|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
30.3.2009 11:09:37   
sonček85

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
30.3.2009 11:10:34   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

No ja sej bo kmal,boš vidla kok bo hitr minil,zej še uživej.Je pa res da zadni tedni so pa mučni,pa še tale vreme mori na fertikuser posted image
ja res je ,saj če gledamo da vse ,ki imajo rok nekje do 10 rojevajo že od druge polovice marca bomo me ki smo na drugi polovici aprila rodile  prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da ne grem čez rok ,to si pa res želim,no pa če bom morala pa tud ,samo da je otorček zdrav.user posted image user posted image user posted image

Ja sej te čist štekam,že tok si vsega sit,komi čakaš oz moliš da bi vsaj par dni pred PDPjem rodil pol pa rodiš čez PDP.Itak si vsega naveličan,ma sej bo kmal,boš vidla.

Ela čebela

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
30.3.2009 11:10:51   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (????-????)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.3.2009 11:11:00   
sonček85

user posted image Detelja/38t2d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.3.2009 11:11:38   
sonček85

No ja sej bo kmal,boš vidla kok bo hitr minil,zej še uživej.Je pa res da zadni tedni so pa mučni,pa še tale vreme mori na fertikuser posted image
ja res je ,saj če gledamo da vse ,ki imajo rok nekje do 10 rojevajo že od druge polovice marca bomo me ki smo na drugi polovici aprila rodile  prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da ne grem čez rok ,to si pa res želim,no pa če bom morala pa tud ,samo da je otorček zdrav.user posted image user posted image user posted image

Ja sej te čist štekam,že tok si vsega sit,komi čakaš oz moliš da bi vsaj par dni pred PDPjem rodil pol pa rodiš čez PDP.Itak si vsega naveličan,ma sej bo kmal,boš vidla.
hvala,ti si pa julijka ,a ne zato me poznaš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.3.2009 11:13:05   
Anonimen
Gužva v Lj P - Vidim, da sem se res dobro odločila, da grem rodit na Ptuj ... tam je povprečje 2,6 poroda na dan user posted image . Ko sva šla gledat prostore, je bilo pa vse prazno, niti ene, ki bi rojevala, tako da upam, da bo tako tudi, ko bo prišel moj dan, da bom zares sama v porodni. user posted image Če bom imela srečo, dobim celo tisto, ki ima znotraj porodne še svoj wc. Potem pa tako gremo vsi trije v svojo sobico in smo 3 dni 24h/dan skupaj, imamo svojo mini kopalnico z wc-jem in tušem. Še domov ne bomo hoteli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.3.2009 11:13:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Mene je pa ven vrglo in sem skopirala tekst, pa je zdaj brez vseh ikonic ... tako pust ... user posted image

Ne se sekirat, važen je namen in da je tekst.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.3.2009 11:14:01   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sori ker vam smetam,

moram vam povedat da je Mala čebelica v torek 24.3 rodila fantka Gašperja.

Čestitke še tuki očiju pa mamiciuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image   samo mi ja nimamo male čebelice,ali pač ,grem pogledat

Čestitke druižinici

Je je na vašem seznamuuser posted image user posted image user posted image

Sonček a še nisi šla rodituser posted image ,kaj čakašuser posted image (hecam se)
sem že popravila ,sem videla hvala ,ne nisem še šla zakaj pa,moj PDP je šele 24.4user posted image bi pa šla okoli 10user posted image

Sonček, po praznikih gremo. Veš, da js 10. potico pečem in brez nje ne grem. user posted image user posted image user posted image 14. gremo, jle?user posted image user posted image user posted image Kajne, Brigitka?user posted image

ja 14 gremo ,meni je super,samo res.Brigita ni še nič potrdila ,pa sva jo že 2x vprašale.Nekaj se izmika user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se

Pa menda naju ne bo pustila brez babičinega štrudla?user posted image user posted image
Men je včeraj tašča rekla, da špara Boni moko za takrat ko rodim, da bo prinesla krofe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.3.2009 11:14:43   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič nosečauser posted image

V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega...
Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj?

Če imaš dovolj mleka, otroku ni potrebno nič dajat. V mleku otrok najprej dobi tekočino (na začetku obroka), potem se mleko "zgosti" in to je pa hrana za dojenčka.

Nam so na MŠ rekli, da materino telo poleti poskrbi, da se mleko razredči in je tako vseeno dovolj tekočine za malčke, ki se dojijo - če npr. sedaj prvi dve minuti pijejo in potem 8 minut jejo, se potem razmerje spremeni na 5 minut pitja in 5 minut hranjenja... Ni kaj, naši možgani in telo so odlično usklajeni, da poskrbijo za naše user posted image najboljše kar sploh gre

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.3.2009 11:14:57   
*Junona*
Js pa ne morem novih albumčkov pogledat, stran ne dela.user posted image Vam tudi?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.3.2009 11:15:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

mene pa nekaj zanima????...brez zamere sej morda je glupo vprašanje, sam sem pač prvič nosečauser posted image

V MŠ so nam povedali, da mamice ki bomo dojile(no upam da bom lahko) ne rabimo svojim dojenčkom dajat ničesar drugega...
Kaj pa žeja??? A to pomeni da bodo naši dojenčki če bodo jedli na 2 uri dobili takrat tudi zadostnjo količino tekočine ali jim je potrebno dajati še vodo oz. čaj?

Če imaš dovolj mleka, otroku ni potrebno nič dajat. V mleku otrok najprej dobi tekočino (na začetku obroka), potem se mleko "zgosti" in to je pa hrana za dojenčka.

Nam so na MŠ rekli, da materino telo poleti poskrbi, da se mleko razredči in je tako vseeno dovolj tekočine za malčke, ki se dojijo - če npr. sedaj prvi dve minuti pijejo in potem 8 minut jejo, se potem razmerje spremeni na 5 minut pitja in 5 minut hranjenja... Ni kaj, naši možgani in telo so odlično usklajeni, da poskrbijo za naše user posted image najboljše kar sploh gre

A res? To pa nisem vedela, super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.3.2009 11:16:37   
*Junona*

Gužva v Lj P - Vidim, da sem se res dobro odločila, da grem rodit na Ptuj ... tam je povprečje 2,6 poroda na dan user posted image . Ko sva šla gledat prostore, je bilo pa vse prazno, niti ene, ki bi rojevala, tako da upam, da bo tako tudi, ko bo prišel moj dan, da bom zares sama v porodni. user posted image Če bom imela srečo, dobim celo tisto, ki ima znotraj porodne še svoj wc. Potem pa tako gremo vsi trije v svojo sobico in smo 3 dni 24h/dan skupaj, imamo svojo mini kopalnico z wc-jem in tušem. Še domov ne bomo hoteli user posted image  user posted image  user posted image

A bo tvoj tudi v P spal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.3.2009 11:18:39   
Anonimen
junona - Hvala za tolažbo! user posted image Saj veš, moja sporočilca so tako dolga, pa si kar čas vzamem, da nalimam te ikonice z nekim pomenom, pol pa kar zginejo. user posted image Toda saj imaš prav: važen je namen in sporočilo. user posted image Očitno danes rr nekaj nagaja, ker me je že parkrat ven vrglo in sem se morala na novo prijavit. Morda pa preveč pišemo in nam hočejo nekaj sporočit? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.3.2009 11:20:13   
sonček85

Js pa ne morem novih albumčkov pogledat, stran ne dela.user posted image Vam tudi?
jaz sem lahko cvetinga če misliš tega,une pa ne hosim gledat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.3.2009 11:21:51   
Anonimen
junona - Ja, moj bo z mano od vstopa v P pa do odhoda iz P. Na dan bova doplačala 20€ (zato, ker lahko spi in dobi tudi vse obroke), torej za tri dni 60€, pa bomo ves čas skupaj. user posted image Lahko si celo dava skupaj postelje v sobici, tako da bomo res imeli 3 dni samo za sebe, da se orng polubčkamo, spoznamo, povežemo ... user posted image  user posted image . Ko bom jaz spala, se bo Ela cartala pri očku, ko bo pa očka spančkal, se bo pa cartala pri meni. Tako da ne vem, če bo sploh kaj v svoji posteljici user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.3.2009 11:24:29   
*Junona*

junona - Ja, moj bo z mano od vstopa v P pa do odhoda iz P. Na dan bova doplačala 20€ (zato, ker lahko spi in dobi tudi vse obroke), torej za tri dni 60€, pa bomo ves čas skupaj. user posted image Lahko si celo dava skupaj postelje v sobici, tako da bomo res imeli 3 dni samo za sebe, da se orng polubčkamo, spoznamo, povežemo ... user posted image  user posted image . Ko bom jaz spala, se bo Ela cartala pri očku, ko bo pa očka spančkal, se bo pa cartala pri meni. Tako da ne vem, če bo sploh kaj v svoji posteljici user posted image  user posted image

Joj, kak lepo.user posted image user posted image user posted image Škoda, ker v Celju ni to možno. Kaj to je samo na Ptuju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.3.2009 11:24:39   
*Junona*

jaz sem lahko cvetinga če misliš tega,une pa ne hosim gledat

Js pa tudi Cvetinega ne morem.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.3.2009 11:24:57   
*Junona*

junona - Hvala za tolažbo! user posted image Saj veš, moja sporočilca so tako dolga, pa si kar čas vzamem, da nalimam te ikonice z nekim pomenom, pol pa kar zginejo. user posted image Toda saj imaš prav: važen je namen in sporočilo. user posted image Očitno danes rr nekaj nagaja, ker me je že parkrat ven vrglo in sem se morala na novo prijavit. Morda pa preveč pišemo in nam hočejo nekaj sporočit? user posted image  user posted image  user posted image  

Da naj se sprilčice mal ohladimo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.3.2009 11:25:10   
Anonimen
sonček85 - Hvala za super napoved user posted image ! Dobro si mi to napovedala. To bo pa šlo skozi user posted image  user posted image  user posted image . Če bi rekla, da bom rodila po roku, bi ti rekla, da se raje loti česa drugega, kot da nas tukaj na rr zavajaš user posted image  user posted image  user posted image . Saj veš, to je ista fora, kot če ne veš, katere čevlje bi si obula, čeprav imaš pravzaprav potihoma ene že izbrane in potem nekoga vprašaš, kaj misli. Če ti odgovori tiste, ki si jih potihoma že izbrala, lahko rečeš: Ja ja, saj sem vedela. Če pa ti reče za druge, pa dobi: Eh, ti nimaš pojma! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.3.2009 11:28:42   
Anonimen
junona - Gotovo ni samo Ptuj tisti, ki to omogoča. Vem, da je to možno v Kranju, v Lj ne, za Celje pa ne vem. Mogoče bi se splačalo poklicat in malo zatežit, če obstaja kakšna možnost sobivanja očeta, seveda za protiplačilo. Mogoče pa imajo to možnost ali pa celo naredijo kakšno izjemo. Jaz sem ugotovila, da v zdravstvu pač moraš bit tečen, če hočeš kaj dosečt. Mi je čisto vseeno, če me imajo za najbolj tečnega pacienta, glavno da jaz dobim to, kar verjamem, da mi pripada. Mater, če pa pri vsaki plači plačujem za zdravstvo, pol pa hočem nekaj od njega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.3.2009 11:30:12   
*Junona*

junona - Gotovo ni samo Ptuj tisti, ki to omogoča. Vem, da je to možno v Kranju, v Lj ne, za Celje pa ne vem. Mogoče bi se splačalo poklicat in malo zatežit, če obstaja kakšna možnost sobivanja očeta, seveda za protiplačilo. Mogoče pa imajo to možnost ali pa celo naredijo kakšno izjemo. Jaz sem ugotovila, da v zdravstvu pač moraš bit tečen, če hočeš kaj dosečt. Mi je čisto vseeno, če me imajo za najbolj tečnega pacienta, glavno da jaz dobim to, kar verjamem, da mi pripada. Mater, če pa pri vsaki plači plačujem za zdravstvo, pol pa hočem nekaj od njega. user posted image

Ja, to maš pa čist prav.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.3.2009 11:32:36   
Pat74
Miška2006 ne sekiraj se, če je nimaš, čeprav se mi zdi kar čudno, da je nisi dobila, saj ti duhovnik, ki te poroči, vpiše v tole knjižico - ko se boste šli menit za krst, ga opozori na to - naj ti jo da in štempla. Je pa bele barve z rdečim napisom. Drugače je pa res, da po župnijah različno komplicirajo, se mi zdi, da v LJ še najbolj - da moraš imet vsa ta potrdila s seboj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.3.2009 11:32:59   
*Junona*
Zdej grem pa kosilo kuhat.

Lepo bodite.user posted image

Papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.3.2009 11:33:31   
Anonimen
Joj, moj trebušček pa kar raste, ga moram ta teden pofotkat, da vam ga pokažem. Ta naša gospodična pa zdaj res nima več dosti prostora. Sonček85 mislim, da bo že zato prišla pred rokom na svet, ker si bo rekla: "Tak', zdaj 'mam pa te gužve dovolj, jaz se hočem pošteno raztegnit!" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.3.2009 11:33:35   
NinaMM
Junona, v Postojni je to tudi možno. Meni se zdi res smotano, da moraš za to prosit!!! Potem pa nekaj jamrajo, da se očetje ne ukvarjajo dovolj s svojimi dojenčki in ne vem kaj - saj jim tega ne omogočijo! In se popolnoma strinjam z Neno, če moraš težit, pa teži. Jaz sem ista. Če pa svoje in otrokovo dobro počutje ne poskrbiš, pa tudi ne vem ...

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?