Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:36:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni??? Lonapo--saj to ne morem verjet, no! Samo kako pa češ doma v stanovanju 2 otroka ločit? Da ti to še naroči in opozori na higieno? Mislim, no! Ajd, če bi imel Nejc 18 let in bi mu naročila, naj bo do nadaljnega v svoji sobi, pa še to je mal tako Kleo--HB, da se je tako izteklo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:39:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Emi vse naj naj za 9 mesecev!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:40:16
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Naj vam najprej ponudim , zravne se pa prileže . Naj vam tekne!!! Vse najboljše obmesečnikom!!! Danes praznuje D.anna 76 : VSE NAJBOLJŠE!!!!!
< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.3.2009 7:42:25 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj AS Moj otrok je danes tkop zgoden kot se nikol Lonapo,katastrofa od zdravnice.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa,danasnji zajtrk je redilen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:45:27
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo: HB, da se ni nič hujšega zgodilo - včasih res lahko pomisliš, kot da bi nekdo zgoraj pazil na naše malčke Naša noč je bila HB mirna - ni imela vročine ( ne včeraj čez dan in ne ponoči, tako da mi ni glih jasno kaj je bilo iz sobote na nedeljo). Tina kako je pa pri vas?
< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.3.2009 7:51:38 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:46:07
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,danasnji zajtrk je redilen ehhh....se ti samo zdi tako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno je bilo,da ti to vidis kako je izgledalo...mah ne bom o tem,mi je se zdaj slabo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 7:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,danasnji zajtrk je redilen ehhh....se ti samo zdi tako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:15:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Samsa, a se lahko pridružim tvoji čestitki za D.anno? D.anna--vse naj naj: Kleo-pa ravno danes je Meri tako zgodnja? Kot da ste uro premaknil nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:16:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Grozno je bilo,da ti to vidis kako je izgledalo...mah ne bom o tem,mi je se zdaj slabo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:25:06
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro lonapo da se čim prej pozdravite in se za vas že enkrt končajo tele bolezni kleo sam da je z Meri vse vredu, telih naših škartov ni niti za sekundo izpodkontrole postit d.anna vse najboljše Ema vse naj naj za 9. mes. tole vreme je pa , sam bom saj vse zlikala (končno) Zdej pa šibam mal pospravt dokler je Jaka še priden v stajci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:28:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sam bom saj vse zlikala (končno) Ko boš zaključila, pridi š k meni prosim . Pranje in likanje: neverending story
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je soncno . Meri je sla nazaj spat,jaz grem hitro mal pospravit,da greva potem ven. Ja Anaj,imas prav.Res jih je treba imeti ves cas na oceh.Jaz sem jo gledala... Ema,vse najboljse
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se odlocila,da omaro prestavim na balkon.Sicer bi jo moz pritrdil ob steno...a je ne morem gledat.Vsakic ,ko grem mimo me oblije. Moramo pritrdis se eno s tv-jem,sicer je stabilna,samo nikoli se ne ve.Se vse cd-je sem vceraj odstranila,da jo ja ne bi privabljala,samo tamala vseeno kar k njej leze . ...samo gledam,kaj je se nevarno....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro! kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni??? Tudi jaz sem se morala vceraj,sem se komaj spomnila gesla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:53:21
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se odlocila,da omaro prestavim na balkon.Sicer bi jo moz pritrdil ob steno...a je ne morem gledat.Vsakic ,ko grem mimo me oblije. Moramo pritrdis se eno s tv-jem,sicer je stabilna,samo nikoli se ne ve.Se vse cd-je sem vceraj odstranila,da jo ja ne bi privabljala,samo tamala vseeno kar k njej leze . ...samo gledam,kaj je se nevarno.... kleo, saj lahko odstraniš, pritrdiš 1001 stvar, gledaš na otroka vsako sekundo. Ampak a je to sploh izvedljio? Če mene vprašaš ni! Lahko si zraven, pa otrok ušpiči kakšno neumnost. Ampak če si blizu, lahko vsaj hito rešuješ situacijo.. Sploh pa zagotoviti 100% varno okolje za otroke niti ni najboljše. Otroci morajo spoznavati svet, morajo odkrivati tudi nevarnosti. To spada k razvoju. To seveda ne pomeni, da potegnejo nase Tv, se igrajo z elektriko ali kaj podobnega, ampak čista varnost kar se psihološkega razvoja tiče ni o.k.. A sem čist zafilozofirala? Sploh pa naš mali tolikokrat pade, da me je kar groza. Če ne drugega, ga prime Jernej, ga dvigne in spusti na tla. V trenutku. Poleg tega sam Lovro leze tja, kamor ni treba. Tudi če je nekaj previsokega in podobno, to mu je najbolj všeč. Sem mu naročila tisto hoduljico iz Sončka (v Muller mi ni uspelo priti) in ga niti pod razno ne zanima. Raje pred sabo potiska stol. Raje se igra s plastenkami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:57:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa se najboljše obmesečnikom!!! Danes praznuje D.anna 76 : VSE NAJBOLJŠE!!!!! se pridružujem čestitkam Kleo, samo da ni blo hujšega . Verjamem, da te kar mine ko greš mimo omarice. Zgleda, da je nekaj v luftu, ker moj je pa danes ponoči na poti v službo razbil moj avto , no, k sreči ni hujšega, samo materialna škoda. Je blo ful snega na cesti in skale. Na zavarovalnici se pa zdej sprenevedajo, da mora sam ugotoviti lastnika ceste, zoper katerga se poda prijava. Sej ne moreš verjet. Na 113 dajo ene usmeritve, na PP druge.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 8:59:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro! kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni??? Tudi jaz sem se morala vceraj,sem se komaj spomnila gesla Kako to. Jaz se pa vsakič znova prijavim, odjavim. A moram v nastavitvah kaj popravit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:01:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se odlocila,da omaro prestavim na balkon.Sicer bi jo moz pritrdil ob steno...a je ne morem gledat.Vsakic ,ko grem mimo me oblije. Moramo pritrdis se eno s tv-jem,sicer je stabilna,samo nikoli se ne ve.Se vse cd-je sem vceraj odstranila,da jo ja ne bi privabljala,samo tamala vseeno kar k njej leze . ...samo gledam,kaj je se nevarno.... kleo, saj lahko odstraniš, pritrdiš 1001 stvar, gledaš na otroka vsako sekundo. Ampak a je to sploh izvedljio? Če mene vprašaš ni! Lahko si zraven, pa otrok ušpiči kakšno neumnost. Ampak če si blizu, lahko vsaj hito rešuješ situacijo.. Sploh pa zagotoviti 100% varno okolje za otroke niti ni najboljše. Otroci morajo spoznavati svet, morajo odkrivati tudi nevarnosti. To spada k razvoju. To seveda ne pomeni, da potegnejo nase Tv, se igrajo z elektriko ali kaj podobnega, ampak čista varnost kar se psihološkega razvoja tiče ni o.k.. A sem čist zafilozofirala? - se čist strinjam Sploh pa naš mali tolikokrat pade, da me je kar groza. Če ne drugega, ga prime Jernej, ga dvigne in spusti na tla. V trenutku. Poleg tega sam Lovro leze tja, kamor ni treba. Tudi če je nekaj previsokega in podobno, to mu je najbolj všeč. - tak je bil naš Mark. Na koncu smo ugotovili, da je bolje pazit nanj vsako sekundo, kot pa vsako stvar prepovedati, umikati, ker je blo vse še bolj zanimivo Sem mu naročila tisto hoduljico iz Sončka (v Muller mi ni uspelo priti) in ga niti pod razno ne zanima. Raje pred sabo potiska stol. Raje se igra s plastenkami - mami po nepotrebnem zapravlja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro! kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni??? Tudi jaz sem se morala vceraj,sem se komaj spomnila gesla Kako to. Jaz se pa vsakič znova prijavim, odjavim. A moram v nastavitvah kaj popravit Ko se prijavis,je zraven se mali okenjcek katerega kliknes,da si ves cas prijavljena. Zdaj so me pa se iz gimnazije klicali,da je Tali zbolela,naj pridem ponjo.Kako le,ko pa tamala spi.Sem ji poslala taxi.Ah ja. AS,saj vem,da otroka ne mores 100% ZASCITIT:sAMO;SPLOH NE MOREM VERJETI KAJ SE VSE DOGAJA;PA SE TAKO MAJHNA JE:pA TOLIKO JO MERKAM;IN VES CAS SKACEM;DA JA NE BI BILO KAJ NAROBE;IN SE SE VSEENO PRIPETI:ops,crke. Sva se vceraj z mozem pogovarjala,kaj se je nama dogajalo,ali bratom in sestram...vsepovsod jue nekaj.Samo,ko je pa tako grozno,jaz sem cist paf . RMRM,samo da tvojemu ni nic.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:07:42
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:09:26
|
|
|
|
Samsa
|
RMRM: HB, da tvojemu ni nič... pleh je pleh in se da popravit Kleo: za Tali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:09:47
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako? ja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 9:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako? Ja tega..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......