtina uspeha v teh postopkih ah, sej nismo zalezovale dr. D... No, jst sm mu dala nick name "špegavček" S Kajšico sva ji ga pokazale kateri je famozni dr. D... saj ga tko hvališ in "opevaš" tle gor, da je morala pofirbcat kakš dedc je, ane... no, pa sej, če ni favšije, je za vse dost... Mar ne?
|