|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
29.3.2009 7:14:02   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Moj zlati mismis - navijam zate  in ti želim polne folikle in kvalitetna jajčka user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image
Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

Se kar podpišem.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
29.3.2009 7:30:26   
arneja
Dajčimajči, ti nas pa znaš presenetiti user posted image . Naj tokratno trepetanje prinese en velik plusek user posted image user posted image user posted image .

Miška, ti pa kar dva srčka user posted image user posted image ? Vi pa res znate zadeve poštimati user posted image .

Pa N74 je srčka svojega pikeca zagledala user posted image user posted image user posted image ? Je ata tudi slikco dal?

Mismis, borka naša, verjamem, da boš danes na GK opravila z levo roko in da se bo kup tvojih celic poprarčkalo s plavalčki user posted image user posted image user posted image .

Pozdravčke tudi vsem ostalim. Odklop paše, tako da bom mogoče pri naslednjem postopku tudi jaz delovala iz ilegale, kot naša Dajamaja. Naložila sem si kup dela, tako da dnevi minevajo s svetlobno hitrostjo. Trenutno imam občutek, da se mi ne da več v noben postopek, ampak verjamem, da ko bo čas za obisk ata, da bom hitro spremenila trenutno mišljenje user posted image . Ker želja po otročičku na koncu vedno premaga dvome user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
29.3.2009 7:36:29   
arneja
Bibek naš, tebe moram pa posebej pozdraviti user posted image . Bosta eskimčka kaj kmalu k sebi vzela? Za navodila ata Reša bi pa rekla, da kup vejic manjka - sem enkrat že hotela ponuditi, če malo zlektoriram user posted image . Pa si nisem upala, ker bi verjetno na raketni pogon odletela iz njegove biroja user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
29.3.2009 7:55:09   
arneja
Špelka, tvoja novička je pa zares prelepa - da je mali/ Špelinček/ka borec/ka, ki pride oktobra user posted image user posted image user posted image .

Diana
, nikar se tako ne boj punkcije. Se mi zdi, da najbolj boli ravno zaradi strahu. Poskusi biti čimbolj sproščena. Pa na GK itak še neke lokalne injekcije dobite, tako da se pomiri, prav user posted image ?

Lana, kako vama gredo špikice? Mala malca, kaj user posted image ?
Lara, jaz bi pa tvojega ogrooomnega bušija videla user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
29.3.2009 8:20:52   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Moj zlati mismis - navijam zate  in ti želim polne folikle in kvalitetna jajčka user posted image  user posted image  user posted image
Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

Se kar podpišem.

user posted image user posted image user posted image user posted image  vso srečo danes !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.3.2009 8:35:04   
sonček85
Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.3.2009 8:51:04   
Rakica_80
Dobro jutro vsem, Mismis tebi pa naj bo posebej dobro in uspešno jutrouser posted image
Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

Sem vam navijačice ukradlauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.3.2009 9:02:05   
miklarom
Dobro jutro vsem, Mismis tebi pa naj bo posebej dobro in uspešno jutrouser posted image
Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

Sem vam navijačice ukradlauser posted image

se podpišem in navijam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.3.2009 9:06:29   
jona3
dobro jutro vsem upam da nisem preuč zamudla ko me 10 dni ni bilo sem bila z družino na oddihu vmes pa sem šla še na prvi uz in videla enga lepega srčka. n74 čestitam kako si kaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
29.3.2009 9:21:25   
Rakica_80
Ja punce moje, sem pozabila, da sem imela včeraj RD- enoooo letooouser posted image
Vas moram počastit s tortico
user posted image pa se kr postrežiteuser posted image
Da ne bo pomote, je včeraj bilo eno leto, od kadar sem bila prvič prijavljena na  forumu RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Maaa kako čas beži.....

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
29.3.2009 9:30:30   
sayuri

Nedelja, 29.03.
mismis - punkcija

DAjmo Miška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
29.3.2009 9:43:14   
BarbiG
Punce, pozdravljene. Sem nazaj z dopusta. Mater kakš vreme. Sem se kr neki časa prebijala skozi napisano. Pa upam, da sem vse pomembno zasledila.

Zofka7 user posted image user posted image user posted image

N74 super za srčka. Kar tako naprej. Sem ful vesela zate.

Šopka user posted image .  Lepo čuvaj in greje svoje dva user posted image .

Mateja Goljev, user posted image  za user posted image user posted image .

Listek, čestitam za user posted image .

Mišmiš pa sej ne morem verjet. Že čist do onca si prišla. user posted image  za tako lep pridelek, pa za punkcijo. Ker mislim, da že greješ user posted image user posted image , ti čestitam tudi za to in ti želim vse dobro. Lepo grej svoje otročke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.3.2009 10:05:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja punce moje, sem pozabila, da sem imela včeraj RD- enoooo letooouser posted image
Vas moram počastit s tortico
user posted image pa se kr postrežiteuser posted image
Da ne bo pomote, je včeraj bilo eno leto, od kadar sem bila prvič prijavljena na  forumu RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Maaa kako čas beži.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image m kkao je bila dobra torta user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.3.2009 10:37:26   
zarja1
Mismis sred Krasa sva z dragim, pa sem v neki gostilni sfehtala računalnik, tolk da te pozdravim in da veš, da noro navijam za najlepše celice!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubčka ostalim mojim babikam......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.3.2009 11:13:10   
mismis
Evo mene, smo že doma.

Pridelali smo 4. celice, v petek 3.4. imam pa ET.

Toliko zaenkrat, sedaj pa grem kavčat.

Hvala vsem skupaj za pestke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.3.2009 11:15:38   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo mene, smo že doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super mismis zdej pa počivat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.3.2009 11:16:17   
n74
O, Arneja, lepo da si se malo javila. Čeprav boš mogoče naslednjič trepetala iz ilegale, bom vseeno maja veliko mislila nate, potem boš pa tako presenetila z lepo novičko tukaj gor. Res je, videla sem srčka, malo bila žalostna za drugega, ker sem se kar pripravila, da bosta mogoče dva. Ata mi slikce ni dal, čeprav sem ga prosila, je rekel, da to pa res še ni nič, da bom na nuhalni dobila konkretno sliko. Me je pa še enkrat naročil čez tri tedne, da bo potrdil nosečnost in mi zabičal, da ne smem preveč okrog razlagat o nosečnosti, da ne bo potem kdo preveč razočaran (joj, kolk je naš ata pesimističenuser posted image )

jona3 - jaz imam podobne načrte kot ti, da bom po porodu kmalu izkoristila tudi pingvinčka. Daj povej, koliko si jih ti imela? Jaz imam namreč samo še enega. Drugače imam neprestano slabosti, se moram kar posilit, da kaj pojem, včasih me špikne spodaj in se spomnim, da moram  počivat. Izcedki pa so hb izginili. Daj povej koliko je meril plod na uz? Meni je ata razlagal o 16 mm, tuki na rr pa piše, da je za 7-mi teden plod velik od 7-9 mm.

BarbiG - hvala user posted image  

mišmiš - super za 4 celice, to pomeni da so kvalitetneuser posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.3.2009 11:18:57   
sonček33
Mismis - superca...pejta kavčat ja, pripravi se na sprejem otrok... od 3.4. bo vse drugače.

Gloria  - kako ste?

arnejči - lepo, da si se spet oglasila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.3.2009 11:20:15   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bibek naš, tebe moram pa posebej pozdraviti user posted image . Bosta eskimčka kaj kmalu k sebi vzela? Za navodila ata Reša bi pa rekla, da kup vejic manjka - sem enkrat že hotela ponuditi, če malo zlektoriram user posted image . Pa si nisem upala, ker bi verjetno na raketni pogon odletela iz njegove biroja user posted image .

Nene, Arnejčica, nič bat, sploh ne bi letela. Preverjeno! Sem mu ob priliki omenila, da sem oddala podpis "ženkske", kot se je nekomu prav posrečeno zatipkalo na njihovem uradnem obrazcuuser posted image Pa si je ata na temo tipkačic vzel maksimalno časa... v moji praksi njegov najdaljši ekspertizni samogovor, vštevši temeljno razlago o IVFju. Sem se začela nekje na sredi strašno dolgočasit, tako da smo zdaj vse komentarje iz previdnosti ukiniliuser posted image user posted image

Glede eskimčkov pa me je en malček pustil na cedilu moj endometrij. Na Estrofem ništa reakcije, je zlezel do celih 7 mm...se recesija pozna na vsakem koraku... No, zdaj se že mesec in pol bašem z 6mg Estrofema, pouser posted image pa štartam z 8mg per diem. Če bo endometrij nehal štrajkat, gremo po pingotainpongota v aprilu.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.3.2009 11:22:09   
biba007

Evo mene, smo že doma.

Pridna, pridna, pridna Mismis!!!! Smo ponosni nate, draga moja. V petek pa hop po deco!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.3.2009 11:22:54   
sonček33
biba - ma da endometrij neha delat zgago... držim pesti...aprila pa itak po pingvinčke

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.3.2009 11:25:07   
listek
mismis, čestitke za 4 celiceuser posted image user posted image user posted image . Naj se lepo oplodijo in te pričakajo v petek.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.3.2009 11:37:06   
MBT1979

Evo mene, smo že doma.

Bravo!!! Čestitke!!! Naj se pridno oplodijo in počakajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.3.2009 11:53:24   
Rakica_80
BRAVO MISMISuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do petka naj lepo zrastejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.3.2009 12:16:45   
Bumo
Mismis, cestitke za 4 celice, lepo počivaj in držim pesti že vnaprej za uspešen ET!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?