|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.3.2009 7:36:35   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni???user posted image user posted image user posted image

Lonapo--saj to ne morem verjet, no!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo kako user posted image pa češ doma v stanovanju 2 otroka ločit? Da ti to še naroči in opozori na higieno? Mislim, no!user posted image
Ajd, če bi imel Nejc 18 let in bi mu naročila, naj bo do nadaljnega v svoji sobi, pa še to je mal takouser posted image user posted image user posted image

Kleo--HB, da se je tako izteklo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.3.2009 7:39:37   
aleksandra silvija
Emi vse naj naj za 9 mesecev!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.3.2009 7:40:16   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Naj vam najprej ponudim user posted image , zravne se pa prileže user posted image . Naj vam tekne!!! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše obmesečnikom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Danes praznuje D.anna 76 : VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.3.2009 7:42:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.3.2009 7:41:30   
Anonimen
Oj ASuser posted image

Moj otrok je danes tkop zgoden kot se nikoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo,katastrofa od zdravnice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
30.3.2009 7:42:42   
Anonimen
Samsa,danasnji zajtrk je redilenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
30.3.2009 7:45:27   
Samsa
Kleo: HB, da se ni nič hujšega zgodilo - včasih res lahko pomisliš, kot da bi nekdo zgoraj pazil na naše malčke

Naša noč je bila HB mirna - ni imela vročine ( ne včeraj čez dan in ne ponoči, tako da mi ni glih jasno kaj je bilo iz sobote na nedeljo). Tina kako je pa pri vas?

< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.3.2009 7:51:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.3.2009 7:46:07   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ehhh....se ti samo  zdi takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
30.3.2009 7:52:39   
Anonimen
Grozno je bilo,da ti to vidis kako je izgledalo...mah ne bom o tem,mi je se zdaj slabo.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
30.3.2009 7:53:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ehhh....se ti samo  zdi takouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
30.3.2009 8:15:08   
aleksandra silvija
Samsa, a se lahko pridružim tvoji čestitki za D.anno?
D.anna--vse naj naj: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo-pa ravno danes je Meri tako zgodnja? Kot da ste uro premaknil nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.3.2009 8:16:32   
aleksandra silvija

Grozno je bilo,da ti to vidis kako je izgledalo...mah ne bom o tem,mi je se zdaj slabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.3.2009 8:25:06   
anaj22
dobro jutro

lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite in se za vas že enkrt končajo tele bolezni

kleo sam da je z Meri vse vredu, telih naših škartov ni niti za sekundo izpodkontrole postit

d.anna vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema vse naj naj za 9. mes. user posted image user posted image user posted image user posted image

tole vreme je pa user posted image , sam bom saj vse zlikala (končno)

Zdej pa šibam mal pospravt dokler je Jaka še priden v stajci

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 462
30.3.2009 8:28:52   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sam bom saj vse zlikala (končno)

Ko boš zaključila, pridi š k meni prosim user posted image .
Pranje in likanje: neverending story user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.3.2009 8:33:14   
Anonimen
Pri nas je soncnouser posted image .
Meri je sla nazaj spat,jaz grem hitro mal pospravit,da greva potem ven.

Ja Anaj,imas prav.Res jih je treba imeti ves cas na oceh.Jaz sem jo gledala...

Ema,vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
30.3.2009 8:44:45   
Anonimen
Sem se odlocila,da omaro prestavim na balkon.Sicer bi jo moz pritrdil ob steno...a je ne morem gledat.Vsakic ,ko grem mimo me oblije.
Moramo pritrdis se eno s tv-jem,sicer je stabilna,samo nikoli se ne ve.Se vse cd-je sem vceraj odstranila,da jo ja ne bi privabljala,samo tamala vseeno kar k njej lezeuser posted image .
...samo gledam,kaj je se nevarno....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
30.3.2009 8:49:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dobro jutro!

kaj je to,. da sem se morala prijavit in še slikc ni???user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem se morala vceraj,sem se komaj spomnila geslauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
30.3.2009 8:53:21   
aleksandra silvija

Sem se odlocila,da omaro prestavim na balkon.Sicer bi jo moz pritrdil ob steno...a je ne morem gledat.Vsakic ,ko grem mimo me oblije.
Moramo pritrdis se eno s tv-jem,sicer je stabilna,samo nikoli se ne ve.Se vse cd-je sem vceraj odstranila,da jo ja ne bi privabljala,samo tamala vseeno kar k njej lezeuser posted image .

kleo, saj lahko odstraniš, pritrdiš 1001 stvar, gledaš na otroka vsako sekundo. Ampak a je to sploh izvedljio?
Če mene vprašaš ni!
Lahko si zraven, pa otrok ušpiči kakšno neumnost. Ampak če si blizu, lahko vsaj hito rešuješ situacijo..

Sploh pa zagotoviti 100% varno okolje za otroke niti ni najboljše. Otroci morajo spoznavati svet, morajo odkrivati tudi nevarnosti. To spada k razvoju.
To seveda ne pomeni, da potegnejo nase Tv, se igrajo z elektriko ali kaj podobnega, ampak čista varnost kar se psihološkega razvoja tiče ni o.k.. A sem čist zafilozofirala?

Sploh pa naš mali tolikokrat pade, da me je kar groza. Če ne drugega, ga prime Jernej, ga dvigne in spusti na tla. V trenutku. Poleg tega sam Lovro leze tja, kamor ni treba. Tudi če je nekaj previsokega in podobno, to mu je najbolj všeč.

Sem mu naročila tisto hoduljico iz Sončka (v Muller mi ni uspelo priti) in ga niti pod razno ne zanima. Raje pred sabo potiska stol.
Raje se igra s plastenkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
30.3.2009 8:57:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

se najboljše obmesečnikom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Danes praznuje D.anna 76 : VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, samo da ni blo hujšegauser posted image user posted image user posted image . Verjamem, da te kar mine ko greš mimo omarice.

Zgleda, da je nekaj v luftu, ker moj je pa danes ponoči na poti v službo razbil moj avtouser posted image , no, k sreči ni hujšega, samo materialna škoda. Je blo ful snega na cesti in skale. Na zavarovalnici se pa zdej sprenevedajo, da mora sam ugotoviti lastnika ceste, zoper katerga se poda prijava. Sej ne moreš verjet. Na 113 dajo ene usmeritve, na PP druge. user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
30.3.2009 8:59:16   
RMRM

Dobro jutro!

Kako to. Jaz se pa vsakič znova prijavim, odjavim. A moram v nastavitvah kaj popravituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.3.2009 9:01:56   
RMRM

kleo, saj lahko odstraniš, pritrdiš 1001 stvar, gledaš na otroka vsako sekundo. Ampak a je to sploh izvedljio?
Če mene vprašaš ni!
Lahko si zraven, pa otrok ušpiči kakšno neumnost. Ampak če si blizu, lahko vsaj hito rešuješ situacijo..

Sploh pa zagotoviti 100% varno okolje za otroke niti ni najboljše. Otroci morajo spoznavati svet, morajo odkrivati tudi nevarnosti. To spada k razvoju.
To seveda ne pomeni, da potegnejo nase Tv, se igrajo z elektriko ali kaj podobnega, ampak čista varnost kar se psihološkega razvoja tiče ni o.k.. A sem čist zafilozofirala?

- se čist strinjamuser posted image

Sploh pa naš mali tolikokrat pade, da me je kar groza. Če ne drugega, ga prime Jernej, ga dvigne in spusti na tla. V trenutku. Poleg tega sam Lovro leze tja, kamor ni treba. Tudi če je nekaj previsokega in podobno, to mu je najbolj všeč.

- tak je bil naš Mark. Na koncu smo ugotovili, da je bolje pazit nanj vsako sekundo, kot pa vsako stvar prepovedati, umikati, ker je blo vse še bolj zanimivo

Sem mu naročila tisto hoduljico iz Sončka (v Muller mi ni uspelo priti) in ga niti pod razno ne zanima. Raje pred sabo potiska stol.
Raje se igra s plastenkamiuser posted image user posted image

- mami po nepotrebnem zapravljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
30.3.2009 9:04:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dobro jutro!

Kako to. Jaz se pa vsakič znova prijavim, odjavim. A moram v nastavitvah kaj popravituser posted image

Ko se prijavis,je zraven se mali okenjcek katerega kliknes,da si ves cas prijavljena.

Zdaj so me pa se iz gimnazije klicali,da je Tali zbolela,naj pridem ponjo.Kako le,ko pa tamala spi.Sem ji poslala taxi.Ah ja.

AS,saj vem,da otroka ne mores 100% ZASCITIT:sAMO;SPLOH NE MOREM VERJETI KAJ SE VSE DOGAJA;PA SE TAKO MAJHNA JE:pA TOLIKO JO MERKAM;IN VES CAS SKACEM;DA JA NE BI BILO KAJ NAROBE;IN SE SE VSEENO PRIPETI:ops,crke.
Sva se vceraj z mozem pogovarjala,kaj se je nama dogajalo,ali bratom in sestram...vsepovsod jue nekaj.Samo,ko je pa tako grozno,jaz sem cist pafuser posted image user posted image .
RMRM,samo da tvojemu ni nic.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
30.3.2009 9:07:42   
RMRM
Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.3.2009 9:09:26   
Samsa
RMRM: HB, da tvojemu ni nič... pleh je pleh in se da popravit

Kleo: za Tali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.3.2009 9:09:47   
Samsa

Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako?

ja

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.3.2009 9:17:19   
Anonimen

Ja tega..

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......