|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
30.3.2009 9:27:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
...

Tasa najbolje je da gres z Lijo do zdravnika
eleitka.. mi je Tomaževa teta ki je med. sestra rekla da brez veze ker mi nebo nič dala user posted image ker nima vročine. Tudi moja sestrična mi je rekla to. Zdaj lahko sam nos čistim in vodo prekuhavam, da ji gre para v nos in da se ji s tem puca.. Za po***** user posted image

a ti boš imela angelsounds senzorko blazino? To je za dihanje a ne? Jaz sem jo imela v P. ko sma bile paaa stalno ko sem jo ven vzela sem pozabla ugasnit tisto naprvico in je tulilo kot 100user posted image user posted image user posted image user posted image saj pol so se sestre že navadile,da ko tuli pri men da je zato ker sem spet pozabla vgasnit user posted image user posted image

Jaz imam navadni termometer..pa sem danes sestro poslala po digitalnega v BC.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
30.3.2009 9:28:05   
tasa_m
jeiii pa smo na polovici 2. dela.
Še enkrat tolko pa bomo na 3. delu user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
30.3.2009 10:06:15   
elevitka
Ja bi mela to senzorsko blazino, ker bi itak mogla kupit varuško (ker mam mačko in bo otrok v sobi izoliran od muce in vsaj ko me ni zraven pri otroku bi mogla varuško met ob sebi da bi slišala če joka... pa te dam še nekaj zraven pa mam še to senzorsko blazino (če bog nedaj pozabi dihat -  se sproži) rabi se tak baje samo nekje do 6. meseca - potem so pa pljučka že tolk razvita da ne pozabi dihat. Pa jo pol magari prodam -b če bi pa bla možnost bom tak kupla rabljeno - je cenejša.

Kaki termometer pa boš kupla to ? za telesno temp.? al za vodo?

Tasa sem misla vsaj tolk da bi šli k zdravniku  da ji nosek sčistijo tak ko treba da bo lažje dihala (ker moj sodelavec je tud z pupo hodo na čiščenje noska - ker ni mogla dihat je mela zamašenega).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
30.3.2009 10:21:33   
tasa_m

Ja bi mela to senzorsko blazino, ker bi itak mogla kupit varuško (ker mam mačko in bo otrok v sobi izoliran od muce in vsaj ko me ni zraven pri otroku bi mogla varuško met ob sebi da bi slišala če joka... pa te dam še nekaj zraven pa mam še to senzorsko blazino (če bog nedaj pozabi dihat -  se sproži) rabi se tak baje samo nekje do 6. meseca - potem so pa pljučka že tolk razvita da ne pozabi dihat. Pa jo pol magari prodam -b če bi pa bla možnost bom tak kupla rabljeno - je cenejša.

Kaki termometer pa boš kupla to ? za telesno temp.? al za vodo?

Tasa sem misla vsaj tolk da bi šli k zdravniku  da ji nosek sčistijo tak ko treba da bo lažje dihala (ker moj sodelavec je tud z pupo hodo na čiščenje noska - ker ni mogla dihat je mela zamašenega).
aha,..no saj bom poklicala pop. dohtarco pa jo bom vpr. kak pa kaj in kaj mi priporočajo. Danes imam celo avto user posted image user posted image .
Termometer za telesno tem. ja, za vodo smo ga dobili za darilo. user posted image

Zdaj pa mam dovolj deža!! PM me tako vreme azkuri..

grem nos spucat,se oglaim pol.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
30.3.2009 10:38:07   
elevitka
Tasa se bo treba sprijaznit z vremenom... april pohcani prihaja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
30.3.2009 11:41:05   
nebo
Daj delajte malo, ne pa samo reglat....jojoj meni  ni....meni ni....pa saj mi je...LAŽEM!!!

Grem jaz sedaj na malico v H&M, da vidim kaj imajo!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
30.3.2009 11:56:29   
elevitka
Čuj nebo.... kak dugo te maš ti malco, da folgaš obletat H&M pa še najest se ? user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.3.2009 12:15:54   
elevitka
Evo... je že kliznila... nebo štopam... malca je pol ure user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
30.3.2009 12:22:20   
tasa_m

Evo... je že kliznila... nebo štopam... malca je pol ure user posted image
user posted image user posted image 0 mogoče ma veze ri šefih pa ma mal dlje malco..user posted image
Al pa če bo v H&M-u malco dobla? user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
30.3.2009 12:31:49   
elevitka
jaja... ona gre na kvazi malco... pazi na kilce da se nebo preveč zredila... pa gre raje v šoping user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
30.3.2009 12:35:38   
matcar
Hellow!
Se vidi,da je začetek tedna,samo klofate.user posted image Med vikendom pa tema od vas!user posted image
Jaz sem pa tak na trnih,da brez veze že. Mam vročino menda glih zaradi tega,ko vem,da morem v sredo not it.user posted image
Tasa,fuziološko raztopino maš? To pomaga pri user posted image za nosek. Ko ji ga fajn sčistiš,samo daš po kapljico v vsako nosnico.pa bo. Aja,pa dajaj ji zraven postlice vlažno brisačo al pa nekaj,da ne bo presuh zrak.

< Sporočilo je popravil matcar -- 30.3.2009 12:37:31 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
30.3.2009 12:42:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hellow!
Se vidi,da je začetek tedna,samo klofate.user posted image Med vikendom pa tema od vas!user posted image
Jaz sem pa tak na trnih,da brez veze že. Mam vročino menda glih zaradi tega,ko vem,da morem v sredo not it.user posted image
Tasa,fuziološko raztopino maš? To pomaga pri user posted image za nosek. Ko ji ga fajn sčistiš,samo daš po kapljico v vsako nosnico.pa bo. Aja,pa dajaj ji zraven postlice vlažno brisačo al pa nekaj,da ne bo presuh zrak.
Matcar..ji čistim z fiziološko ja. Zdaj bom poklicala pediatra pa da vidim kaj bo rekla..saj zato je tam. Pa saj nočem komplicirat ampak nočem da ji gre kaj na plučka dalje, ker pol se pa ravno ***** !!

Ja, še malo pa boš spoznala vašega novega člana.. user posted image Pa da boš nam javila d si rodila pa to, da nebomo ki mogli v P. it na obisk da bomo kaj zvedeli..user posted image

jaja... ona gre na kvazi malco... pazi na kilce da se nebo preveč zredila... pa gre raje v šoping
user posted image user posted image elevitka, mogoče pa ima denarnica preveč Kg in jo je morala it spraznit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
30.3.2009 13:16:13   
elevitka
hehe za pretežko denarnico.... primaknem svojo moja je prelahka user posted image

matcar... držim pesti men se zdi da ko samon  pomislim da bi bila na tvojem mestu me začne zvijat  in mrazit ... pa ti si že to dala skozi... zate bo to mala malca boš vidla.

mater bog že eno uro iščem na netu pa ne najdem, ve katera kak se šteje delovna doba za 30 urni delovnik ? javna dela?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
30.3.2009 14:30:03   
nebo
jaz sem bila v 35 minutah nazaj.....haloooooo...jedla sem pa zraven računalnika...sicer pa sem včeraj imela dan žretja, tako, da danes ne bi rabla nič jestuser posted image

In kaj se mi je zgodilo, v garderovi se mi je zataknila zadrga na škornjih in sem potrebovala 15 min, da sem škorenj odprla in potem še 5, da sem ga nazaj zaprla (mi noge otekajo) in potem probam še spodnji del trenirke (bombažne), kjer se vidi vsaka gubica ven, mislim maščoma...in grem nazaj v službo..user posted image  in vsi smo veseli, ker je dinari ostal na računu!!!!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
30.3.2009 14:37:17   
elevitka
hehehehehe nebo... jaz sem ista ko si hlače poskušam, ko neka GELA, bog ne daj da probam bombažno trenerko, po možnosti tako ki ima trak spodaj v hlačnicah, in ker mi je seveda vse prekratko, pol pa še lamp štrleči.... z starim sva se pol ure režala ko trotla v garderobi zadnjič - ker sem bla ko neki revež (kot da bi v vodi stala ko so mi mero jemali pol pa še ta lamp).

Nič pametnega nimajo v trgovinah za dolgonoge nosečke, mater če sem probala št. 44 v H&M pa mi je prekratko, pa še to so ble edine taka cifra, ostalo pa samo 34 in 36..... haloooo kaj taduge nesmemo bit noseče?????

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
30.3.2009 14:53:40   
nebo
Ej Elevitka dokler ti je še prekratko gre, jaz sem si probala hlače št. 40 in jih nisem gor dobil...HALOLOLOOO drugače pa nosim 38...dokler se nisi še v rit in bederce zredila, jaz vse kar pojem gre v rito!!!!user posted image Pa lahko pazim ali ne!!!!

Ma bomo nabavli dober voziček pa bodo kilce dul šle....user posted image so prvič tudiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
30.3.2009 15:07:55   
elevitka
lubica, jaz mam tud drugač konfekcijsko 38... zdaj a mam 44 ti to kaj pove ????

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
30.3.2009 16:31:08   
tasa_m
hehe, vidve sta dobri z totimi konf. številkami. user posted image user posted image

Sem klicala P. pa mi je rekla da dokler nima vročine naj ne hodim tja user posted image ker se bo samo zraven okužla ali kaj podobnega. Naj ji čimbolj nosek pucam in naj bo stanovanje preluftano in to je to..aja pa zvečer ji naj nardim soparo z kamilcami pa ji dam k posteljci.
Je revica tak boga, ko ma nos zamašen pa niti papat ne more, pol pa mi spluva vse ven. Danes mi je pokazala kak me ima rada..mi je točno za modrc vse spravla not user posted image user posted image (si je delala zalogo za nasl. rundo).user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
30.3.2009 16:43:58   
tasa_m
Srečke - nosečke 2009 user posted image

user posted image ... počasi bo šlo zares user posted image  že odštevamo user posted image
 user posted image      matcar, PDP 08.04.2009
user posted image       ly117, PDP 17.04 2009

user posted image
user posted image      christiana21, PDP 31.05. 2009

user posted image
user posted image       biba14, PDP 19.06.2009

user posted image
user posted image       elevitka, PDP 23.07. 2009

user posted image
user posted image       cecax, PDP 07.08. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image      nebo, PDP 02.08.2009
             user posted image
 user posted image        Rubin. , PDP september 2009 user posted image user posted image
user posted image        klaja, PDP 22.09. 2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  user posted image

user posted image    Mala Čebelica, Klara, 19.03. 2009
user posted image     Kokica32, Valentin,28.02.2009
user posted image     tasa_m, Lija, 20.02.2009 
user posted image     Limona, Lia, 24.01. 2009
user posted image     cati, Tia, 22.01. 2009
user posted image     Blackcoffee, Thor, 07.12. 2008
user posted image     žabicamala, Žan Luka, 30.10.2008
user posted image     lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image     B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image    *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image     Blacky, Teja, 17.07.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
30.3.2009 17:32:54   
matcar
Iiiiiii,kaki lepi seznam,bi me lahko dala kr k mamicam in dojenčkom. Ja,pa valda,da lahko pridete v P na obisk! Kako vprašanje?user posted image
Javla pa vam bom,kak se iz narkoze zbudim,ker bom itak prvo gsm vzela pa klicala okoli.user posted image Sem pri Maksu isto,samo je bla takrat ura 2 zjutraj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
30.3.2009 17:35:00   
matcar
Kaj se te tolko o kilah menite,če pa ste pune vse?user posted image user posted image user posted image
Meni je teta glih v soboto rekla,da sem predebela,ker mam 74 kil,velika pa sem 160 cm. Mislim,halo????
Kot da ne bi vedla,da sem že prej bla s kilami na višku. Pa rodila bom počasi,ne? Mater!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
30.3.2009 18:07:37   
elevitka
eh jaz bolj hecam nebo z kilami... meni je pač vseeno kolk se bom zredila... bom pač potem tolk shujšala pa bo user posted image

matcar jaz pa bi najraje vidla da me noben ne hodi gnjavit v porodnišnico... me bojo že vidli ko bomo doma po kakih 3-4 tednih da se malo navadimo... ker že ko se spomnim kak bom ko cota pa otrok zraven, pa nisi vajen pa 100 glav z 1001 nasvetom tam visi za vratom.... aleluja... bežte mi izpred oči.... sam ko jkim ne moreš rečt ... NE HODITE MI

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
30.3.2009 18:18:39   
matcar
Ja,samo paše,da malo vun kidneš na kofe pa čik!user posted image user posted image user posted image
Meni še sestre ne morejo nasvetov talat,ker jih kuj nazaj zabijem. So pri Maksu nekaj htele,pa jim ni ratalo. Pol pa ti reče sestra,tak ko je meni: Se vidi,da je drugi otrok. Hvala bogi,no! saj boš vidla,da ni tak hudo,ko si zdaj misliš,da bo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
30.3.2009 18:41:17   
elevitka
matcar... hvala za tolažbo... sam ne poznaš moje žlahte... kuj menjam za kaki tedn, boš srečna ko boš spet svoje nazaj dobla user posted image ... že zaj jih mam včasih puno kapo... ja to ni nič... kako še bo... boš vidla... bla bla... pa nismo meli tega pa tega danes mate ceu luksuz, pa to bi lahko mela tam pa to tu pa to tak... sem vprašala koga za mnenje  NE ... torej????

MENJAMA? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
30.3.2009 18:44:42   
ly117
Ojla user posted image ,

pa da se še jaz malo javim danes. Mater sem utrujena. Lafam po trgovinah že od 2 popoldan. Sem pa si vse nabavla. Bravo za mene user posted image user posted image user posted image . Tako zdaj pa se lahko rodi naše user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?